De complete gids voor het meten van uw lichaamssieraden

Je nieuwe piercing is genezen en je bent klaar om je sieradenspel te verbeteren met een nieuwe stud, ring, misschien een naveljuweel of een prachtige nieuwe tepelbalk. Je vindt de perfecte nieuwe toevoeging aan je collectie in onze online winkel wanneer je wordt gevraagd om je maat te kiezen. Wacht even, ik heb een maat? Hoe weet ik mijn maat? Wij zijn er om u te helpen.

Belangrijk: Pierced moedigt sterk aan om de dimensionering uit te voeren door een gerenommeerde piercer voor nauwkeurige resultaten. Zodra u uw maat kent, bent u klaar om online te winkelen voor nieuwe sieraden zonder aarzelend te zijn over de maatvoering.

Ten eerste, ja, je hebt een unieke maat. Anders dan traditionele sieraden die op grote schaal worden gemaakt als one size fits all, kunnen lichaamssieraden – gelukkig – worden aangepast aan uw unieke anatomie en stijl. Natuurlijk kan een spijkerbroek bij verschillende mensen passen, maar we weten allemaal dat de perfecte pasvorm je look kan verbeteren en ook comfortabeler kan zijn om te dragen.

Ten tweede, de beste manier om uw sieraden of post (labret / backing) grootte te kennen, is om een gerenommeerde piercer te bezoeken. Ze zullen je niet alleen nauwkeurig kunnen meten, maar ze zullen er ook voor zorgen dat je piercing volledig genezen is en klaar is voor een sieradenwissel.

Waarom is het belangrijk dat je piercing volledig genezen is voordat je je sieraadmaat meet?

Het te vroeg veranderen van de vorm van de sieraden of de maat kan schadelijk zijn voor het genezingsproces. Als je jezelf aan het dimensioneren bent terwijl je nog steeds aan het genezen bent, kun je onjuiste resultaten krijgen, omdat zwelling nog steeds kan optreden.

Gelukkig, als je zeker weet dat je piercing genezen is, maar je niet in staat bent om je piercer te bezoeken, kun je misschien nog steeds je sieradenmaat meten om je uiterlijk te veranderen. Laten we beginnen met de kern van hoe u uw huidige lichaamssieraden kunt meten.

Hoe je je genezen piercing lichaamssieraden kunt meten.

Was altijd je handen voor en na het hanteren van je piercings of lichaamssieraden.

Je hebt nodig:

  1. Handsoap
  2. Liniaal/ Remklauwen
  3. Een helpende hand

Wanneer je jezelf meet, zorg er dan voor dat het weefsel in ruststand staat. Je moet het weefsel nooit manipuleren, omdat het de uitkomst kan veranderen. Handen af van wat je meet en houd je gereedschap tegen het gebied.

Hoe u de grootte van uw stud-sieraden kunt meten.

Stud sieraden hebben twee delen nodig om te dragen. De ene is de End (ook bekend als Top), het decoratieve stuk dat bovenop je piercing zit, en de andere is de Post (ook bekend als labret of backing), het stuk dat in je piercing gaat.

Bij Pierced gebruiken we meestal draadloze uiteinden en flatback-palen die ideaal zijn voor genezing en comfort.

Om de grootte van je stud-sieraden te achterhalen, moet je twee maten vinden:

  1. Uw postmeter
  2. De lengte van je bericht

Hoe je de lengte van je bericht kunt meten

U moet de breedte van het weefsel tussen de ingangswond en de uitgangswond meten. Dit is ingewikkeld om zelf goed te meten en we raden je aan om iemand te vragen een helpende hand te bieden.

Zorg ervoor dat jullie allebei je handen wassen en dat het weefsel in een ruststand ligt. Meet met een liniaal of een schone set remklauwen de ruimte tussen het ingangsgat en het uitgangsgat.

Opmerken waar de in- en uitgang zijn, is de sleutel, want als je overmatig op de piercing hebt geslapen of onder een hoek hebt laten uitvoeren, is er meer oppervlak om te bedekken dan wanneer het in een perfecte hoek van 90 graden is genezen.

