Vrouwelijke genitale piercings – Soorten piercings en vragen die je misschien hebt

Er zijn veel redenen waarom een vrouw ervoor kan kiezen om een piercing te laten zetten, of het nu is om te pronken met hun eigen unieke persoonlijkheid, een statement te maken of gewoon zelfvertrouwen op te bouwen. Maar wij vrouwen zijn niet alleen beperkt tot de esthetische piercings die we aan de wereld laten zien.

Vrouwelijke genitale piercings kunnen meer doen dan alleen ons zelfverzekerd en sexy laten voelen. Als het goed wordt gedaan, kunnen sommigen van hen zelfs helpen bij het verbeteren van seksuele ervaringen!

Soorten vrouwelijke genitale piercings

Er zijn verschillende soorten genitale piercings voor vrouwen. Sommige zijn ontworpen om seksueel genot te verbeteren, terwijl andere puur esthetisch zijn. Negeer die sierpiercings echter niet, omdat veel vrouwen ze echte vertrouwensboosters vinden, die je seksleven op zijn eigen manier positief kunnen beïnvloeden! Enkele van de meest populaire genitale piercings voor vrouwen zijn de volgende.

VCH:
Dit is veruit de meest populaire genitale piercing voor vrouwen. Een VCH, of verticale clitoriskappiercing, wordt verticaal in de huid geplaatst die de clitoris bedekt met de onderste bal van de sieraden die op de clitoris rusten. De VCH staat erom bekend niet alleen visueel aantrekkelijk te zijn, maar ook om het meest waarschijnlijk seksueel genot te vergroten.
HCH:
De HCH, of horizontale clitoriskappiercing, is vergelijkbaar met de VCH, behalve dat de kap horizontaal is doorboord.
Driehoek:
De driehoek is een recentere piercing die snel aan populariteit wint. Het is zo geplaatst dat de sieraden zich onder de clitoriskap en achter de clitoris bevinden, wat zorgt voor een optimaal gevoel. Niet elk vrouwenlichaam is echter geschikt voor een driehoekspiercing.
Christina:
De Christina is een oppervlaktepiercing door het mons schaambeen en is volledig sierlijk.
Schaamlippen:
Een andere decoratieve piercing waarbij de huid rond de vulva wordt doorboord en kan worden gedaan op de buitenste schaamlippen (grote schaamlippen) of de binnenste schaamlippen (kleine schaamlippen).

Lichaamssieraden voor genitale piercings

Stijlen van lichaamssieraden voor vrouwelijke genitale piercings variëren sterk, afhankelijk van de persoonlijke smaak en piercingplaatsing, hoewel ringen en gebogen halters het meest voorkomen. We hebben een brede selectie sieraden voor vrouwen bij Pierced om perfect bij uw unieke gevoel voor stijl te passen.

Doen genitale piercings pijn?

Om gezondheids- en veiligheidsredenen kunnen piercingartiesten geen enkele vorm van verdovende middelen of anesthesie gebruiken bij het uitvoeren van piercings. Dus, betekent dit dat je piercing pijn zal doen? Niet altijd. Hoeveel een bepaalde piercing veel pijn doet, hangt af van je persoonlijke pijndrempel. De geslachtsdelen van vrouwen hebben veel zenuwuiteinden, dus je zult waarschijnlijk iets voelen, wat er ook gebeurt, maar het algehele proces moet snel zijn en de meeste mensen zeggen dat de pijn voorbij is zodra de sieraden veilig zijn geplaatst.

Verhogen genitale piercings de gevoeligheid?

Hoewel niet alle genitale piercings functioneel zijn in het verhogen van de gevoeligheid, kan een goed geplaatste VCH-, HCH- of driehoekpiercing de gevoeligheid en het gevoel zelfs aanzienlijk verhogen.

Doen alle piercers genitale piercings?

Niet alle piercers voeren vrouwelijke genitale piercings uit, hoewel het over het algemeen veel vaker voorkomt. Dat gezegd hebbende, ervaring is de sleutel als het gaat om genitale piercings.

Hoewel het altijd een goed idee is om je piercings te laten doen in een gerenommeerde winkel met ervaren piercers, is het nog belangrijker om extra grondig te zijn bij het selecteren van een piercer om een genitale piercing van welke aard dan ook uit te voeren. Vrouwenlichamen en vagina’s variëren sterk, geen twee zijn hetzelfde en niet alle vrouwen zijn geschikt voor alle soorten genitale piercings. Een ervaren piercer kan je lichaam evalueren en advies geven over de beste piercings voor jou. Een onjuist uitgevoerde genitale piercing kan krom genezen, geïnfecteerd raken of in het ergste geval uw zenuwuiteinden beschadigen, wat op zijn beurt uw vermogen tot een orgasme kan beïnvloeden.

De ervaren kunstenaars van Pierced in the Upper Canada Mall in Newmarket &Square One Mall in Mississauga zijn volledig getraind in vrouwelijke anatomie en kunnen u adviseren over welke genitale piercings de juiste pasvorm hebben voor uw lichaam.

Genezingstijden en nazorg voor genitale piercings

De meeste vrouwelijke genitale piercings hebben een vrij snelle genezingstijd, meestal tussen de 4 en 6 weken. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe piercing correct geneest, is het belangrijk om een goede hygiëneroutine samen te stellen. Het is over het algemeen een goed idee om zeep te vermijden en in plaats daarvan te kiezen voor zeezoutoplossing en zoute nevels. Als u erop staat om zeep te gebruiken, kies dan voor een milde en natuurlijke geurvrije zeep, omdat hardere zepen of bepaalde parfums de huid kunnen irriteren, waardoor de huid wordt vertraagde genezingstijd.
Hoe verleidelijk het ook is om je nieuwe sieraden in de slaapkamer uit te proberen, het is het beste om je te onthouden van de meeste soorten seksuele activiteit terwijl je piercing geneest. Dit omvat geslachtsgemeenschap, orale seks en masturbatie. Het is ook een goed idee om alles te vermijden dat tegen het gebied kan wrijven en irriteren, zoals strak ondergoed of kleding. Openbare zwembaden en hot tubs moeten ook worden vermeden totdat u volledig genezen bent.

Klaar om de wereld van vrouwelijke genitale piercings te verkennen?

In de regio Newmarket of Mississauga, Ontario en klaar om uw opties te verkennen? Het vriendelijke en zeer ervaren team van Pierced.co staat klaar en enthousiast om u vandaag nog te helpen de perfecte vrouwelijke genitale piercing en sieraden combo te vinden!

Lichaamssieraden

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.