Een tatoeage krijgen (Infographic ): 30 dingen die u moet weten voordat u uw eerste tatoeage krijgt

Dus je hebt besloten om je eerste tattoo-ontwerp te krijgen en je bent klaar om je ervoor in te zetten … maar wacht op HOLD ON. Weet je alles wat je moet weten voordat je je eerste tatoeage krijgt? Als je een beginner bent in de tattoo-wereld, moet je alle goede en slechte dingen van een tatoeage kennen voordat je je eraan verbindt.

Wat te doen voordat u een tatoeage krijgt

Er zijn tientallen dingen die je moet weten voordat je je eerste tatoeage krijgt. Hier presenteren we u een complete gids over wat u moet doen voordat u naar de tattooshop gaat.. Maar voordat we verder gaan, laten we een kijkje nemen op 15 interessante statistieken die je moet weten over de tattoo-kunst –
Een tatoeage laten zetten
Sluit deze INFOGRAPHIC in en deel de statistieken met uw lezers šŸ™‚

Dus nu terugkomend op punt hier zijn 30 dingen om te doen voor een tattoo-afspraak –

1. Moet ik een tatoeage laten zetten ā€“ Bereid me mentaal voor

Velen beschouwen tatoeƫren als een fysieke en spirituele reis. Je bent het hier misschien niet mee eens, maar toch moet je weten dat getatoeƫerd worden op je lichaam niet zo eenvoudig is als het krijgen van een knipbeurt. Er komen veel dingen kijken bij het tatoeƫren en je moet je er van tevoren op voorbereiden.

Je moet openstaan voor nieuwe ideeƫn (die kunnen resulteren in een verandering van de uiteindelijke tatoeage) en kritiek. Ja, mensen gaan hun neus in je tattoo-ontwerp houden. Wees er dus mentaal op voorbereid.
100 + delicate bloemtattoos voor mannen met betekenissen (2019) eenvoudig en klein

2. Hoe voelt tattoo-pijn aan – Bereid je fysiek voor

Vat het niet op als een grap. Fysiek voorbereiden is net zo belangrijk als mentaal voorbereiden voordat je een tatoeage krijgt. Je loopt echter geen 5K-marathon, maar toch moet je je lichaam voorbereiden op de eerste tatoeage.

  • Drink geen alcohol. Het zou het bloed verdunnen, wat het voor de kunstenaar moeilijk zal maken om te werken.
  • Neem een gezond dieet vol eiwitten en koolhydraten.
  • Drink veel water.
  • Doe yoga en meditatie. Het is niet alleen een gezonde levensstijl om te volgen, maar het helpt je ook om je geest te beheersen in extreme situaties.

3. Wat zijn de gemiddelde kosten van een tatoeage – Bereid je economisch voor

Hier is nog een grote tip – Ken uw budget. Tatoeages zijn niet goedkoop en als iemand je anders vertelt, stop dan voor altijd met je tattoo-plannen. De kosten van een tatoeage zijn afhankelijk van veel factoren, variĆ«rend van de grootte en plaatsing van de tatoeage tot de reputatie van de tatoeĆ«erder. Ook moet u rekening houden met het budget voor tattoo-nazorgcrĆØmes, opknapsessies, tattoo cover-up en zelfs tattoo-verwijdering.

Kies nooit een goedkope artiest alleen omdat het je een paar dollar bespaart. Je verandert je lichaam voor het leven en het is geen grap. Vergeet niet dat tattoo verwijderen meer kost dan getatoeƫerd worden.

4. Kies uw tattoo-ontwerp verstandig

Als je deze gids leest, is de kans groot dat je al een ontwerp voor jezelf hebt gekozen, maar is het goed? U vindt miljoenen tattoo-afbeeldingen online. TattoosBoyGirl heeft ook een breed scala aan tattoo-ideeƫn voor mannen en vrouwen, maar uiteindelijk hangt het allemaal af van uw persoonlijke keuzes. In plaats van slechts ƩƩn ontwerp te kiezen, pak je 5 of 6 tattoo-ontwerpen op, zodat je het met je vrienden kunt bespreken. Vraag ook vooraf aan de tatoeƫerder of hij een tatoeage voor je kan ontwerpen.

