Arrow Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën

Pijlen zijn overal waar we kijken in ons leven. Ze controleren en wijzen de beweging van machines, mensen en informatie aan. Aan de andere kant is het gebruik van de pijl als een weergave een algemeen getekend als een variatie op een boogschietpijl waarin er fletching, een schacht en de scherpe punt is. In de loop van de tijd werden pijlen overdreven geabstraheerd en vereenvoudigd tot het punt waarop het enige deel dat je van de oorspronkelijke pijl kon herkennen, de driehoekige punt aan het einde was. Dit raakt de meest eenvoudige eigenschappen van de pijl, ongeacht de betekenis of de toepassing.

Geschiedenis van de Pijl

Arrow Tattoo Betekenis 3

Het vroegste bewijs van projectielen met stenen uiteinden, die mogelijk vanuit een boog zijn gelanceerd, was meer dan 64.000 jaar geleden. Deze tips bevonden zich in sibudu cave die momenteel de locatie van Zuid-Afrika is. Ongeveer 10.000 jaar geleden was er bewijs dat bogen werden gebruikt om deze pijlen af te schieten en het was gebaseerd op pijlen gemaakt van dennenhout die ten noorden van Hamburg, in de Ahrensburg-vallei, werden gevonden. Aan de voet van de pijl kon je ondiepe groeven vinden die een verhaal vertelden over het neerschieten door een boog. De oudste boog die ooit is ontdekt, zou ongeveer 8.000 jaar oud zijn en in Denemarken zijn gevonden in een plaats genaamd Holmegard-moeras. Met de Arctische traditie van klein gereedschap, wordt gezegd dat boogschieten ongeveer 4.500 jaar geleden naar Amerika kwam.

Over de Pijl

Er zijn drie delen aan de pijl. Dit zijn de schacht, de pijlpunt en de fletchings.

Ten eerste is de schacht die het grootste deel van de pijl is en de andere componenten van de pijl zijn allemaal aan de pijl bevestigd. Over het algemeen is de schacht van een pijl gemaakt van lichtgewicht, sterk riet, hout of bamboe. De pijlen van vandaag zijn voornamelijk gemaakt van aluminium, koolstofvezelversterkte kunststof of andere materialen die kunnen worden gecombineerd om een stevige schacht te vormen.

Wanneer u de stijfheid van de schacht van een pijl voelt, wordt dat beschouwd als de wervelkolom en verwijst naar de sterkte van de schacht op basis van de hoeveelheid buiging wanneer u deze samendrukt. Daarom heeft een sterkere schacht meer ruggengraat. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw doel in consistente groepering raakt, moet u ervoor zorgen dat al uw pijlen dezelfde hoeveelheid ruggengraat hebben.

De GPI (grains per inch) rating van een pijl is een meting van het gewicht. Om dit getal te krijgen vermenigvuldigt u de lengte van de as met de GPI-classificatie.

Soms is de schacht gemaakt van twee stukken hout die in elkaar worden gezet. Door dit te doen, krijg je wat voetpijlen worden genoemd. Deze worden beschouwd als enkele van de beste pijlen die beschikbaar zijn en ze werden gebruikt door vroege indianen en Europeanen. Deze pijlen hebben meestal een kleine hoeveelheid hardhout op het deel van de schacht dat zich het dichtst bij de pijlpunt bevindt en de rest van de schacht is gemaakt van naaldhout.

Het belangrijkste onderdeel van de pijl is de punt, of de pijlpunt en speelt een grote rol bij het bepalen van het doel van de pijl. Sommige pijlpunten hebben een schacht afgeschoren tot een scherpe punt, terwijl andere een aparte pijlpunt hebben bevestigd aan het uiteinde van de schacht. Deze pijlpunten zijn meestal gemaakt van hoorn, metaal, steen of andere harde materialen. De verschillen van deze pijlpunten zijn meestal de bepalende factor in de functie van de pijlpunt.

Arrow Tattoo Betekenis

Traditioneel beschouwd als een Indiaans symbool, kan de pijl een breed scala aan betekenissen bevatten. Deze betekenissen kunnen ook variëren van stam tot stam. Indianen staan bekend om het gebruik van tekens en symbolen als een manier om hun geschiedenis, ideeën en dromen te communiceren. De pijl was een wapen in hun cultuur, het werd gebruikt om te jagen en voor hun families te zorgen en bescherming te bieden, en daarom was het een hulpmiddel om het leven in stand te houden.

Een van de grootste factoren bij het veranderen van de betekenis is de manier waarop de pijl wordt afgebeeld of in het tattoo-ontwerp wordt geplaatst. Dit is een van die tattoo-ontwerpen die nogal wat verschillende dingen kunnen betekenen, dus je moet alle betekenissen kennen voordat je je aan een specifiek ontwerp committeert. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire pijl tattoo betekenissen en ontwerp.

