Eagle Tattoo Betekenis

De eagle tattoo is niet per se de meest populaire vogeltattoo die je kunt krijgen, maar het is zeker een van de mooiste en meest betekenisvolle die er zijn. Wat interessant is aan de eagle tattoo is dat de meeste mensen ervoor kiezen om het te krijgen vanwege de symboliek in plaats van het uiterlijk, dus de schoonheid van de stukken komt eigenlijk als een add-on voordeel.

De adelaar is een majestueuze, roofvogel met duidelijke, herkenbare kenmerken. Er zijn tientallen soorten adelaars te vinden over de hele wereld en ze kunnen allemaal worden gezien door hun grote scherpe gebogen snavel en klauwen. Adelaars zijn een zeer groot type vogel, discutabel de grootste ter wereld, die vaak jagen op kleinere vogels, vissen en slangen.

Er is veel om over na te denken als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een eagle tat, zoals de grootte van het ontwerp, de hoeveelheid detail die je wilt en waar je het op je lichaam moet plaatsen. Op deze pagina gaan we enkele van de meest gebruikte eagle tattoo-betekenissen bekijken, evenals enkele van de coole manieren waarop je ze kunt laten ontwerpen.

Populaire Eagle Tattoo Betekenissen

De adelaar is een roofzuchtig beeld, het symbool van een jager, een vasthoudend wezen of zelfs een getalenteerd en bekwaam roofdier. Deze adelaar wordt vaak gevonden op jacht naar dieren die veel groter zijn dan zichzelf, zoals bepaalde soorten wolven, wat zich leent voor zijn prestige als een krachtige en dodelijke jager. Dat maakt ze een uitstekende keuze voor iedereen die graag op jacht gaat of zelfs iemand die wil zeggen dat ze altijd “op jacht” zijn naar dingen die hun leven zullen verbeteren. Het kan ook iemands drive (ook bekend als vasthoudendheid) vertegenwoordigen om beter te zijn.

Adelaars zijn ook een zeer algemeen pictogram dat wordt gebruikt om ijver en eer te vertegenwoordigen, vooral wanneer ze worden geassocieerd met militaire lichamen. Deze betekenissen kunnen worden gebruikt met elk type adelaartattoo, maar in de meeste gevallen zie je de adelaar in het ontwerp omringd door andere militaire iconen, zoals de Amerikaanse vlag, wapens of zelfs soldaten.

Een van de meest voorkomende soorten adelaars, de Amerikaanse zeearend is te vinden in heel Noord-Amerika. Het is de nationale vogel van de Verenigde Staten van Amerika en is een alomtegenwoordig symbool van vrijheid in het land. Het beeld van een Amerikaanse zeearend wordt vaak gebruikt om afbeeldingen van de Amerikaanse vlag te benadrukken om de rechten en vrijheden weer te geven die beschikbaar zijn voor alle Amerikaanse burgers. De Amerikaanse zeearend is een vertegenwoordiging van nationale trots in de Verenigde Staten en wordt vaak afgebeeld met sterren van de Amerikaanse vlag, militaire emblemen en andere dieren zoals wolven.

Vanwege het instinct van de adelaar om voluit te gaan voor zijn voedsel en voor reizen, wordt het vaak gezien als een symbool van wilskracht. Dit maakt de eagle tattoo een uitstekende keuze voor iedereen die trots is op het hebben van wilskracht of zelfs degenen die er meer van willen, zodat ze kunnen stoppen met hun slechte gewoonten. Je zult vaak zien dat mensen die leiders zijn in herstelprogramma’s om deze reden hun adelaarstatoeages krijgen.

Evenzo kan de adelaartattoo onverschrokkenheid vertegenwoordigen. Niemand is helemaal zonder angst, maar degenen die er trots op zijn om te gaan voor wat ze willen, ongeacht de obstakels, passen goed bij de adelaartattoo. In veel gevallen zullen mensen die deze betekenis gebruiken het woord of een synoniem van onverschrokkenheid boven of onder het adelaarontwerp schrijven om duidelijk te maken waarom ze die tat op hun lichaam hebben.

Nog een andere zeer veel gebruikte eagle tattoo betekenis is intelligentie. Dit is eigenlijk een betekenis die je met veel vogeltattoos kunt gebruiken, maar het is een beetje meer voor de hand liggend met de adelaar omdat de meeste mensen weten dat het een heel slimme vogel is. Het enige nadeel van deze betekenis is dat het moeilijk is om duidelijk te maken wat de adelaar vertegenwoordigt, maar sommige mensen beschouwen dat als een goede zaak omdat ze de betekenis voor zichzelf kunnen houden.

