Top 5 card tattoo ideeën

Speelkaarten
Bron: Unsplash

Tatoeages met een kaartthema bieden een aantal populaire en innovatieve keuzes. Er is genoeg flexibiliteit om geluk, een vleugje occultisme of iets persoonlijkers aan te duiden. Verschillende combinaties van kaarten kunnen liefde, leven, dood of gewoon een passie voor spelen en winnen symboliseren.

De stijl van de kaarten kan worden gewijzigd om u iets bloemigs, een edgy ontwerp en een traditionele uitstraling te geven. Of u nu diamanten, harten, schoppen of clubs kiest, deze gids helpt u uit te zoeken wat voor soort kaarttattoo u wilt.

1. Blackjack Hand

Als de blackjack NetBet pagina een van je bladwijzers is of 21 je geluksgetal is, zou je kunnen overwegen om een tatoeage van een winnende hand uit het spel te laten zetten. Deze ontwerpen kunnen eenvoudig of uitgebreid zijn, maar u kunt zich concentreren op de details omdat u slechts met twee kaarten werkt.

De meest populaire blackjack winnende hand om als tatoeage te krijgen is met een jack, clubs, schoppen en een aas. Je kunt ervoor kiezen om kaarten van hetzelfde pak te hebben of wat kleur toe te voegen door hun hart of diamanten te maken.

2. Royal Flush

Als winnende kaarthanden veelbelovend klinken, maar poker jouw spel is, dan is een royal flush misschien wel iets voor jou. Deze tatoeage symboliseert macht, succes en, natuurlijk, winnen. Het is een hand van vijf kaarten van hetzelfde pak die van aas naar koning, koningin, boer en 10 loopt.

Met de koninklijke personages kun je ervoor kiezen om wat persoonlijkheid, bekende gezichten of ingewikkelde ontwerpen toe te voegen. Een populair alternatief voor de royal flush is vier azen. Het is een andere waardevolle hand die een zeldzame gebeurtenis is in poker.

3. De Joker

Hoewel de meeste mensen denken aan de 52 kaarten in het deck voor hun tatoeage, moeten we de aantrekkingskracht van de grappenmaker niet vergeten. Als een wildcard of het personage in de films, kunnen de 53e en 54e kaart van een echt deck een leuk, luchtig, donker en sinister beeld creëren, afhankelijk van je voorkeur. Er is veel ruimte om creatief te worden met het ontwerp, omdat niet alle speelkaartjokers hetzelfde zijn.

4. Tarotkaarten

Traditionele speelkaarten zijn niet de enige optie. Als je op zoek bent naar een tatoeage met betekenis, symboliek en persoonlijkheid, dan is het kiezen van een tatoeage uit een tarot deck de juiste keuze. Het is het beste om te onderzoeken of iets uit de grote arcana, zoals Justice, geschikt voor je is of dat je de Two of Cups wilt.

Een andere optie zou kunnen zijn om een aantal zinvolle kaarten te kiezen die in een lezing naar voren kwamen. Ze hebben misschien een nieuwe richting in je leven uitgestippeld of je wat gemoedsrust gebracht.

5. Tatoeages met casinothema

Veel aantrekkelijke tattoo-ontwerpen combineren verschillende elementen uit één thema. Voor het spelen van kaarten kun je het thema geluk, gokken of winnen verkennen. In plaats van het hele deck te laten zien, kun je dobbelstenen, pokerchips of een deel van een roulettewiel aan je ontwerp toevoegen.

Begin met het ontwerpen van je tatoeage

Speelkaarten zijn een uitstekend startpunt voor het plannen van een tatoeage. Je kunt ze tot het belangrijkste kenmerk maken en symboliek gebruiken voor geluk, plezier, succes of liefde. Om wat diepte aan het ontwerp toe te voegen, kunt u vlammen, bloemen of 3D-tekens toevoegen.