Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën

De nationale vlag van de Verenigde Staten van Amerika, de Amerikaanse vlag, symboliseert hun volksliedteksten die de VS “het land van de vrijen en het huis van de dapperen” noemen. Geloof het of niet, er is meer dan één Amerikaanse vlag tattoo betekenis en tal van ontwerpen om uit te kiezen. Sommige mensen besluiten om hun Amerikaanse vlagtattoo te laten zetten, simpelweg omdat ze het uiterlijk ervan leuk vinden en ze er trots op zijn Amerikanen te zijn, terwijl anderen diepere betekenissen aan deze tatoeages hechten.

Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 1

De gedurfde rode strepen zijn een overblijfsel van de kolonisatie die de Verenigde Staten heeft voortgebracht, omdat ze zijn aangepast aan het solide veld van rood dat representatief is voor de Britse vlag. De witte strepen werden toegevoegd aan zelfs de allereerste versie van de Amerikaanse vlag om een scheiding van Groot-Brittannië over te brengen. Op deze manier vertegenwoordigen de strepen de onafhankelijkheid van de Amerikaan van de Britse Kroon. Sommige Amerikanen houden van dit deel van de geschiedenis van hun land en zullen deze betekenis graag gebruiken met hun Amerikaanse vlagtattoo.

Het diepblauwe veld in de linkerbovenhoek van de vlag is verfraaid met 50 witte sterren, die de 50 Verenigde Staten van Amerika vertegenwoordigen. Dit kan enkele ontwerpproblemen veroorzaken voor mensen die kleinere tatoeages willen, maar kunstenaars kunnen de sterren verkleinen tot bijna stippen als klanten een kleinere Amerikaanse vlagtattoo aanvragen.

Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 4

Je vindt de sterren op zowat elke Amerikaanse vlagtattoo, maar sommige mensen zullen een beetje verder gaan dan dat. Sommige eigenaren van Amerikaanse vlaggentattoo’s besluiten hun staat een beetje meer te laten knallen door een van de sterren een beetje anders te maken dan de anderen. Hoewel geen van de sterren officieel een staat vertegenwoordigt, gaan sommige mensen van links naar rechts, van boven naar beneden om erachter te komen welke staat van hen is. Op deze manier kunnen ze de ster van hun staat op de vlag verduisteren of opvrolijken.

De Amerikaanse vlag moet met grote zorg worden behandeld en een bepaalde etiquette moet worden gevolgd wanneer deze wordt opgeheven, verlaagd en gevouwen. Hierdoor nemen mensen het ontwerp van hun Amerikaanse vlagtattoo een beetje serieuzer dan andere tattoo-ontwerpen. Ze willen dat elke ster er precies hetzelfde uitziet als anderen, en ze willen dat elke lijn er identiek uitziet op hun huid. Dit legt wat meer druk op tatoeëerders, maar ze begrijpen ook waarom hun klanten zoveel geven om hun Amerikaanse vlag tatoeages.

Het beschadigen van een Amerikaanse vlag is strafbaar omdat het eer, waardigheid en respect voor het land vertegenwoordigt. De vlag als tatoeage verbeeldt deze kwaliteiten, evenals een toewijding aan het land zelf. Sommige mensen zien trots op hun land als een van de belangrijkste onderdelen van het leven, wat een belangrijke reden is waarom ze een Amerikaanse vlagtattoo kunnen krijgen. Ze willen alle liefde en respect tonen voor wat de vlag vertegenwoordigt, dus dragen ze hem trots op hun huid.

Amerikaanse trots en nationalisme heeft ertoe geleid dat talloze burgers ervoor kiezen om Tatoeages van Amerikaanse vlaggen te krijgen, vaak vergezeld van een Amerikaanse zeearend, het nationale dier van het land, of een belangrijk historisch gebouw of monument zoals het Whitehouse of Mount Rushmore. Deze tatoeages geven de duidelijke boodschap dat de eigenaar enorm trots is op waar hij of zij vandaan komt. Juist wanneer je een van deze Amerikaanse vlagtattoos op iemand ziet, kun je ervan uitgaan dat ze er trots op zijn uit de VS te komen.

De vlag wordt vaak zwaaiend en kabbelend afgebeeld, wat de veerkracht van Amerika tegen tegenspoed symboliseert. Dit is een van die Amerikaanse vlag tattoo betekenissen die veel mensen niet oppikken als ze het zien, waardoor het een meer persoonlijke betekenis is dan de anderen. Deze worden beschouwd als “new age” Amerikaanse vlag tatoeages, en ze zijn de afgelopen jaren in populariteit gestegen.

De Verenigde Staten zijn voor velen een symbool van vrijheid en vrijheid. De nationale vlag is zo’n belangrijk symbool voor de Verenigde Staten van Amerika dat schoolkinderen wordt geleerd om de Pledge of Allegiance te onthouden, die is gericht aan de vlag, de vertegenwoordiging van de natie. Op deze manier is de vlag een metafoor voor het land zelf, waardoor elk beeld van de vlag een onmiddellijk symbool van amerikaans nationalisme wordt.

Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 6

Een zwart-witte Amerikaanse vlag is een ander symbool dan de gekleurde vlag. Naast de bovengenoemde kwaliteiten dat de vlag draagt, kan de zwart-witte vlag het Amerikaanse leger vertegenwoordigen, omdat veel soldaten deze Amerikaanse vlaggen als patches op hun uniformen dragen. De zwart-witte vlag is ook gebruikt als een representatie van de Afrikaanse slavernij waarvan het land afhankelijk is tijdens zijn ontwikkeling.

Als jeje kunt zien dat er veel meer is aan Amerikaanse vlagtattoos dan alleen laten zien waar een persoon vandaan komt. Je kunt een heleboel geweldige betekenissen hechten aan de Amerikaanse vlagtattoo, maar uiteindelijk vertegenwoordigt het bijna altijd iemands liefde om een Amerikaan te zijn.

Als je van plan bent om een van deze tatoeages te krijgen, is het een goed idee om van tevoren na te denken over hoe je wilt dat het ontwerp eruit ziet, zodat je er de perfecte plek op je lichaam voor kunt kiezen. Je zult ook een geweldige artiest willen vinden, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een Amerikaanse vlagtattoo krijgt waar je trots op kunt zijn.

Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 2
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 3
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 5
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 7
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 8
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 9
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 10
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 11
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 12
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 13
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 14
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 15
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 16
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 17
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 18
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 19
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 20
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 21
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 22
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 23
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 24
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 25
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 26
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 27
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 28
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 29
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 30
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 31
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 32
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 33
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 34
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 36
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 37
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 38
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 39
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 40
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 42
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 43
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 44
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 45
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 46
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 47
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 48
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 49
Amerikaanse Vlag Tattoo Betekenis 50