Astronaut Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën

De meeste mensen groeien op met de mogelijkheid om astronaut te zijn en naar de ruimte te gaan, dus het is niet zo verwonderlijk dat veel mensen besluiten om een astronautentattoo te laten zetten. Astronauten zijn meestal extreem slim, ze dragen zeer coole uitrusting en, ja weet je, ze mogen de planeet verlaten! Bovendien hebben de meeste astronautentattoos extra betekenissen en ze komen in een heleboel coole ontwerpen.

In dagen als deze hebben de ruimte en de bijbehorende dingen een grote comeback gemaakt. Mensen zoals Neil deGrasse Tyson maken al deze informatie een stuk meer mainstream en maken het leuker om over te leren. Daarom raken kinderen op jongere leeftijd betrokken bij onderwerpen met betrekking tot de ruimte en astronauten.

Astronaut Tattoo Betekenis 1

Laten we eerst gaan met de voor de hand liggende astronautentattoo. Als een astronaut in de ruimte is geweest en een tatoeage wil, is het gewoon logisch dat ze een Astronaut-tatoeage willen laten zetten, toch? In deze gevallen kunnen ze een tatoeage van zichzelf in hun ruimtepak krijgen, of ze kunnen zelfs een volledig uniek astronaut tattoo-ontwerp krijgen. Iets waarschijnlijker is echter dat ze iets krijgen dat verband houdt met hun training of het proces om te komen waar ze waren. Je kunt ook een NASA-tatoeage op een astronaut zien in plaats van een echte astronaut.

Een andere vrij voor de hand liggende astronaut tattoo betekenis heeft te maken met wanneer iemand een astronaut wil zijn. Zij zijn het type mensen dat die droom tot ver na hun jeugd levend heeft gehouden en de wereld erover wil vertellen. Ze hebben erover nagedacht om naar de maan te gaan of gewoon de baan te verlaten en ze willen die beelden op hun lichaam inkapselen. Met andere woorden, dit kunnen gewoon fans van de ruimte en astronauten zijn en het ruimteprogramma en mensen die de ruimte verkennen ondersteunen door een astronautentattoo te laten zetten.

Iemand die van de ruimte houdt, kan besluiten om een astronautentattoo te laten zetten in plaats van alleen sterren, planeten en / of sterrenstelsels te krijgen. Deze tattoo-ontwerpen kunnen variëren van gewoon een astronaut op de maan of de astronaut kan slechts een deel van een grotere tatoeage zijn. Hoe dan ook, de eigenaar probeert de boodschap te sturen dat ze dol zijn op het idee om als een echte astronaut in de ruimte rond te zweven.

Veel Amerikanen zien astronauten als symbolen van vrijheid, dus ze zullen de astronautentattoo krijgen om hun patriottisme te tonen. Amerika heeft veel respect gekregen van over de hele wereld voor talloze dingen, maar de ruimte was een van de grootste in de 20e eeuw. Deze astronautentattoos bevatten meestal een astronaut en een vlag, of de zeer populaire afbeelding van een astronaut met de Amerikaanse vlag op de maan.
Een andere populaire astronaut tattoo betekenis is “mikken op de sterren.” Wanneer deze betekenis wordt gebruikt, is de eigenaar iemand die een constante herinnering wil om te gaan voor wat hij wil in het leven. Er zijn tal van ontwerpkeuzes bij het gebruik van deze betekenis, maar de eigenaren kiezen er meestal een die een constante bron van inspiratie kan zijn.

Een iets zeldzamere astronaut tattoo betekenis heeft te maken met science fiction. Omdat zoveel dingen die te maken hebben met sciencefiction in de ruimte gebeuren, is het geen verrassing dat sci-fi-liefhebbers om deze reden een astronautentattoo zouden krijgen. Deze tatoeages kunnen variëren van het zeer eenvoudige astronautenontwerp tot een extravaganter ontwerp met sterrenstelsels, planeten, manen en andere elementen.

