150+ Mystieke Southern Cross Tattoos Ontwerpen ()

Southern Cross tatoeages zien er strak en scherp uit. De meeste mensen met wortels in de Maori-cultuur kiezen voor deze tatoeages vanwege hun culturele betekenis. Deze tatoeages zijn het overwegen waard als u op zoek bent naar iets nieuws en stijlvols.

Het zuiderkruis is een sterrenbeeld dat alleen op het zuidelijk halfrond te zien is. Het bestaat uit vier sterren en wordt vaak gebruikt als symbool van Australië en Nieuw-Zeeland. Voor veel mensen vertegenwoordigt de southern cross tattoo hun verbinding met dit deel van de wereld.

Het is een van de meest herkenbare sterrenbeelden aan de nachtelijke hemel en wordt al eeuwenlang door zeelieden gebruikt als navigatiehulpmiddel. De vier helderste sterren in het Zuiderkruis (Alpha Centauri, Beta Centauri, Gamma Centauri en Delta Centauri) vormen een kruisachtige vorm die gemakkelijk te herkennen is.

Het zuiderkruis is een iconisch symbool van Australië en is in alles gebruikt, van vlaggen tot nationale emblemen. Het is ook een populaire keuze voor tatoeages, dankzij de sterke associatie met de Australische cultuur en geschiedenis.

Dingen om te overwegen voordat u een Southern Cross Tattoo krijgt

Als je overweegt om een tatoeage van het Zuiderkruis te laten zetten, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Ten eerste zijn de sterren van het Zuiderkruis niet allemaal even groot. De vier helderste sterren (Alpha Centauri, Beta Centauri, Gamma Centauri en Delta Centauri) zijn van verschillende grootte. Dit kan het moeilijk maken om een tatoeage te krijgen die er precies zo uitziet als het sterrenbeeld.

Ten tweede is het Zuiderkruis een relatief zwak sterrenbeeld. Het is niet zichtbaar voor het blote oog vanaf de meeste locaties op het noordelijk halfrond. Dit betekent dat je een telescoop of verrekijker moet gebruiken om het te zien.

Ten derde is het Zuiderkruis het best te zien tijdens de zomermaanden van het zuidelijk halfrond (december-februari). Als je op het noordelijk halfrond woont, kun je het sterrenbeeld nog steeds zien, maar het zal ondersteboven zijn.

Daarnaast moet je ook nadenken over waar je het op je lichaam wilt plaatsen. De plaatsing van je tatoeage heeft invloed op het ontwerp, dus het is de moeite waard om hier even over na te denken.

Overweeg vervolgens de grootte van je tatoeage. Southern cross tatoeages kunnen klein en delicaat zijn, of groot en gedurfd. Het hangt allemaal af van uw persoonlijke voorkeur.

Kies ten slotte een ontwerp waar je van houdt. Er zijn veel verschillende ontwerpen die er zijn, dus neem de tijd om ze allemaal door te bladeren. Wanneer je er een vindt die je leuk vindt, weet je dat het de juiste voor jou is.

Populaire Southern Cross Tattoo Ideeën

Er zijn veel redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen om een tatoeage van het Zuiderkruis te laten zetten. Voor sommigen kan het een symbool zijn van hun erfgoed of cultuur. Anderen zien het misschien als een manier om hun patriottisme of liefde voor hun land te tonen. Wat de reden ook is, er zijn tal van geweldige ideeën voor Southern Cross-tatoeages.

Een populaire optie is om een tatoeage te krijgen die de sterren van het Zuiderkruis in andere ontwerpen verwerkt. Dit kan het toevoegen van ze aan een bestaande tatoeage zijn of het maken van een nieuw ontwerp dat ze bevat. Een andere optie is om zelf een kleine tatoeage van het Zuiderkruis te laten zetten. Dit is een subtiele manier om je trots op je erfgoed te tonen, en het kan gemakkelijk worden verborgen als dat nodig is.

Als je op zoek bent naar iets unieks, zijn er ook enkele geweldige opties voor Southern Cross-tatoeages die andere elementen bevatten. U kunt bijvoorbeeld een tatoeage krijgen die de omtrek van het Zuiderkruis bevat, samen met een citaattattoo of zin die betekenisvol voor u is. Dit is een geweldige manier om je verbinding met het symbool te laten zien, en het kan heel krachtig zijn.

Wat je ook besluit, zorg ervoor dat je de tijd neemt om een ontwerp te vinden waar je van houdt. Er zijn tal van geweldige ideeën die er zijn, dus heb niet het gevoel dat je genoegen moet nemen met iets minder dan perfect. Met een beetje onderzoek zou je in staat moeten zijn om een tatoeage te vinden die je nog jaren met trots zult dragen.

