Een gids voor ouders voor piercings

Velen van ons kunnen zich onze eerste oorpiercings niet herinneren. Of we nu te jong waren om het te beseffen of besloten hebben dat het een herinnering is die we veel liever vergeten. De eerste piercings van je kind moeten een gedenkwaardig moment zijn en zijn vaak een kans om een band met elkaar op te bouwen.

Het krijgen van je eerste piercings kan voor elk kind een spannende ervaring zijn. Van het doorzoeken van sieraden en het vinden van hun favoriete stukken tot het laten zien van hun nieuwe stijl aan vrienden en familie.

Voordat u in de sieradendisplays duikt, is het belangrijk om de studio van uw keuze te onderzoeken! Door ervoor te zorgen dat ze alleen naalden gebruiken en geen piercingpistolen, alleen materialen van implantaatkwaliteit dragen, wegwerpapparatuur gebruiken, een autoclaaf ter plaatse met records en een geldige en positieve inspectie van de gezondheidsraad.

Al deze dingen vind je hier bij Pierced!

Neem plaats in onze piercingstoel en…

Maak kennis met onze Piercers,

Het leren kennen van je Piercer is een geweldige manier om al je vragen beantwoord te krijgen. Het voeren van die een-op-een gesprekken kan helpen om de stress van het onbekende weg te nemen. Door onze piercers te ontmoeten, kunt u ons proces stap voor stap bekijken en zien of onze piercers geschikt zijn voor u en uw kind. Al onze Piercers zijn hoog opgeleid, geduldig en hebben een oprechte liefde voor hun vak.

Ontvang een offerte

We hebben sieraden voor elk budget, of u nu geïnteresseerd bent in titanium sieraden of 14 karaat goud. Al onze sieraden zijn gemaakt van metalen van implantaatkwaliteit en zijn biocompatibel, perfect voor zelfs de meest gevoelige oren.

Na uw consult kunnen onze medewerkers een afspraak maken voor een latere datum of ervoor zorgen dat uw kind wordt doorboord als de volgende beschikbare inloop.

Alle consulten zijn complementair en vereisen geen aankoop van een piercing of sieraad.

Hoe oud moet uw kind zijn?

Hier bij Pierced geloven we dat duidelijke en geïnformeerde toestemming de eerste stap is naar gelukkige piercings! We doorboren met trots kinderen die 5 jaar en ouder. Op deze leeftijd is uw kind vol vertrouwen in staat om te communiceren wat het wil en waar het zich prettig bij voelt!

Wat je nodig hebt

Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs

We zullen moeten zien dat de overheid ID’s uitgeeft voor zowel kind als voogd, gezondheidskaarten zijn geweldig!

Neem een snack

Uw kind moet binnen drie uur na uw afspraaktijd gegeten hebben

Vrolijke en enthousiaste houdingen!

Als het kind op enig moment niet langer door wil gaan met de afspraak, of als uw kind zich niet klaar voelt op de dag dat u binnenkomt, is het verplaatsen van afspraken probleemloos.

Eventuele stortingen gaan niet verloren en kunnen eenvoudig worden overgemaakt naar een latere datum.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.