Geometrische Tattoo Betekenis

De stijlen van de tatoeages van vandaag variëren veel. We zijn niet langer in de tijd van alleen Sailor Jerry en traditionele tatoeages. Tegenwoordig worden kunstenaars creatiever en vinden ze nieuwe stijlen uit om mee te werken om van tatoeëren een volledig uniek proces te maken dat ons de mogelijkheid biedt om de creatieve geest van een kunstenaar te laten werken in plaats van alleen maar iets uit het flash-boek te kiezen.

Vandaag hebben we het over de geometrische tatoeage en wat het zo populair maakt. Mensen hebben altijd van de patronen en het contrast van een geometrisch beeld gehouden. Misschien is het ons vermogen om bepaalde patronen te herkennen die ons sinds de prehistorie op weg hebben geholpen. Deze abstracte patronen prikkelen iets dat diep in onze ziel leeft en om het op een vrouw of man getatoeëerd te zien, brengt die gevoelens naar de voorgrond. Er is een zeer bekwame kunstenaar voor nodig om een geometrische patter te bedenken die voor ons werkt. De kunstenaar moet binnen de grenzen van het lichaam werken om een plek te vinden om het beeld passend te maken.

We zullen meer te weten komen over wat de geometrische tatoeage tegenwoordig zo’n populaire stijl maakt. We zullen het hebben over de verschillende manieren waarop mensen ervoor kiezen om de geometrische tatoeagestijl te laten gebruiken en wat het voor hen betekent. Tegen het einde van dit bericht zou je je meer geïnformeerd moeten voelen over deze abstracte stijl.

Wat is een geometrisch patroon

Een geometrisch patroon bevat één ontwerp (meestal van meerdere vormen) dat over een veld wordt herhaald om een motief te creëren. Het ontwerp is nauwkeurig en continu. Geometrische vormen, alle vormen met een willekeurig aantal symmetrische zijden, zijn figuren die door de wiskunde kunnen worden beschreven. Deze vormen passen vaak bij elkaar om een geometrisch patroon te maken en worden vaak gezien. Omdat deze patronen zijn gemaakt van een repetitief ontwerp, zijn ze een weergave van consistentie, balans en precisie. Elke afbeelding, symbool of afbeelding kan worden weergegeven in een geometrisch ontwerp. De afbeelding kan worden teruggebracht tot eenvoudige vormen om deze te fragmenteren en de afbeelding in zijn eenvoudigste vorm opnieuw te maken.

Geometrische Tattoo Betekenis

Geometrische tattoo-ontwerpen geven een foto, vaak dieren of portretten, weer in zijn eenvoudigste vormen, zodat elk complex ontwerp eenvoudig en gemakkelijker te begrijpen wordt. Deze versnippering is een weergave van het weten en een manier van begrijpen. Wanneer het het meest eenvoudig wordt gedaan, is een geometrisch ontwerp vlak en heeft het dimensie en kan het op het eerste gezicht worden genomen. Dit vertegenwoordigt de deconstructie van de wereld om ons heen en kan erop wijzen dat het individu de wereld in de eenvoudigste bewoordingen beschouwt, in plaats van te overdenken, te overanalyseren of het leven en de natuur te ingewikkeld te maken.

Geometrische tatoeages roepen een gevoel in ons op dat verschillende patronen herkent. Het is bijna oer. Onze affiniteit met geometrische patronen en tatoeages gaat voorbij dat oergevoel. De associatie met wetenschap, technologie en wiskunde maakt deze stijl van tatoeëren veel meer bijgewerkt. Mensen die fan zijn van standaardwetenschap kunnen echter ook genieten van deze stijl die veel ideeën vertegenwoordigt die zo oud zijn als wiskunde en wetenschap is geweest. Bovendien zijn fans of kunst in het algemeen meestal fans van de geometrische tatoeage en hoe de hoeken deze werken vormen. De symboliek van de geometrische tatoeage bevindt zich in het beeld.

Geometrische Tattoo Variaties

Er zijn veel variaties van een geometrische tatoeage en deze stijl kan worden gebruikt om elke eenvoudige afbeelding om te zetten in een geometrische afbeelding. Omdat dit meer een stijl is dan een object, zijn er miljoenen manieren waarop deze stijl van tatoeëren kan worden gebruikt. Hieronder staan enkele voorbeelden van verschillende manieren waarop we deze stijl hebben gebruikt.

In termen van het uiterlijk van de geometrische tatoeage kan negatieve ruimte een grote rol spelen. Alleen een kunstenaar met een goed begrip van geometrische vormen kan een ontwerp maken dat duurzaam zal zijn en de eigenaar trots zal maken voor de komende jaren. Een manier om een geometrisch ontwerp af te werken, is door het 3D-object op een vlakke vlakte te plaatsen in tegenstelling tot gebogen oppervlakken van het lichaam.

