Top 10 Beste witte tattoo-inkt voor | Herzien

Ben je op zoek naar de beste witte tattoo inkt?

Zo ja, dan eindigt je onderzoek hier, hier in dit artikel gaan we de top 10 beste witte tatoeage-inkt bekijken.

De goed ontworpen en aantrekkelijke tatoeage zorgt ervoor dat je opvalt in de massa, inkt is verantwoordelijk voor glanzend en opvallend tatoeëren, voornamelijk witte tatoeage-inkt wordt meestal gebruikt voor het markeren.

Om de beste witte tatoeage-inkt ter beoordeling te kiezen, hebben we grondig onderzoek gedaan en ook met enkele beste tatoeëerders besproken om hun aanbeveling te kennen.

Voordat u begint met de toplijst, is het belangrijk om te weten wat witte tatoeage-inkt het beste maakt, hier is hoe u de beste witte tatoeage-inkt kunt kiezen.

Dingen om te overwegen bij het kopen van een witte tattoo-inkt

Als je een beginner bent in tatoeëren, dan zal het erg uitdagend voor je zijn om de beste witte tatoeage-inkt te kiezen, je zult worden verward met honderden opties van verschillende merken.

1. Moet lang meegaan

Over het algemeen wordt witte tatoeage-inkt erkend omdat deze niet lang meegaat, maar weinig tatoeage-inkten van het beste merk gaan langer mee dan gewone.

Daarom raden we je ten zeerste aan om met een vertrouwd merk te gaan.

2. Moet huidvriendelijk zijn

De meeste tatoeage-inkten zijn gemaakt van schadelijke chemicaliën , kleurstoffen die dierlijke ingrediënten gebruiken voor een betere glans , het produceren van unieke kleuren, die inkt gaat lang mee , glanzender, maar ze zijn niet huidvriendelijk, kunnen irritatie veroorzaken.

Je moet gaan met de witte tatoeage-inkt gelabeld als Vegan Friendly, je zult weinig saaiheid ervaren, maar het is huidvriendelijk. Vegan-vriendelijke witte tattoo inkt is van rijke pigmenten &top kleur kwaliteiten.

3. Moet gemaakt zijn voor uw huidtype

Niet alleen over schadelijke ingrediënten en chemische verbindingen, weinig soorten tatoeage-inkten zijn niet gemaakt voor alle huidtypen, u kunt het beter controleren door een snel huidpad om te experimenteren met de geschiktheid ervan.

Zelfs een paar tatoeage-inkten worden op de markt gebracht voor specifieke huidtypen, dus controleer het en kies dienovereenkomstig.

3. Mengen met andere kleuren

Witte tatoeage-inkt wordt meestal gebruikt door te mengen met een andere kleur om verschillende kleurschakeringen te krijgen. Het is noodzakelijk om de combinerende eigenschappen van de inkt te controleren als u deze wilt gebruiken door te mengen.

4. Moet dermatologisch geteste inkt zijn

Alle soorten tatoeage-inkt van vertrouwde merken worden volledig getest door dermatologen of tattoo-experts, het is altijd beter om die inkt te kiezen. Doe volledig onderzoek naar de inkt, we raden u aan het beoordelingsgedeelte te controleren om een beter idee te krijgen van de kwaliteit van het product.

Dat zijn de weinige dingen waar je voor moet zorgen. Als je het nog steeds een uitdaging vindt om de beste witte tatoeage-inkt te kiezen, hebben we voor je gemak de top 10 beste witte tatoeage-inkt op de shortlist gezet.

Onze topkeuzes voor beste witte tatoeage-inkt

Hier is een korte samenvatting voor de ongeduldige voordat we beginnen te kijken naar elk van de beste witte tattoo-inkt van 2020

 1. Dynamische witte tattoo inktfles 8oz
 2. StarBrite Kleuren Gesteriliseerde Tattoo Inkt Brite Wit 4 oz
 3. Intenze Tattoo Inkt Sneeuwwitje Ondoorzichtig 1 oz
 4. Kuro Sumi Tattoo Inkt, Samurai Wit, 4 Ounce
 5. Authentieke stralende kleuren U Pick Tattoo Inkt gemaakt in de VS (1/2 OZ, Super White) door Radiant Colors
 6. Dynamic White Tattoo Inkt Fles 8oz door Dynamic
 7. Shine White – Nocturnal Tattoo Ink – Kies uw maat 1oz, 2oz, 4oz of 8oz Fles door Nocturnal Tattoo Ink
 8. Kuro Sumi Tattoo Inkt, Schetsen, 6 Ounce
 9. Wereldberoemde inkt — Witte Huis
 10. Bloodline Tattoo Inkt – All Purpose Wit

