Crow Tattoo Betekenis

Vogels zijn fantastische onderwerpen voor symboliek. Net als de bloem is er voor elk dier en daarbinnen vogels een andere betekenis en symboliek. Van de Zeearend tot de mus, vogels zijn er in alle soorten en maten en ze hebben verschillende persoonlijkheden. Als je iets over jezelf weet, moet je een vogel kunnen vinden die past bij wie je bent. In dit geval hebben we het over het laten tatoeëren van deze afbeelding op je lichaam en specifiek de kraaitattoo.

De kraai is een slanke, gitzwarte en diksnavelige vogel, vaak beschouwd als een van ’s werelds meest intelligente. Met hun zwarte blauwgekleurde veren, zwarte voeten en snavels zijn ze vaak geassocieerd met de dood en de duistere kunsten van het occulte. Hun vermogen om hulpmiddelen te leren en te gebruiken heeft velen verbaasd, vooral gezien de grootte van de vogel en zijn hersenen. Omdat kraaien vaak worden opgenomen in de religieuze mythologie, is dit intellect al honderden jaren gedocumenteerd, maar wordt het meestal geassocieerd met de dood, dromen en de onbekende rijken. Hun extreme intelligentie heeft hen nuttig gemaakt voor oude menselijke beschavingen als boodschappers en zijn vereerd als de brengers van voortekenen.

In zijn post zullen we enkele feiten bespreken over de kraaien en wat deze vogels symboliseren. We zullen het hebben over de verschillende variaties van de kraaitattoo en of de betekenis verandert wanneer andere symbolen aan de tatoeage worden toegevoegd. Tegen het einde van dit bericht zou je meer vertrouwen moeten hebben in je kraaienkennis.

Over de Kraai

Kraaien zijn verwant aan raven en maken zelfs deel uit van hetzelfde geslacht. Je kunt de kraai en andere leden van het geslacht Corvus vinden op elk continent buiten Zuid-Amerika en Antarctica. Er zijn 40 soorten van dit geslacht benoemd. Sommige van deze vogels worden kauwtjes of kraaien genoemd en tegelijkertijd worden sommige raven genoemd.

Terugkijkend in de geschiedenis zijn veel grote vogels met rafelige veer aan hun nek raven genoemd. Wanneer wordt verwezen naar de vogels van het geslacht die meer van een middelgrote grootte zijn, zouden de meesten ze kraaien noemen, terwijl de kleinste versie van deze vogel een kauw wordt genoemd. De toren is een van de uitschieters voor een grote spitssnuitvogel en kreeg die naam vanwege het vreemde geluid dat de vogels maken. Hoe vaak deze namen ook worden gebruikt, ze ondersteunen het nieuwste onderzoek niet en zijn ook niet wetenschappelijk. Daarnaast lijkt de Australische raaf minder op een raaf en meer op een Torresiaanse kraai.

Wanneer mensen het hebben over raven en kraaien in de Verenigde Staten, hebben ze het in de meeste gevallen over de gewone raaf en de Amerikaanse kraai. Het is niet gemakkelijk om deze twee vogels uit elkaar te houden, maar de gemakkelijkste manier om dit te doen zou zijn om naar de grootte te kijken. Een raaf is ongeveer zo groot als een roodstaarthavik en heeft een meer ingeklemde staart dan de kraai. Enkele andere verschillen zijn dat de kraai niet zo lang kan vliegen als een raaf, de kraai maakt het “caw” -geluid naast alle klikken en ratelgeluiden die hij kan maken.

Crow Tattoo Betekenis

Kraai tatoeages zijn over het algemeen een mannelijk symbool perfect voor mannen en vrouwen met een sterke wil, maar kunnen worden gefeminiseerd om het uiterlijk te verzachten. Rozen en andere bloemen worden gecombineerd met de kraai om de zachtere en loyalere kant van de vogel op te roepen. Vrouwelijkheid wordt ook geassocieerd met intelligentie, een belangrijk kenmerk van de kraai, die naar voren wordt gebracht met natuurlijke beelden zoals boomtakken, bladeren en ander gebladerte en flora. Traditionele kraai tatoeages bevatten ook rozen, maar lijken minder vrouwelijk vanwege de “Old School” -stijl die typisch is voor zeelieden.

In de Keltische mythologie is Badb een godin van oorlog en dood die samen met haar zussen Macha en Morrigan de vorm aanneemt van een kraai. Als trio vliegen ze door legers om te intimideren en ernstig ongeluk te signaleren voor elke Gaelische vijand. De drie kraaien kunnen in een driehoekige vorm worden geplaatst om de kracht van drie te benadrukken die wordt geassocieerd met de vogels en het occulte. Ze symboliseren een slecht voorteken en de komst van bloedvergieten op het slagveld, een waarschuwing voor alle vijanden. Badb zelf staat bekend als Badb Catha, wat zich vertaalt naar “strijdkraai”, een bewijs van haar krijgerstatus. Badb kan worden afgebeeld met wapens of in een houding die een naderende strijd of oorlog suggereert. Ze is een representatie van een krijger en een symbool van strijd en het overwinnen van trauma’s of tragedies.