Wolven, roofvogels of andere roofzuchtige dieren worden gemakkelijk weergegeven in een geometrisch ontwerp en geven het roofdier in de mensheid aan, de top van de voedselketen. Ontwerpen worden vaak zwart-wit gehouden vanwege de eenvoud, maar kleur kan worden geïntroduceerd om het beeld op te fleuren. Verfstreken in aquarelstijl worden op de achtergrond toegevoegd en voegen levendigheid toe aan elke afbeelding. In sommige ontwerpen zijn er geen contouren of zwarte lijnen en worden alleen blokken en vormen van kleur gebruikt om een opvallende tatoeage te maken. De kleur is het belangrijkste element voor deze tatoeage en kan worden gekozen vanwege de aantrekkelijke manier om een regenboog van tinten weer te geven.

Sommige geometrische tatoeages gebruiken de helft of een deel van een afbeelding of symbool, van een vos tot een zonsondergang, en geven slechts een deel ervan weer in eenvoudige vormen. Een gedeeltelijk gefragmenteerd ontwerp is een weergave van de onderling verbondenens van het leven in het universum. Alle dingen kunnen worden teruggebracht tot hun delen, wat wordt getoond in het eenvoudige geometrische ontwerp in contrast met het meer gecompliceerde en meer realistische ontwerp.

Geometrische ontwerpen kunnen ook worden gedaan met diepte en detail om een gecompliceerde tatoeage met schaduw en dimensie te creëren. Deze ontwerpen zijn vaak afhankelijk van exacte vormen en lijnen om een opvallend beeld te creëren dat de geest misleidt om een derde dimensie in een tweedimensionaal beeld te zien. Artisticiteit en precisie worden weergegeven in deze tatoeage, omdat een getalenteerde ontwerper nodig is om het perfect te tekenen en te tatoeëren.

De continuïteit van geometrische patronen straalt betrouwbaarheid en voorspelbaarheid uit. Geometrische ontwerpen kunnen grote stukken zijn die een herhalend motief bevatten om een volledig en complex beeld te creëren. Het patroon kan worden berekend en de voortzetting van dat patroon is bekend wanneer het bestaande patroon wordt bestudeerd. Dit dient als een symbool van routine en comfortabiliteit dat een geest weergeeft die geschikt is voor logica en vergelijking. Deze motieven worden vaak gebruikt in de achtergrond van andere afbeeldingen, zodat het symbool op de voorgrond wordt benadrukt door contrast.

Geometrische patronen gaan over balans en symmetrie, de sleutel tot geluk en tevredenheid. Deze ontwerpen zijn, net als heilige geometrie, geschikt voor de wiskundige die de wereld ziet als een compilatie van vormen die op een grotere manier samenwerken. Mandala-ontwerpen werken in deze zin goed omdat ze zowel geometrische exactheid als de harmonie van het universum omvatten.

Geometrische vormen worden berekend en bestudeerd door de geometrie, die zich sterk bezighoudt met de afmetingen van elke figuur. Elke afbeelding kan worden opgesplitst in geometrische vormen, waardoor deze minder realistisch wordt. Het beeld wordt een wiskundige vergelijking die logisch verklaard kan worden. Door afbeeldingen op zo’n manier te presenteren, worden ze schijnbaar minder ingewikkeld. Het wordt een gefragmenteerde versie van zichzelf die gemakkelijker door anderen wordt toegepast, maar niet noodzakelijkerwijs praktischer. Afbeeldingen van schaal en ontwerp kunnen aan de tatoeage worden toegevoegd om dit aan te geven. Grafieken en vlakken worden geïntroduceerd om de noodzaak van wiskundige precisie in de meetkunde en een gedisciplineerde geest te benadrukken.

Afbeeldingen die zijn gemaakt met behulp van geometrische vormen brengen een poging over om iets te begrijpen dat niet op andere manieren kan worden begrepen. De vormen deconstrueren het beeld dat ze afbeelden en projecteren een gefragmenteerde en vervormde variant van het origineel. Dit kan de manier overbrengen waarop een kunstenaar een beeld visualiseert vóór de creatie, of het kan dienen als een visuele representatie van een gefragmenteerde geest.

Bovendien kan het een pad naar begrip laten zien, waarbij elk afzonderlijk deel moet worden overwogen voordat het hele beeld kan worden begrepen. Op deze manier zijn geometrische vormen de bouwstenen van kennis, de basis om perceptie of perspectief te bouwen.

Het is van vitaal belang dat wanneer u op zoek bent naar uw geometrische tatoeage, u een tatoeëerder vindt die ervaring heeft op dit gebied van tatoeëren. Het laatste wat je wilt doen, is verschijnen bij je lokale tattooshop en elke artiest pakken die in de buurt zit. Je zult deze tatoeage voor altijd hebben, dus je wilt ervoor zorgen dat je de tijd neemt en het proces doorloopt. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste tatoeëerder, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen en om een aanbeveling te vragen.

Geometrische Tattoo Betekenis 3
Geometrische Tattoo Betekenis 6
Geometrische Tattoo Betekenis 11
Geometrische Tattoo Betekenis 17
Geometrische Tattoo Betekenis 20
Geometrische Tattoo Betekenis 27
Geometrische Tattoo Betekenis 29
Geometrische Tattoo Betekenis 32
Geometrische Tattoo Betekenis 34
Geometrische Tattoo Betekenis 36
Geometrische Tattoo Betekenis 51