Crown Tattoo Betekenis

De kroon wordt al lang gezien als iets dat respect afdwingt. Dat wetende, zou het niet als een te grote verrassing moeten komen dat mensen ervoor kiezen om de kroontattoo te laten zetten. Er zijn nog meer kroon tattoo betekenissen die er zijn en tal van ontwerpen om uit te kiezen, dat is wat we gaan behandelen op deze pagina. Als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een kroontattoo of gewoon meer wilt weten over elke kroontattoo, bekijk dan de onderstaande informatie.

Een symbool van royalty en suprematie boven anderen, de kroon is het ultieme symbool van macht en autoriteit. In feite zijn er, afgezien van een paar dierentatoeages en de letterlijke tekst, echt geen betere tatoeages die macht en autoriteit vertegenwoordigen. Je kunt je kroon laten ontwerpen op elke manier die je wilt en mensen zullen herkennen wat die kroon vertegenwoordigt. Natuurlijk zijn er verschillende redenen voor het hebben van een tatoeage die kracht symboliseert, maar de belangrijkste kroontattoo-betekenis is altijd duidelijk.

De kroontattoo kan ook waardigheid, goddelijkheid en gratie vertegenwoordigen, evenals een grote eer. Degenen die willen worden gezien als iemand die het verdient om met waardigheid te worden behandeld, kunnen de kroon het perfecte tatoeagesymbool voor hen vinden. Evenzo, als je het gevoel hebt dat je duidelijk wilt maken dat je spiritualiteit een van je belangrijkste kwaliteiten is, dan zul je merken dat niets die kant van jezelf beter laat zien dan een kroontattoo.

Gewoonlijk is een kroon een christelijk beeld dat de glorie van Jezus Christus uitbeeldt, door zijn vervolgers beroemd genoemd als Koning van de Joden. De kroon vertegenwoordigt in die zin het martelaarschap en het ongelooflijke lijden van Christus. De doornenkroon die op zijn hoofd wordt geplaatst om zijn lijden te vergroten, wordt vaak veranderd in een glorieuze, stralende kroon, die de goddelijkheid van God symboliseert. Bovendien wordt Maria, de moeder van God, gekroond bij haar opgang naar de hemel en wordt daarom vaak afgebeeld met een kroon in veel religieuze portretten.

Kronen worden ook in andere mythologie gebruikt om goddelijkheid tussen verschillende goden en godinnen van de oude wereld te symboliseren. Als je om deze reden een kroontattoo krijgt, is het misschien een goed idee om wat extra ontwerpen toe te voegen om duidelijk te maken wat je kroontattoo betekent. Je kunt bijvoorbeeld andere heilige symbolen rond of op de kroon toevoegen. Deze kroontattoos zijn meestal groot, dus ze zullen vaak op de rug van de eigenaar te vinden zijn.

In de Egyptische mythe wordt een zonne- of stralende kroon vaak afgebeeld boven de hoofden van goden en door goden benoemde heersers om hun superioriteit over de mensheid te symboliseren. Deze kroontattoos zijn meestal zwaar gedetailleerd om de afbeeldingen van de huid te laten knallen. Als je dit type kroon tat wilt, zorg er dan voor dat je een top tatoeëerder vindt die weet hoe je met grotere afbeeldingen zoals deze moet werken.

De Egyptische oppergodin Isis werd vaak afgebeeld met een grote, rechthoekige kroon die bedoeld was om de troon zelf te symboliseren en benadrukte haar belang voor de wereld. Als u dit type kroontattoo wilt krijgen, kunt u de kroon zelf krijgen of Isis in het ontwerp opnemen.

Evenzo wordt een andere Egyptische godin, Hathor, vaak afgebeeld als een krachtige koe versierd met een sierlijke kroon die een afbeelding van de zon draagt. Dit is een bijzonder geweldige kroontattoo voor degenen die extra betekenissen in de koe vinden.

In de geschiedenis is de kroon een betekenaar van de monarchie geweest en het imago ervan vereist respect. Je hoeft niet per se een afstammeling van een monarch te zijn om deze kroontattoo te krijgen of om deze kroontattoo betekenis te gebruiken. Het enige dat telt is dat de tatoeage iets voor je betekent.

Binnen de West-Europese geschiedenis, naarmate de kroon sierlijker wordt, neemt de majesteit van de drager toe. Dit is de reden waarom veel versies van de kroontattoo perfect zijn voor mensen die zichzelf als oude zielen beschouwen. Kronen worden niet meer zo vaak gebruikt als vroeger, dus degenen die de kroontattoo hebben, laten zien dat ze het leuk vinden zoals het vroeger was.

De zestiende-eeuwse koning Hendrik VIII van Engeland droeg een gouden en roodfluwelen kroon ingelegd met diamanten, smaragden, robijnen en andere kostbare edelstenen om over te brengen dat zijn autoriteit boven alles regeerde. Sommige mensen krijgen exacte replica’s van die kroon in hun tatoeages. Anderen zullen hun kroontattoos gewoon versieren met edelstenen die ze leuk vinden of die een beetje meer betekenis toevoegen aan hun tatoeage.

Het diadeem is een soort kroon die lang voor de sierlijke kronen van de moderne periode is gemaakt. Het verschijnt als een band, vaak metaal, rond het hoofd geplaatst en op verschillende manieren versierd. Aangenomen in heel Europa in de middeleeuwen en pre-middeleeuwse tijden, betekende het diadeem grote autoriteit en leiderschap voordat duurdere en zeldzamere materialen werden gebruikt. Het wordt vaak gevonden in afbeeldingen van oude Griekse, Romeinse en Egyptische heersers.

