De doorboorde gids voor sieradensymboliek

Bij Pierced houden we ervan om onszelf uit te drukken door middel van piercingplaatsing en sieradenkeuzes.  We cureren shoppable collecties van sieraden om het gemakkelijk te maken om stukken te vinden die resoneren met jou, je leven en je overtuigingen!  ✨

Sterkte & Stabiliteit

Sterke vormen, effen lijnen en aspecten van symmetrie zijn allemaal kenmerken die te vinden zijn in onze sieraden die kracht en stabiliteit kunnen symboliseren.

Eenheid

Velen van ons hunkeren naar een gevoel van eenheid en gemeenschap, vooral wanneer we door grote levensveranderingen gaan.  We vinden dat stukken met clusters, kralen en verbindende edelstenen eenheid goed symboliseren.

Eeuwige Liefde

We hebben zoveel stukken die alle verschillende soorten liefde vertegenwoordigen.  Of je nu iets letterlijkers wilt met een hartvormige steen, of iets romantischer en abstracters, wij hebben het voor je.

Vrije Geest

Grillige sieraden zijn een trend waar we de laatste tijd dol op zijn.  We zijn van mening dat sierlijke stukken met asymmetrische of gekleurde edelstenen een zeer “vrij” en uniek gevoel toevoegen aan elk oorproject.

Energie

Verticale vormen kunnen symbool staan voor rechtop staan en energie uitstralen!

Hoop en dromen

Het hebben van hoop en dromen is iets dat je dag na dag gemotiveerd kan houden.  We dragen graag sieraden die ons voortdurend inspireren en ons hoofd in de wolken houden.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.