8 Ball Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën

De klassieke acht ballen tattoo is er een die door velen wordt gedragen. Het poolspel, ingedeeld in de categorie ‘cue sports’ is een van de meest populaire spellen om te spelen, vooral in de ‘barscene’. Hoewel er veel verschillende spellen zijn in de cue sport categorie, is het spel dat het hoogst scoort in heel Amerika het spel van ‘8 ball’.

In dit specifieke spel kun je een groter aantal van vier personen hebben, twee in elk team. Je kunt ook met slechts twee mensen spelen, één voor elke kant. Vijftien ballen worden op de biljarttafel gelegd, elke bal heeft een nummer aan de zijkant. Deze ballen hebben ook twee verschillende patronen. Er zijn de strepen en de vaste stoffen.

8 Ball Tattoo Betekenis 6

Strepen en vaste stoffen zijn beide opgesteld in het frame van de driehoek, zoals ze zijn gerangschikt, vertonen ze een patroon. Dit is om het speelveld te egaliseren wanneer je de keubal neemt en de driehoek van ballen opbreekt. Meestal zijn er vijf ballen aan de basis in het patroon van streep, effen, streep, massief, streep. Boven de vijf ballen zijn er nog vier, daarboven drie, etc. In het midden van deze driehoek van biljartballen, op de derde lijn, slap dab in het midden is de beroemde acht bal.

De acht bal is erg cruciaal in dit spel. Deze bal kan je maken of breken. De acht bal is de laatste bal die in een van de zakken moet worden gestopt. Terwijl elke speler op zijn beurt de keubal tegen de streep of de solide biljartbal slaat (afhankelijk van welke speler welke bal als eerste raakt. Voorbeeld: speler één slaat gestreepte bal in gat, speler één is nu gestreept en kan geen van de vaste stoffen aanraken) ze slinken tot de laatste bal die op tafel ligt. De acht bal moet dan worden geroepen in welke zak de speler hem zal slaan. Als deze bal op een ander moment tijdens de wedstrijd in de zakken wordt geraakt, verliest de speler die de acht bal heeft ingeslagen. Regels van het spel variëren over wie het poolspel speelt, als je competitief speelt in een competitie, kunnen de regels echter erg streng zijn.

Symbolisme

8 Ball Tattoo Betekenis 4

Het achtbalsymbool zelf is een logo geworden voor de biljartgemeenschap. De acht bal is wat men de belangrijkste bal uit het rek zou noemen, dit komt omdat het bepaalt of je wint of verliest. Het beeld van de acht bal kan zowel een symbool van geluk zijn, als een symbool van pech. Dit gezegd hebbende, de acht bal is een soort mysterieuze, zwarte figuur die ervoor zorgt dat mensen zich afvragen ‘wat zal er gebeuren?’

Deze tatoeage is ook voor degenen die graag gokken. Samen met vele andere afbeeldingen zoals een fan van kaarten, dobbelstenen, geldtekens, past de acht ballen tattoo precies op zijn plaats. Deze tatoeage kan betekenen dat je een geweldige poolspeler bent die graag risico’s neemt. Het kan ook zeggen dat je je leven op het randje leeft, wat er ook gebeurt, bereid bent om te praten en vragen van buitenstaanders te beantwoorden.

Acht balontwerpen

Er zijn talloze manieren waarop de acht ballen tattoo kan worden ontworpen en weergegeven. Al deze tatoeages hebben echter hetzelfde gemeen, ze tonen het beeld van de acht bal in een of andere vorm. Omdat de achtbal zo’n iconisch logo is voor de biljartgemeenschap, is het belangrijk dat je een representatieve afbeelding bedenkt die je liefde voor de sport laat zien. De klassieke, eenvoudige afbeelding voor de acht bal is alleen de acht bal zelf, wat een coole afbeelding is, maar met de tatoeëerders die er tegenwoordig zijn, kan het toevoegen aan deze afbeelding zorgen voor een echt nette en opvallende tatoeage. Hieronder staan voorbeelden van wat anderen hebben gekregen om hulde te brengen aan het spel waar ze van houden.