De kroontattoo betekent dat most mensen denken aan als ze zien dat een van deze ontwerpen is macht. En dat is belangrijk om te onthouden wanneer u uw kroontattoo ontwerpt. Wil je dat het heel flitsend is, of wil je het simpel houden met een omtrek van een kroon? Je moet nadenken over hoe je ontwerp eruit zal zien voor buitenstaanders, zodat je kunt eindigen met een kroontattoo die een sterk “kracht” -effect heeft, zelfs als dat niet je primaire kroontattoo-betekenis is.

Een andere kroontattoo die mensen gebruiken, is controle. Ja, dat kan gemakkelijk worden gecombineerd met macht, maar controle kan verschillende dingen zijn voor verschillende mensen. Iemand die bijvoorbeeld meer controle over zijn leven wil hebben, krijgt soms een kroontattoo om hem te motiveren. Wanneer iemand dit type kroontattoo gebruikt, plaatsen ze het vaak op een plaats die ze regelmatig kunnen zien, zoals op hun pols.

De kroon, ongeacht de stijl of vorm, is een duidelijk symbool van gratie en onderscheid, evenals leiderschap en autoriteit. Leiderschap is hier een goede, omdat veel mensen willen leiden terwijl ze ook gelijk zijn aan iedereen die ze leiden. Als je het uiterlijk van de kroontattoo leuk vindt, maar niet wilt dat deze macht of autoriteit vertegenwoordigt, is de betekenis van de “leiderschaps” kroontattoo misschien de juiste voor jou.

Het is niet verwonderlijk dat sommige mensen een kroontattoo krijgen, simpelweg omdat ze denken dat het er cool uitziet. Er is absoluut niets mis met het krijgen van een tatoeage alleen vanwege het uiterlijk, maar de meeste mensen vinden dat het krijgen van ontwerpen die speciale betekenissen voor hen hebben, ervoor zorgt dat ze nooit spijt hebben van het krijgen van hun tatoeages. Bovendien zijn er tal van geweldige kroontattoo-betekenissen om uit te kiezen, dus je kunt gemakkelijk een geweldig uitziende tat hebben die ook voor jou betekenisvol is.

Echt, je kunt elk type kroon krijgen dat je wilt als dit een tatoeage is waarin je geïnteresseerd bent. Uiteraard wil je ten minste één kroontattoo gebruiken, wat betekent dat het de moeite waard is, maar verder kun je elke richting opgaan met je kroon. Je zou bijvoorbeeld een cartoonachtige kroon kunnen willen omdat je duidelijk wilt maken dat je kroon een minder serieuze betekenis heeft. Denk aan deze soorten als dingen voordat je je vastlegt aan een kroontattoo en een kroontattoo betekenis.

Het is ook belangrijk om na te denken over andere ontwerpelementen die u in of rond de kroon wilt hebben. Sommige mensen willen meer tatoeages krijgen die macht vertegenwoordigen om het punt echt naar buiten te brengen. Anderen zullen de kroontattoo eenvoudig combineren met andere ontwerpen, zodat ze een tatoeage kunnen hebben met zoveel mogelijk betekenissen. Het belangrijkste hier is om ontwerpen te krijgen die samenwerken, zodat het algehele beeld niet te verwarrend is.

Zoals je kunt zien, is er veel om over na te denken voordat je je ertoe verbindt om een kroontattoo te laten zetten. Je moet niet alleen nadenken over het ontwerp en de locatie op je lichaam waar het zal worden geplaatst, je moet er ook voor zorgen dat je een kroontattoo gebruikt die betekenis of betekenissen heeft waar je de rest van je leven blij mee zult zijn. Als je de tijd neemt en met een geweldige tatoeëerder werkt, is de kans groot dat je zeer tevreden zult zijn met je kroontattoo.

Kroon Tattoo 1
Kroon Tattoo 2
Kroon Tattoo 3
Kroon Tattoo 4
Kroon Tattoo 5
Kroon Tattoo 6
Kroon Tattoo 7
Kroon Tattoo 8
Kroon Tattoo 9
Kroon Tattoo 10
Kroon Tattoo 11
Kroon Tattoo 12
Kroon Tattoo 13
Kroon Tattoo 14
Kroon Tattoo 15
Kroon Tattoo 16
Kroon Tattoo 17
Kroon Tattoo 18
Kroon Tattoo 19
Kroon Tattoo 20
Kroon Tattoo 21
Kroon Tattoo 22
Kroon Tattoo 23
Kroon Tattoo 24
Kroon Tattoo 25
Kroon Tattoo 26
Kroon Tattoo 27
Kroon Tattoo 28
Kroon Tattoo 29
Kroon Tattoo 30
Kroon Tattoo 31
Kroon Tattoo 32
Kroon Tattoo 33
Kroon Tattoo 34
Kroon Tattoo 35
Kroon Tattoo 36
Kroon Tattoo 37
Kroon Tattoo 38
Kroon Tattoo 39
Kroon Tattoo 40
Kroon Tattoo 41
Kroon Tattoo 42
Kroon Tattoo 43
Kroon Tattoo 44
Kroon Tattoo 45
Kroon Tattoo 46
Kroon Tattoo 47
Kroon Tattoo 48
Kroon Tattoo 49
Kroon Tattoo 50
Kroon Tattoo 51
Kroon Tattoo 52