Ampersand Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën

Ampersand tatoeage

Het ampersand is een allusief beeld dat een overvloed aan belangrijke betekenissen kan vertegenwoordigen, afhankelijk van de intentie van het symbool. Bovenal is het een symbool van voortzetting, een additief overblijfsel uit de Latijnse taal dat volledig inclusief is.

Het ampersand (&) is een typografisch symbool dat is ontstaan door het Latijnse woord “et” dat “en” betekent, samen te vatten. De “&” is een visuele weergave van de e en t die samengedrukt worden. Bij het schrijven van manuscripten bespaarde het zowel ruimte op de pagina als tijd voor de schrijver om een ampersand te schrijven in plaats van de gescripte “et”. In modernere tijden is het ampersand een element van ontwerp geworden dat meer visuele interesse creëert.

Ampersand Tattoo Betekenis 2

Vanwege de betekenis van het symbool (het wordt eigenlijk een logogram genoemd – een symbool dat een woord vertegenwoordigt), is het ampersand een weergave van voortzetting. Het voegwoord “en” vereist onmiddellijk een aanvullende clausule, of verdere informatie, beschrijving, vertelling om de zin te voltooien.

Een ampersand is een indicatie van de toekomst, een verwachting dat er iets meer gaat gebeuren. Het zou het einde van een moeilijke periode kunnen betekenen en de voortzetting naar een helderder pad. Hoewel het misschien vreemd lijkt dat iemand deze betekenissen zou gebruiken voor hun ampersand tattoo, werkt het eigenlijk vrij goed voor de meeste mensen. We gaan allemaal door ups en downs gedurende ons hele leven, dus op die manier kan de ampersand tattoo al die veranderingen vertegenwoordigen, zowel goed als slecht.

Integendeel, de ampersand kon de verlenging van geluk overbrengen. Op deze manier zou de eigenaar van de ampersand tattoo kunnen hopen dat alles wat ze momenteel in het leven hebben hetzelfde blijft en hen gelukkig blijft maken. Dit kan worden beschouwd als een tatoeage van hoop of gewoon dat de persoon optimistisch is over de toekomst.

Unie

Bovendien kan het ampersand een verbintenis of partnerschap vertegenwoordigen, zoals vriendschap of huwelijk. Het ampersand kan een subtiele manier zijn om aan te geven dat de drager een specifieke gehechtheid heeft aan iemand, of iets, anders. Wanneer deze ampersand tattoo betekenis wordt gebruikt, krijgen partners vaak dezelfde ampersand op dezelfde locatie op hun lichaam. Natuurlijk zou de tatoeage geen betekenis verliezen als slechts één van de twee mensen de tatoeage zou krijgen.

Ampersand Tattoo Betekenis 19

Meer dan alleen een relatie, de ampersand kan een symbool staan voor een zoektocht of reis die schijnbaar eindeloos is, zoals een intentie om iets te doen zonder te stoppen. Op deze manier kan het logogram een persoonlijke en levenslange passie vertegenwoordigen, zoals kunst, ondertekening of iets anders dat belangrijk is voor het individu. In deze gevallen zullen de eigenaren soms nog een afbeelding of twee aan de tatoeage toevoegen om de betekenis een beetje duidelijker te maken.

De ampersand kan een continu doel uitbeelden naar kennis, liefde, spiritualiteit, wat dan ook. Omdat het zo’n vaag en allusief beeld is, vertrouwend op elke individuele context om de betekenis ervan uit te leggen, is het een ongelooflijk persoonlijk symbool en daarom een zeer persoonlijk tattoo-ontwerp. In deze gevallen zullen eigenaren soms de tatoeage op hun lichaam “verbergen”, zodat alleen zij weten dat het er is. Natuurlijk zijn er tal van gevallen waarin de eigenaren willen dat mensen weten dat hun tatoeages deze betekenissen hebben, zodat ze hun ampersand op een meer openbare locatie op hun lichaam kunnen krijgen.

Mysterieus

De ampersand tattoo is ook een uitstekende keuze voor mensen die willen laten zien dat ze een mysterieuze kant hebben. De ampersand betekent dat er meer te zien is, wat misschien precies is wat de eigenaar met de tatoeage wil uitdrukken. Ze willen eigenlijk dat andere mensen weten dat ze hen moeten leren kennen voordat ze hen beoordelen. Het is absoluut een unieke “mysterieuze” tatoeage die alleen sommige mensen zullen begrijpen.

