Turtle Tattoo Betekenis

Veel mensen denken niet aan schildpadtattoos als ze denken aan het krijgen van een soort dierenontwerp, maar de kans is groter als ze wisten hoe betekenisvol deze tatoeages kunnen zijn. Niet alleen dat, het is ook vrij eenvoudig om een zeer aantrekkelijke schildpad tat te hebben terwijl je ook een schildpad tattoo betekenis of twee meeneemt. Hieronder vind je waarom schildpad tatoeages het verdienen om populairder te zijn dan ze zijn en je kunt zelf beslissen of het de juiste dierentattoo voor jou is.

Turtle-tatoeages lijken misschien niet veel betekenis te hebben als je er voor het eerst naar kijkt, maar ze betekenen veel voor de meeste mensen die ze krijgen. Dat komt omdat schildpadden bekend zijn geworden als meer dan alleen groene wezens met een harde schaal van zee en land. Het zijn enkele van de taaiste reptielen die er zijn, dus het is geen verrassing dat er een groot aantal betekenissen van schildpadtattoo’s zijn. Wat het meest interessant aan hen is, is dat ze allerlei betekenissen met zich meebrengen, zodat veel mensen er ten minste één kunnen vinden die ze graag in hun ontwerpen zouden willen gebruiken.

Wat spirituele wezens betreft, moet de schildpad bovenaan de lijst staan. Indianen geloofden ooit dat de schildpadden degenen waren die de continenten creëerden door modder op hun rug naar de oppervlakte te brengen. Ze geloofden dat omdat ze erkenden dat schildpadden in staat waren om op aarde te overleven ondanks hun vermeende zwakheden. Dat vermogen om veel meer te zijn dan ze op het eerste gezicht lijken, maakt schildpadden voor sommige mensen voor de hand liggende spirituele dierenkeuzes. Als je besluit om deze spirituele betekenis te gebruiken, zou het waarschijnlijk een goed idee zijn om meer spirituele symbolen toe te voegen als je wilt dat buitenstaanders die betekenis herkennen.

Japanse zeelieden zagen de schildpad ooit als een beschermende geest die hen door hun zware tochten op zee hielp. Dit komt omdat ze ver in de oceaan konden worden gezien en overleefden (en soms bloeiden), ondanks dat velen geloofden dat ze bedoeld waren om op het land te zijn. Dit is niet alleen een extra spirituele betekenis, je zou het ook kunnen zien als een ander symbool van hoop.

Dankzij De Schildpad en de Haas wordt de schildpad door velen ook gezien als een symbool van intelligentie en wijsheid. Kijk naar een oudere schildpad en probeer de wijsheid in zijn ogen niet te zien. Het is duidelijk dat intelligentie en wijsheid eigenschappen zijn die de meeste mensen willen hebben, dus het kan een van de vele redenen zijn waarom ze een schildpadtattoo zouden krijgen. Je kunt deze betekenis zelfs gebruiken met een cartoony schildpad door hem er intelligent uit te laten zien, misschien met een bril of door hem te laten lezen.

Dankzij hun harde schelpen kunnen schildpadtattoos ook worden gezien als een symbool van kracht. Schildpadden moeten die schelpen hun hele leven op hun rug dragen, dus ja, ze zijn behoorlijk sterk. Mensen die om deze reden hun schildpadtatoeages krijgen, willen ofwel als sterke individuen worden gezien of ze willen de tatoeage gebruiken om hen aan te moedigen sterk te zijn. Je zou die betekenis duidelijker kunnen maken in je ontwerp door de schildpad iets zwaars op zijn rug te laten dragen, zoals de aarde zelf (dit zou kunnen toevoegen aan de betekenis dat je het gevoel hebt dat je de kracht hebt om je wereld en alles erin te dragen).