Lijst van beste witte tattoo-inkt

1. Dynamische witte tattoo inktfles 8oz

Dynamische witte tattoo inktfles 8oz

Deze Dynamic White Tattoo Ink Bottle staat op de eerste plaats van onze toplijst vanwege de kwaliteit, terwijl we de beste witte tattoo-inkt onderzoeken, ontdekten we dat de meeste tattoo-artiesten witte tattoo-inkt van Dynamic gebruiken. Het is een professionele kwaliteit, voorgedispergeerde inkten die rijke, gedurfde en langdurige kleuren bieden

Over het merk gesproken, Dynamic is een van de meest vertrouwde merken als het gaat om hoogwaardige tatoeage-inkt. Deze witte tatoeage-inkt is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, u kunt deze gebruiken om uw kleurschakeringen te maken en kan met elke kleur worden gemengd.

Het is een ideale witte tatoeage-inkt voor voering en schaduwwerk, je kunt het ook gebruiken voor het mengen van grijze was, waardoor je levendige, gedurfde en langdurige kleuren krijgt.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Voorgedispergeerde inkt
 • Rijk, gedurfd en duurzaam
 • Kan worden gemengd met elke cOlor
 • Professionele kwaliteit
 • Gemaakt in de VS
 • Nooit getest op dieren

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Geen nadelen, het is helemaal perfect

2. StarBrite Kleuren Gesteriliseerde Tattoo Inkt Brite Wit 4 oz

StarBrite Kleuren Gesteriliseerde Tattoo Inkt Brite Wit 4 Oz

Deze StarBrite Colors Sterilized White Tattoo Ink is een van de meest authentieke, helderste en schoonste witte tattoo-inkt die er is, beoordeeld als 5 sterren door honderden artiesten over de hele wereld.

Het bevat voorgedispergeerde pure ongesneden pigmenten, zodat u altijd langdurige en levendige tatoeages zult ervaren, de consistentie is fragiel.

Een ander goed ding is dat deze StarBrite Colors Gesteriliseerde Witte Tattoo Inkt volledig veganistisch-vriendelijk is, ijzer, nikkelvrij, het is ook gesteriliseerd en getest in overeenstemming met de huidige regelgeving. U hoeft zich echter geen zorgen te maken over de kwaliteit, u kunt het overal in uw lichaam gebruiken.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • 100% authentieke beste witte inkt
 • Smooth perfect voor highlight
 • Effen witte lijnen
 • IJzer- en nikkelvrij
 • Vegan-vriendelijk
 • Helderste en schoonste
 • Beoordeeld als 5 sterren

CONS (Wat we niet leuk vonden)

3. Intenze Tattoo Inkt Sneeuwwitje Ondoorzichtig 1 oz

Intenze Tattoo Inkt Sneeuwwitje Ondoorzichtig 1 Oz

U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wanneer u tatoeage-inkt van Intenze gaat kopen, is Intenze een van de meest geprefereerde tattoo-inktmerken over de hele wereld, bijna alle beroemde tattoo-artiesten raden aan om het te gebruiken.

Deze Intenze Tattoo Ink Snow White Opaque is volledig veilig gesteriliseerd in een gecertificeerd laboratorium en voor extra veiligheid is het verpakt in een fraudebestendige fles. Er zijn geen gevaarlijke ingrediënten die volledig veilig zijn om overal op de huid te gebruiken; de inkt is ook veganistisch vriendelijk en is niet getest op dieren.

