Vierkante Tattoo Betekenis

Het vierkant is een vorm die we allemaal ons hele leven hebben gezien en herkend, maar de meeste mensen hebben geen idee dat er veel symboliek aan de vorm is verbonden. Er zijn nogal wat vierkante tattoo-betekenissen die mensen kunnen kiezen als ze de vorm leuk vinden en een ontwerp op hun huid willen krijgen. Op deze pagina gaan we enkele van de meest gebruikte vierkante tattoo-betekenissen bekijken, evenals enkele van de ontwerpen die je kunt krijgen om je vierkant echt op je huid te laten knallen.

Zoals met zowat elk type tatoeage, kan het vierkant verschillende betekenissen hebben op basis van het uiterlijk van de vorm en de achtergrond van de eigenaar. Je kunt er niet zomaar van uitgaan dat de betekenis die je associeert met een vierkante tatoeage degene is die iemand anders kiest om te gebruiken. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom je alle gemeenschappelijke betekenissen moet leren kennen die met het vierkant kunnen worden geassocieerd.

Populaire Vierkante Tattoo Betekenissen

Als je iemand bent die er trots op is om geaard te blijven in je leven of als je terug wilt naar de basis, kan de vierkante tatoeage perfect voor je zijn. Dit is een van de meest populaire vierkante tattoo-betekenissen die er zijn, omdat er genoeg mensen zijn die verdwalen in de up-tempo wereld waarin we leven en die constante herinnering willen om nooit overweldigd te raken.

Evenzo zullen sommige mensen hun vierkante tatoeages krijgen om te laten zien dat ze er trots op zijn structuur in hun leven te hebben. Dit is een perfecte betekenis voor iedereen die zich wil concentreren op wat zij de essentie vinden en niet verzandt in of verward raakt door te veel externe krachten.

Een andere populaire vierkante tatoeage betekenis is gemeenschap. Het is duidelijk dat dit geen goede bedoeling is om te gebruiken als je het type persoon bent dat liever alleen werkt, maar de meeste andere mensen zullen dit een geweldige betekenis vinden om aan hun vierkante tatoeages te hechten. Het is een grote betekenis voor iedereen die regelmatig vrijwilligerswerk doet of mensen die bekend staan om het samenbrengen van mensen.

Het plein kan ook betrouwbaarheid vertegenwoordigen. Je bent misschien iemand die altijd bekend heeft gestaan als betrouwbaar, of je kunt iemand zijn die een betrouwbaarder persoon wil worden. In beide gevallen kan de vierkante tatoeage laten zien dat je er wilt zijn voor de mensen om je heen wanneer ze je het meest nodig hebben.
Islamitische Vierkante Tattoo Betekenissen

Het vierkante symbool is uiterst belangrijk in de islam. Het vierkant vertegenwoordigt het hart en alles wat het hart zelf vertegenwoordigt. Elk van de vier hoeken symboliseert verschillende aspecten van het bewustzijn van een persoon.

In tegenstelling tot sommige van de pleinen die in andere culturen worden gebruikt, hoeft het islamitische plein niet chique te zijn en hoeven er ook geen andere specifieke afbeeldingen aan vast te zitten. Het kan een gewoon vierkant zijn en het zal exact dezelfde betekenissen hebben als elk ander vierkant. Sommige mensen zullen het in andere ontwerpen opnemen, terwijl anderen vier eenvoudige lijnen krijgen.

Hindoe Square Tattoo Betekenissen

Terwijl veel culturen het universum vertegenwoordigen en alles wat het bevat met een cirkelvorm, zien hindoes het vierkant als de ultieme vorm. Dit is de reden waarom je vierkanten zult zien die in veel hindoeïstische ontwerpen worden gebruikt, zelfs die welke niets te maken lijken te hebben met het universum of spiritualiteit.

Net als het islamitische plein kan het hindoeplein in vele vormen voorkomen. Sommige mensen nemen graag afbeeldingen van elk van de seizoenen op om de betekenis zoveel duidelijker te maken. Anderen krijgen gewoon een of meer vierkanten toegevoegd aan een groter ontwerp om ervoor te zorgen dat ze die zeer belangrijke betekenissen in hun tatoeages opnemen.