Die schaal die ze hebben, is ook een geweldig symbool van bescherming. Zonder die schaal zouden schildpadden absoluut geen overlevingskans hebben in het wild, en ze weten heel goed hoe ze die bescherming moeten gebruiken. In de meeste gevallen laat deze schildpadtattoo zien dat de eigenaren het type mensen zijn dat trots is op het zorgen voor hun familie en vrienden. Het kan ook betekenen dat ze beschermd willen worden tegen dingen die hun leven kunnen laten ontsporen. Hoe dan ook, de schildpad is een van de beste tatoeages om te krijgen als je de betekenis “bescherming” wilt gebruiken.

Ze zijn misschien langzamer dan de meeste andere reptielen en dieren, maar niemand kan ontkennen dat schildpadden een ongelooflijke hoeveelheid uithoudingsvermogen hebben. Ze moeten bijna constant in beweging zijn, niet alleen om roofdieren te vermijden, maar ook om voedsel te zoeken om te overleven. Ze kunnen veel langer lopen en zwemmen dan de meeste mensen zich realiseren. Dit is een zeldzamere schildpad tattoo betekenis, maar mensen die het uithoudingsvermogen willen hebben om alle moeilijke tijden door te komen, kunnen deze tatoeage alleen al om die reden krijgen.

Evenzo gebruiken sommige mensen de schildpadtattoo die een lang leven betekent. Dit is een geweldige betekenis om te gebruiken als je de kracht wilt hebben om de moeilijke tijden door te komen, zodat je meer goede tijden in je leven kunt hebben. Veel mensen hebben geweldige dromen, maar hebben het moeilijk om op koers te blijven, en de schildpadtattoo kan dienen als een herinnering om het uit te steken.

Een andere veel voorkomende schildpad tattoo betekenis is onschuld. Hoewel sommige schildpaddensoorten een beetje agressiever zijn dan andere, zijn ze voor het grootste deel kalm, koel en verzameld, ongeacht waar ze zijn. Ze zijn bijna als de monniken van de reptielenwereld omdat ze mee of in gr blijven bewegen.oups gewoon rustig zijn en genieten van hun leven. Het is heel gemakkelijk om deze schildpad tattoo betekenis duidelijk te maken; geef je schildpad gewoon een schattige / onschuldige look!

Sommige mensen zien schildpadden als een symbool van geluk vanwege hun vermogen om in leven te blijven, ook al proberen veel andere wezens ze hun hele leven op te eten. Het is een feit dat het schild van een schildpad tientallen keren kan helpen om zijn leven te redden, wat behoorlijk verbazingwekkend is als je erover nadenkt. Net als een klavertje vier kunnen eigenaren van schildpadtattoos naar hun schildpadden kijken in tijden dat ze een helpende hand nodig hebben om door een belangrijke gebeurtenis in hun leven te komen.

Als je op zoek bent naar een uniek symbool van vrede, dan moet je zeker een schildpadtattoo overwegen. Ze houden er niet van om mensen lastig te vallen en zullen voor het grootste deel zelfs kalm blijven wanneer een ander type wezen hen benadert. Je kunt zelfs een ander symbool van vrede op zijn schaal toevoegen om die betekenis duidelijk te maken, hoewel dat niet helemaal nodig is.

Sommige mensen krijgen hun schildpadtatoeages simpelweg omdat ze denken dat ze de levende belichaming zijn van schattigheid, wat een geheel eigen betekenis is. Er zijn zoveel manieren waarop je een schildpad kunt ontwerpen om er genezend uit te zien, hoewel de gemakkelijkste en meest gebruikelijke manier is om hem een cartoonachtige uitstraling te geven. Net als bij elke andere dierentattoo, kun je je schildpad grote doe-ogen geven om het extra schattig te maken.

Als je besluit om een van de vele cartoonschildpadden te krijgen, kun je nog meer betekenissen toevoegen en de hierboven genoemde betekenissen gebruiken. Het is een feit dat veel mensen de cartoon er veel uitzien en ervoor zullen kiezen om het te gebruiken, zelfs als ze meer serieuze schildpad tattoo betekenissen willen gebruiken. Denk er zeker aan om meer symbolen toe te voegen om je betekenis duidelijk te maken als je met een cartoonachtig ontwerp gaat.