Andere Eagle Tattoo Betekenissen

De adelaar wordt heel vaak gebruikt als een symbool van het legioen in de oude Romeinse beschaving. Het arendssymbool staat bekend als de Aquila en vertegenwoordigt prominent de standaard waaraan elk Romeins legioen moet voldoen. Hun strikte gedragscode, afgebeeld door een bronzen of gouden adelaar, duidt op ongelooflijke toewijding, discipline, respect en eer.

In de Indiaanse en aboriginal mythologie in heel Noord-Amerika is de adelaar een symbool van de goden in verschillende inheemse culturen. De adelaar wordt alomtegenwoordig gezien als een boodschapper die door de goden naar de mensheid is gezonden en een herinnering aan de majesteit van de goden. De adelaar wordt gebruikt in kunstwerken en kostuums gemaakt voor pow wow dansen om een diepere verbinding met de maker te vormen. Inheemse adelaar tattoo ontwerpen kunnen een man of vrouw die een adelaar kostuum draagt of een mens met de vleugels of andere kenmerken van een adelaar.

In de Keltische mythologie zijn er verschillende soorten adelaars die hun weg hebben gevonden naar eeuwenoude legendes vanwege hun vermogen om hoog te vliegen in de lucht en jagen op snel wild. De Kelten geloofden dat de adelaar een van de oudste wezens op de planeet was en vereerden hem om zijn overlevingsvaardigheden. De zeearend en zeearend komen het meest voor in Ierland en Schotland en zijn onderworpen aan deze mythologie. De vogel kan worden afgebeeld met Keltische symbolen zoals Keltische knopen en kruisen.

De steenarend is een andere veel voorkomende soort adelaar, maar wordt niet geassocieerd met de Verenigde Staten, ondanks dat hij in heel Noord-Amerika en Eurazië wordt aangetroffen. Ze worden vaak geassocieerd met de oude menselijke cultuur vanwege hun gebruik in de valkerij. De steenarenden zijn uitstekende vogels om te trainen voor de jacht en werden meestal in Azië voor dit doel gebruikt. De steenarend is een relatief veel voorkomende vogel in het Oosten en is gemakkelijk te herkennen aan zijn gouden en koperen verenkleed. Zijn gebogen snavel is een dodelijk wapen dat in zijn prooi haakt, waardoor het een ongelooflijk effectieve jager en moordenaar is. Het vermogen om voor zijn jongen te zorgen, maakt het een symbool van overleven, evenals loyaliteit en familie.

De steenarend is een symbool van majesteit en jachtvaardigheid over de hele wereld en dient wereldwijd als een icoon in vlaggen en wapenschilden. In feite is de vogel het nationale dier van vijf landen; Albanië, Duitsland, Oostenrijk, Mexico en Kazachstan. Wanneer gebruikt in een tattoo-ontwerp, kan de steenarend representatief zijn voor iemands erfgoed of geboorteland. In de mythologie is de steenarend een symbool van de overwinning en de glorie van de goden. In het oude Griekenland was de vogel een manifestatie van Zeus en zijn macht als almachtige godheid. De adelaar kan worden afgebeeld met Zeus of met hemelse of hemelse beelden.

Kracht en kracht zijn twee betekenissen die gemakkelijk kunnen worden geassocieerd met de adelaar, hoewel veel mensen zich niet realiseren dat deze specifieke vogel die betekenissen symboliseert. Het is de moeite waard om erop te wijzen dat er honderden symbolen van kracht en kracht zijn, dus als je deze betekenissen gebruikt, wil je misschien je ontwerp maken op een manier die ze een beetje duidelijker maakt. Natuurlijk, als je die betekenissen voor jezelf wilt houden, kun je de adelaar op elke gewenste manier ontwerpen.

Eagle Tattoo Ontwerpen en Plaatsing

Eagle tatoeages zijn vaak vrij groot. De vleugels zijn meestal breed en het gezicht is zeer gedetailleerd. Het is helemaal niet ongewoon om adelaarstattoos te zien die de rug van mensen bedekken of zelfs om hun schouders wikkelen. Je hoeft niet per se een grote arend tattoo te laten zetten, maar dat is meestal hoe mensen ze krijgen.

Traditionele adelaarstattoos zijn een geweldig ontwerpidee omdat de schets en detaillering van de “Old School” -stijl het volledige verenkleed en de dimensionale kleuring van de vogel benadrukt. De adelaar wordt meestal afgebeeld tijdens de vlucht met zijn spanwijdte gespreid of in het midden van het vangen van zijn prooi, met zijn klauwen klaar om toe te slaan. De tatoeage accentueert de vorstelijkheid van de vogel en zijn wreedheid. Zwart en grijs kunnen worden gebruikt in plaats van kleur om het patroon van de veren van de vogel op een meer grafische manier op te nemen, zodat het gestileerd lijkt in plaats van geanimeerd of traditioneel. Dit introduceert een artistieke aantrekkingskracht op het stuk en een tribaal element.

Tribal eagle tattoos werken goed met de vogel omdat de verschillende vorm van de gehaakte snavel en gebogen kop. De adelaar kan worden samengesteld uit één vloeiende dikke, zwarte lijn om een ontwerp te creëren met een vloeiende stroom. Meerdere eendimensionale dikke, zwarte stukken, vormen en lijnen kunnen worden gebruikt om een Indiaanse artistieke stijl in het tribale ontwerp op te nemen.

Plaatsing kan behoorlijk lastig zijn met adelaarstattoos, vooral die welke vrij groot zijn. Adelaarstattoos die in mouwen worden gemaakt, moeten zich bijvoorbeeld zo om de arm wikkelen dat de adelaar nog steeds opvalt, wat behoorlijk lastig is. De gemakkelijkste om te plaatsen zijn degenen die zijn ontworpen om precies vierkant in het midden van de rug te passen, maar zelfs die kunnen lastig zijn, omdat je ervoor moet zorgen dat de vleugels aan beide zijden van de rug even goed passen. Om deze redenen raden we ten zeerste aan om samen te werken met een tatoeëerder die ervaring heeft met het maken van grote dierentattoos.

Een ander ding om over na te denken bij het ontwerpen van een eagle tattoo is of het vanzelf komt in het ontwerp of niet. Het lijkt erop dat er andere afbeeldingen in de ontwerpen zijn opgenomen om de betekenis (s) veel duidelijker te maken voor externe waarnemers. Deze tatoeages doorlopen meestal nogal wat tocht voordat ze perfect zijn, omdat je ervoor moet zorgen dat de adelaar correct past en dat de andere afbeeldingen in de tatoeage niet te veel focus van de vogel wegnemen.

Is de Eagle Tattoo geschikt voor jou?

Omdat er zoveel eagle tattoo betekenissen zijn, is dit een van die tats die voor veel mensen kan werken. We raden niet aan om er een te kopen, simpelweg omdat je een lik hebte het uiterlijk van de adelaar, maar als je vond dat een of meer van de hierboven genoemde betekenissen logisch voor je zijn, dan kan dit de perfecte tat voor jou zijn.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat adelaarstattoos vaak vrij duur zijn, vooral als je veel details in het gezicht en lichaam van je adelaar wilt opnemen. Je moet je voorbereiden om wat meer geld uit te geven aan een adelaarstattoo dan de meeste anderen. Als u zich niet kunt veroorloven wat u wilt, raden we u ten zeerste aan te wachten tot u dat kunt in plaats van een ontwerp te krijgen waar u minder blij mee bent.

Net als de meeste andere vogeltattoos, hebben mensen die adelaarstattoos krijgen zelden spijt van het krijgen ervan, omdat er zoveel geweldige betekenissen aan verbonden zijn en ze universeel lijken te worden gezien als enkele van de meest aantrekkelijke vogeltattoos die er zijn. Als je van de adelaar houdt en het heeft betekenissen die je na aan het hart liggen, dan kun je er vrij zeker van zijn dat je er altijd trots op zult zijn dat de jouwe op je huid wordt geïnkt.

Adelaar Tattoo 1
Adelaar Tattoo 2
Adelaar Tattoo 3
Adelaar Tattoo 4
Adelaar Tattoo 5
Adelaar Tattoo 6
Adelaar Tattoo 7
Adelaar Tattoo 8
Adelaar Tattoo 9
Eagle Tattoo 10 Zoekertjes
Adelaar Tattoo 11
Adelaar Tattoo 12
Adelaar Tattoo 13
Eagle Tattoo 14 Zoekertjes
Adelaar Tattoo 15
Adelaar Tattoo 16
Adelaar Tattoo 17
Eagle Tattoo 18 Zoekertjes
Adelaar Tattoo 19
Adelaar Tattoo 20
Adelaar Tattoo 21
Adelaar Tattoo 22
Adelaar Tattoo 23
Adelaar Tattoo 24
Eagle Tattoo 25
Adelaar Tattoo 26
Eagle Tattoo 27 Zoekertjes
Adelaar Tattoo 28
Adelaar Tattoo 29
Adelaar Tattoo 30
Adelaar Tattoo 31
Adelaar Tattoo 32
Adelaar Tattoo 33
Adelaar Tattoo 34
Adelaar Tattoo 35
Eagle Tattoo 36
Adelaar Tattoo 37
Adelaar Tattoo 38
Eagle Tattoo 39
Adelaar Tattoo 40
Adelaar Tattoo 41
Adelaar Tattoo 42
Adelaar Tattoo 43
Adelaar Tattoo 44
Adelaar Tattoo 45
Adelaar Tattoo 46
Adelaar Tattoo 47
Adelaar Tattoo 48
Adelaar Tattoo 49
Adelaar Tattoo 50
Adelaar Tattoo 51