Kuro Sumi Tattoo Inkten Review

Kuro Sumi is een premium kwaliteit inktmerk uit Japan dat de beste styling levert. Tatoeëerders van over de hele wereld geven de voorkeur aan hun inkt voor het maken van premium klasse ontwerpen die de tatoeagekunst omarmen.

Al hun inkten zijn helder en de gedetailleerde textuur geeft een perfecte impact op de ontwerpen die ermee zijn gemaakt. Deze beoordeling kan u helpen om te bepalen of de Kuro Sumi-inkten ideaal voor u zijn of niet.

Verschillende kwaliteit en tattoo inkt stijlen zijn online beschikbaar, en Kuro Sumi staat tussen de topproducten.

Geschiedenis

Japanse producten staan bekend om hun perfectie op het gebied van levensduur en kwaliteit. Kuro Sumi is een Japanse inkt die een aantal geheime formules bevat die het op een toppositie houden onder de kunstenaars.

Eeuwenlang hebben tatoeëerders Kuro Sumi tattoo-inkten gebruikt om hun klanten tevreden te stellen met eersteklas aantrekkelijke tatoeages. De formule voor deze inkt is vegan-vriendelijk en biologisch. Bovendien krijg je een breed scala aan 58 kleuren om uit te kiezen!

Tatoeëerders worden overweldigd door de intense en opvallende kleuropties van Kuro Sumi-inkt die zelfs lang meegaan. Mensen die van tattoo-kunst houden en een permanente tatoeage willen laten zetten op elk deel van hun lichaam, houden van de beoordelingen van het gebruik van deze inkt.

Kuro Sumi is de beste keuze voor zowel ervaren kunstenaars als beginners.

Wat zou de reden kunnen zijn voor zijn populariteit?

Terwijl de meeste andere tatoeage-inkten van zwarte kleur na een tijdje in grijs vervagen, behoudt deze langdurige kleur zonder te vervagen.

Het aanbrengen van die Tattoo-inkten is ook moeiteloos en moedigt zelfs de beginners aan om het substantieel te gebruiken. Voor tevreden klanten is dit een magisch geheim!

Boeiende kleuren en gegarandeerde resultaten maken het een favoriete keuze voor de meeste kunstenaars.

Bovenal bezit Kuro Sumi een merkwaarde vanwege lange jaren van juiste producten en consistentie.

Ga zonder enige twijfel voor de aankoop en geloof de uitmuntendheid die het al lang verspreidt.

Verdient Kuro Sumi de publiciteit en promotie?

Nou, onze review zegt ja! Volgens de tattoo-specialist gaat elke artiest akkoord met de algemene regel dat een perfecte tatoeage-inkt donkerder wordt, en deze staat achter hun regel!

Dus, wat zijn de functies en specificaties die u verleiden om dit product boven anderen te kiezen. Laten we verder gaan met de Kuro Sumi Tattoo inkten review:

1. Kwaliteit

Qua kwaliteit is Kuro Sumi tattoo inkt geen 1. Geen enkele andere tatoeage-inkt is zo goed als hij is. Zelfs al hun inkten zijn gemaakt met biologische ingrediënten, die geen schadelijke ingrediënten of chemicaliën bevatten.

Je tatoeage gaat lang mee en blijft altijd helder.

2. Kleur

Er zijn tonnen tattoo-inktmerken beschikbaar op de markt, maar de meeste verkopen alleen zwarte inkt. Als je een verscheidenheid aan kleuren nodig hebt, dan is Kuro Sumi het perfecte merk voor jou. Je krijgt de inkt in bijna alle kleuren.

Er zijn verschillende andere kleuropties aanwezig voor Kuro Sumi, zoals Grijs wassen, Gloeiend geel, zwart, bruinachtige tinten, roodtinten, donkere tinten groen en nog veel meer. U kunt verschillende kleuren mengen om een perfecte stijl of tint te krijgen.

Kleurstoffen van hun inkt verspreiden zich niet op de huid en stromen soepel. Elke tint heeft zijn helderheidsniveau en u kunt de kleurkwaliteit gemakkelijk herkennen.

Voor een tatoeageafbeelding van hoge kwaliteit doen al hun inkten wonderen, en dat is de reden waarom de beroemdste tatoeëerders Kuro Sumi-inkt beschouwen als de meest levensvatbare tatoeage-inkt.

3. Experts aanbevolen

Kuro Sumi is al heel lang op de markt, ongeacht waar je vandaan komt, als je een tatoeëerder om de beste tatoeage-inkt vraagt, zal hij je waarschijnlijk voorstellen over Kuro Sumi-inkt.

Hun inkten worden beoordeeld als 5 sterren op bijna alle toonaangevende winkelwebsites door duizenden tevreden klanten wereldwijd.

