Ballon Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën

De ballon is het soort beeld dat veel verschillende ideeën symboliseert. Ballonnen worden al vele jaren gebruikt in allerlei schilderijen en kunstinstallaties over de hele wereld. Kinderen en volwassenen genieten allebei van ballonnen in bepaalde gevallen omdat we allemaal van ballonnen hielden toen we kinderen waren. Het is geen verrassing dat iets dat al zoveel jaren bestaat, vol betekenis en symboliek zit. Om dat op te volgen, iets dat al zo lang bestaat, zou logisch zijn in termen van een onderwerp voor een tatoeage.

Ballon Tattoo Betekenis 14

De ballontattoo is een geweldige voor elke gelegenheid. De ballontattoo die u kiest, kan klein genoeg zijn om op een vinger te passen of groot genoeg om uw rug te bedekken. Het is een van die beelden die niet erg gedetailleerd is, maar het heeft veel betekenis. Omdat het zo’n populaire keuze is in tatoeages, zijn velen nieuwsgierig naar wat het vertegenwoordigt en dat is waar we hier in zullen duiken.

In deze post gaan we het hebben over waar de ballon vandaan kwam en de symboliek achter de ballontattoo. We zullen ook praten over de verschillende ballon tattoo variaties die we hebben gezien en praten over de betekenis van die tatoeages en wat het zou kunnen vertegenwoordigen voor de persoon die het draagt. We hopen dat je je beter geïnformeerd voelt over het onderwerp tegen de tijd dat je dit artikel uit hebt.

Ballon Tattoo Betekenis

De ballontattoo kan verschillende dingen betekenen, afhankelijk van de eigenaar van de tatoeage. Er zijn echter enkele gemeenschappelijke thema’s onder degenen die deze tatoeage hebben.

Van ballonnen is bekend dat ze de daad van loslaten of vasthouden symboliseren. Over het algemeen heeft dit te maken met emoties en gevoelens. Wanneer je een ballon verliest in de wind, kan dit een slecht gevoel vertegenwoordigen. Je kunt bang worden of een leeg of zinkend gevoel hebben als je iets verliest dat je niet wilde. Vasthouden aan iets dat niet bedoeld was om bij je te blijven, is echter niet gezond voor hun psyche en dat is ook een slecht gevoel dat je krijgt. Totdat je deze gevoelens en dingen waar je mee bedoeld was loslaat, zul je nooit genezen, dus in dit geval zal hoe langer we vasthouden aan iets dat niet van ons is, ons alleen maar pijn doen. We zijn alleen in staat om te groeien en verder te gaan als we de bagage loslaten en dat kan betrekking hebben op alles in het leven, inclusief sterfgevallen, relaties of slechte gewoonten.

Als mensen zijn we gebrekkig en hebben we de neiging om vast te houden aan dingen die we zouden moeten doen. Het verleden is een van die dingen. We houden vast aan slechte gevoelens die we associëren met ervaringen die we hebben gehad die ons in de toekomst zullen beïnvloeden. In veel gevallen is de ballontattoo die wordt losgelaten een symbool van het loslaten van het verleden en het naar voren stappen in het volgende hoofdstuk van je leven. Het is misschien een ongemakkelijk moment, maar je zult sterker zijn als je deze loslaat en een eenvoudige ballontattoo kan de herinnering zijn die je nodig hebt om vooruit te blijven kijken en niet in het verleden te blijven hangen.

Ballon Tattoo Variaties

Hieronder staan een paar variaties van de ballontattoo en wat deze tatoeages bekend zijn te vertegenwoordigen. De betekenis van de ballontattoo kan veranderen afhankelijk van hoe de afbeelding wordt afgebeeld, dus hopelijk zal het door dit te zien enkele eerdere noties ophelderen.

Heteluchtballon Tattoo

De heteluchtballon is een erg populaire tatoeage die erg symbolisch is. Deze tatoeage is meestal een weergave van opgetild worden. De heteluchtballon stijgt op en je kunt ermee opstijgen. Deze boodschap gaat over positiviteit. Een andere persoon die we spraken, zei dat hun heteluchtballontattoo een weergave was van avontuur. De luchtballon is overgeleverd aan de wind en veel mensen reizen ook deze kant op. Ze gaan ergens heen en willen gewoon zien waar hun reis hen brengt. In veel opzichten is de heteluchtballon zo.

