Antitragus Piercing – Q &A

Op zoek naar een unieke en leuke manier om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken? Dan is de Anti tragus piercing misschien wel precies wat je zoekt.

Maar voordat u de ene of de andere manier kiest, laten we diep graven in wat deze piercing precies is en niet is, en alle meest brandende vragen van Newmarket-bewoners over deze interessante toevoeging aan hun lichaam beantwoorden.

Wat is een Bridge / Antitragus Piercing?

Een antitraguspiercing, of anti-traguspiercing, creëert een perforatie op het binnenste kraakbeen van het oor proximaal van de oorlel die naar de “tragus” kijkt. Als dat allemaal een beetje ingewikkeld klinkt, is het dat niet, geloof ons.

Ken je dat stukje kraakbeen en uitsteeksel of “nub” net boven en iets naar achteren van je oorlel? Nou, daar zit deze piercing. Tegenover je tragus, vandaar de term “antitragus”.

Die personen met een goed uitgesproken “nub” die aan de dunnere kant is, zijn meestal de beste kandidaten voor dit type piercing. Voor die personen waar de antitragus niet erg prominent is, willen ze misschien andere opties overwegen.

Welk type sieraden heeft een anti-tragus piercing nodig?

Het typische type sieraden dat wordt gebruikt, is een 16-14 gauge press-fit of inwendig schroefdraadpaal, maar de plaatsing zorgt voor zowel een unieke weergave als een perfecte plek voor sierlijke sieradenopties.

Andere mogelijkheden zijn:

  • Gebogen halters
  • Ronde hoefijzer halters
  • Spiraalvormige halters
  • En Studs

Wat zijn de redenen / voordelen van het krijgen van een Anti-tragus piercing?

Overweegt u een antitragus piercing? Dit is de reden waarom deze optie in populariteit is toegenomen:

  • Uniek en stijlvol
  • Breed scala aan sieraden om uit te kiezen
  • Snel en eenvoudig proces, genezing kan lang en moeilijk zijn
  • Het is niet nodig om beide oren te laten doen

Hoe ziet het proces om piered te worden?

Als het gaat om de feitelijke daad van doorboord worden, maken veel mensen zich zorgen over het “onbekende”. Maar wees niet bang, het proces is snel, eenvoudig en meestal pijnloos (hoewel pijn subjectief is en varieert afhankelijk van het individu.

Na het ondertekenen van de juiste toestemmingsdocumenten wordt u meegenomen naar de piercingstudio waar de eigenlijke procedure zal worden uitgevoerd. Van daaruit zit je in een comfortabele en ontspannende stoel (vergelijkbaar met die in dokterspraktijken).

Reinig de huid grondig met een speciale huidvoorbereiding, markeer de plaatsing na het nemen van een paar metingen en zodra u ons uw stempel van goedkeuring geeft, bereiden we de huid opnieuw voor om ons voor te bereiden op piercing.

Dit type piercing wordt gedaan met behulp van een rechte of gebogen gesteriliseerde naald om de anti-tragus te doorboren. Zodra de naald is doorgelaten en is verwijderd, wordt een sieraad naar keuze op zijn plaats gezet.

Zie, snel, eenvoudig en niets om bang voor te zijn

Zal deze piercing migreren of zal mijn lichaam het afwijzen?

Wat betreft migreren, nee. Het zou in de loop der jaren losser kunnen worden, maar niets erg opvallends.

Als het gaat om “afwijzing”, zoals bij elk vreemd voorwerp dat in je lichaam wordt geïntroduceerd, is er altijd de kans op een reactie. Als u vermoedt, om naar binnen te gaan voor een controle.en de piercer zal verwijderen als veilig om dit te doen.

Als je bent in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden en je maakt je zorgen over je piercing, laat vallen door voor een gesprek met een lid van het team en we nemen graag een kijkje en geven ons advies.

Als je piercing moet worden verwijderd, houd dan de juwelier vast, want je zou deze moeten kunnen vervangen zodra je originele piercing is genezen.

Doen Antitragus Piercing piercings pijn?

Ondanks de schijnbaar delicate locatie, heeft een antitraguspiercing niet de neiging om te hoog op de pijnschaal te registreren. Dat gezegd hebbende, het kan pijnlijker zijn dan sommige andere traditionele piercings.

Het goede nieuws is dat pijn meestal van korte duur is, omdat het proces vrij opportuun is. Eenmaal doorboord kunt u een beetje zwelling, roodheid en irritatie ervaren, maar niets dat u te ongemakkelijk zou moeten maken.

Hoe zorg je voor een Antitragus Piercing

Het is altijd verstandig om door te gaan met de juiste nazorg zoals voorgeschreven door uw piercer, inclusief het regelmatig schoonmaken en wassen van het gebied rond het gebied.

Wat is het risico op infectie?

Net als elke andere piercing brengt een risico op infectie met zich mee, maar met zorgvuldige en consistente nazorg en met onze volledig steriele en wegwerpopstelling zijn de risico’s minimaal.

Zal er zwelling zijn?

Enig zwelling verdwijnt niet binnen een paar dagen, de eerste genezingsfasen kunnen ergens tussen de 2-12 weken duren. vrij verkrijgbare medicijnen zoals advil kunnen omgaan met pijnsymptomen en tylenol kan omgaan met zwelling ongemak.

Hoe zit het met irritatie?

Probeer het aanraken of spelen met je piercing te vermijden totdat deze genezen is.

Afsluitende gedachten

Als je bent in Newmarket, Ontario of omgeving en je maakt je zorgen over je piercings of bent geïnteresseerd in een nieuwe, kom langs voor een praatje met een lid van het team.

Je kunt het team ook geven op Pierced.co bel vandaag nog en we zullen ons best doen om eventuele vragen te beantwoorden. We zijn altijd blij om te helpen en enthousiast om u te helpen bij het vinden van uw volgende perfecte piercing en sieraden combo.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.