Fox Tattoo Betekenis

Veel mensen zijn verrast om erachter te komen hoeveel betekenis er aan elke vos-tatoeage wordt gehecht. Natuurlijk zorgen ze meestal voor een aantal zeer aantrekkelijke stukken, maar zonder die uitstekende betekenissen zou er een grote kans zijn dat mensen spijt zouden krijgen van het krijgen van deze tatoeages. Op deze pagina zullen we enkele van de redenen bekijken waarom fox tattoos tegenwoordig zo populair zijn en enkele fox tattoo betekenissen die je kunt gebruiken met je ontwerp.

Het meest voorkomende bijvoeglijk naamwoord geassocieerd met de vos is snel. Dit kan een geweldige betekenis zijn om te gebruiken als je bekend staat als een voetvuil of zelfs als je bekend staat om dat zeldzame vermogen om consequent goede, snelle beslissingen te nemen. Om deze vossentattoo een beetje duidelijker te maken, kun je de vos zo laten ontwerpen dat het lijkt alsof hij over je huid loopt.

Vossen zijn een krachtig symbool van sluwheid en humor. De waarheid is dat er niet al te veel andere dierlijke tatoeages zijn die beide eigenschappen kunnen vertegenwoordigen, dus de vos tattoo is zeker een geweldige om te krijgen als je bekend staat als een beetje geestiger dan de gemiddelde persoon. Om deze betekenis door te laten komen, kun je je vos een mensachtige geestige grijns geven; het hoeft echter niet cartoony te zijn.

Vossen zijn een onmiddellijk symbool van bedrog, sluwheid en vaardigheid. Het is duidelijk dat dit vossentattoos geweldige keuzes maakt voor iedereen die magie beoefent of er een zeer hoge interesse in heeft. Ze werken ook heel goed voor de goofballs die er zijn, omdat vossen vaak worden gezien als enkele van de gekste dieren die er zijn als ze in dat soort stemming zijn.

Meestal gebruikt als een pedagogische figuur in de mythologie, is de vos een bedrieger die vaak belangrijke levenslessen leert. Ze hebben dat aangeboren vermogen om naar dingen te kijken zoals niemand anders dat doet, wat een eigenschap is waar veel mensen trots op zijn. Net als bij sommige van de andere fox tattoo betekenissen die hierboven zijn genoemd, wil je met deze betekenis je wat meer focussen op de uitdrukking van je vos om ervoor te zorgen dat de betekenis een beetje duidelijker doorkomt.

Vossen komen veel voor in Aboriginal mythologieën in Noord-Amerika, evenals Aziatische folklore en Europese fabels. Dit is de reden waarom je ze soms zult zien opgenomen in Indiaanse tatoeages en grotere tattoo-ontwerpen uit andere culturen. In feite nemen veel mensen deze kleine jongens op in hun erfgoedtattoos, simpelweg omdat het dier een belangrijk symbool was en blijft in zoveel verschillende culturen.

In de Japanse folklore zijn de Kitsune vossen met bovennatuurlijke vermogens. Ze zijn een geestdier dat ongelooflijk slim is en in staat is om in mensen te transformeren. Hun hypnotiserende en fantastische krachten stellen hen in staat om egoïstische of trotse mensen te misleiden en te plagen. Zelfs als je geen Japans bloed in je hebt, kan dit een betekenis zijn die je kunt gebruiken als je merkt dat je het vermogen hebt om door mensen heen te kijken en niet in hun leugens te trappen.

De betoverende krachten van de vos benadrukken zijn betekenis als leerzame figuur. Geloof het of niet, veel leraren zullen vossentattoos krijgen, omdat ze er trots op zijn dat ze contact kunnen maken met mensen met allerlei verschillende persoonlijkheden. Dit is heel erg een vos-eigenschap, omdat ze erom bekend staan zichzelf te kunnen zijn en te “onderwijzen” wie ze tegenkomen.

In de Engelse fabels, waarvan er vele werden samengesteld en herverteld door Geoffrey Chaucer, is de vos ook een bedriegerfiguur, maar zelden deugdzaam. De vos probeert consequent andere figuren in de verhalen te misleiden en te manipuleren, soms krijgt hij zijn zin, soms niet. In deze verhalen dient de vos als een symbool van snelle humor en intelligentie, strategisch plotten en plannen maken.

De snelheid van de vos is weer te zien in de Griekse mythe van de Teumessische vos, een wezen dat nooit kon worden gevangen. Dit is een vossentattoo, wat betekent dat het geweldig kan zijn voor iedereen die heeft ontdekt dat ze in staat zijn geweest om weg te lopen van en slechte invloeden in hun leven te vermijden. Het is een mix van slimheid en snelheid die niet te vinden is in een andere dierentattoo.

De Noord-Amerikaanse Aboriginal-mythologie schildert de vos ook af als een bedriegerfiguur en een constante metgezel van de coyote. De vos is sluw en sluw, maar voert vaak daden van kwaadaardigheid uit in plaats van behulpzaam te zijn. Integendeel, de vos kan cryptische boodschappen uit het spirituele rijk brengen en dienen als een voorteken van de toekomst.