Hart Ballon Tattoo

De hartballon tattoo is een weergave van liefde. Het kan ook worden weergegeven in een afbeelding van iemand die een hartvormige ballon loslaat. Dit is symbolisch voor het verliezen van een geliefde of het loslaten van de emoties die verbonden zijn aan een eerdere relatie.

Banksy Ballon Tattoo

De beroemde Banksy-kunst met het kleine meisje dat de rode ballon loslaat, staat erom bekend een paar dingen te symboliseren. Het kan het verlies van onschuld van het kleine meisje op de foto vertegenwoordigen of het verlies van onschuld van alle kinderen in de wereld. Het kan ook symbolisch zijn voor het verlies van iemands jeugd als gevolg van omstandigheden buiten hun controle. Banksy heeft de betekenis van dit kunstwerk nooit uitgelegd, dus dat laten we aan jou over.

Geschiedenis van de ballon

Ballonnen bestaan al vele jaren en het idee achter dat speelgoed wordt gemaakt van het vullen van dingen met lucht bestaat al eeuwen. Er wordt zelfs gesproken over speelgoed dat wordt gemaakt van met water gevulde dierenblazen. Dit gaat terug tot de tijd van de Azteken.

We gaan het echter houden bij de rubberen ballonnen en hoe ze in de loop der jaren zijn geëvolueerd. Michael Faraday was de uitvinder van de eerste rubberen ballon in 1824 en hij gebruikte ze in de Royal Institution in Londen voor onderzoek met waterstof. Hij maakte deze ballonnen door twee stukken rubber op elkaar te leggen en de randen tegen elkaar te drukken. Het rubber plakte vanzelf aan elkaar en er werd bloem in het midden gelegd zodat dat deel niet zou plakken. Hij zei dat door het te vullen met waterstof, hij merkte hoe doorschijnend de ballon zou worden wanneer hij helemaal gevuld zou zijn en dat hij zou stijgen met de waterstof erin. Deze ballon was echter geen speelgoed.

De eerste speelgoedballonnen werden uitgevonden door Thomas Hancock, een rubberfabrikant. Ze kwamen er een jaar later mee naar buiten en het werd verzonden als een doe-het-zelfkit met een rubberoplossing en een condensatiespuit om te gebruiken. J.G. Ingram uit Londen was een fabrikant die de gevulkaniseerde speelgoedballonnen creëerde die niet werden beïnvloed door temperatuurveranderingen.

Ballon Tattoo Betekenis 1
Ballon Tattoo Betekenis 2
Ballon Tattoo Betekenis 3
Ballon Tattoo Betekenis 4
Ballon Tattoo Betekenis 5
Ballon Tattoo Betekenis 6
Ballon Tattoo Betekenis 7
Ballon Tattoo Betekenis 8
Ballon Tattoo Betekenis 9
Ballon Tattoo Betekenis 10
Ballon Tattoo Betekenis 11
Ballon Tattoo Betekenis 12
Ballon Tattoo Betekenis 13
Ballon Tattoo Betekenis 15
Ballon Tattoo Betekenis 16
Ballon Tattoo Betekenis 17
Ballon Tattoo Betekenis 18
Ballon Tattoo Betekenis 19
Ballon Tattoo Betekenis 20
Ballon Tattoo Betekenis 21
Ballon Tattoo Betekenis 22
Ballon Tattoo Betekenis 23
Ballon Tattoo Betekenis 24
Ballon Tattoo Betekenis 25
Ballon Tattoo Betekenis 26
Ballon Tattoo Betekenis 27
Ballon Tattoo Betekenis 28
Ballon Tattoo Betekenis 29
Ballon Tattoo Betekenis 30
Ballon Tattoo Betekenis 31
Ballon Tattoo Betekenis 32
Ballon Tattoo Betekenis 33
Ballon Tattoo Betekenis 34
Ballon Tattoo Betekenis 35
Ballon Tattoo Betekenis 36
Ballon Tattoo Betekenis 37
Ballon Tattoo Betekenis 38
Ballon Tattoo Betekenis 39
Ballon Tattoo Betekenis 40
Ballon Tattoo Betekenis 41
Ballon Tattoo Betekenis 42
Ballon Tattoo Betekenis 43
Ballon Tattoo Betekenis 44
Ballon Tattoo Betekenis 45
Ballon Tattoo Betekenis 46
Ballon Tattoo Betekenis 47