Alles wat je wilt weten over de Monroe Piercing

De Monroe piercing is een stijlvolle stud geplaatst in de buurt van waar de actrice Marilyn Monroe haar kenmerkende schoonheidsmerk (mol) had. Mensen in en rond Newmarket, Mississauga houden van hun Monroe-piercing omdat het een onderscheidende en unieke look aan hun stijl toevoegt.

Als je merkt dat je op zoek bent naar een unieke, opvallende gezichtspiercing, is de Monroe-piercing misschien iets voor jou. Nog steeds onbeslist? Geen nood. Hieronder beantwoorden we je meest gestelde vragen over deze fantastische gezichtspiercing: Wat is een Monroe piercing?

Technisch gezien is een Monroe-piercing een lippiercing, hoewel het ook vaak wordt gecategoriseerd als een gezichtspiercing. Het valt ook in de categorie labret piercings, dat zijn soorten piercings die de lip onder elke hoek doorboren.

De meeste labret piercings strekken zich uit over de onderlip. De Monroe piercing rust echter aan de linkerkant boven de linkerbovenlip. Evenzo zit de “Madonna-piercing” op dezelfde locatie, maar aan de rechterkant van de bovenlip. Doet de Monroe piercing pijn?

Een Monroe-piercing doet een beetje pijn, maar niet veel – als je piercer wordt ervaren, is dat. Je zou alleen pijn moeten voelen tijdens het eigenlijke moment van piercing, dat slechts een moment aanhoudt. Je kunt echter een paar dagen na de piercing pijn hebben, maar niets extreems.

Die personen met dikkere lippen of dikkere bovenliphuid kunnen meer pijn voelen. Labret piercings gebruiken over het algemeen 18-gauge sieraden, maar verschillende opties kunnen worden besproken met uw piercer, afhankelijk van uw doelen en anatomie. Afhankelijk van de dikte van je lippen, kan het zijn dat je piercer een andere meter wil gebruiken. Bij Pierced zorgen we er altijd voor dat onze klanten goed geïnformeerd zijn en dat onze piercers met hen samenwerken om de beste pasvorm te vinden.

Gezichtspiercings

Heb ik een litteken als ik mijn Monroe piercing verwijder?

Potentieel. Zoals bij elke piercing of punctie is er altijd de mogelijkheid van een bepaalde hoeveelheid littekenweefsel. De grootte en omvang van het schrikken zal gedeeltelijk afhankelijk zijn van hoe je lichaam op natuurlijke wijze geneest. Dat gezegd hebbende, de littekens van de meeste mensen zijn nauwelijks merkbaar. Het kan er bijvoorbeeld uitzien alsof je een licht litteken hebt van een puistje. Andere zijn belangrijker. Als je in het verleden andere piercings hebt verwijderd, kijk dan naar die littekens om een beter idee te krijgen over hoe je Monroe-piercing zou kunnen genezen. Uw piercer kan mogelijk ook foto’s verstrekken van anderen die de hunne ter vergelijking hebben verwijderd. Vergeet niet dat geen twee lichamen of individuen hetzelfde zijn en dat de resultaten kunnen variëren en vaak ook variëren.

Wat voor piercing nazorg kan ik verwachten?

De genezingstijd voor een lippiercing varieert over het algemeen van één tot drie maanden, afhankelijk van de persoon. Omdat een deel van de piercing zich in je mond bevindt, is het belangrijk om na elke maaltijd te spoelen met mondwater, zeezout of een zoutoplossing.

Idealiter zou je je mond vrij moeten houden van de lichaamsvloeistoffen van anderen terwijl je piercing geneest; als je je partner wilt kussen, vraag hem dan om van tevoren te spoelen met mondwater.

Gebruik voor de buitenkant van je piercing een zoutoplossing om het gebied minstens twee keer per dag schoon te maken. Was je handen voordat je de piercing hanteert en laat niemand anders ermee omgaan. U kunt het buitengebied voorzichtig reinigen door een doek, watje of q-tip in een zoutoplossing te dopen en gedurende de dag een paar keer voorzichtig af te vegen.

Vermijd ten slotte zwembaden totdat je piercing is genezen. Zwembaden hebben de neiging om bacteriën te herbergen en kunnen uw risico op infectie verhogen.

Wat voor sieraden kan ik gebruiken in een Monroe piercing?

Labret studs zijn het type sieraden dat speciaal is gemaakt voor lippiercings. Voor een Monroe-piercing wil je een labret stud vinden in dezelfde meter die je piercer gebruikte: als je een kleiner sieraad gebruikt, kan de piercing eromheen sluiten (zelfs als je piercing volledig genezen is).

Het deel van een labret stud dat laat zien, wordt de “top” genoemd en de toppen worden over het algemeen gemeten in mm. Voor een zeer subtiele look, winkel voor 1-2mm tops met metalen ballen of strass steentjes. Voor een effect met meer pop, probeer 3mm en groter. Je kunt zelfs persoonlijkheid toevoegen door labret studs te dragen met unieke vormen, kleuren of ontwerpen!

Klaar om je eigen Monroe Piercing te krijgen?

De Monroe piercing is een geweldige manier om je persoonlijkheid te laten zien. Je kunt het klein houden, of het markeren met onderscheidende sieraden. Je kunt het veranderen met je humeur of maandenlang dezelfde stud gebruiken. Als je op zoek bent naar een eenvoudige, unieke piercing, praat dan vandaag nog met een piercer over een Monroe piercing!

Als je toevallig in de Newmarket, Mississauga gebied bent, neem dan contact op met Pierced of kom vandaag nog langs. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken hoe we u kunnen helpen om thij piercing die je altijd al hebt gewild.

Sieraden voor gezichtspiercings

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.