Traditioneel is de ampersand tattoo een eenvoudige zwarte tatoeage die overal op het lichaam kan worden geplaatst. Tegenwoordig kiezen veel mensen er echter voor om er wat creatiever mee om te gaan. Het kan worden gemengd met een ander tattoo-ontwerp, of het kan kleurrijker zijn. Zoals bij elk ander type tattoo-ontwerp, worden eigenaren van de ampersand-tatoeage aangemoedigd om het zo persoonlijk mogelijk te maken om het meer betekenis te geven.

Positieve boodschap

Een ander populair ampersand tattoo-ontwerp is er een die bestaat uit woorden. De woorden zelf zullen het ampersand schetsen, dus zowel de woorden zelf als het ampersand zullen specifieke betekenissen hebben voor de eigenaar. In deze gevallen moet u de woorden lezen om volledig te kunnen begrijpen waarom de eigenaar de ampersand-tatoeage heeft gekregen.

Ampersand Tattoo Betekenis 12

Wat geweldig is aan ampersand tatoeages en degenen zoals het is dat ze evolueren zoals de eigenaren doen. De ene dag konden ze zeer positieve betekenissen hebben, terwijl ze de volgende dag de eigenaren konden helpen om moeilijke tijden in hun leven achter zich te laten. Om deze reden wordt de ampersand-tatoeage gezien als een universele tatoeage, omdat deze veel betekenis zou hebben, ongeacht wie het heeft gekregen. Er zijn niet al te veel universele tattoo-ontwerpen die er zijn, daarom is de ampersand zo lang populair gebleven.

Het ampersand-symbool is er een die we allemaal hebben gezien, maar misschien niet als een tatoeage hebben gezien. Het ampersand-symbool wordt voornamelijk gebruikt wanneer twee van dezelfde letters worden samengevoegd, in de meeste gevallen wordt dit symbool gebruikt in de namen van bedrijven. Een voorbeeld hiervan is de chocoladesnoepjes, M &M &amp. Zelfs het mobiele bedrijf AT &T gebruikt dit symbool. Er zijn vele, vele voorbeelden van wanneer dit symbool in het spel komt, maar bovenal wordt dit symbool gebruikt als een manier om het woord ‘en’ te gebruiken zonder het daadwerkelijk te hoeven typen. Als u dit doet, is er veel meer ruimte voor bedrijfsnamen en helpt het ook om zinnen af te korten. dit symbool is er een die teruggaat tot de 1e eeuw na Christus en werd gebruikt in oud-Romeinse cursieve geschriften. In oud-Romeinse cursief werden vaak twee letters samen gevormd om een soort letter van zichzelf te maken. De letters E en T werden vaak samen gevormd in deze vorm van schrijven als een manier om ‘en’ te zeggen. Dit staat bekend als een ligatuur. Door de tijd heen is het symbool van ampersand geëvolueerd, waardoor we uiteindelijk het symbool hebben gekregen dat we vandaag kennen. Alle drie de variaties van dit symbool worden nog steeds gebruikt, alleen niet zo vaak omdat het uiteindelijke ontwerp het ontwerp is dat het meest wordt herkend in verschillende culturen.

Dit symbool heeft niet alleen de wereld van de literatuur enorm geholpen, het heeft ook zijn weg gevonden naar de artistieke cultuur van tatoeages. Het ampersand-symbool is niet alleen een manier om woorden en letters met elkaar te verbinden, het kan zelfs een heel verhaal op zichzelf vertellen. Zoals elke tatoeage, kan elke tatoeage een andere betekenis hebben voor het individu dat het vasthoudt. Hieronder staan voorbeelden van het ampersand-symbool als tatoeage, wat het voor anderen betekent, plaatsing en andere belangrijke details om te overwegen bij het krijgen van een tatoeage zoals deze.

Symbolisme

Ampersand Tattoo Betekenis 3

Niet alleen is dit een van de meest erkende symbolen en personages in de wereld van het schrijven, degenen die dit beeld op zichzelf hebben laten tatoeëren, hebben zelfs een heel verhaal verzonnen om erbij te horen. Het ampersand symbool zelf geeft aan dat er meer in het verhaal zit. Het laat zien dat er meer te zeggen valt over welk onderwerp je het ook vindt. In het geval van een tatoeage kan het het leven zelf betekenen. Het kan zeggen dat je een verhaal te vertellen en uit te leven hebt en het is nog niet voorbij. Het symbool is een blik in de toekomst, het is een indicatie van het beëindigen van een bepaalde fase van je leven. Of je nu net een aantal ingewikkelde problemen hebt doorgemaakt of als overwinnaar uit een levenslange strijd bent gekomen die je eindelijk hebt overwonnen, het ampersand-symbool kan precies dat zeggen. Het is een tot nadenken stemmend symbool dat het individu dat het ziet in verwondering achterlaat. Het symbool als tatoeage is een weergave van de verschillende uitdagingen en beloningen van het verleden, het heden en de voortdurende toekomst om altijd te streven naar een betere toekomst.

