Hoe tatoeages ons zelfbeeld verbeteren

Historisch geassocieerd met macho-stereotypen, criminelen en zeelieden, hebben tatoeages hun weg gevonden naar de mainstream en worden ze steeds meer geaccepteerd door de samenleving als geheel. In de moderne tijd hebben vrouwen iets meer kans om tatoeages te krijgen dan mannen. Het is duidelijk dat mensen van alle genderidentiteiten worstelen met negatieve zelfpercepties over hun lichaam, en tatoeages helpen die problemen te overwinnen.

Een toenemend aantal mensen is nieuwsgierig naar de psychologische implicaties van tatoeëren naarmate de praktijk meer gemeengoed wordt. Als gevolg hiervan zijn er een aantal studies gedaan over het onderwerp hoe het krijgen van een tatoeage de zelfperceptie van een persoon kan beïnvloeden. Volgens deze studies verminderen zowel mannen als vrouwen die tatoeages krijgen aanzienlijk uiterlijke angst en verhogen ze de body positivity en het zelfrespect.

Laten we het hebben over enkele redenen waarom het krijgen van tatoeages tegelijkertijd je zelfbeeld en zelfvertrouwen kan verbeteren.

Tatoeages laten ons er aantrekkelijker en avontuurlijker uitzien

De originaliteit van een kunstwerk is iets dat direct bijdraagt aan je zelfbeeld en je aantrekkelijker maakt. Deze unieke methode om zichzelf te articuleren en te herkennen heeft het potentieel om een golf van vertrouwen te inspireren. Sommige mensen melden zelfs dat ze een mate van discipline hebben gekregen waarvan ze nooit wisten dat ze die hadden na het hebben van een tatoeage, waardoor ze zich meteen avontuurlijker voelen.

Om nog verder te gaan, kun je je getatoeëerde look combineren met online datingsites en je zelfvertrouwen omhoog zien schieten. Waarom? Want je gaat je natuurlijk beter voelen als die geile lokale moeders op volwassen datingsites ping je constant en maak ondeugende opmerkingen over je getatoeëerde lichaam. Je zult op cloud nine gewoon kijken naar volwassen dames die romantische interesse in je tonen, wat het wonder is om lid te worden van het juiste platform voor getatoeëerde personen.

In feite zullen getatoeëerde singles waarschijnlijk meer succes ervaren wanneer ze geïnteresseerd zijn in volwassen dating, omdat die volwassen moeders graag bij degenen zijn die het leven groot leven. Laat je avontuurlijke kant en rebelse aard zien met die unieke inktkunst, en je vindt in een mum van tijd een partner.

De boost van het nemen van een belangrijke beslissing

Veel getatoeëerde mensen zullen getuigen van de therapeutische voordelen van het hebben van een persoonlijk, permanent kunstwerk dat tot hen spreekt. Het is een grote beslissing om je lichaam te laten tatoeëren, en gewoon goed laten doen kan je zelfvertrouwen snel vergroten.

Herhaaldelijk zeggen mensen die tatoeages krijgen dat geïnkt worden hen een beter gevoel over zichzelf geeft, direct of indirect. Mainstream media zijn al sinds we kinderen waren aan het werk en proberen ons ervan te overtuigen dat er maar één manier is om aantrekkelijk te zijn en liefde waardig. Het laten zetten van een tatoeage is een liefdesverklaring voor jezelf, omdat het ervoor zorgt dat je tegen de stroom ingaat en iets bereikt dat grote bedrijven op korte termijn niet ten goede komt.

Bovendien leidt het beslissen en laten zetten van een tatoeage tot een endorfine-rush. Deze ontlading van positieve emoties tijdens het proces van het verwerven van een tatoeage kan helpen bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen. Een tatoeage kan dezelfde golf en vreugde bieden die je ervaart bij het krijgen van een nieuwe garderobe, kapsel of opmerking over je inspanningen, maar het kan veel langer blijven!

Iets doen waar je altijd naar hebt verlangd, kan je geluk, trots, prestatie en plezier geven.

Symbolen en restanten versterken

Het krijgen van symbolische tatoeages is nog een andere manier om je zelfvertrouwen te vergroten. En het kan een geweldige gespreksstarter zijn, vooral als je een online datingplatform gebruikt om nieuwe mensen te ontmoeten. Tatoeages zoals die van stijgende toppen kunnen je er bijvoorbeeld constant aan herinneren dat je sterk genoeg bent om elke berg te beklimmen.

Evenzo kunnen meditatieve tatoeagepatronen, zoals The Sri Yantra, een staat van kalme reflectie veroorzaken. Een tatoeage kan dienen als een constante visuele herinnering dat vrede mogelijk is wanneer al het andere faalt. Ed Sheeran, een muzikant, songwriter, producer en acteur, heeft een tatoeage op zijn onderarm met een feniks die uit de as herrijst, en hij heeft opgemerkt dat het kijken naar de tatoeage hem hoop geeft.

Bovendien is het kiezen om permanent een tatoeage te laten zetten een stap in de richting van genezing. Het frontaal onder ogen zien van een traumatische ervaring door een herinnering aan de ervaring of je eigen vooruitgang als gevolg van de ervaring te plaatsen, kan een nuttig hulpmiddel zijn om het gevoel van eigenwaarde te versterken. Op deze manier kunnen tatoeages een bron van inspiratie zijn.

Cosmetica verbeteringen zoals hiding littekens

Ondanks het feit dat sommige mensen altijd littekens met trots dragen, kunnen anderen ze als een fout beschouwen. Als u littekens wilt verbergen, is het krijgen van een tatoeage een strategie om de aandacht af te leiden van het getroffen gebied. Litteken en huidtransplantatiet kleuronregelmatigheden kunnen uw psychologische, fysieke, emotionele en sociale welzijn schaden, vooral als die littekens zich op het altijd blootgestelde gezichtsgebied bevinden. Het krijgen van een tatoeage om die littekens te verbergen, kan uw uiterlijk en kwaliteit van leven snel verbeteren.

Conclusie

Tatoeages helpen het zelfbeeld en het zelfvertrouwen op meer manieren te stimuleren dan je je kunt voorstellen. Het geeft je een goed gevoel over jezelf en vertelt anderen dat je mans genoeg bent om je beslissingen te nemen. En dat helpt je altijd om die voorsprong op je concurrentie te hebben als je probeert te scoren met een hete dame. In feite zijn er datingplatforms gewijd aan getatoeëerde singles, en dit vertelt je een beetje over hoe populair tatoeages zijn geworden. Echt, het is tijd dat je je tatoeages met vertrouwen rockt!