Duitse Tattoo Betekenis

Het Duitse volk is een trots volk en zal zijn land vertegenwoordigen, ongeacht waar ter wereld het woont. Net als veel landen in de wereld, hebben de mensen in Duitsland veel trots op hun nationaliteit. Ze tonen deze trots op vele manieren. Kleding en sieraden zijn enkele manieren waarop mensen hun land vertegenwoordigen. Een andere manier waarop veel mensen ervoor kiezen om hun trots te tonen, is door een tatoeage te laten zetten.

Er zijn veel symbolen in de Duitse cultuur die vertegenwoordigen waar de mensen over gaan, je hebt de vlag als een voor de hand liggende keuze en gebruikt die kleuren op andere manieren. Er zijn echter andere symbolen die de geschiedenis en cultuur van Duitsland vertegenwoordigen en veel mensen van Duitse afkomst kiezen ervoor om deze symbolen op hun lichaam te laten tatoeëren. Als het goed wordt gedaan, kan de Duitse tatoeage een prachtig kunstwerk op je lichaam zijn.

In deze post gaan we het hebben over een deel van de geschiedenis van deze Duitse symbolen en wat ze vertegenwoordigen voor het Duitse volk. We zullen ons ook verdiepen in de Duitse tatoeage betekenis op basis van het symbool waar we naar kijken. Er zijn tal van variaties van deze tatoeage met verschillende symbolen, dus we zullen het hebben over die en wat ze betekenen voor mensen die ervoor kiezen om deze tatoeage te krijgen. We hopen dat je iets meer leert over de Duitse cultuur tegen de tijd dat je klaar bent met het lezen van dit en misschien krijg je je eigen Duitse tatoeage.

Duitse Tattoo Betekenis

De Duitse tatoeage betekenis draait om trots voor uw land. Zo simpel is het. Sommige van de symbolen waar we het over gaan hebben, vertegenwoordigen verschillende eigenschappen die de mensen van Duitsland belichamen, maar als geheel is de tatoeage een symbool van de trots die men heeft voor hun land van herkomst.

Duitse Tattoo Variaties en Symbolen

Hieronder vindt u een lijst van cultureel belangrijke symbolen voor de mensen van Duitsland en die van het Duitse erfgoed. We zullen enkele van onze favoriete symbolen opsommen die worden gebruikt voor tatoeages en praten over de oorsprong van het symbool en wat het vertegenwoordigt.

Wapen van Duitsland Tattoo

Dit is waarschijnlijk het meest opvallende symbool van Duitsland buiten de Duitse vlag. Dit symbool toont een gouden banier met daarop een zwarte adelaar. Deze adelaar heeft een rode snavel, rode voeten en een rode tong. Deze adelaar staat bekend als de Bundesadler of de ‘Federal Eagle’. Het was eerder bekend als de Reichsadler, wat Duits is voor de “Keizerlijke Adelaar”.

Er is geen ouder bestaand staatssymbool in Europa dat ouder is dan dit en het is een van de oudste ter wereld. De geschiedenis van dit embleem is ook erg oud en voor de mensen van Germaanse stammen is de adelaar op dit insigne de vogel van Odin. Dit symbool wordt vereerd als een weergave van de onoverwinnelijkheid, de keizer en de oppergod. Het werd uiteindelijk een deel van de middeleeuwse symboliek, maar hoe dan ook, de wapenjas van Duitsland is een extreem populaire tatoeage voor degenen die dit land vertegenwoordigen.

Deutscher Michel Tattoo

Deze afbeelding ziet er geweldig uit in een tatoeage, vooral als je een artiest vindt die gespecialiseerd is in realisme stijl tatoeëren. De Deutscher Michel vertaalt naar het Duits Michael en is een weergave van het nationale karakter van het volk van Duitsland. Ter vergelijking: de Verenigde Staten gebruiken Uncle Same als hetzelfde soort symbool.

De Duitse Michael wordt over het algemeen getoond als gekleed in een nachthemd en slaapmutsje en soms in de kleuren van Duitsland. De Duitsers verbinden zich met dit beeld vanwege hun gemakkelijke aard en het gewone uiterlijk van de Duitse Michael. In die zin kun je zien waarom iemand zichzelf met deze afbeelding zou willen associëren en het krijgen van een tatoeage ervan is een geweldige manier om je Duitse erfgoed te vertegenwoordigen.