5. Grootte is belangrijk omdat tatoeages variƫren afhankelijk van de grootte

Een veelgemaakte fout gemaakt door tattoo beginners is grote formaat tatoeages. Heel vaak zie ik mensen met full-back tatoeages van een aantal rare tribale patronen en als ik ze ernaar vraag, geven ze toe dat het hun eerste tatoeage was. Dus voordat je een tatoeage gaat zetten, moet je de grootte van je tattoo-ontwerp kiezen.

Kleine tatoeages zien er veel beter uit dan tatoeages van grote afmetingen. Ze zullen minder pijn veroorzaken. Ze zullen budgetvriendelijk zijn. Ook zal het gemakkelijk te verbergen zijn. Al met al moet je eerste tatoeage klein van formaat zijn, zodat je kunt weten hoe het voelt om een tatoeage voor het leven te dragen.

6. De juiste tattoo-plaatsing volgens tattoo-pijngrafiek

Een andere grote fout gemaakt door nieuwkomers is de plaatsing van tatoeages. Als u een werknemer bent, wilt u natuurlijk niet dat de tatoeage op het zichtbare deel van het lichaam staat. Ook moet u op de hoogte zijn van de tattoo-pijngrafiek die u vertelt welk lichaamsdeel de tatoeagepijn aankan. Afhankelijk van al deze factoren moet je het beste deel van het lichaam kiezen voor je eerste tatoeage.
50+ betekenisvolle tatoeages voor vrouwen (2019) Tribale ontwerpen en ideeƫn

7. Doen tatoeages pijn

Ja, Tattoo doet pijn, maar hoeveel? Dat hangt ervan af. Verschillende lichaamsdelen reageren verschillend op tatoeagepijn. De tattoo pijnkaart komt hierbij goed van pas. Zoals ik al zei moet je prepare jezelf mentaal voor deze pijn. Veel Newbies (vooral meisjes) schreeuwen veel tijdens hun eerste tattoo-sessie. Velen vallen zelfs flauw. Je moet je pijngrenzen kennen. De naald van een tattoomachine gaat duizend keer per minuut je huid doorboren. Je huidporiƫn zullen zich openen en er zal bloed uit komen.

Ben je klaar om met deze pijn om te gaan? Je wilt geen half afgemaakte tatoeage alleen omdat je de pijn niet hebt kunnen verdragen.

8. Hoe voelt het krijgen van een tatoeage – Onderzoek

Hoe meer je onderzoekt over tatoeƫren, hoe meer je weet over het proces. Kennis is macht. Je moet niet alleen onderzoek doen naar het tattoo-ontwerp dat je wilt, maar ook naar de tatoeƫerder die je hebt gekozen. Google zal veel helpen. Volg je artiest op Instagram, blader door tattoogidsen op Pinterest, bespreek tatoeages op Tumblr en Reddit. Het zal je helpen om jezelf van tevoren voor te bereiden.

9. Bespreek met andere getatoeƫerde mensen over tattoo-gevoelens

Het is altijd goed om je gedachten en ideeƫn met betrekking tot tatoeƫren te bespreken voordat je het daadwerkelijke proces uitvoert. Bespreek met je vrienden die tatoeages op hun lichaam hebben. Stel ze vragen. Ruim je twijfels op. Als je een goede tatoeƫerder kent, bespreek dan met hen over je tattoo-ontwerp. Word lid van tattoo-forums om mensen te ontmoeten die tatoeage als een cultuur en levensstijl nemen. Zulke mensen zullen je veel helpen bij het geven van tips over tatoeƫren.

10. Beste timing voor tattoo

Als je met je gezin op strandvakantie gaat, sla dan je tattoo-plannen over. Laat geen tatoeage zetten als je van plan bent om een zomervakantie te nemen in de buurt van een strand. De beste timing om tatoeages te krijgen is in de winter. Je beschermt het tegen zonlicht en water. Het zal snel genezen.

11. Wat te eten voordat je een tatoeage krijgt

Eet voedsel dat rijk is aan eiwitten en vitamine C. Vergeet niet om geen alcohol en koffie te drinken. Als je denkt dat getatoeƫerd worden een dagelijks proces is, dan heb je het mis. Je moet je eigen beslissingen in twijfel trekken voordat je je vastlegt. Je moet jezelf afvragen of het de moeite waard is? Wil je het? Veel mensen laten zich tatoeƫren met de naam van hun vriendinnen/vriendjes en hebben er later een leven lang spijt van.

