De perfecte tatoeages die passen bij uw sterrenbeeld

Jeuk om weer geïnkt te worden, maar heb je geen idee wat je deze keer moet doen? Waarom ga je niet voor astrologie tatoeages? U kunt het boek volgen en klassieke ontwerpen aanvragen. Maar als je bevriend bent met je tatoeëerder en ze volledig vertrouwt, laat ze dan hun creativiteit de vrije loop laten en de freestyle-route nemen!

Hier zijn enkele geweldige astrologische teken tattoo-ideeën die je kunt proberen als je nog niet de perfecte sterrenbeeldtattoos hebt bedacht. Genieten!

Ram

Rammen staan bekend als pioniers, dus de pijltattoo is een goed begin. Het kan een pijl op een boog zijn, teruggetrokken maar niet losgelaten. Dit toont je intense bereidheid, doel en focus. Zodra de pijl is losgelaten, betekent dit dat je in actie bent gekomen. Ongeacht of het nog steeds wordt teruggetrokken of vrijgegeven, deze ontwerpen vertegenwoordigen je bereidheid om alles aan te nemen wat op je pad komt.

Stier

Dit sterrenbeeld wordt vertegenwoordigd door een gehoornde stier. In de Griekse mythologie was Stier de mannelijke stiervorm van Zeus. Zijn sijpelende sexappeal zou Europa naar hem toe lokten.

Door de geschiedenis heen gebruikten mensen stier als een groot voorbeeld van opperste macht en seksualiteit. Het is bekend dat ze overdreven beschermend zijn voor hun geliefden en kiezers. Het legt grote nadruk op de pure kracht van de stier als een kracht om rekening mee te houden.

Tweelingen

Tweelingen wordt meestal vertegenwoordigd door tweelingen. Maar als deze te gewoon of gewoon voor je is geworden, waarom zou je het dan niet een beetje opleuken? Elk paar met twee identieke elementen kan geweldige symbolen zijn voor dit sterrenbeeld!

De Tweelingen engel met de duivel is een groot voorbeeld. Het meest voorkomende stereotype voor Tweelingen is dat ze twee gezichten hebben. Daarin hebben ze zowel goede als slechte kanten. Stel je het idee voor van een engel en een duivel die elk comfortabel op je schouders zitten. Altijd twee verschillende dingen vertellen die je gek kunnen maken!

Kanker

Er zijn twee manieren waarop je zou kunnen gaan, uitgebreid of minimalistisch. De krabtattoo die kreeft symboliseert, is gemakkelijk aan te passen, afhankelijk van de door u gekozen grootte, stijl, ontwerp en kleurvoorkeuren. Dieren zien er goed uit als grotere tattoo-stukken, dus wees niet bang om groot te worden!

Je kunt echter altijd kiezen voor de eenvoudigere, maar mooie minimale constellatie tatoeages. Ze zijn erg eenvoudig, waarbij de kunstenaar kleine stippellijnverbindingen en ‘x’-markeringen gebruikt om de sterplaatsingen weer te geven.

Leeuw

Lang en trots, dit sterrenbeeld vertegenwoordigd door de leeuw is een symbool dat geschikt is voor koningen. Als je niet wilt dat je ontwerp te luid en gedurfd is, kun je altijd voor de sterrenbeeldtattoo gaan. Je kunt het tussen je bovenste borst en schouder laten plaatsen als je wilt dat mensen een duidelijk zicht hebben. Ondanks dat ze minimaal zijn, kunnen sterrenbeeld tatoeages nog steeds erg mooi en aantrekkelijk zijn!

Maagd

De Maagd maagd tattoo is een andere klassieker die je misschien wilt uitproberen. Er zijn talloze variaties van vrouwen waaruit je kunt kiezen om bij je eigen stijl en persoonlijkheid te passen. Dit is een mix van zwarte inkttechnieken met zware arcering en dikte in lijnen. Ondanks dat de vrouw in detail wordt getekend, kan de kunstenaar de Maagd laten knallen om het gemakkelijk te herkennen te maken.

Weegschaal

De Weegschaal staat voor balans en harmonie, dus het toonladdersymbool. Deze tatoeage heeft duidelijke en delicate contouren die perfect zijn voor degenen die het klein en eenvoudig willen.

Voor degenen die een meer grillig gevoel willen hebben, kunnen ze gaan voor het Libra-sterrenbeeldontwerp. Het zijn miniatuur, doodle-achtige inscripties maken deze tatoeage intrigerend. De sterren, harten en stippellijnen zorgen voor extra charme!

Schorpioen

De schorpioen op zich is al een verbazingwekkende visual zonder dat het al te duidelijk astrologie-gerelateerd hoeft te zijn. Dit kan een leuke en kleurrijke mix zijn van dieren in het midden en bloemen eromheen. Maar als je denkt dat jij dit niet bent en de voorkeur geeft aan een minimalistisch uitzicht, is dat ook prima. Je zou kunnen gaan voor een gedurfde en eenvoudige Schorpioen-afbeelding minus alle versieringen die daarbij horen.

Boogschutter

Als deze pandemie je naar beneden haalt en reizen nog geen optie is, kun je je dwaalvoeten kalmeren door je favoriete Boogschutter erop te laten tatoeëren! In plaats van te gaan voor de gebruikelijke pijlen of sterrenbeeldontwerpen, waarom zou u dan niet kiezen voor uw droomvakantieplek? Het kan de kaart zijn, de coördinaten, het rif, de bergen – alles wat je herinnert aan deze hemelse plek!

Steenbok

Steenbokken staan bekend als gefocust, hardwerkend en meedogenloos als het gaat om het bereiken van hun doelen. Ze zijn niet snel afgeleid. Er kan niets tussen hen en hun dromen komen. Ze zijn altijd geaard en niet iemand die elk detail over hun leven aankondigt. Een hoge, sterk gewortelde boom is dus een grebij tattoo symbool voor jou.

Waterman

Waterman houdt ervan om van deze wereld een betere plek te maken. Zoals het lied gaat, voor jou en voor mij en het hele menselijke ras! Mandala is dus de perfecte tatoeage voor jou. Het cirkelvormige ontwerp weerspiegelt eeuwigheid, balans en perfectie.

Mandala ontwerpen zijn opmerkelijk fascinerend! De inhoud en oorsprong van de ontwerpen geven ze een diepere betekenis. Het kan zoveel verschillende dingen betekenen voor zoveel mensen. U kunt er dus zeker van zijn dat de uwe volledig uniek en speciaal zal zijn!

Vissen

Een paar vissen is de meest voorkomende representatie van het sterrenbeeld Vissen. Je hebt de mogelijkheid om je tatoeëerder te vragen om vast te houden aan de klassieke zwarte inkt voor de hele afbeelding. De ingewikkelde details, intense schaduwen en punttoevoegingen kunnen echter het verschil maken tussen lame en awesome!

Conclusie

Elke persoon is uniek en bij het krijgen van een tatoeage is je lichaam je canvassen. Dus een bescheiden advies voordat je er een krijgt:

Tenzij je een tijdelijke tat krijgt, wil je niet wakker worden met een kater die gepaard gaat met spijt! Je tatoeages zijn uitdrukkingen van je diepste zelf. Natuurlijk, het is jouw lichaam, maar kies alsjeblieft verstandig!

Bronnen: