Alles wat er te weten valt over Bridge Piercings

Brugpiercings (ook wel een Earl genoemd) zijn een lichaamsmodificatie die in de jaren 90 erg populair was en nu weer populair wordt! Dit geldt vooral in en rond Newmarket en Mississauga.

Ondanks de groei in populariteit, is de bridge facial piercing nog steeds een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een unieke look die minder mensen zullen dragen. Het is iets meer ‘out there’ dan een septum piercing, en een beetje gedurfder dan een neusgatpiercing, waardoor het populair is voor iedereen die op zoek is naar iets anders.

Als je overweegt om een brugpiercing te nemen, lees dan verder om alles te weten te komen wat je moet weten.

Wat is een Bridge Piercing?

Een brugpiercing zit horizontaal over de neusbrug. Dit is een anatomie-afhankelijke piercing, die door vlees op de neusbrug gaat. Het is vermeldenswaard dat dit de reden is waarom het risico op piercingmigratie hoger kan zijn dan andere piercings, omdat de meeste mensen niet zoveel vlees in dit gebied hebben om de piercing in te laten zitten.

Doen brugpiercings pijn?

Het goede nieuws voor iedereen die een brugpiercing overweegt, is dat ondanks de schijnbaar gevoelige locatie, een brugpiercing niet de neiging heeft om te hoog op de pijnschaal te registreren. Hoewel een brugpiercing door het bot lijkt te gaan, zit hij gewoon onder een dun laagje huid over de neus. Er gaan geen piercings door het bot, alleen de opperhuid en het weefsel van de dermis.

Als je piercing uit de vrije hand werkt of een tang aanbrengt, is enige druk waarschijnlijk en kun je een beetje ongemak tussen je ogen voelen en kun je daarna pijn ervaren, met wat zwelling tussen de ogen.

Als u zwelling tussen de ogen ervaart nadat uw piercing is voltooid, kunt u een beetje pijn of ongemak voelen. Ibuprofen of Paracetamol moet helpen om het ongemak te verlichten.

Welke soorten sieraden zijn beschikbaar voor bridge piercings?

Een brugpiercing kan een veelzijdige vorm van lichaamsaanpassing zijn en er zijn tal van manieren om de jouwe trots te dragen in en rond Newmarket, Mississauga en over de hele wereld.

Hier zijn slechts een paar …

Horizontale Brug Piercing

De meest traditionele manier om een brugpiercing te dragen is horizontaal, met de kralen van de staaf tussen je ogen. Dit geeft een stoere symmetrische blik tussen je ogen.

Voorhoofd Piercing

Deze piercing zit hoger op je voorhoofd. Meestal in het middengebied waar het de vlakste is. Het is zeer afhankelijk van de anatomie, omdat je voldoende huidflexibiliteit moet hebben om een juiste inbrenging en genezing mogelijk te maken.

Voorhoofd Piercing

Naast Wenkbrauw Piercing

Een horizontale brugpiercing kan er geweldig uitzien als deze in lijn is met bestaande wenkbrauwpiercings.

Met een Retainer

Als je niet wilt dat je brugpiercing zichtbaar is, kun je een retainer dragen. Hierdoor blijft de piercing behouden zonder dat iemand hem kan zien.

Is mijn Bridge Piercing Bar te kort?

De lengte van de barbell is afhankelijk van de breedte van je bridge, of de gewenste look die je van je piercing wilt. Als je denkt dat je brugpiercingstang te kort is en je bent in Newmarket, Mississauga of de omliggende gebieden, kom dan langs voor een praatje met een lid van het Pierced.co-team en we zullen je graag adviseren.

Wat voor soort nazorg is nodig?

Brugpiercings brengen, zoals alle piercings, risico’s met zich mee. Er zijn een aantal risico’s verbonden aan brugpiercings en het is een goed idee om je hiervan bewust te zijn.

Wat is het risico op infectie?

Er zijn risico’s met alle piercings, maar correcte en consistente nazorg en het niet aanraken ervan tijdens de genezing zal een lange weg gaan, het is ook belangrijk om onderdompeling gedurende de hele genezingscyclus te voorkomen en het dragen van een bril moet met uiterste zorg worden gedaan. slapen op je gezicht, make-up, cosmetica kunnen allemaal een effect hebben, volg je piercers instructies en controles zijn de sleutel tot een gelukkige en gezonde piercing.

Onze favoriete gezichtssieraden

Zal er zwelling zijn met bridge piercings?

Veel mensen hebben problemen met zwelling tussen hun ogen na een brugpiercing. Je hebt misschien een beetje het gevoel dat je bent geslagen! Maar wees niet bang, dit zal op tijd verdwijnen en je zult je geweldige brugpiercing kunnen bewonderen. Als u ongemak ervaart, zullen pijnstillers helpen.

Moet ik me zorgen maken over een brugpiercing die irritatie veroorzaakt?

Probeer het aanraken of spelen met je piercing te vermijden totdat deze genezen is. Om irritatie te voorkomen, kies je voor geurvrije, alcoholvrije, kleurvrije nazorgproducten die door je piercer worden aanbevolen. Dit zouden de enige dingen moeten zijn die ever het aanraken van je piercing.

Afsluitende gedachten

Als je in Newmarket, Mississtuga, Toronto of de omliggende gebieden bent en je maakt je zorgen over je piercings, kom dan langs voor een praatje met een lid van het team. U kunt het team van Pierced.co vandaag ook bellen en we zullen ons best doen om eventuele vragen te beantwoorden.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.