50 + Beste double exposure tattoo-ontwerpen ()

Dubbele blootstelling tatoeages hebben de tattoo-industrie de afgelopen jaren stormenderhand veroverd. Het zijn de nieuwste trends en zijn geïnspireerd op fotografie met dubbele belichting. Bij fotografie met dubbele belichting mengen de fotografen twee afzonderlijke digitale foto’s om één afbeelding te maken.

Bij dubbele belichtingstattoo voegt de kunstenaar twee verschillende tatoeages toe in één ontwerp. Hier zijn 50 + adembenemende coole tatoeages met dubbele belichting en fotografie tattoo-ideeën voor mannen en vrouwen –

Dubbele blootstelling Wolf Tatoeages

1. Vergeet niet dat dubbele afbeelding tattoo-ontwerpen uw tatoeages die verkeerd zijn gegaan of moedervlekken niet zullen bedekken. Dit komt omdat de kunstenaar een realistische uitstraling moet geven en daar een schone ruimte voor nodig heeft.
schone dubbele blootstelling tatoeages


2. Meisjes kunnen een dubbele blootstellingstattoo hebben waarbij er één tatoeage van een dier en een andere van een bloem is. Hier is een hert en bloem dubbele blootstelling tattoo ontwerp op de borst van deze jongen.
Dubbele blootstelling Tattoo 2


3. Dit prachtige bug double exposure tattoo-ontwerp lijkt geïnspireerd te zijn door de Transformers-wereld, want aan de ene kant zie je een Wolf en aan de grotere kant zie je optimus prime tattoo-ontwerp.
Dubbele blootstelling Tattoo 1


4. De meeste coole dubbele belichtingstattoos zijn surrealistisch, maar je kiest ook voor geanimeerde tatoeages zoals deze. Je kunt dubbele betekenis tatoeages proberen.
Dubbele belichting Tattoo 3


5. Hoe kun je zo’n mooie dubbele belichtingstattoo negeren met Yin en Yang tattoo-ontwerp samen met bloemranken?
Dubbele blootstelling Tattoo 5


6. Laat nooit een dubbele belichtingstatoeage op het onderste deel van het lichaam zetten, want ten eerste zal er niet veel ruimte zijn en ten tweede zullen ze minder zichtbaar zijn.
Dubbele belichting Tattoo 6


7. Hier is een dubbele blootstelling tattoo ontwerp van een vlieg en een jongen. Het lijkt geïnspireerd te zijn door de films van David Cronenberg en Steven Spielberg.
Dubbele belichting Tattoo 7


8. De meest voorkomende soort dubbele blootstelling tattoo omvat een bij of een kever toegevoegd met een schilderachtige bloemrank of een ander ontwerp.
Dubbele belichting Tattoo 8


9. Dubbele belichting tatoeage is meestal kleurrijk en daarom zullen ze veel extra nazorg nodig hebben. Je moet ze niet gemakkelijk laten vervagen.
Dubbele blootstelling Tattoo 9


10. Als u kiest voor zwart en grijs of zelfs zwart-wit dubbele belichtingstattoo, zoek dan naar een ervaren kunstenaar, want alleen een ervaren kunstenaar kan de surrealistische uitstraling van dergelijke tatoeages naar voren brengen. U kunt een dubbel belichtingseffect creëren
Dubbele belichting Tattoo 10


dubbele belichting tattoo ideeën

11. Deze briljante dubbele belichting beer tattoo. The Mountain View is geïnspireerd op een foto van hoge kwaliteit. Ik hield echt van het gedetailleerde ontwerp van beer.
Dubbele blootstelling Tattoo 11


12. Je kunt ook gaan voor een schoon abstract double exposure sleeve tattoo-ontwerp, maar er zal nauwelijks een full sleeve double exposure tattoo-ontwerp beschikbaar zijn.
Dubbele belichting Tattoo 12


13. Dubbele belichting tatoeage in zwarte en grijze stijl is moeilijk uit te voeren, dus vraag je artiest om het eerst op een stuk papier te proberen, anders zou je het slachtoffer kunnen worden van een mislukte tatoeage.
Dubbele blootstelling Tattoo 33


14. De meeste kunstenaars met dubbele belichting schetsen eerst een dier en inkten vervolgens een schilderachtig uitzicht erin op deze manier.
Dubbele belichting Tattoo 14