Je wilt geen tatoeage die je de rest van je leven voor iedereen gaat verbergen. Geef jezelf 6 maanden tot een jaar voordat je je vastlegt aan een tattoo-ontwerp. Je zult veel gedachten hebben in deze tijd, maar uiteindelijk, als je het nog steeds wilt, ga er dan voor.

12. Zoek naar de beste tatoeƫerder

Elke tatoeƫerder heeft een andere stijl. Sommige zijn langzaam en voorzichtig, terwijl andere snel en ruw zijn. Snelheid definieert niet noodzakelijkerwijs de kwaliteit van de tatoeage, maar het neemt zeker een test van uw pijndragend vermogen. Het resultaat zal veel uitmaken voordat u de juiste tatoeƫerder kiest.

De tattoostudio die u overweegt, heeft mogelijk een officiƫle website of een Instagram-account. Bekijk hun website, volg hun Instagram-profiel. Kijk of je hun tattoo-ontwerpen leuk vindt of niet.

Richt je niet op tattoo-prijzen bij het kiezen van je artiest. Vergeet niet dat goedkope tatoeages niet goed zijn en goede tatoeages niet goedkoop zijn.
50 + Tribal Dragon Tattoos voor vrouwen (2019) Chinese &Japanse ontwerpen

13. HygiĆ«ne van tattooshop en tatoeĆ«erder –

Een tatoeage is als een open wond en kan gemakkelijk worden geĆÆnfecteerd door besmetting van buitenaf. Bij het kiezen van de juiste tattooshop en tatoeĆ«erder voor jezelf, moet je ook rekening houden met hun hygiĆ«ne als een belangrijke factor. Als de tattooshop niet schoon is, wijs deze dan af. Als de kunstenaar niet goed verzorgd, welgemanierd en gezond is, wijs hem dan af. Je wilt niet dat de tatoeĆ«erder zijn neus afveegt terwijl hij een tatoeage op je lichaam plakt.

14. Koop niet –

Onderhandelen is de standaard menselijke natuur. Je kunt er niet omheen. Maar er zijn weinig gebieden waar je niet moet onderhandelen. TatoeĆ«ren is zo’n veld. Onderhandel niet met je tatoeĆ«erder. Het is niet de tijd waar je voor betaalt, maar de kunst en kunst zijn onbetaalbaar. Een tatoeĆ«erder kan je afwijzen alleen vanwege onderhandelen.

15. Reactie op Tattoo Ink

Net als haarverf hebben veel mensen reacties op tatoeage-inkten. Er zijn verschillende soorten inkten die worden gebruikt bij het tatoeƫren. Deze links zijn gemaakt van verschillende chemicaliƫn die misschien niet bij je lichaam passen. Vraag je tatoeƫerder naar de inkt die hij/zij gaat gebruiken. Onderzoek ernaar.

Je kunt een klein experimentje uitvoeren door de link op je wijsvinger te gebruiken. Wacht een week. Als het een jeukend gevoel geeft of een gevoel van verbranding geeft, vermijd het dan. Als je lichaam geen vreemde reactie op inkt geeft, ga dan voor je eerste tatoeage.

16. Druk het gewenste ontwerp af

Ongeveer 95% van de mensen kiest hun tattoo-ontwerp al online voordat ze een tattoo-arti vindenSt. De andere 5% vraagt gewoon aan hun tatoeƫerder om te inkten wat er in zijn / haar opkomt. Als je tot de andere 5% behoort, sla dan de beslissing over om een tatoeage te laten zetten.

Als je tot de 95% groep behoort, breng dan het tattoo-ontwerp in gedrukte vorm naar je tatoeƫerder. U kunt ook een afbeelding met een hoge resolutie hebben, maar het is altijd beter om een papieren exemplaar mee te nemen. Het tattoo-ontwerp moet duidelijk te begrijpen zijn en je moet het met je artiest bespreken.