De beste Kuro Sumi Tattoo Inkten | Experts aanbevolen

1. Kuro Sumi Kleuren Tattoo Inkt – Master Set van 7 Bestsellers 1/2 oz

Kuro Sumi Kleuren Tattoo Inkt Master Set van 7 Bestsellers

Dit is de complete set van 7 verschillende kleuren van Kuro Sumi. Al die schakels zijn volledig gemaakt van biologische ingrediënten en daarom zijn ze volkomen veilig om overal op de huid te gebruiken, zelfs op de gevoelige lichaamsdelen.

Het is een premium keuze die agressieve en exploratieve tattoo-artiesten gebruiken om innovatieve tinten in hun kunst toe te voegen. We zijn de afgelopen 10 jaar in tatoeëren geweest en met Kuro Sumi zijn de resultaten altijd uitstekend.

Over deze specifieke set tatoeage-inkten gesproken, we hebben het persoonlijk getest. Onlangs hebben we de tatoeage van een van onze oude klanten gedaan met Kuro Sumi-inkt, eennd ze is super tevreden over de kwaliteit.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Volledig prefect
 • Veilig in gebruik, huidvriendelijk
 • Helder
 • Gaat lang mee
 • Beoordeeld als 5-sterren
 • U kunt eenvoudig een aangepaste kleur maken door twee te mengen
 • Experts aanbevolen

CONS (Wat we niet leuk vonden)

2. Kuro Sumi Tattoo Inkt, Gray Wash, 6 Ounce

Kuro Sumi Tattoo Inkt, Grijze Was, 6 Ounce

Dit is een eenvoudige tattoo shading inkt met een mooie grijze wassing erop. Vooral als je begint met de tattoo inkt kunst, is het een geweldig product.

Het is in staat tot een gemakkelijke overgang van licht naar donker en is bestand tegen vervagen. Sommige kunstenaars proberen hun grijstint te ontwikkelen door water toe te voegen, maar dat kan de dikte van de inkt aantasten.

Als de punt geen perfect consistentieniveau heeft, is de kans groot dat u een blunder maakt tijdens het schaduwen van de tatoeage. Kuro Sumi grey wash inkt is de meest voorgeschreven schaduwinkt door de topartiesten.

Deze tatoeage-inkt is volkomen veilig om overal op de huid te gebruiken. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, het is helemaal vegan vriendelijk.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Organische tattoo kleuren
 • Vegan tattoo-vriendelijk
 • Super heldere tattoo inkt
 • Superieure inktconsistentie
 • Heldere, gedurfde kleuren
 • Een zwart &grijze droom
 • Gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten

CONS (Wat we niet leuk vonden)

Fles Kuro Sumi Tattoo Inkt

Het enige nadeel van alle Kuro Sumi-inkten is het flesontwerp. Hoewel we niet zeggen is verschrikkelijk, maar is niet de chique of stijlvolle optie ook.

In vergelijking met de kwaliteit van deze tatoeage-inkt is het flesontwerp bleek en saai. Toch zou u zeker niet ontmoedigd raken met het gebruik van het product.

Het grootste probleem met de fles is het mondstuk. Er is een ontwerpprobleem dat de inktstroom belemmert en het beweegt niet soepel. Maar maak je nooit zorgen, want er is een gemakkelijke optie voor.

Vul het in een kleine pot of een klein flesje waaruit je kunt zorgen voor een betere doorstroming.

Laatste beoordeling- Perfecte tatoeage-inktoptie is Kuro Sumi!

 • Kuro Sumi inkt integreert en vloeit perfect uit de machine.
 • U zult het verstoppingsprobleem niet tegenkomen terwijl u ermee werkt. In plaats daarvan stroomt de inkt uit en vangt de huid perfect op.
 • Bijna al hun inkten kunnen tot 2 jaar meegaan.
 • Probeer Kuro Sumi Tattoo inkt een keer te gebruiken, en je zult er verliefd op worden!

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Donkerste zwarte inkt
 • Langdurige kleur
 • Glad en giet gemakkelijk
 • Redelijk geprijsd
 • Ingrediënten van hoge kwaliteit bevatten
 • Beoordeeld als 5 sterren door honderden tevreden gebruikers

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Flesontwerp blijft een probleem
 • Klein aan de dunne kant

Samenvatting

We hopen dat je alle informatie over de Kuro Sumi Tattoo inkten hebt ontvangen. Een uitgebreide beoordeling kan u helpen het ontwerp en de stijl onder de knie te krijgen en te helpen bij het kopen van beslissingen.

We noemen het een uitstekende keuze voor alle soorten tatoeëerders die mooie en unieke kunsten in verschillende stijlen snijden!

Ik hoop dat dit artikel je helpt. Als het artikel op welke manier dan ook nuttig voor je is, deel het dan op sociale media.