Native American Square Tattoo Betekenissen

Het is niet verwonderlijk dat indianen een lange geschiedenis hebben met de vierkante vorm, dus er zijn tal van vroegere en huidige ontwerpen die de vorm bevatten. In sommige gevallen staat het vierkant op zichzelf, terwijl het in andere gevallen in combinatie met andere symbolen wordt gebruikt om een meer definitieve betekenis te geven. Als je indiaanse voorouders hebt of gewoon van het uiterlijk van Indiaanse tatoeages houdt, zul je merken dat een soort vierkant een extra dimensie toevoegt waardoor je nog meer van je ontwerp houdt.

De betekenis van Indiaanse vierkante tatoeages is vaak te vinden in een afbeelding die is ingesloten in het plein. Alles wat zich binnen het plein bevindt, heeft een hoge betekenis voor de eigenaar. Soms beginnen mensen door de binnenkant van het plein leeg te laten en vullen het later in zodra een speciale gebeurtenis heeft plaatsgevonden of ze iets vinden waar ze hun leven aan willen wijden.

Er is ook een populair ontwerp met een middenplein met vier kleinere vierkanten eraan bevestigd door lijnen die uit de hoeken komen. Deze ontwerpen vertegenwoordigen het persoonlijke kompas van de eigenaar. Het middelste vierkant is wie ze in hun kern zijn en de vier kleinere vierkanten vertegenwoordigen alles wat belangrijk voor hen is in hun leven. Het is een deteken dat bedoeld is om de persoon eraan te herinneren nooit de focus te verliezen van wat voor hem het belangrijkst is.

Een vierkant tattoo-ontwerp en -plaatsing kiezen

Wat geweldig is aan vierkante tattoo-betekenissen, is dat de meeste van hen met de meeste ontwerpen kunnen werken. Natuurlijk zijn er enkele die alleen met specifieke ontwerpen werken, maar voor het grootste deel kunt u een van de betekenissen gebruiken die op deze pagina worden genoemd als ze logisch voor u zijn en u ervoor kiest om een vierkante tatoeage te krijgen.
Wat plaatsing betreft, wil je nadenken over de vraag of je je vierkante tatoeage persoonlijk wilt houden of dat het het soort ding is dat je met de wereld wilt delen. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw vierkant de gemeenschap vertegenwoordigt, kunt u uw ontwerp om uw pols laten plaatsen zodat iedereen het kan zien. Als je daarentegen je vierkante tatoeage alleen maar wilde laten zetten om jezelf te motiveren, kon je hem in een meer verborgen deel van je lichaam laten plaatsen.

Vierkante Tattoo Betekenis 1
Vierkante Tattoo Betekenis 2
Vierkante Tattoo Betekenis 3
Vierkante Tattoo Betekenis 4
Vierkante Tattoo Betekenis 5
Vierkante Tattoo Betekenis 6
Vierkante Tattoo Betekenis 7
Vierkante Tattoo Betekenis 8
Vierkante Tattoo Betekenis 9
Vierkante Tattoo Betekenis 10
Vierkante Tattoo Betekenis 11
Vierkante Tattoo Betekenis 12
Vierkante Tattoo Betekenis 13
Vierkante Tattoo Betekenis 14
Vierkante Tattoo Betekenis 15
Vierkante Tattoo Betekenis 16
Vierkante Tattoo Betekenis 17
Vierkante Tattoo Betekenis 18
Vierkante Tattoo Betekenis 19
Vierkante Tattoo Betekenis 20
Vierkante Tattoo Betekenis 21
Vierkante Tattoo Betekenis 22
Vierkante Tattoo Betekenis 23
Vierkante Tattoo Betekenis 24
Vierkante Tattoo Betekenis 25
Vierkante Tattoo Betekenis 26
Vierkante Tattoo Betekenis 27
Vierkante Tattoo Betekenis 28
Vierkante Tattoo Betekenis 29
Vierkante Tattoo Betekenis 31
Vierkante Tattoo Betekenis 32
Vierkante Tattoo Betekenis 33
Vierkante Tattoo Betekenis 34
Vierkante Tattoo Betekenis 35
Vierkante Tattoo Betekenis 36
Vierkante Tattoo Betekenis 37
Vierkante Tattoo Betekenis 38
Vierkante Tattoo Betekenis 39
Vierkante Tattoo Betekenis 40
Vierkante Tattoo Betekenis 41
Vierkante Tattoo Betekenis 42
Vierkante Tattoo Betekenis 43
Vierkante Tattoo Betekenis 44
Vierkante Tattoo Betekenis 45
Vierkante Tattoo Betekenis 46
Vierkante Tattoo Betekenis 47
Vierkante Tattoo Betekenis 48