Welke naam tatoeages zijn slimme ideeën en wat niet?

Tatoeages maken al duizenden jaren deel uit van de menselijke cultuur. Ze werden oorspronkelijk gebruikt als een vorm van identificatie, maar ook om verhalen te vertellen en om overgangsrituelen te markeren. Ze worden ook gebruikt voor zelfexpressie en het markeren van verschillende stadia in het leven.

In het verleden werden tatoeages gezien als een manier om toewijding te tonen aan een persoon of zaak waar men gepassioneerd over was. Tegenwoordig krijgen mensen om verschillende redenen naamtatoeages. Sommige mensen houden ervan vanwege de esthetische aantrekkingskracht, en anderen krijgen het om iemand in hun leven te herdenken die is overleden.

Veel verschillende soorten zijn tegenwoordig populair. Amerikaanse naamtattoos krijgen echter de meeste aandacht, vooral op datingsites die zijn ontworpen voor volwassen singles en alleenstaande ouders. Ze bevatten meestal de achternaam met initialen ervoor, en soms alleen de initialen zonder enige achternaam. Ze kunnen op een regel worden geschreven, of ze kunnen worden geschreven op een lijn tussen twee andere tatoeages. De beste plaats voor een inktkunst met initialen is meestal op de bovenarm of in het midden van je rug

Waarom kiezen voor een naam tattoo?

Het laten zetten van een naam tattoo is een persoonlijke beslissing. Het is bijvoorbeeld een geweldig idee om een naamtattoo van je kinderen te laten zetten, omdat het voor altijd bij je zal blijven.

Er zijn veel redenen waarom mensen tatoeages in het algemeen krijgen, maar het krijgen van een naamtattoo is een van de meer populaire. Sommige mensen denken misschien dat dit een te permanent idee is, maar er zijn tal van voordelen om er een te krijgen! Hier zijn slechts enkele van hen:

  • Het is een geweldige manier om je liefde voor iemand te tonen;
  • Het is uniek en origineel;
  • Het kan een uitdrukking zijn van wie je bent.

Naast deze redenen zijn er nog vele andere redenen waarom mensen voor dergelijke tatoeages gaan. In feite zul je honderden mensen tegenkomen op datingsites die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een alleenstaande moeder die deze tatoeages ondersteunen. Of je nu indruk wilt maken op een alleenstaande moeder of je bent een kind aan het opvoeden als een alleenstaande moeder, een geweldige vorm van inktkunst zal zeker een beetje intriges toevoegen aan je algehele persoonlijkheid. En dat is altijd een goede zaak, want nieuwsgierigheid kan je helpen om meer mensen geïnteresseerd te krijgen om je beter te leren kennen.

Wanneer een naam tattoo te vermijden

Het krijgen van een naamtattoo is een van de meest voorkomende soorten inktkunst en het heeft ook zijn eigen reeks nadelen.

Ten eerste is het permanent – wat betekent dat als je eenmaal de naam op je lichaam hebt getatoeëerd, je deze niet kunt veranderen zonder operatie of laserverwijdering (wat erg duur is). Ten tweede, als iemand gaat scheiden of zijn partner bedriegt hem en krijgt een andere naam, moeten ze deze laten verwijderen.

Bovendien kan het een enorme afknapper zijn wanneer je opnieuw op date probeert te gaan. Vragen kunnen zich voordoen, zelfs in het geval van casual hookup, laat staan dat ze proberen iets serieus en langdurigs op te bouwen.

Ten slotte kan uw kunstwerk er slecht uitzien, afhankelijk van de kwaliteit van de kunstenaar. Dit klinkt niet als een goede beslissing, en we denken ook niet dat het voor de meeste mensen zou zijn. Het klinkt alsof je er zoveel spijt van hebt dat je wilt dat het wordt verwijderd.

Enkele ontwerpoverwegingen

In de meeste gevallen is het beter om het in het been te laten inkten als je je zorgen maakt dat iedereen het ziet. Zorg ervoor dat de kleur en het naamlettertype ook goed passen bij je huidskleur. Het gebruik van leuke lettertypen is ook een goede manier om het er cool uit te laten zien.

Een voordeel van het krijgen van een naamtattoo is dat deze in een zeer kleine ruimte kan worden geïnkt. U kunt unieke lettertypen gebruiken en zelfs één naam scheiden in twee afzonderlijke ontwerpen. Evenzo ziet het opnemen van een verscheidenheid aan kleuren in een tattoo-ontwerp er cool uit en verbetert het de algehele vooruitzichten van de drager.

Om ervoor te zorgen dat je geen spijt krijgt van je beslissing, neem je de tijd voordat je een naamtattoo krijgt. Zelfs als het de naam van uw favoriete huisdier is, moet u nog steeds rekening houden met de ontwerpelementen voordat u een definitieve beslissing neemt. Bijvoorbeeld:

  • De grootte van de letters;
  • De plaatsing van de brieven;
  • Welk lettertype u wilt gebruiken;
  • Welke kleuren je zou willen gebruiken;
  • Hoeveel ruimte u wilt tussen elke letter.

Nogmaals, voor inspiratie kun je je aanmelden bij datingwebsites en wat tijd besteden aan het verkennen van foto’s van alleenstaande moeders en vaders met naamtattoos. Veel datingsites stellen je nu in staat om potentiële partners te zoeken op basis van hun tatoeages. Op dezelfde manier kun je wat tijd doorbrengen in de chatroom op deze datingsites en wat ontwerpideeën opdoen om ervoor te zorgen dat je naamtattoo er vandaag en voor altijd prachtig uitziet!

Conclusie

Het krijgen van een naam tattoo is een grote verplichting. Het is niet iets dat je moet doen zonder er eerst over na te denken. Wanneer je er een krijgt, wordt het een permanent onderdeel van je lichaam. Je zult have om de rest van je leven met deze beslissing te leven. Denk dus twee keer na voordat je je beslissing definitief neemt en check datingsites voor inspiratie!