Betekenis en symboliek van zuidelijke kruistattoos

Southern cross tatoeages zijn populair onder mannen omdat ze worden gezien als een symbool van kracht en veerkracht. Ze kunnen ook worden gebruikt om iemands geloof of spirituele overtuigingen te vertegenwoordigen. Wat je reden ook is om een southern cross tattoo te willen, het valt niet te ontkennen dat deze tatoeages stijlvol en mannelijk zijn.

Veel vrouwen kiezen er ook voor om zich te laten intimideren met dit ontwerp om hun zuidelijke wortels te vertegenwoordigen. Hoewel dit ontwerp een veel voorkomende keuze is onder de mensen van Australië en Newzealand, kiezen ook veel astronomieminnende mensen voor dit ontwerp vanwege de historische betekenis ervan. Het zuiderkruis hielp veel zeelieden en zeevaarders om het zuiden te verkennen en veilig naar huis terug te keren.

De Zuidelijke Cross ook gekend als Crux Australis, wat “zuiderkruis” betekent in het Latijn. Het sterrenbeeld bevindt zich in de buurt van het centrum van het Melkwegstelsel. Het bevat twee van de sterren die het dichtst bij de aarde staan: Alpha Centauri en Beta Centauri.

Er zijn veel mythen en verhalen geassocieerd met het sterrenbeeld Zuiderkruis. Een populaire legende is dat het sterrenbeeld werd gecreëerd door de Griekse godin Artemis nadat ze de gigantische Orion had gedood. Een andere legende zegt dat het Zuiderkruis werd gevormd uit de as van de Feniks, een mythische vogel die uit zijn as werd herboren.

In Polynesische culturen wordt het Zuiderkruis vaak geassocieerd met de god Maui. Maui zou de sterren van het Zuiderkruis hebben gebruikt om hem te helpen de Hawaiiaanse eilanden vanaf de bodem van de zee op te vissen.

Het Zuiderkruis is ook een belangrijk symbool in het christendom. Het wordt genoemd in het Bijbelboek Openbaring, waar wordt gezegd dat het deel uitmaakt van Gods hemelse stad, het nieuwe Jeruzalem.

Southern Cross Tattoos Plaatsing

Als het gaat om het kiezen van de juiste locatie voor uw tatoeage, is de hemel de limiet. Het Zuiderkruis is zichtbaar vanuit de meeste delen van de wereld, dus je zou geen probleem moeten hebben om een plek te vinden die bij je past. Vergeet niet om rekening te houden met het feit dat het sterrenbeeld ondersteboven is op het noordelijk halfrond.

Blader door onze fotogalerij met meer dan 150 magische zuidelijke kruis tattoo-ideeën om het perfecte ontwerp te vinden.

Southern Cross Constellation tatoeages

Zuiderkruis Tatoeages 1
Zuiderkruis Tatoeages 1
Zuiderkruis Tatoeages 1
Zuiderkruis Tatoeages 2
Zuiderkruis Tatoeages 2
Zuiderkruis Tatoeages 3
Zuiderkruis Tatoeages 3
Zuiderkruis Tatoeages 4
Zuiderkruis Tattoos 5
Zuiderkruis Tatoeages 6
Zuiderkruis Tatoeages 7
Zuiderkruis Tattoos 8
Zuiderkruis Tatoeages 9
Zuiderkruis Tatoeages 10
Zuiderkruis Tatoeages 11
Zuiderkruis Tatoeages 12
Zuiderkruis Tatoeages 13
Zuiderkruis Tatoeages 14
Zuiderkruis Tatoeages 15
Zuiderkruis Tatoeages 16

