Arrowhead Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën

Wapens bestaan al sinds het begin van de mensheid. Een van de meest primitieve zelfverdedigings- en jachtapparaten die tot op de dag van vandaag nog steeds in gebruik is, is echter de pijl en boog en de werpspeer. Op de punt van elk van deze vormen van wapens is er een scherpe punt aan elkaar bevestigd aan het einde van de staaf. Deze tip wordt de pijlpunt genoemd.

Tijdens het stenen tijdperk gebruikten de mensen van het land materiaal zoals botten, rotsen, vuursteen, obsidiaan en zelfs chert om zich te vormen tot een scherp voorwerp dat kon worden gebruikt om heel gemakkelijk een dier of mens binnen te dringen. In tegenstelling tot een bijl zijn pijlpunten bevestigd aan staven die bekend staan als projectielwapens. Zodra de pijlpunt is uitgerust, staat deze bekend als een projectielpunt. Om ervoor te zorgen dat de pijlpunt aan de schacht van het wapen kleeft, zouden ze op een aantal verschillende manieren worden vastgezet.

Arrowhead Tattoo Betekenis 1

Een manier zou zijn om de pijlpunt op de staaf te plakken via een proces dat hafting wordt genoemd. Hafting wordt gedaan door inspringingen in de pijlpunt zelf te maken die aansluiten op de staaf die ook op een bepaalde manier is ingesprongen, zodat de pijlpunt er niet af valt maar de twee verbindt alsof het een legpuzzel is. Middeleeuwse Europeanen gebruikten hete lijm, en om het vast te zetten gebruikten ze een materiaal zoals een dingtouw om rond het stuk te wikkelen, zodat het er niet af viel wanneer het in de lucht werd gegooid of geprojecteerd.

Er is een overvloed aan verschillende soorten pijlpunten. De klassieke driehoekige vorm van de pijlpunt is het meest herkenbaar, maar betekent niet dat je per se dat type pijlpunt als tatoeage moet krijgen. Hieronder staan voorbeelden van pijlpunttattoos, de betekenis en symboliek achter de oude tool en andere nuttige tips over plaatsing om te overwegen.

Indiaanse pijlpunten

We zien veel pijlpunten die worden ontdekt door archeologie, samen met vele andere inventieve Indiaanse artefacten die werden gebruikt door de vele stammen die het continent doorkruisten. Omdat de indianen toen niet over de technologie beschikten om wapens zoals vuurwapens te maken, hielden ze vast aan hun wortels en beeldhouwden ze hun eigen wapens met behulp van botfragmenten en andere materialen zoals rotsen.

Deze gekartelde, puntige driehoekige randen die samenkomen tot een scherpe punt, werden op de punt van een staaf geplaatst en gebruikt om dieren op te jagen, zodat ze vlees en bont zouden hebben om hun families te voeden en te beschermen tegen de kou. De indianen zijn zo beroemd om het gebruik van deze pijlpunten dat veel mensen zijn geïnspireerd om pijlpunttattoos te krijgen met symbolen met betrekking tot indianen rond, of in het stuk zelf. Als je op de route gaat van het hebben van een pijlpunt met een Indiaans thema, is het hebben van een veer van een vogel, zoals een adelaar, een populair beeld om de pijlpunt te vergezellen.

Het tonen van de gebeitelde en ruige randen van de pijlpunt is ook een idee als je wilt dat de pijlpunt er realistischer uitziet. Het hebben van een tatoeage van een pijlpunt zoals deze kan echt pronken met je cultuur als je een indiaan in je hebt. Zo niet, dan is het nog steeds een heel coole manier om kwaliteiten over jezelf te vertegenwoordigen. De pijlpunt is bijvoorbeeld een symbool van alertheid. De scherpe punt vertegenwoordigt je scherpte en klaar voor alles houding. Omdat de indianen meesterjagers waren, kan een tatoeage van de pijlpunt ook betekenen dat jij ook een jager bent die voor hun gezin zorgt. Het is ook een manier om te zeggen dat je grote overlevingsinstincten hebt en een sterke richting naar het leven hebt. Het hebben van het beeld van veer om samen te gaan met je afbeelding voegt ook toe aan de tatoeage en betekenis. Het beeld van een veer was een manier om te zeggen dat degene die de veren droeg, normaal gesproken een stamhoofd, een manier had om de geestenwereld te communiceren. De veer was een manier om hun wijsheid van de aarde uit te drukken.

Verschillende pijlpuntstijlen

Voordat u zich ertoe verbindt om een pijlpunttattoo te krijgen, bekijkt u de verschillende variaties en stijlen van pijlpunten om te kiezen welke het beste bij u past. De klassieke pijlpunt die werd gebruikt door de indianen en indianenstammen is er een die in een rechthoekige vorm is en tot een scherpe punt komt. Hoewel dit de meest populaire pijlpunt is vanwege zijn oude verleden, zijn er andere vormen van pijlpunten die door de jaren heen zijn ontwikkeld voor verschillende redeneringen.