Er zijn stompe tips die meer worden gebruikt om het doelwit te bedwelmen in plaats van het doel te penetreren. De tips kunnen gemaakt zijn van metaal of rubber om het gewenste effect te krijgen. Je hebt bodkinpunten die stijf zijn en kust met een kleinere doorsnede. Na onderzoek van de geschiedenis werden deze tips gemaakt van niet-verharde tips die ofwel werden gebruikt omdat ze kosteneffectief waren of omdat het de pijl verder liet reizen. Hoe dan ook, ze waren geen penetrerend pantser zoals oorspronkelijk gedacht. Judopunten hebben draden die uit de zijkant van de punt springen. Deze tips worden gebruikt om te voorkomen dat de pijl verloren gaat. Broadheads worden gebruikt voor het doden van prooien. Generally gemaakt van staal, zullen ze meestal twee of vier scherpe messen hebben die zich uitstrekken van de middelste punt en veel bloedingen veroorzaken. Veldtips zijn als tips die worden gebruikt voor doeloefeningen. Hiermee kan de gebruiker het doel missen en de pijl uit alles trekken waar het in vastzit. Doelpunten hebben een kegelvormige punt en hebben de vorm van een kogel. Deze worden gebruikt om het doelwit te penetreren zonder vast te lopen of veel schade aan het doelwit toe te brengen. Ten slotte worden veiligheidspijlen gebruikt zoals ze klinken; om veilig te zijn. Mensen gebruiken deze in re-enactments van gevechten.

Het laatste deel van de pijl, maar belangrijk, zijn de fletchings. Je kunt de fletching en de achterkant van de pijl vinden. Ze fungeren als vleugelprofielen en zorgen ervoor dat de pijl stabiel en veel nauwkeuriger is tijdens de vlucht. Het idee is om de pijl in één richting te laten gaan voor de duur van het schot. Sommige culturen gebruiken geen fletchings. Dit soort pijlen worden kale schacht genoemd en worden gebruikt om de boogschutter te trainen.

Arrow Tattoo Variaties

Hieronder staan enkele verschillende variaties van de pijltattoo en de betekenis erachter. Vaak kan zelfs het veranderen van de richting van de pijl of het toevoegen van meerdere pijlen de symboliek van de tatoeage beïnvloeden. We begrijpen dat er waarschijnlijk nog honderd manieren zijn om een pijltattoo te krijgen, maar deze zouden je een aantal behoorlijk goede ideeën moeten geven over de richting die je zou kunnen inslaan als je je eigen krijgt. Bekijk deze voorbeelden en bekijk dan de foto’s hieronder.

Enkele Pijl Tattoo

Een solitaire pijl vertegenwoordigt verdediging en bescherming tegen schade. Het kan ook worden gebruikt als een symbool van beweging of richting. Als meer dan één persoon een enkele pijltattoo krijgt, is dit er om te betekenen dat hun vriendschap een leven lang zal duren. Welke betekenis de eigenaar ook besluit aan te nemen, de solitaire pijl kan een oneindig aantal ontwerpen hebben en kan een of meerdere afbeeldingen eromheen hebben.

Twee pijlen in dezelfde richting Tattoo

Twee pijlen die van elkaar af wijzen, staan vaak voor oorlog. Het kan betekenen dat iemand ergens in zijn leven tegen vecht, of dat hij (en mogelijk zijn familie) een levenslange oorlog met iemand anders heeft. Dit is toevallig een van de meer agressieve van de pijl tattoo betekenissen, maar het is zeker geen zeldzame.

Gebroken Pijl Tattoo

Een gebroken pijlbeeld is er een die vrede of het begraven van de strijdbijl verbeeldt. In sommige gevallen krijgt de eigenaar het om te laten zien dat ze voorbij iets komen dat een groot gewicht op hun schouders was. Wanneer iemand begrijpt dat het vrede betekent, gebruiken ze misschien de gebroken pijl als een religieus symbool of willen ze gewoon vrede in hun leven. Dit kan een heel cool pijltattoo-ontwerp zijn, dus sommige mensen zullen het krijgen alleen vanwege de manier waarop het eruit ziet en zullen later betekenissen toevoegen.

Twee pijlen gekruiste tattoo

Twee gekruiste pijlen is een ander symbool van vriendschap. Als je één persoon ziet met dit tattoo-ontwerp, kun je er vrij zeker van zijn dat iemand anders exact dezelfde tatoeage heeft, of op zijn minst iets vergelijkbaars. De pijlen kunnen eenvoudige ontwerpen zijn, maar eigenaren willen meestal dat de ene zichzelf vertegenwoordigt en de andere hun vriend, partner of broer of zus.