Coolste Southern Crux Tattoo Ideeën voor Mannen

Aanbevolen lectuur: Constellation tattoos

Zuiderkruis Tatoeages 17
Zuiderkruis Tatoeages 18
Zuiderkruis Tatoeages 19
Zuiderkruis Tatoeages 20
Zuiderkruis Tatoeages 21
Zuiderkruis Tatoeages 22
Zuiderkruis Tatoeages 23
Zuiderkruis Tatoeages 24
Zuiderkruis Tatoeages 25
Zuiderkruis Tatoeages 26
Zuiderkruis Tatoeages 27
Zuiderkruis Tattoos 28
Zuiderkruis Tatoeages 29
Zuiderkruis Tattoos 30
Zuiderkruis Tatoeages 31
Zuiderkruis Tatoeages 32
Zuiderkruis Tatoeages 33
Zuiderkruis Tatoeages 34
Zuiderkruis Tatoeages 35
Zuiderkruis Tatoeages 36
Zuiderkruis Tatoeages 37
Zuiderkruis Tatoeages 38
Zuiderkruis Tatoeages 39
Zuiderkruis Tatoeages 40
Zuiderkruis Tatoeages 41
Zuiderkruis Tatoeages 42
Zuiderkruis Tatoeages 43
Zuiderkruis Tatoeages 44
Zuiderkruis Tatoeages 45
Zuiderkruis Tatoeages 46
Zuiderkruis Tatoeages 47
Zuiderkruis Tatoeages 48
Zuiderkruis Tatoeages 49
Zuiderkruis Tatoeages 50
Zuiderkruis Tattoos 51
Zuiderkruis Tatoeages 52
Zuiderkruis Tatoeages 53
Zuiderkruis Tatoeages 54
Zuiderkruis Tatoeages 55
Zuiderkruis Tatoeages 56
Zuiderkruis Tatoeages 57
Zuiderkruis Tatoeages 58
Zuiderkruis Tatoeages 59
Zuiderkruis Tatoeages 60
Zuiderkruis Tatoeages 61
Zuiderkruis Tatoeages 62
Zuiderkruis Tatoeages 63
Zuiderkruis Tattoos 64
Zuiderkruis Tatoeages 65
Zuiderkruis Tatoeages 66
Zuiderkruis Tatoeages 67
Zuiderkruis Tattoos 68
Zuiderkruis Tatoeages 69
Zuiderkruis Tatoeages 70
Zuiderkruis Tatoeages 71
Zuiderkruis Tatoeages 72
Zuiderkruis Tatoeages 73
Zuiderkruis Tatoeages 74
Zuiderkruis Tatoeages 75
Zuiderkruis Tatoeages 76
Zuiderkruis Tatoeages 77
Zuiderkruis Tatoeages 78
Zuiderkruis Tatoeages 79
Zuiderkruis Tatoeages 80
Zuiderkruis Tatoeages 81
Zuiderkruis Tatoeages 82
Zuiderkruis Tatoeages 83
Zuiderkruis Tatoeages 84
Zuiderkruis Tattoos 85
Zuiderkruis Tatoeages 86
Zuiderkruis Tattoos 87
Zuiderkruis Tatoeages 88
Zuiderkruis Tatoeages 89
Zuiderkruis Tatoeages 90
Zuiderkruis Tattoos 91
Zuiderkruis Tatoeages 92
Zuiderkruis Tatoeages 93
Zuiderkruis Tatoeages 94
Zuiderkruis Tatoeages 95
Zuiderkruis Tatoeages 96
Zuiderkruis Tatoeages 97
Zuiderkruis Tatoeages 98
Zuiderkruis Tattoos 99
Zuiderkruis Tatoeages 100

Southern Cross Nieuw-Zeeland Tatoeages

Zuiderkruis Tatoeages 101
Zuiderkruis Tatoeages 102
Zuiderkruis Tatoeages 103
Zuiderkruis Tatoeages 104
Zuiderkruis Tatoeages 105
Zuiderkruis Tatoeages 106
Zuiderkruis Tatoeages 107
Zuiderkruis Tattoos 108
Zuiderkruis Tatoeages 109
Zuiderkruis Tatoeages 110
Zuiderkruis Tatoeages 111
Zuiderkruis Tatoeages 112
Zuiderkruis Tatoeages 113
Zuiderkruis Tatoeages 114
Zuiderkruis Tatoeages 115
Zuiderkruis Tatoeages 116
Zuiderkruis Tatoeages 117
Zuiderkruis Tatoeages 118
Zuiderkruis Tatoeages 119
Zuiderkruis Tatoeages 120
Zuiderkruis Tatoeages 121
Zuiderkruis Tatoeages 122
Zuiderkruis Tatoeages 123
Zuiderkruis Tatoeages 124
Zuiderkruis Tatoeages 125
Zuiderkruis Tatoeages 126
Zuiderkruis Tatoeages 127
Zuiderkruis Tatoeages 128
Zuiderkruis Tatoeages 129
Zuiderkruis Tatoeages 130
Zuiderkruis Tatoeages 131

Southern Crux Australische Tatoeages

Zuiderkruis Tatoeages 132
Zuiderkruis Tatoeages 133
Zuiderkruis Tatoeages 134
Zuiderkruis Tatoeages 135
Zuiderkruis Tatoeages 136
Zuiderkruis Tatoeages 137
Zuiderkruis Tatoeages 138
Zuiderkruis Tatoeages 139
Zuiderkruis Tatoeages 140
Zuiderkruis Tatoeages 141
Zuiderkruis Tatoeages 142

Conclusie

Southern cross tatoeages zijn een stijlvolle keuze, en ze zullen zeker de aandacht trekken, waar je ook gaat. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en opwindends, overweeg dan om een van deze coole tatoeages te krijgen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Verwijzingen: Zuidelijke Crux Wiki