17. Weet over tattoo-sessies

Het inkten van een goede tatoeage kost tijd. Veel tatoeages worden niet in ƩƩn sessie voltooid. Het hele proces is verdeeld in meerdere sessies (vooral als het een tatoeage van groot formaat is). Je tatoeƫerder heeft veel focus en een actieve geest nodig tijdens het tatoeƫren van je lichaam. Hij/Zij kan zich moe voelen en je vragen om weer terug te komen. Wees niet onbeleefd over deze beslissing, want het is goed voor jullie beiden. Kom weer terug en laat je tattoo doen met een frisse geest.

18. Ken en respecteer de regels van Tattoo Parlor –

Een tattooshop is geen kroeg waar je al je vrienden meeneemt om rond te hangen. Het is ook geen kinderopvangschool waar je je kinderen naartoe brengt. Elke tattooshop heeft zijn eigen regels en je moet ze kennen voordat je naar de studio gaat. U kunt hen van tevoren bezoeken om te vragen naar hun beleid. Meestal laat de meeste salons Ć©Ć©n vriend met je toe, maar toch brengen veel mensen ongeveer een half dozijn mensen mee zodat ze getuige kunnen zijn van het gouden moment. Doe het niet.
50 + bijpassende trouwringtattoos voor koppels (2019)

19. Mag niet exact tattoo krijgen –

Je stuitte op een geweldige tatoeage en je besloot meteen om deze op dezelfde manier op je lichaam te laten tatoeƫren. Je vond de perfecte tatoeƫerder met veel ervaring en je ging door alle pijn om die perfecte tatoeage te krijgen, maar het eindproduct kwam niet overeen met het door jou gekozen ontwerp. Wat nu? Maak je geen zorgen, want het eindproduct is afhankelijk van veel factoren. Je huidskleur en je lichaamsbouw dragen ook bij aan het uiterlijk van factor.

Kun je het uitgewerkte Bull tattoo-ontwerp van Dwayne Johnson (bijgewerkt in 2017) op je biceps hebben? Tenzij je grotere biceps hebt dan Dwayne Johnson dan is er geen andere manier om de exacte tatoeage op je biceps te krijgen. Je verwachtingen moeten gebaseerd zijn op feiten en niet alleen op verbeelding.

20. Scheren ā€“

De meeste mensen denken dat scheren nutteloos is voor het krijgen van een tatoeage. Je hebt het mis als je dat denkt. Je wilt niet dat de tatoeage zich verbergt onder de haren op je huid. Als je wilt dat je tatoeage opvalt en betekenisvol is, reinig dan haren rond het lichaamsdeel waar je het wilt hebben. Het schoonmaken van slechts 3 4 inch rond de tatoeage werkt niet. Misschien moet je haren schoonmaken die niet eens in de buurt van de tatoeage zijn. Wees er dus op voorbereid.

21. Raak niet in paniek ā€“

De meeste mensen slaan het proces van denken en onderzoeken gewoon over voordat ze een tatoeage laten zetten. Ze gaan gewoon naar de studio en gaan op de stoel zitten voor hun tatoeage. Wat vaak gebeurt met dergelijke mensen is een onvermijdelijke paniekaanval. Geest werkt op mysterieuze manieren. Het stelt uw beslissing in vraag midden in het tatoeƫren, wat resulteert in ongemak voor zowel klant als artiest.

Als je jezelf fysiek, mentaal en economisch hebt voorbereid, is er geen reden tot paniek. Neem het als een spiritueel proces en je zult ervan houden.

22. Tip de kunstenaar ā€“

Je weet het misschien niet, maar veel tattoo-artiesten zijn een medewerker van de tattooshops. Ze bezitten het niet en ze moeten de prijs van de tatoeage delen met de eigenaar. Als je het werk van je tatoeƫerder leuk vond, aarzel dan niet om 15% tot 30% fooi te geven. Op deze manier zul je hun kunst erkennen en hun tijd en moeite waarderen.

23. Tattoo Aftercare Cream ā€“

Een tatoeage laten zetten zonder een nazorgcrĆØme is graag een strijd voeren zonder harnas. Je moet een nazorgcrĆØme voor jezelf kopen. Meestal zou ik je niet adviseren om de crĆØme te kiezen die je tatoeĆ«erder je in de studio heeft gegeven. Onderzoek naar nazorgcrĆØmes en kies degene die het beste bij je past. Ik zou Bepanthen+ verzorgingscrĆØme en Vasocaine Numbing spray adviseren.