Kwaliteit van deze witte inkt is het belangrijkste hoogtepunt, u zult geweldige resultaten bereiken en het gaat lang mee in zijn oorspronkelijke toon.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Premium kwaliteit
 • Gaat lang mee
 • Geen gevaarlijke ingrediënten
 • Geformuleerd om niet uit te drogen
 • Vertrouwd merk
 • Veganistisch vriendelijk
 • Geen dierproeven

CONS (Wat we niet leuk vonden)

4. Kuro Sumi Tattoo Inkt, Samurai Wit, 4 Ounce

Kuro Sumi Tattoo Inkt, Samurai Wit 4 Ounce

Wil je felle en gedurfde kleuren ervaren, dan is deze Samurai White een perfecte optie voor jou, de inkt is super consistent. Er worden geen schadelijke ingrediënten gebruikt om het aantrekkelijker te maken, volledig gemaakt van alle natuurlijke elementen, daarom is het veilig om overal op de huid te gebruiken, zelfs op de gevoelige gebieden.

Kuro Sumi staat bekend om zijn kwaliteitsinkt, deze witte tatoeage-inkt is ook erg helder, glanzend en aantrekkelijk, het gaat lang mee als je het vergelijkt met elke standaard tattoo-inkt, vertrouwd door professionals overal ter wereld.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Organische tattoo kleuren
 • Vegan tattoo-vriendelijk
 • Super heldere tattoo inkt
 • Vertrouwd merk
 • Premium kwaliteit
 • Aanbevolen door professionals
 • Super consistent
 • Vrij van chemicaliën
 • Gemaakt van natuurlijke elementen

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Weinig mensen klagen over levering

5. Authentieke stralende kleuren U Pick Tattoo Inkt gemaakt in de VS (1/2 OZ, Super White) door Radiant Colors

Authentieke stralende kleuren U Pick Tattoo Inkt Made In USA

Op bijna alle winkelwebsites wordt deze Authentic Radiant Colors U Pick Tattoo Ink beoordeeld als 5 sterren door honderden tattoo-artikelen over de hele wereld, die zijn kwaliteit en populariteit laten zien. Het is gemaakt met de nieuwste technologie in het veld en gesteriliseerd.

Over de ingrediënten gesproken, het is gemaakt van puur, ongesneden, gehomogeniseerd pigment, je kunt het overal gebruiken. De stroomsnelheid van hun witte tatoeage-inkt is razendsnel en vliegt recht in de huid en kan ook worden gemengd met elke andere kleur.

Een ander goed ding over het is dat de fles van de inkt is zeer veilig, er is een dop voor beide inkt tuit en in de fles.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Snelle verzending
 • Goede kwaliteit
 • Gemaakt in de VS
 • Gemaakt van puur, ongesneden, gehomogeniseerd pigment
 • Snel debiet

CONS (Wat we niet leuk vonden)

6. Element Tattoo Supply White Tattoo inkt Highlight Mixing Blending Shading Color 1oz Fles

Element Tattoo Supply Witte Tattoo Inkt

Het zal de beste optie zijn voor you, als u op zoek bent naar witte tatoeage-inkt gemaakt voor alle huidtypen, niet beperkt tot deze, zijn alle Element-inkten gemakkelijk om mee te werken en kunnen ze worden gemengd met alle andere inkten. Deze witte tatoeage-inkt stroomt in de huid en geneest snel en biedt u heldere, gedurfde resultaten.

Het is speciaal gemaakt om dunner te zijn dan elke andere inkt, zodat u het beste krijgt , indrukwekkend resultaat, dankzij de hoge pigmentbelasting die de potentie verhoogt , resulteert in de meer levendige en langer durende tatoeage.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Eenvoudig om mee te werken
 • Mengt goed met alle elementinkt
 • Genezingstijd is geweldig
 • Voorgedispergeerd
 • Ontworpen om dunner te zijn dan andere inkten
 • Hoge pigmentbelasting
 • Levendiger
 • Langer durende tatoeage

CONS (Wat we niet leuk vonden)

7. Shine White – Nocturnal Tattoo Ink – Kies uw maat 1oz, 2oz, 4oz of 8oz Fles door Nocturnal Tattoo Ink

Shine White Nocturnal Tattoo Inkt

’s Werelds beste tatoeëerders Franco Vescovi en Jack Rudy komen samen om deze inkt te maken, waarschijnlijk krijg je nergens zo’n hoogwaardige inkt, het werkt als de tekeninkten die in de industrie worden gebruikt. U zult dezelfde vloeibaarheid ervaren als de tekeninkt, het is donkerder en schaduw nog gladder.