Zoals je kunt zien, zijn er een hele reeks schildpad tattoo betekenissen. Dit maakt het een geweldige tatoeage, omdat je er een andere betekenis aan kunt hechten, afhankelijk van wie je bent of wat je doormaakt. Idealiter kies je een betekenis die altijd net zoveel voor je betekent als wanneer je het krijgt. Omdat er zoveel betekenissen zijn, kun je er altijd nog een of twee toevoegen als ze in de toekomst logisch voor je zijn.

Als je toevallig van de schildpad houdt en het is je favoriete dier of een van je favorieten, is dat een goede reden om een schildpadtattoo te laten zetten. Het is meestal beter als er meer betekenis is voor een tatoeage, maar als het dier zelf je gelukkig maakt, is dat zeker een goede reden om er een te krijgen. En, zoals we al eerder zeiden, je kunt het later in je leven altijd nog een andere betekenis geven als het voor jou werkt.

Een andere reden waarom de schildpad een populaire tatoeage is, is omdat er een heleboel ontwerpen zijn om uit te kiezen. Sommige mensen willen gewoon een foto maken van een hardgeschilde schildpad, terwijl anderen misschien een meer geabstraheerde look willen. We raden je ten zeerste aan om met je eigen ontwerp te komen in plaats van een boek of online afbeeldingen te gebruiken, zodat het veel specialer kan aanvoelen. Je kunt zelfs een favoriete foto gebruiken en vervolgens het ontwerp een beetje veranderen om het unieker te maken.

Voeg dat allemaal samen en je kunt waarschijnlijk zien waarom schildpadtattoos voor veel mensen een goed idee zijn. De meeste mensen kunnen ten minste één van die schildpadtattoo-betekenissen bedenken om te gebruiken en er zijn zoveel geweldige manieren om deze tats te ontwerpen. Als je uiteindelijk besluit om een schildpadtattoo te laten zetten, zorg er dan voor dat je een gerespecteerde artiest in je omgeving vindt om het werk voor je te doen.

Turtle Tattoo Betekenis 1
Turtle Tattoo Betekenis 2
Turtle Tattoo Betekenis 3
Turtle Tattoo Betekenis 4
Turtle Tattoo Betekenis 5
Turtle Tattoo Betekenis 6
Turtle Tattoo Betekenis 7
Turtle Tattoo Betekenis 8
Turtle Tattoo Betekenis 9
Turtle Tattoo Betekenis 10
Turtle Tattoo Betekenis 11
Turtle Tattoo Betekenis 12
Turtle Tattoo Betekenis 13
Turtle Tattoo Betekenis 14
Turtle Tattoo Betekenis 15
Turtle Tattoo Betekenis 16
Turtle Tattoo Betekenis 17
Turtle Tattoo Betekenis 18
Turtle Tattoo Betekenis 19
Turtle Tattoo Betekenis 20
Turtle Tattoo Betekenis 21
Turtle Tattoo Betekenis 22
Turtle Tattoo Betekenis 23
Turtle Tattoo Betekenis 24
Turtle Tattoo Betekenis 25
Turtle Tattoo Betekenis 26
Turtle Tattoo Betekenis 27
Turtle Tattoo Betekenis 28
Turtle Tattoo Betekenis 29
Turtle Tattoo Betekenis 30
Turtle Tattoo Betekenis 31
Turtle Tattoo Betekenis 32
Turtle Tattoo Betekenis 33
Turtle Tattoo Betekenis 34
Turtle Tattoo Betekenis 35
Turtle Tattoo Betekenis 36
Turtle Tattoo Betekenis 37
Turtle Tattoo Betekenis 38
Turtle Tattoo Betekenis 39
Turtle Tattoo Betekenis 40
Turtle Tattoo Betekenis 41
Turtle Tattoo Betekenis 42