Ampersand Ontwerpen

Een van de belangrijke details om in gedachten te houden bij het kiezen van uw ampersand tattoo is eerst: hoe zal het eruit zien en welk ampersand-symbool moet u gebruiken? Omdat er door de tijd heen een paar variaties op het ampersand-symbool zijn geweest, moet het kiezen van een van de stijlen het eerste zijn om te overwegen. Het eerste ampersand-symbool dat kan worden gebruikt, ziet eruit als een achterwaartse 3 met een lijn die er doorheen loopt. Dit is een variant van het symbool. Een ander ampersand ontwerp is de achterwaartse 3 met een stip aan de boven- en onderkant. Er is ook het ampersand-symbool dat gewoon een kleine letter t is met een lus die van het einde van de middellijn komt en tot aan de hoek van de linkerkant van het kruis cirkelt. Het klassieke ampersand symbool (&) is echter de meest herkenbare en voorgestelde stijl voor tattoo liefhebbers.

Overeenkomende ampersand-symbolen

Ampersand Tattoo Betekenis 37

Omdat dit symbool bekend staat om het convergeren van twee verschillende letters om in principe één woord te vormen, is het krijgen van bijpassende ampersand symbooltattoos populair bij paren. Het is leuk om met je geliefde te doen als jullie allebei van het krijgen van bijpassende tatoeages houden. Omdat dit symbool er een is die het samenkomen van twee dingen betekent en de voortzetting van een bepaald ding vertegenwoordigt, is het perfect voor een bijpassende tatoeage om je nooit eindigende liefde voor elkaar te tonen. Deze goes goed met vriendschap tatoeages ook. De band van twee mensen die ampersand symbolen voor tatoeages krijgen, toont voor altijd vriendschap door de goede en slechte tijden.

Plaatsing

Omdat dit zo’n eenvoudig ontwerp is, kan het ampersand-symbool vrijwel overal op je lichaam worden getatoeëerd dat je maar wilt. Dit eenvoudige maar krachtige symbool kan in elke grootte worden gedaan, van groot tot klein, dit ontwerp is gemakkelijk te beheren. De meest populaire plek die dit symbool als een tatoeage wordt gezien, is de pols. De pols is de perfecte plek voor een tatoeage zoals deze, gezien het feit dat het een eenvoudig ontwerp is en door anderen kan worden bekeken. Achter het oor is nog een groot, klein gebied waar het symbool kan passen, evenals de enkels. Als je deze tatoeage iets groter wilt, maar verborgen voor het publiek, is een ampersand-tatoeage op de borst een andere optie. Als je wilt dat deze tatoeage zichtbaar is, maar gemakkelijk kan verbergen en je langer haar hebt, is de achterkant van de nek een ander populair gebied om dit symbool te laten tatoeëren.

Kleur

Als je de creativiteit van je ampersand tattoo wilt vergroten, is het nooit een slecht idee om een beetje kleur in de mix te gooien. Hoewel het er geweldig uitziet met alleen zwarte inkt, hebben veel tattoo-enthousiastelingen dit symbool in meerdere kleuren gekregen. Een regenboogversterkersand symbool kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk door je tatoeëerder worden gedaan. Het is echter een goed idee om uw tatoeëerder te vragen welke kleuren er het beste uitzien tegen uw huidskleur en welke kleuren het langst kunnen duren zonder te veel te vervagen.

Ampersand Tattoo Betekenis 4
Ampersand Tattoo Betekenis 15
Ampersand Tattoo Betekenis 20
Ampersand Tattoo Betekenis 21
Ampersand Tattoo Betekenis 25
Ampersand Tattoo Betekenis 27
Ampersand Tattoo Betekenis 28
Ampersand Tattoo Betekenis 38
Ampersand Tattoo Betekenis 41
Ampersand Tattoo Betekenis 44
Ampersand Tattoo Betekenis 45
Ampersand Tattoo Betekenis 46