Vlag van Duitsland Tattoo

De vlag van Duitsland is duidelijk een van de meest populaire en herkenbare Duitse tatoeages die er bestaan. Deze vlag loopt met horizontale balken van zwart, rood en goud. Het werd voor het eerst erkend als de nationale vlag in 1919 tijdens de Weimarrepubliek.

We zien deze tatoeage geïnkt op verschillende creatieve manieren, variërend van de normale vlag die op het lichaam is getatoeëerd, tot de goede ole ‘gescheurde huidtattoo waarin de huid afbladdert om de Duitse vlag te onthullen voor iedereen om te zien. Het is een geweldig symbool zonder twijfel over wat je probeert te vertegenwoordigen.

De IJzeren Kruis Tattoo

Dit symbool is enigszins controversieel omdat het een militaire onderscheiding was die begon in het Koninkrijk Pruisen en later in 1871 tijdens het Duitse Rijk. Nazi-Duitsland gebruikte dit symbool echter ook tussen de jaren 1933 en 1945. Het ijzeren kruis werd normaal gesproken alleen gebruikt als militaire onderscheiding, maar sommige burgers kregen dit symbool voor het uitvoeren van taken voor het leger.

Men moet voorzichtig zijn bij het krijgen van deze tatoeage, omdat het de verkeerde kan geven idee, maar als je het toevallig krijgt, wees dan bereid om een gesprek te voeren over wat het symboliseert voor degenen die het misschien vragen.

Reichsadler Tatoeage

De heraldische adelaar of de keizerarend, werd geboren uit de standaard van Romeinse adelaars en gebruikt door de heilige Romeinse keizers. Bovendien werd het gebruikt in moderne wapenschilden van Duitsland. In modern gebruik is de Reichsadler een symbool van eenheid binnen de natie. Het is een ander symbool dat toevallig erg populair is bij mensen die iets willen krijgen dat hen en hun land vertegenwoordigt.

Oktoberfest Tatoeages

Om een beetje plezier te hebben, kan de Oktoberfest-tatoeage veel dingen zijn, maar we zien het vaak als een bierpul met een Duitse vlag in de tatoeage verwerkt of enkele mokken met Oktoberfest ergens in de tatoeage geschreven. Het is heel logisch dat iemand een Oktoberfest-tatoeage krijgt, omdat ze zich er waarschijnlijk niet veel van herinneren nadat ze zijn vertrokken.

Het punt is dat je Duitse tatoeages kunt hebben met een serieuze betekenis of sommige die een beetje plezier bieden.

Duitse Tattoo Betekenis 1
Duitse Tattoo Betekenis 2
Duitse Tattoo Betekenis 3
Duitse Tattoo Betekenis 4
Duitse Tattoo Betekenis 5
Duitse Tattoo Betekenis 6
Duitse Tattoo Betekenis 7
Duitse Tattoo Betekenis 8
Duitse Tattoo Betekenis 9
Duitse Tattoo Betekenis 10
Duitse Tattoo Betekenis 11
Duitse Tattoo Betekenis 12
Duitse Tattoo Betekenis 13
Duitse Tattoo Betekenis 14
Duitse Tattoo Betekenis 15
Duitse Tattoo Betekenis 16
Duitse Tattoo Betekenis 17
Duitse Tattoo Betekenis 18
Duitse Tattoo Betekenis 19
Duitse Tattoo Betekenis 20
Duitse Tattoo Betekenis 21
Duitse Tattoo Betekenis 22
Duitse Tattoo Betekenis 23
Duitse Tattoo Betekenis 24
Duitse Tattoo Betekenis 25
Duitse Tattoo Betekenis 26
Duitse Tattoo Betekenis 27
Duitse Tattoo Betekenis 28
Duitse Tattoo Betekenis 29
Duitse Tattoo Betekenis 30
Duitse Tattoo Betekenis 31
Duitse Tattoo Betekenis 32
Duitse Tattoo Betekenis 33
Duitse Tattoo Betekenis 34
Duitse Tattoo Betekenis 35
Duitse Tattoo Betekenis 36
Duitse Tattoo Betekenis 37
Duitse Tattoo Betekenis 38
Duitse Tattoo Betekenis 39
Duitse Tattoo Betekenis 40
Duitse Tattoo Betekenis 41
Duitse Tattoo Betekenis 42
Duitse Tattoo Betekenis 43
Duitse Tattoo Betekenis 44
Duitse Tattoo Betekenis 45