24. Repareer nieuwe tattoo –

Zoals ik al zei, is tatoeƫren geen eenmalig proces. Misschien moet je je tattoostudio een paar keer bezoeken voordat je tatoeage volledig geneest. Je tattoo is niet af nadat je de studio hebt verlaten. Wacht een paar dagen en je merkt misschien lekkage van inkt of witte vlekken in het tattoo-ontwerp. Het komt vaak voor. Ga terug naar je tatoeƫerder en vraag hen om het voor je op te knappen. Aarzel hier niet over. Als je de tatoeƫerder goed hebt getipt dan zal hij/zij je zeker graag helpen.

25. Weet over genezingsproces –

Houd het in gedachten – Tatoeages Neem de tijd om te genezen. Er gebeuren veel verschillende dingen tijdens het genezingsproces van tatoeages die u zorgen kunnen baren. Middelene weten dat Tattoo peeling en tattoo scabbing gebruikelijk zijn en niets om je zorgen over te maken. Een tatoeage heeft 4 tot 7 weken nodig om volledig te genezen. Je moet ervoor zorgen voordat het volledig geneest.

26. Zwem niet ā€“

Medio 2017 kwam er nieuws dat een man overleed door het zwemmen na een tatoeage. Het klinkt misschien raar om nieuwkomers te tatoeƫren, maar het is een ding dat je niet moet verwaarlozen. Ga niet zwemmen in enig soort water (zwembad, vijver, rivier, zee) gedurende ten minste 5 weken na het krijgen van een tatoeage. Een tatoeage is als een open wond en je moet weten wat een open wond kan doen. Het doodde Khal Drogo.

27. Bescherm tegen zonlicht ā€“

Zonlicht is de aartsvijand van de Tattoo. Zelfs als je tatoeage een jaar krijgt, kan deze nog steeds worden verpest door zonlicht. Hoe? Zonlicht omvat veel verschillende stralen, waaronder de schadelijke UV-stralen. Deze stralen veroorzaken kanker. UV-stralen zijn de meest schadelijke vijand van tatoeages. Je moet je tatoeage de hele tijd tegen hen beschermen. Gebruik natuurlijke zonnebrandproducten om te voorkomen dat uw tatoeage direct in contact komt met zonlicht.

28. Maak je klaar om kritiek onder ogen te zien en mensen te beantwoorden –

Het maakt niet uit of je een introvert of een sociaal persoon bent; je krijgt veel reacties nadat je je eerste tatoeage hebt gekregen (vooral als deze gemakkelijk zichtbaar is). De meesten zullen de betekenis en het belang ervan voor jou vragen. Iedereen zal je er een recensie van geven.
130 + Lotus Mandala Tattoos Ontwerpen Voor Mannen (2019) Met Betekenissen
Niet iedereen zal het prijzen. Kritiek is een natuurlijke eigenschap van de mens, dus bereid je voor op critici. Laat de gedachten en beslissingen van anderen niet zwaar op je wegen. Het was in de eerste plaats jouw keuze en als je het deed, blijf er dan achter staan.

29. Tattoo Cover Up –

Een ding dat je in gedachten moet houden voordat je een tatoeage krijgt, is dat het kan worden bedekt. Een recente enquĆŖte zegt dat meer dan 30% van de getatoeĆ«erde mensen spijt heeft van hun eerste tatoeages. Waarom? Omdat ze het nooit grondig hebben geanalyseerd.

Je moet weten dat als je op de een of andere manier je tatoeage niet leuk vindt of wilt veranderen, er altijd een optie is voor een doofpot die veel budgetvriendelijker is dan het verwijderen van tatoeages.

30. Tattoo verwijderen –

Meer dan 18% van de getatoeĆ«erde Amerikanen verklaarde in een enquĆŖte dat ze willen dat hun eerste tatoeage wordt verwijderd. Het verwijderen van tatoeages is een kostbaar proces.

We probeerden bijna alle informatie te geven die een persoon nodig zou hebben voordat hij een tatoeage zou krijgen. Opmerkingen en suggesties zijn welkom.