Zoals je kunt zien, zijn er tal van redenen waarom iemand zou besluiten om een astronautentattoo te laten zetten. Ruimtepakken zien er geweldig uit op de huid en ze kunnen er fantastisch uitzien, zowel in kleur als in zwart-wit. De ruimterace is misschien niet zo interessant als het ooit was, maar het lijkt erop dat de astronautentattoo steeds populairder wordt.

Significante Ruimte Moment Tattoos

Er zijn veel belangrijke momenten in de verkenning van de ruimte waarin een astronaut iets heeft bereikt dat zal worden herinnerd. Deze specifieke momenten kunnen ook worden omgezet in een astronautentattoo. Je ziet misschien fans van ruimte- en ruimteverkenning met sommige van deze tatoeages.

Alan Shepard Portret Tattoo

Alan Shepard is een beroemde Amerikaanse astronaut. Hij was de eerste Amerikaanse astronaut in de ruimte die plaatsvond in 1961. Hij was ook de tweede persoon die ooit de ruimte betrad. Hij maakte een suborbitale reis die in totaal 15 minuten duurde.

John Glenn Tatoeage

John Glenn was een andere Amerikaanse astronaut. Op 20 februari 1961 draaide Glenn in een baan om de aarde en was de eerste Amerikaan die dit deed.

Sally Ride Tatoeage

Sally Ride reed space shuttle Challenger de ruimte in op 18 juni 1983 voor de missie STS-7. Ze was de eerste Amerikaanse vrouw die de ruimte in ging. Ze is een symbool voor vrouwen die barrières doorbreken en iets doen wat de meeste mannen nog nooit hadden gedaan.

Alexei Leonov TattOo

Alexei was de eerste persoon ooit die wat we kennen als een ruimtewandeling uitvoerde, maar ook bekend staat als een extravehicular activiteit. Hij volbracht deze prestatie op 18 maart 1965. Dit gebeurde op de Voskhod 2-missie voor de Sovjet-Unie en dit werd opgevolgd door de Amerikaanse astronaut Ed White die zijn ruimtewandeling voltooide op NASA’s missie genaamd Gemini 4.

Astronaut Tattoo Variaties

Er zijn veel variaties van astronautentattoos. Dit is het geval bij de meeste onderwerpen, maar de astronautentattoo heeft een verband met de ruimte en raketten, dus je zou sommige hiervan kunnen zien opgenomen. Hieronder staan een paar voorbeelden van wat we hebben gezien.

Aquarel Astronaut Tattoo

Aquarel astronaut tatoeages gaan samen. Dit komt omdat wanneer je het aquarelpatroon krijgt, het erg kan lijken op hoe de ruimte en het universum eruit kunnen zien. De piekerige kleuren en verschillende tinten kunnen worden gebruikt om de ruimte achter de astronautentattoo weer te geven om een heel cool uitziend stuk te maken.

Majoor Tom Astronaut Tattoo

De Major Tom astronaut tattoo is gebaseerd op de David Bowie hit, Space Odyssey. Het beeld dat je zou kunnen zien, zou een astronaut zijn die door de ruimte zweeft en boven hem kijkt met zijn handen aan zijn zijde. Dit klassieke nummer leidde ertoe dat veel tatoeages werden geïnkt op de lichamen van David Bowie-fans en de astronaut is er een van.

Astronaut op de Maan Tattoo

Dit is een bekende tatoeage waar veel fans van ruimte- of ruimteverkenning naar kunnen kijken. Er zijn vandaag de dag nog steeds argumenten of iemand daadwerkelijk op de maan is geland, maar het bewijs laat ons zien dat dit waar was en dat het een mijlpaal voor de mensheid was. Dit is de reden waarom het zo’n populair onderwerp is voor diegenen die op zoek zijn naar een astronautentattoo.

