XO Tattoo Betekenis

Het XO-symbool is fascinerend omdat we een goed idee hebben van wat het betekent. Althans, dat denken we. Voor het grootste deel gebruiken mensen de XO als een symbool van liefde en geluk. Er zijn echter enkele andere betekenissen die mensen geloven. Het maakt niet uit wat je denkt dat het symboliseert, het is een kleiner symbool dat een veel grotere stoot heeft en een paar verschillende ideeën kan symboliseren.

Dit is een populair beeld geworden om ook te laten tatoeëren. Mensen houden van kleine tatoeages die veel betekenis hebben. Het leuke van een tatoeage van dit formaat is dat of je nu een biker of een zakenman bent, je deze tatoeage kunt verbergen of laten zien. De XO-tatoeage is een van die tatoeages die tot enkele vragen kan leiden. Dat is het leuke aan getatoeëerd worden; het gesprek dat voortkomt uit nieuwsgierigheid.

In dit bericht gaan we het hebben over de XO-tatoeage en de oorsprong van het XO-symbool. We zullen het ook hebben over de symboliek achter dit beeld en wat het betekent voor degenen die besluiten om het op hun lichaam te laten tatoeëren. We zullen ook een paar variaties van de XO-tatoeage delen die we hebben gezien en praten over of de manier waarop het is getatoeëerd, de betekenis überhaupt verandert. We hopen dat je een beter begrip hebt van deze tatoeage tegen de tijd dat je klaar bent met lezen.

Oorsprong van XO

De meeste mensen zien de XO en denken aan knuffels en kusjes. Dit doet ons afvragen waar dit idee vandaan komt.

Volgens hoogleraar semiotiek en linguïstische antropologie aan de Universiteit van Toronto, Marcel Denasi, hield niemand aantekeningen bij waarom de symbolen werden gebruikt om liefde of knuffels en kussen uit te drukken, maar ze begonnen ze gewoon in letters te gebruiken.

De “X” betekent kussen. Denasi bestudeerde de X voor zijn boek over de geschiedenis van het zoenen en zegt dat de X al sinds de middeleeuwen wordt gebruikt voor correspondentie. In zijn kinderschoenen symboliseerde de X Christus, maar evolueerde later naar wat we er vandaag van weten en de kus.

Het zou de weerspiegeling kunnen zijn geweest van een cultuuromslag die meer nadruk legde op genegenheid en liefde. Op dat moment begonnen vrouwen te beseffen dat ze meer waard waren dan alleen maar weggegeven worden aan een man. Ze wilden hun eigen inspraak hebben in de manier waarop hun leven zou verlopen. Tegen de tijd dat mensen begonnen rond te komen, was het duidelijk dat verliefd worden voor het huwelijk oké was en het verzenden van liefdesbrieven deel uitmaakte van het proces.

Naarmate de tijd verstreek en de traditie werd gevolgd, verzegelden degenen die brieven schreven het met een X. Dit betekende dat ze het verzegelden met een kus en zelfs het papier fysiek kusten.

Vervolgens komt de O waarvan wordt gezegd dat hij knuffels symboliseert. Sommigen zeggen dat mensen de O gebruikten omdat het gemakkelijk was om met de X te schrijven en velen toen niet wisten hoe ze moesten lezen. Het spel, tic-tac-toe was er toen al dus de X en O zijn al lang met elkaar verbonden. Dat gezegd hebbende, was er niet veel bewijs om aan te tonen dat een O een knuffel symboliseerde vóór 1960.

Hoe het ook begon, de O werd het universele symbool voor het vertegenwoordigen van een knuffel. Een ander idee is dat wanneer je binnen een cirkel stapt, jij bent, het je omhult en een cirkel om je heen vormt op dezelfde manier als je armen een cirkel om iemand heen vormen wanneer je ze knuffelt. De knuffel gaat goed samen met de kus. De verbinding van X en O in tic-tac-toe is een andere reden. Deze symbolen waren bedoeld om samen te zijn.

Van modemerken tot popsongs, het “XO” -symbool is er een geweest die in de voorhoede van onze cultuur heeft gestaan. Dit symbool is voortdurend een inspiratie geweest voor vele creatieve inspanningen en projecten.