Als je piercing in een extreme hoek staat, moet je ook rekening houden met de schijf aan de achterkant van de paal en waar deze zal zitten. Als de paal te strak zit, komt hij je oor schuin tegen.

De meeste lichaamssieraden worden gemeten in fracties van een inch. Als u niet bekend bent met het imperiale systeem, kunt u de onderstaande grafiek gebruiken om uw grootte in millimeters (metriek systeem) te vinden.

Als je na het meten van je maat nog steeds niet zeker weet, onthoud dan dat iets meer ruimte beter is dan te weinig.

Inch Millimeters
3/16″ 4,8 mm
7/32″ 5,5 mm
1/4″ 6,4 mm
9/32″ 7,2 mm
5/16″ 7,9 mm
11/32″ 8,7 mm
3/8″ 9,5 mm
7/16″ 10 ml
1/2″ 13 mm

Hoe u uw postmeter kunt meten

De maat van je piercing is de dikte van de paal die door je piercing gaat. Metergroottes werken omgekeerd, wat betekent dat hogere getallen dunner zijn dan kleinere getallen. Een 18 gauge paal is bijvoorbeeld dunner dan een 16 gauge paal.

Als je al bentklaar om een sieraad te dragen, de gemakkelijkste manier om dit te doen is om de sieraden te meten en de onderstaande grafiek te gebruiken om uw maat te vinden.

Meten Millimeters
20 gram 0,8 mm
18g 1 mm
16 gram 1,2 mm
14g 1,6 mm
12g 2 mm

Als u momenteel iets dunner draagt dan een 18 g, is het waarschijnlijk dat u professionele hulp nodig heeft bij het installeren van de sieraden. Gewone salonsieraden zijn meestal 20 gauge of 22 gauge en 18 gauge is groter in diameter, dus in dit geval zou je piercing op maat moeten worden uitgerekt.

Klik op de meterkaart hierboven om een afdrukbaar bestand te downloaden voor het meten van lichaamssieraden. Zorg ervoor dat u het op 100% origineel formaat afdrukt en niet schaalt naar uw papierformaat.

Hoe meet je je hoepel (ring) sieraden

Naadringen en clickerringen hebben twee afmetingen:

  1. Ringmeter
  2. Diameter van de ring

Het dimensioneren van ringen kan het beste worden gedaan door een professionele piercer, omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op het goed meten van hoepelplaatsing die zal resulteren in de meest nauwkeurige en comfortabele pasvorm.

Ringmeters worden net als postmeters gemeten. Meet eenvoudig uw bestaande sieradenmeter en gebruik de bovenstaande grafiek als u op zoek bent naar dezelfde ringdikte.

Het volgende dat u moet doen, is de interne diameter van de ring achterhalen. De ring moet groot genoeg in diameter zijn dat hij comfortabel past rond de structuren waarmee hij in contact komt, en hij manipuleert de originele piercing niet te ernstig. Ringen die te strak zitten, kunnen bijvoorbeeld irritatie en schade aan piercings veroorzaken en zijn bovendien erg uitdagend om te installeren.

Om de beste interne diameter te achterhalen, moet u meten vanaf het piercinggat tot de rand van uw oor, neus of lip.

Maatvoering is misschien niet zo opwindend als winkelen voor nieuwe sieraden, maar het zal je zeker helpen de gewenste look te bereiken en tegelijkertijd het meest comfortabel te zijn om te dragen. Als je niet 100% zeker bent van je vermogen om jezelf te dimensioneren en je eigen sieraden te installeren, voel je dan niet slecht. Wij zijn er om u te helpen. Kom langs in een van onze studio’s en onze piercers helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte maat.

Belangrijk: Pierced moedigt sterk aan om de maatvoering uit te voeren door een gerenommeerde piercer voor nauwkeurige resultaten. Zodra u uw maat kent, bent u klaar om online te winkelen voor nieuwe sieraden zonder aarzelend te zijn over de maatvoering. Vanwege strikte gezondheidsvoorschriften kunnen we geen retouren of omruilingen aanbieden.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.