De Acht Vuurbal Tattoo

In de sportwereld, vooral in basketbal en honkbal, kan het beeld van de bal in brand betekenen dat wie of welk team dan ook de bal heeft, ‘in brand’ of ‘op een rol’ is. Dit betekent simpelweg dat de speler het geweldig doet en dat ze zich in een soort winning streak bevinden. In de biljartgemeenschap geldt dit met name voor de achtbal. In het spel van acht bal zelf, zodra een van de spelers een van hun biljartballen inslaat, blijven ze de ballen naar binnen duwen zonder een beurt aan de andere speler te geven. Sommige spellen gaan zelfs zo ver dat één persoon al zijn ballen naar binnen slaat zonder de tegenstander een kans te geven. Wanneer dit is gebeurd, wordt gezegd dat het individu op een streep staat, de bal is zo heet dat hij niet kan worden aangeraakt! Een veel voorkomende tatoeage voor de acht bal is om de acht bal te laten overspoelen in een vlam, of deze vlam wordt weergegeven als barstend, of in een soort vlamstreep is aan jou. Hoe dan ook, de symboliek van de vlammen en de achtbal blijft hetzelfde.

Koning van Acht Bal Tattoo

Wanneer je thinkt van een koning, het eerste dat waarschijnlijk in je opkomt, zijn sieraden, goud en diamanten. Het enige sieraad dat door niemand minder dan de koning zelf gedragen zou moeten worden, zou de kroon moeten zijn die op zijn hoofd zit. De kroon is een symbool dat royalty’s schreeuwt. Al duizenden jaren zijn afbeeldingen van koningen die op hun troon zitten met gouden en met diamanten vergulde kronen op hun hoofd een iconisch symbool van macht. Een tatoeage van de acht bal met een kroon erop kan betekenen dat je de koning van de acht bal bent. Deze tatoeage vertegenwoordigt pure dominantie, het zegt dat je de beste bent in het spel en dat is alles wat er is.

Lucky 8 Ball Tattoo

Al deze voorbeelden van de acht ball tattoo zijn erg populair en gerespecteerd in de biljartgemeenschap. Het is altijd een goed idee om een banner over de tatoeage te laten draperen als finishing touch. Wat is een beter woord om naast een achtbal te hebben dan het woord ‘geluk’? Engelenvleugels die uit de zijkanten van de acht bal ontspruiten, is een andere manier om geluk te betekenen. Hoog stijgen is eigenlijk gewoon een andere manier om te zeggen dat je op een rol bent, of op een streep. Hoewel dit dezelfde betekenis heeft als een achtbal in brand, geven engelenvleugels in plaats van de vlammen een meer ‘puur’ gevoel, maar dan weer aan elk hun eigen.

8 Ball Tattoo Betekenis 1
8 Ball Tattoo Betekenis 2
8 Ball Tattoo Betekenis 5
8 Ball Tattoo Betekenis 7
8 Ball Tattoo Betekenis 8
8 Ball Tattoo Betekenis 9
8 Ball Tattoo Betekenis 10
8 Ball Tattoo Betekenis 11
8 Ball Tattoo Betekenis 12
8 Ball Tattoo Betekenis 13
8 Ball Tattoo Betekenis 14
8 Ball Tattoo Betekenis 15
8 Ball Tattoo Betekenis 16
8 Ball Tattoo Betekenis 17
8 Ball Tattoo Betekenis 18
8 Ball Tattoo Betekenis 19
8 Ball Tattoo Betekenis 20
8 Ball Tattoo Betekenis 21
8 Ball Tattoo Betekenis 22
8 Ball Tattoo Betekenis 23
8 Ball Tattoo Betekenis 24
8 Ball Tattoo Betekenis 25
8 Ball Tattoo Betekenis 26
8 Ball Tattoo Betekenis 27
8 Ball Tattoo Betekenis 28
8 Ball Tattoo Betekenis 29
8 Ball Tattoo Betekenis 30
8 Ball Tattoo Betekenis 31
8 Ball Tattoo Betekenis 32
8 Ball Tattoo Betekenis 33
8 Ball Tattoo Betekenis 34
8 Ball Tattoo Betekenis 35
8 Ball Tattoo Betekenis 36
8 Ball Tattoo Betekenis 37
8 Ball Tattoo Betekenis 38
8 Ball Tattoo Betekenis 39
8 Ball Tattoo Betekenis 40
8 Ball Tattoo Betekenis 41
8 Ball Tattoo Betekenis 42
8 Ball Tattoo Betekenis 43
8 Ball Tattoo Betekenis 44
8 Ball Tattoo Betekenis 45