Deze inkt bevat slechts drie ingrediënten, zoals organisch pigment, ethylalcohol en gesteriliseerd water, er zijn geen agressieve chemische oplosmiddelen en andere schadelijke componenten. U kunt ook kopen als uw behoeften, er is een grootte-optie zoals 1oz, 2oz, 4oz en 8oz.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • U kunt uw maat kiezen
 • Glans Wit
 • Organisch
 • Geformuleerd door Franco Vescovi
 • Beoordeeld als 5 sterren
 • Donkerder en schaduw gladder
 • Geen agressieve chemische oplosmiddelen

CONS (Wat we niet leuk vonden)

8. StarBrite Kleuren Gesteriliseerde Tattoo Inkt Brite Wit 4 oz

StarBrite Kleuren Gesteriliseerde Tattoo Brite

StarBrite Sterilized White Tattoo Ink is een andere beste witte tattoo-inkt op de markt, u zult de helderste en schoonste tatoeage ervaren, gemaakt van voorgedispergeerde pure ongesneden pigmenten die u langdurige en levendige resultaten bieden.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit, de inkt is volledig ijzer- en nikkelvrij, veganistisch, veilig om overal op de huid te gebruiken. Zelfs het wordt ook gesteriliseerd en getest volgens de huidige regelgeving.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Voorgedispergeerde inkt
 • Dunne consistentie
 • Vegan-vriendelijk
 • IJzer- en nikkelvrij
 • Gesteriliseerd en getest

CONS (Wat we niet leuk vonden)

9. Wereldberoemde inkt – Witte Huis

Wereldberoemde inkt — Witte Huis

Deze wereldberoemde tattoo-inkt is een witte tatoeage-inkt van topkwaliteit die de voorkeur heeft van tonnen professionele tatoeëerders over de hele wereld, het levert een onberispelijk kunstwerk op.

Omdat het een gamma-gesteriliseerde inkt is, is het ultraveilig en zuiver, gesteriliseerd met behulp van gammastraling en vervolgens verzegeld in een crystal-flex-fles. Het maakt niet uit of je het wilt gebruiken, het is veilig. Deze wereldberoemde tatoeage bevat geen dierlijke producten en is zelfs nooit op dieren getest, voldoet aan de EU-kwaliteitsnormen.

Een van de beste dingen die we er leuk aan vinden, is de handige fles die wordt geleverd met een fraudebestendig en waterdicht etiket. Na het voltooien van uw werk, wat u moet doen, is gewoon de dop draaien en de fles veilig afsluiten.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Gesteriliseerd met gammastraling
 • Crystal-flex fles
 • Fles steriel en volledig veilig
 • TSA-goedgekeurd
 • Geen dierlijke producten bevatten
 • EU-kwaliteitsnormen

CONS (Wat we niet leuk vonden)

10. Bloodline Tattoo Inkt – All Purpose Wit

Bloodline Tattoo Inkt All Purpose Wit

Het is een all Purpose White tattoo inkt, wat betekent dat je het direct kunt gebruiken voor het tatoeëren of door het te mengen met een andere kleur. De kwaliteit hiervan is volledig uitstekend, we hebben met de gebruiker gesproken, ze zijn super tevreden over de kwaliteit.

Als er na levering een probleem is met de inkt, kunt u om een volledige terugbetaling of vervanging vragen.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Beoordeeld als 5-sterren
 • Topkwaliteit
 • Je kunt het gebruiken door te mixen

CONS (Wat we niet leuk vonden)

Laatste woorden

Dat zijn de top 10 beste witte tattoo inkt, we hebben die inkt op de shortlist gezet uit honderden opties op verschillende winkelwebsites op basis van de kwaliteit van de inkt. Alle hierboven afgebeelde witte tatoeage-inkten zijn van een vertrouwd merk, getest als huidvriendelijk en duurzaam.

U kunt een van de hierboven afgebeelde witte tatoeage-inkt kopen van alle toonaangevende winkelwebsites, we hebben daar ook de beste kooplink geplaatst.

We hopen dat dit artikel je helpt bij het selecteren van de beste witte tatoeage-inkt. Als het artikel op welke manier dan ook nuttig voor je is, deel het dan op sociale media.