In veel verschillende aboriginalculturen is de kraai een bedriegerfiguur die vaak mysterieus verschijnt om een lesje te leren. In de Australische Aboriginal mythologie lijkt de kraai vaak antropomorfiseerd met andere vogels in verschillende oorsprongsverhalen als een representatie van voorouders. Als een weergave hiervan kan de kraai worden afgebeeld met menselijke kwaliteiten of objecten die het erfgoed en de voorouders van het individu symboliseren. Of, om een aantal legendes en volksverhalen te vertegenwoordigen, de kraai kan worden afgebeeld met een vlammende fakkel om de kraai te symboliseren die vuur steelt.

Bovendien gebruiken veel Noord-Amerikaanse Aboriginal-groepen zoals de Cree kraaien binnen hun mythologie als een pedagogische figuur die leert wat niet te doen, soms in droomvorm of als de mythologische Witigo.

Driepotige Kraai Tattoo

Sterker nog, een kraai met drie poten is een veel voorkomend symbool in Oost-Aziatische mythologieën, waaronder China en Japan. De Chinese driepotige kraai Jinwu dient als een representatie van de opkomende en ondergaande zon. De kraai is een mysterieuze maar intelligente en slimme figuur en wanneer afgebeeld met een derde poot, is het een symbool van de zon en werd aangenomen dat het in de zon leefde. Om deze mythologie weer te geven, wordt de kraai vaak afgebeeld met een zon of cirkel op de achtergrond. Het is een hemels en kosmisch symbool dat veel meer vertegenwoordigt dan de aarde; het vertegenwoordigt het hele universum. Ook bekend als de kamon in het Japans, het is een symbool van familie en vereniging.

Kwade Kraai Tattoo

Meer in het algemeen worden kraaien vaak geassocieerd met magie en het occulte, waarbij ze generaties doorbrengen als een symbool van bekenden onder heksen. Kraaien werden verondersteld de duistere geest van een heks aan te nemen en haar bevelen te vervullen. De vogel is op deze manier een sloper van ravage en kattenkwaad. Om dit te symboliseren, kan de kraaitattoo beelden bevatten die het occulte en hekserij vertegenwoordigen, zoals een nachtelijke hemel, de maan of meer traditionele objecten zoals een heksenhoed of bezemsteel. In sommige ontwerpen wordt de kraai afgebeeld met een derde oog boven de snavel om een gevoel van hogere en buitenaardse kracht over te brengen.

De zwarte kraai lijkt onmiddellijk baldadig met zijn dartelende zwarte ogen en hun dreiging wordt verlicht met de aanwezigheid van een kraaienmoord of kudde. Menselijke schedels en andere emblemen van dood en sterfelijkheid worden vaak opgenomen in kraaiontwerpen om een onheilspellend symbool te creëren. Vanwege hun sinistere uiterlijk zijn ze het perfecte beeld voor een tatoeage die bedoeld is om mysterie en een gevoel van onheilspellendheid over te brengen.

Kraai Vliegende Tattoo

Kraai tatoeages vaak beelden de kraai met in de vlucht met uitgespreide vleugels om de vaardigheden van de vogel te vertegenwoordigen. Omdat het groot en zwart is, lijkt het majestueus en gezaghebbend, een symbool van vorstelijkheid en macht. De kraai heeft een indrukwekkende aanwezigheid en projecteert een gedurfd en gedurfd karakter dat vergelijkbare kwaliteiten onthult in degene die deze tatoeage ontvangt. Er zijn veel manieren om de kraai weer te geven, inclusief geometrisch, met tribale patronen, realistisch of geanimeerd. Hoe het ook is ontworpen, de kraai vertegenwoordigt een felle en gedurfde geest.

Afhankelijk van de stijl waarin u uw kraaitattoo wilt laten inkten, wilt u ervoor zorgen dat de artiest die u kiest ervaring heeft met het tatoeëren van dieren. Als ze dat niet doen, wil je misschien iemand vinden die dat wel doet en als je hulp nodig hebt bij het vinden van een artiest, neem dan contact op met het team van Tattoo SEO.

Crow Tattoo Betekenis 5
Crow Tattoo Betekenis 17
Crow Tattoo Betekenis 19
Crow Tattoo Betekenis 28
Crow Tattoo Betekenis 31
Crow Tattoo Betekenis 37
Crow Tattoo Betekenis 39
Crow Tattoo Betekenis 40
Crow Tattoo Betekenis 41
Crow Tattoo Betekenis 43
Crow Tattoo Betekenis 46
Crow Tattoo Betekenis 49
Crow Tattoo Betekenis 50