Bovenal is de rode, witte en zilveren vos een symbool van intelligentie, sluwheid en sluwheid. Dat maakt de vossentattoo natuurlijk absoluut perfect voor iedereen die die drie eigenschappen met het dier deelt. In deze gevallen hoeft de persoon die de vossentattoo krijgt zijn ontwerp helemaal niet te wijzigen, omdat ze vrijwel alles belichamen wat de vos vertegenwoordigt. Natuurlijk hoef je niet al deze eigenschappen met de vos te delen om een vos tat te krijgen.

Vaak handelend op hun own agenda, de mythologische vos is een beeld van de bedrieger, die anderen met gemak overvleugelt. De vos in de natuur vertegenwoordigt een aangeboren kennis van de aarde, een wijsheid die de vos in staat stelt om de jager te ontwijken. Als je van plan bent om een vosontwerp te krijgen, wil je lang en hard nadenken over de vraag of je mythologische of realistische fox tattoo-betekenissen wilt gebruiken, of een beetje van beide. Het komt neer op wie je bent en wat je wilt dat je fox-ontwerp vertegenwoordigt.

Er zijn veel manieren waarop je een van deze tats kunt ontwerpen, en je kunt ze zelfs zo ontwerpen dat elke betekenis van elke vostattoo naar voren komt. Veel mensen houden vast aan de klassieke fox-look in hun ontwerpen, maar zelfs in die gevallen kan het behoorlijk wat tijd kosten om een ontwerp te bedenken dat perfect op het lichaam past. We raden aan om meerdere vossentattoos op te laten zetten en vervolgens degene te kiezen waarvan je denkt dat deze er allebei geweldig uitziet op je huid en de betekenissen naar voren brengt die je kiest om te gebruiken. Het is absoluut van vitaal belang dat je geduldig bent tijdens dit proces, zodat je ervoor kunt zorgen dat je een fantastische vossentattoo krijgt.

Je fox tattoo ontwerp (en de betekenissen die je gebruikt) zal je helpen om te bepalen waar je je tatoeage gaat plaatsen. Wil je je vos in een rennende beweging krijgen om zijn snelheid te laten zien? Of geef je het liever een beetje een grijns om te pronken met zijn sluwheid en trucage? Je kunt in veel verschillende richtingen gaan met je fox tattoo-ontwerp en je moet dat ontwerp eerst vastleggen voordat je een plek bedenkt om het op je lichaam te plaatsen. Idealiter ziet het hele ontwerp er vanuit alle hoeken geweldig uit en werkt het goed met elke andere inkt die je op je lichaam hebt.

Je zult ook willen werken met een tatoeëerder die veel ervaring heeft met het maken van dierentattoos. De groten zullen herkennen dat het meer is dan alleen een dier dat je op je huid smeert; het is een symbool van wie je bent als mens. Een goed idee zou zijn om recensies van lokale kunstenaars te bekijken en vervolgens naar de beste schepen te gaan om een idee te krijgen van hoe ze hun werk doen. Die extra inspanning zal uiteindelijk zeker zijn vruchten afwerpen.

Zoals je kunt zien, zijn er een heleboel geweldige fox tattoo-betekenissen om uit te kiezen, dus als een of meer van hen logisch voor je zijn, overweeg dan zeker om er een te kopen. Deze, net als veel andere geweldige dierentattoos die er zijn, doen geweldig werk om te definiëren wie iemand is, terwijl ze ook een zeer coole tatoeage krijgen om naar te kijken. We raden vossentattoos ten zeerste aan voor mensen die persoonlijkheidskenmerken delen met deze mooie dieren.

Fox Tattoo Betekenis 1
Fox Tattoo Betekenis 2
Fox Tattoo Betekenis 3
Fox Tattoo Betekenis 4
Fox Tattoo Betekenis 5
Fox Tattoo Betekenis 7
Fox Tattoo Betekenis 8
Fox Tattoo Betekenis 10
Fox Tattoo Betekenis 12
Fox Tattoo Betekenis 15
Fox Tattoo Betekenis 16
Fox Tattoo Betekenis 17
Fox Tattoo Betekenis 18
Fox Tattoo Betekenis 20
Fox Tattoo Betekenis 21
Fox Tattoo Betekenis 22
Fox Tattoo Betekenis 23
Fox Tattoo Betekenis 25
Fox Tattoo Betekenis 26
Fox Tattoo Betekenis 27
Fox Tattoo Betekenis 28
Fox Tattoo Betekenis 29
Fox Tattoo Betekenis 30
Fox Tattoo Betekenis 32
Fox Tattoo Betekenis 33
Fox Tattoo Betekenis 34
Fox Tattoo Betekenis 35
Fox Tattoo Betekenis 36
Fox Tattoo Betekenis 37
Fox Tattoo Betekenis 38
Fox Tattoo Betekenis 39
Fox Tattoo Betekenis 40
Fox Tattoo Betekenis 41
Fox Tattoo Betekenis 42
Fox Tattoo Betekenis 43
Fox Tattoo Betekenis 44
Fox Tattoo Betekenis 46
Fox Tattoo Betekenis 47
Fox Tattoo Betekenis 48
Fox Tattoo Betekenis 49
Fox Tattoo Betekenis 50