In een donkerder thema geloven sommigen dat het XO-symbool banden heeft met het occulte en illuminati. In het boek van Kenneth Grant, Aleister Crowley and the Hidden God, wordt gesproken over het verhaal van Nodens, de bliksemoorloggod. Het boek gaat erover dat het hart van de Noden hetzelfde is als het Merkteken van het Beest. Het is een combinatie van de X en de O die vervolgens de bliksemflits uit de diepten creëerde. Het beweert dat deze daad het begin van de godin initieerde vanwege het samenkomen van de X en O zoals de fallus en vagina.

Er wordt ook gesproken over hoeveel sterren de X en O gebruiken om de godin Isis te initiëren en hopen dat ze al hun wensen zal vervullen om haar op te roepen. Er zijn tal van voorbeelden als je ernaar op zoek bent, maar dit is gewoon een ander voorbeeld van waar sommigen misschien denken dat het XO-symbool voor staat.

Al met al draait de betekenis van de XO-tatoeage om liefde en genegenheid.

XO Tattoo Variaties

Hieronder staan een paar verschillende manieren waarop mensen ervoor hebben gekozen om de XO-tatoeage te krijgen. Er zijn tal van andere manieren, maar dit zijn een paar van de populaire versies die we hebben gezien.

XO Koppels Tattoo

De XO-tatoeage voor koppels is een perfecte combinatietattoo die de genegenheid symboliseert die men voor de ander heeft. In sommige gevallen, bandere leden van het paar zullen dezelfde XO-tatoeage hebben, maar in sommige gevallen zal de ene helft van het paar de X hebben terwijl de andere de O op hun lichaam heeft getatoeëerd.

XO met Hart Tattoo

De XO-tatoeage met het hart is een symbool dat versterkt waar deze tatoeage over gaat. Als je het niet wist of dacht dat het misschien iets donkerder vertegenwoordigde, zal het hart al die verwarring volgen. Het hart laat iedereen weten dat de XO-tatoeage die ze hebben helemaal over de liefde gaat.

U kunt uw XO-tatoeage echter laten betekenen wat u maar wilt dat het betekent. Zorg er wel voor dat je een artiest vindt bij wie je je op je gemak voelt voordat je ermee doorgaat. Als je problemen hebt met het vinden van een artiest, neem dan contact met ons op bij Tattoo SEO, want we helpen je graag bij het vinden van de perfecte tatoeëerder.

XO Tattoo Betekenis 1
XO Tattoo Betekenis 2
XO Tattoo Betekenis 3
XO Tattoo Betekenis 4
XO Tattoo Betekenis 5
XO Tattoo Betekenis 6
XO Tattoo Betekenis 7
XO Tattoo Betekenis 8
XO Tattoo Betekenis 9
XO Tattoo Betekenis 10
XO Tattoo Betekenis 11
XO Tattoo Betekenis 12
XO Tattoo Betekenis 13
XO Tattoo Betekenis 14
XO Tattoo Betekenis 15
XO Tattoo Betekenis 16
XO Tattoo Betekenis 17
XO Tattoo Betekenis 18
XO Tattoo Betekenis 19
XO Tattoo Betekenis 20
XO Tattoo Betekenis 21
XO Tattoo Betekenis 22
XO Tattoo Betekenis 23
XO Tattoo Betekenis 24
XO Tattoo Betekenis 25
XO Tattoo Betekenis 26
XO Tattoo Betekenis 27
XO Tattoo Betekenis 28
XO Tattoo Betekenis 29
XO Tattoo Betekenis 30
XO Tattoo Betekenis 31
XO Tattoo Betekenis 32
XO Tattoo Betekenis 33
XO Tattoo Betekenis 34
XO Tattoo Betekenis 35
XO Tattoo Betekenis 36
XO Tattoo Betekenis 37
XO Tattoo Betekenis 38
XO Tattoo Betekenis 39
XO Tattoo Betekenis 40
XO Tattoo Betekenis 41
XO Tattoo Betekenis 42
XO Tattoo Betekenis 43
XO Tattoo Betekenis 44
XO Tattoo Betekenis 46