15. Je kunt ook een dubbele belichtingstattoo hebben die optische illusie geeft, net als dit.
Dubbele belichting Tattoo 15


16. In plaats van te kiezen voor een dierentattoo met dubbele belichting, kunt u kiezen voor een alfabet of een wiskundig symbool zoals dit.
Dubbele belichting Tattoo 16


17. Kleuren is een belangrijk aspect van dubbele belichting tattoo, dus zorg ervoor dat je artiest levendige kleuren gebruikt om de tatoeage een unieke uitstraling te geven.
Dubbele belichting Tattoo 17


18. Een tatoeëerder kan ook geometrische dubbele belichtingstattoo’s proberen met behulp van aquarellen. Dit kan een goed idee zijn voor tijdelijke tatoeages. Je kunt google afbeeldingen gebruiken voor dergelijke tatoeages.
Dubbele belichting Tattoo 18


19. Dubbele belichting ziet er het beste uit op de borst of op de rug. Een jongen moet kiezen voor dieren zoals wolf of leeuw voor dergelijke tatoeages.
Dubbele belichting Tattoo 19


20. Dit briljante gothic dubbele belichting tattoo-ontwerp is gemaakt met behulp van effen dikke zwarte kleur. Deze kunst wordt zwartwerk genoemd en meestal vervagen dergelijke tatoeages niet snel.
Dubbele belichting Tattoo 20


dubbele blootstelling tattoo ontwerpen

21. Hoe realistischer de dubbele belichtingstattoo zou zijn, hoe meer adembenemende uitdrukkingen je krijgt van volk.
Dubbele belichting Tattoo 21


22. Het is moeilijk om een bijpassende dubbele belichtingstattoo te krijgen, dus het is beter om er een te hebben die is gewijd aan uw dierbaren.
Dubbele belichting Tattoo 22


23. Dit verbazingwekkende tattoo-ontwerp met dubbele belichting bestaat uit twee delen: een toont de bomen en de andere toont het gezicht van een meisje. In plaats van Boom kun je ook twee bloemtattoos proberen.
Dubbele belichting Tattoo 23


24. Je kunt een menselijke figuur, silhouet dubbele belichting van landschappen maken of een gemakkelijkere manier is om landschappen te maken in menselijke silhouetten in een dubbele belichtingstattoo.
Dubbele blootstelling Tattoo 24


dubbele helix tattoo betekenis

25. Hoewel dierentattoo’s met dubbele belichting er ook cool en goed uitzien, zien ze er niet zo briljant uit als menselijke tatoeages met dubbele belichting.
Dubbele belichting Tattoo 25


26. Je kunt ook een dubbele belichtingstattoo laten inspireren door je favoriete superhelden. Denk hiervoor aan de Batman-schurk Two -face, de ene kant toonde humaan en de andere als kwaadaardig of heldhaftig.
Dubbele belichting Tattoo 26


27. Als je pastelkleuren gebruikt voor tattoo-ideeën met dubbele belichting, concentreer je dan op de negatieve schaduw, omdat dit is wat het realistische uiterlijk van de tatoeage naar voren zal brengen.
Dubbele belichting Tattoo 27


28. Men kan ook kiezen voor religieuze dubbele blootstelling tatoeages waarbij de kunstenaar biddende handen of kruis in een ander ontwerp zal laten zien.
Dubbele belichting Tattoo 28


29. Meisjes moeten kiezen voor vlinders in plaats van bijen in hun dubbele blootstelling natuur tatoeages omdat het er veel aantrekkelijker uit zal zien.
Dubbele blootstelling Tattoo 29


30. Dit tattoo-ontwerp met dubbele belichting kan worden verbeterd door de vorm van de hond te veranderen, maar de binnenversie is net boven mooi.
Dubbele blootstelling Tattoo 30


blootgestelde verleidingen tattoo prijzen

31. De vorm van het buitenste deel in dubbele belichting is van groot belang, dus zorg ervoor dat je kunstenaar een goede schets geeft voordat je aan echt werk begint.
Dubbele blootstelling Tattoo 31


32. Hier is een briljant tattoo-ontwerp met dubbele belichting om te overwegen.
Dubbele blootstelling Tattoo 32


Welk double exposure tattoo-ontwerp vond je het leukst?