Doorboord: de beste plek voor neuspiercing bij mij in de buurt

Neuspiercings draaiden vroeger de aandacht, maar tegenwoordig zijn ze een van de meest voorkomende procedures voor lichaamsmodificatie. Wanneer het correct wordt gedaan en met het juiste sieraad, kunt u een statement maken met uw stijl. Naast dat ze er goed uitzien, hebben neuspiercings een rijke culturele geschiedenis over de hele wereld.

Zowel mannen als vrouwen kunnen de procedure met succes laten uitvoeren. Voordat je op Google zoekt naar ‘neuspiercing bij mij in de buurt’, moet je ervoor zorgen dat je weet wat voor soort stijl je wilt. Je septum laten piercen is iets anders dan je oren laten piercen, en elke vorm van piercing heeft verschillende stijlen.

Bezoek om veiligheidsredenen altijd een professionele piercer voor eventuele piercings. Hoewel het verleidelijk kan zijn om uw lokale schoonheidswinkel te bezoeken voor de procedure, heeft niet iedereen de juiste trainings- en piercingapparatuur om neuspiercings correct uit te voeren.

U kunt een van onze piercingstudio’s bij Pierced bezoeken of online winkelen voor een brede selectie van veilige, hoogwaardige sieraden die uw huid niet irriteren. Maak jezelf tijdens het onderzoeken vertrouwd met de procedure en wat je kunt verwachten voordat je de sprong waagt.

Boek een Piercing in Mississauga

Is het beter om een neusring of stud te krijgen?

Hoewel het allemaal neerkomt op voorkeur, vinden sommige mensen het in het begin gemakkelijker om een neusknop te dragen omdat ze gemakkelijker te verzorgen zijn. Later, zodra je piercing geneest, kun je overschakelen naar een neusring of de stijlen variëren, afhankelijk van je humeur.

Meerdere Nose Pierings

Voor sommigen is een neusknop minder opvallend, waardoor het perfect is voor een meer neutrale look. Anderen geven de voorkeur aan de esthetiek van een ring, die in verschillende maten verkrijgbaar is. Vraag het bij twijfel aan een van onze specialisten bij Pierced. We geven je een stijloverzicht en helpen je het stuk te kiezen dat het beste bij je past.

Onze favoriete neuspiercing sieraden

Kun je een ring krijgen als je je neus laat doorboren?

Je kunt een ring krijgen als je je neus laat doorboren. We raden dit echter meestal niet aan voor beginners. Neusringen hebben meer kans om vast te komen te zitten in stof en als je eenmaal een nieuwe piercing hebt gekregen, kan het een tijdje duren om er correct mee om te gaan.

Neusknopen blijven dichter bij je lichaam, waardoor ze minder snel in doek strikken of verstrikt raken in haar. Dat vermindert uw kans op het ontwikkelen van irritatie of infectie.

Neus Piercing Sieraden

We kopen premium-grade merken voor sieraden hier bij Pierced. We verkopen draadloze stukken om de beste pasvorm te garanderen.

Hoe lang duurt het voordat een neuspiercing geneest?

Afhankelijk van de locatie van je neuspiercing varieert de genezingstijd. De regel om te onthouden: hoe dikker het gebied van de neus, hoe meer tijd het kost om te genezen. Een neushoornring op het bovenste deel van de neus zal bijvoorbeeld meer tijd nodig hebben om te herstellen dan een neusgatpiercing.

Aan welke kant krijgen vrouwtjes hun neus doorboord?

Afhankelijk van de cultuur waartoe je behoort, kan de zijkant van de neus waar je een piercing krijgt enige betekenis hebben. Voor alle andere esthetische doeleinden kunnen zowel mannen als vrouwen beide zijden van hun neus doorboren. Het komt allemaal neer op je voorkeur.

Neus Septum Piercing

Boek een Piercing in Newmarket

Bij Pierced begrijpen we hoe belangrijk jouw stijl voor je is. Tijdens een ingreep zoals een piercing pas je je lichaam aan. Daarom hebben we alleen professionele piercers in dienst met de juiste certificeringen en referenties om de klus goed te klaren.

Bekijk onze online shop voor de meest populaire lichaamssieraden voor mannen en vrouwen. Al onze lichaamssieraden zijn gemaakt met premium materialen van fabrikanten zoals Junipurr Jewelry, Maria Tash, Buddha Jewelry Organics en BVLA.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.