Bundel van Pijlen Tattoo

Een bundel van vijf pijlen duidt meestal kracht aan, omdat een enkele pijl gemakkelijk kan worden gebroken, maar een bundel pijlen is moeilijker te breken. Dit is nog een ander pijl tattoo-ontwerp dat meerdere mensen zullen krijgen om te laten zien dat ze een sterke band hebben.

Pijl door een diamond tattoo

Een pijl door een diamantsymbool kan moed vertegenwoordigen als een persoon vooruitgaat. Dit kan betekenen dat iemand net door een ontbering is gegaan of dat ze een beetje hulp nodig hebben om de moeilijke tijden die voor ons liggen door te komen. Dit is een van de vele motiverende pijltattoos die mensen tegenwoordig krijgen, maar het wint aan populariteit omdat er tal van manieren zijn om het te ontwerpen.

Pijl teruggetrokken in Boog Tattoo

Voor iedereen die op zoek is naar een positieve kijk op het leven, kan een pijltattoo een geweldige plek zijn om te beginnen. Een pijl die op de boog wordt teruggetrokken, kan het leven voorstellen dat iemand naar beneden sleept, terwijl de pijl die wordt losgelaten hen recht vooruit stuwt naar iets nieuws en positiefs. Dat gezegd hebbende, een pijl kan alleen naar voren schieten door teruggetrokken te worden, dus alleen door donkere tijden door te gaan, kun je jezelf naar een betere plek duwen.

Een pijl met een boog kan ook het sterrenbeeld Boogschutter symboliseren. Sommige mensen die om deze reden de pijltattoo krijgen, zullen trots zijn om mensen te laten weten dat ze relaxte mensen zijn die het meeste uit het leven willen halen. In veel gevallen zal dit tattoo-ontwerp een boogschutter of een Centaur met pijl en boog bevatten.

Bijpassende Pijl Tattoo

Men denkt ook dat de pijl voor liefde staat – zoals bij Cupido’s boog en eenrrow, jacht, snelheid, kracht, vlucht, penetratie en richting. Een paar kan bijpassende pijltatoeages krijgen om de wereld te laten weten dat ze samen zijn. Sommige mensen krijgen misschien hun eigen liefdespijl als ze veel liefde in hun leven hebben.

Het kan ook worden gezien als een fallisch symbool van mannelijkheid. Het is duidelijk dat als een man om deze reden de pijltattoo krijgt, ze trots zijn op hun mannelijkheid en het niet erg vinden om iedereen hiervan op de hoogte te stellen. Dit is zeker een van de zeldzamere betekenissen voor de pijltattoo.

Het zou inmiddels duidelijk moeten zijn waarom de pijltattoo zo populair is. Er zijn zoveel betekenissen die je eraan kunt hechten, dus zowat iedereen zou er een kunnen krijgen zonder spijt.

Arrow Tattoo Betekenis 1
Arrow Tattoo Betekenis 2
Arrow Tattoo Betekenis 4
Arrow Tattoo Betekenis 5
Arrow Tattoo Betekenis 6
Arrow Tattoo Betekenis 7
Arrow Tattoo Betekenis 8
Arrow Tattoo Betekenis 9
Arrow Tattoo Betekenis 10
Arrow Tattoo Betekenis 11
Arrow Tattoo Betekenis 12
Arrow Tattoo Betekenis 13
Arrow Tattoo Betekenis 14
Arrow Tattoo Betekenis 15
Arrow Tattoo Betekenis 16
Arrow Tattoo Betekenis 17
Arrow Tattoo Betekenis 18
Arrow Tattoo Betekenis 19
Arrow Tattoo Betekenis 20
Arrow Tattoo Betekenis 21
Arrow Tattoo Betekenis 22
Arrow Tattoo Betekenis 23
Arrow Tattoo Betekenis 24
Arrow Tattoo Betekenis 25
Arrow Tattoo Betekenis 26
Arrow Tattoo Betekenis 27
Arrow Tattoo Betekenis 28
Arrow Tattoo Betekenis 29
Arrow Tattoo Betekenis 30
Arrow Tattoo Betekenis 31
Arrow Tattoo Betekenis 32
Arrow Tattoo Betekenis 33
Arrow Tattoo Betekenis 34
Arrow Tattoo Betekenis 35
Arrow Tattoo Betekenis 36
Arrow Tattoo Betekenis 37
Arrow Tattoo Betekenis 38
Arrow Tattoo Betekenis 39
Arrow Tattoo Betekenis 40
Arrow Tattoo Betekenis 41
Arrow Tattoo Betekenis 42
Arrow Tattoo Betekenis 43