Astronaut met Universe Tattoo

Dit lijkt misschien een beetje vaag, maar als je een astronautentattoo ziet met het universum op de achtergrond, kan het je helpen de uitgestrektheid van de ruimte te begrijpen en hoe onbeduidend we in vergelijking zijn. Er wordt gezegd dat mensen een stukje zand zijn in vergelijking met ons universum, dus deze tatoeage kan iemand eraan herinneren hoe klein we echt zijn en kan een herinnering zijn aan het weten dat je problemen niet zo groot zijn als je denkt dat ze zijn.

Astronaut met Schedel Tattoo

Er zijn veel variaties van deze tatoeage. Je ziet misschien een schedel in het astronautenmasker of een dood lichaam zweven in de ruimte. We hebben allemaal genoeg films gezien om te weten dat als je vast komt te zitten in de ruimte zonder zuurstof, je waarschijnlijk zult sterven door verstikking of doodvriezen. Je kunt deze tatoeage zien op iemand die verliefd is op de dood of het kan ook een herinnering zijn aan wat er kan gebeuren als je de elementen of ruimte niet respecteert.

Wat je reden ook is om een tatoeage te laten zetten, het is duidelijk dat je in veel verschillende richtingen kunt gaan. Er zijn veel astronauten die het voortouw hebben genomen voor iedereen die het nu doet, die geweldige kandidaten zouden zijn voor een portrettattoo of gewoon algemene astronautentattoos met andere ideeën eraan verbonden. Het punt is dat je een tatoeage moet krijgen die je gelukkig maakt en als je hulp nodig hebt bij het vinden van een artiest om je droomtattoo te voltooien, laat het ons dan weten zodat we je kunnen helpen matchen met een artiest.

Astronaut Tattoo Betekenis 2
Astronaut Tattoo Betekenis 3
Astronaut Tattoo Betekenis 4
Astronaut Tattoo Betekenis 5
Astronaut Tattoo Betekenis 6
Astronaut Tattoo Betekenis 7
Astronaut Tattoo Betekenis 8
Astronaut Tattoo Betekenis 9
Astronaut Tattoo Betekenis 10
Astronaut Tattoo Betekenis 11
Astronaut Tattoo Betekenis 12
Astronaut Tattoo Betekenis 13
Astronaut Tattoo Betekenis 14
Astronaut Tattoo Betekenis 15
Astronaut Tattoo Betekenis 16
Astronaut Tattoo Betekenis 17
Astronaut Tattoo Betekenis 18
Astronaut Tattoo Betekenis 19
Astronaut Tattoo Betekenis 20
Astronaut Tattoo Betekenis 21
Astronaut Tattoo Betekenis 22
Astronaut Tattoo Betekenis 23
Astronaut Tattoo Betekenis 24
Astronaut Tattoo Betekenis 25
Astronaut Tattoo Betekenis 26
Astronaut Tattoo Betekenis 27
Astronaut Tattoo Betekenis 28
Astronaut Tattoo Betekenis 29
Astronaut Tattoo Betekenis 30
Astronaut Tattoo Betekenis 31
Astronaut Tattoo Betekenis 32
Astronaut Tattoo Betekenis 33
Astronaut Tattoo Betekenis 34
Astronaut Tattoo Betekenis 35
Astronaut Tattoo Betekenis 36
Astronaut Tattoo Betekenis 37
Astronaut Tattoo Betekenis 38
Astronaut Tattoo Betekenis 39
Astronaut Tattoo Betekenis 40
Astronaut Tattoo Betekenis 41
Astronaut Tattoo Betekenis 42
Astronaut Tattoo Betekenis 43
Astronaut Tattoo Betekenis 44
Astronaut Tattoo Betekenis 45
Astronaut Tattoo Betekenis 46
Astronaut Tattoo Betekenis 48
Astronaut Tattoo Betekenis 49
Astronaut Tattoo Betekenis 50