Bodkin Pijlpunt

De bodkin-stijl van pijlpunten is er een die een beetje verschilt van de oorspronkelijke vormen van pijlpunten. Dit komt omdat deze specifieke pijlpunt een stuk slanker is dan andere pijlpunten. Door dit ontwerp kon de pijl of speer langer in de lucht vliegen tot een hogere snelheid. Door zijn gladde en slanke lichaam heeft de pijlpunt van bodkin geen probleem om door de lucht te snijden.

Judo punten

De judopuntstijl van pijlpunten is compleet anders dan elke andere pijlpunt die je ooit hebt gezien. Dit ontwerp heeft veerdraden die zijwaarts uitstrekken, bijna als weerhaken, deze pijl wordt gebruikt voor het enige doel dat de pijl niet zo gemakkelijk in het wild verdwaalt. Het is ook een perfect hulpmiddel om op klein wild te jagen.

Broadheads

Breedpuntige pijlpunten zijn een van de meest effectieve en langst duurzame ontwerpen. Sinds de middeleeuwen werd de pijlpunt met de brede pijlpunt gebouwd om zo gevaarlijk mogelijk te zijn, waardoor de moord snel was. Er zijn twee tot vier bladen die zich uitstrekken vanaf de basis van de pijlpunt. Deze messen zijn geslepen zodat ze gemakkelijk kunnen doordringen en het slachtoffer opensnijden bij impact. De breedkoppijl wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt door veel jagers en boogschietliefhebbers vanwege zijn grote geloofwaardigheid en effectiviteit.

Plaatsing

Het mooie van het krijgen van een tatoeage van een pijlpunt is dat het vrijwel kan passen waar je maar wilt. Dit gezegd hebbende, deze eenvoudige afbeelding kan zo groot of klein zijn als je wilt. Voor degenen die een diepe liefde hebben voor boogschieten en jagen en die graag bij hun wortels blijven, is de klassieke stenen pijlpunt een goede keuze. Afhankelijk van waar op je lichaam je dit wilt laten tatoeëren, is het de eerste stap om ervoor te zorgen dat alles proportioneel is. Als u niet zeker weet waar u het zou willen hebben, print dan foto’s van het specifieke ontwerp in verschillende variaties en maten en vergelijk die afbeeldingen met waar op uw lichaam u denkt dat u het moet krijgen.

Arrowhead Tattoo Betekenis 2
Arrowhead Tattoo Betekenis 3
Arrowhead Tattoo Betekenis 4
Arrowhead Tattoo Betekenis 5
Arrowhead Tattoo Betekenis 6
Arrowhead Tattoo Betekenis 7
Arrowhead Tattoo Betekenis 8
Arrowhead Tattoo Betekenis 9
Arrowhead Tattoo Betekenis 10
Arrowhead Tattoo Betekenis 11
Arrowhead Tattoo Betekenis 12
Arrowhead Tattoo Betekenis 13
Arrowhead Tattoo Betekenis 14
Arrowhead Tattoo Betekenis 15
Arrowhead Tattoo Betekenis 16
Arrowhead Tattoo Betekenis 17
Arrowhead Tattoo Betekenis 18
Arrowhead Tattoo Betekenis 19
Arrowhead Tattoo Betekenis 20
Arrowhead Tattoo Betekenis 21
Arrowhead Tattoo Betekenis 22
Arrowhead Tattoo Betekenis 23
Arrowhead Tattoo Betekenis 24
Arrowhead Tattoo Betekenis 25
Arrowhead Tattoo Betekenis 26
Arrowhead Tattoo Betekenis 27
Arrowhead Tattoo Betekenis 28
Arrowhead Tattoo Betekenis 29
Arrowhead Tattoo Betekenis 30
Arrowhead Tattoo Betekenis 31
Arrowhead Tattoo Betekenis 32
Arrowhead Tattoo Betekenis 33
Arrowhead Tattoo Betekenis 34
Arrowhead Tattoo Betekenis 35
Arrowhead Tattoo Betekenis 36
Arrowhead Tattoo Betekenis 37
Arrowhead Tattoo Betekenis 38
Arrowhead Tattoo Betekenis 39
Arrowhead Tattoo Betekenis 40
Arrowhead Tattoo Betekenis 41
Arrowhead Tattoo Betekenis 42
Arrowhead Tattoo Betekenis 43
Arrowhead Tattoo Betekenis 44
Arrowhead Tattoo Betekenis 45