Tom Daley en Harry Styles Tatoeages

Een tatoeage was vroeger een teken van een rebel, een stuk body art dat alleen te zien was op rocksterren, punkers en dergelijke. Het is de laatste jaren echter zo acceptabel geworden om een tatoeage te hebben dat het bijna alledaags is.

Tatoeages zijn populair bij zowel mannen als vrouwen, met de optie om een tatoeage te laten zetten op vrijwel elk deel van de anatomie. Van de pot Vegemite getatoeëerd op de arm van Miley’s Cyrus tot de binnenste liptattoo op Kesha, er zijn tal van celebrity-stijlen om te bekijken. Zozeer zelfs, dat er aantoonbaar geen slechte tatoeages zijn met zoveel betekenis die eraan wordt gehecht door het individu.

Twee beroemde mensen staan om heel andere redenen bekend om hun tatoeages: Harry Styles en Tom Daley. Hier is een nadere blik op hun lichaamsinkt en wat het betekent.

Tom Daley

Tom Daley kwam uit de juniorenrangen en was een van de jongste atleten ooit die uitkwam voor Team GB. Op slechts 14-jarige leeftijd nam hij deel aan het internationale podium in het duiken en werd op 15-jarige leeftijd internationaal kampioen.

Daley heeft een grote aanhang en heeft door de jaren heen bewezen een grote favoriet van de fans te zijn. Niet alleen heeft de natie Daley zien opgroeien tot een zeer succesvolle volwassen atleet, maar ze hebben hem ook echt liefdesverdriet zien ervaren. Daley’s vader zou bij elke wedstrijd in het publiek zitten en met zijn zoon naar alle evenementen reizen. Helaas werd hij gediagnosticeerd met een hersentumor en stierf hij net na Daley’s 17e verjaardag.

Dit betekende dat Daley’s vader miste dat zijn zoon een Olympiër werd in Londen 2012, waar hij een bronzen medaille won. Daley won in 2016 nog een bronzen medaille voordat hij de ongrijpbare gouden medaille veroverde op de uitgestelde Olympische Spelen van 2020 in Japan.

Het behalen van een Olympische medaille was een levensdroom voor Daley, en om zijn prestatie te vieren, liet hij een tatoeage van de Olympische ringen aan de binnenkant van zijn biceps. Op Daley’s Instagram is de Olympische tatoeage duidelijk te zien op veel foto’s, en het is een stuk lichaamskunst waar de duiker duidelijk trots op is om te laten zien.

Tijdens de Olympische Spelen van 2021 deed de aanblik van Tom Daley breien, net als andere beroemdheden, bijna afbreuk aan zijn prestaties. De duiker heeft een apart Instagram-account gewijd aan zijn wollige creaties, die hij verkoopt voor het goede doel.

Harry Styles

Het mediabeeld van Harry Styles kan niet meer verschillen van Tom Daley. Aanvankelijk lid van de populaire boyband One Direction, heeft Harry Styles sindsdien op eigen houtje toegeslagen en genoten van fenomenaal succes als soloartiest.

Harry Styles, misschien wel de beroemdste van alle ex-One Direction-bandleden, staat net zo bekend om zijn eigenzinnige modegevoel als zijn muzikale talent. Niet bang om te breken met conventies, is Style gecrediteerd met het afbreken van barrières op een gendergerelateerde manier.

Maar hoewel hij misschien de krantenkoppen heeft gehaald voor het dragen van een parelketting en het dragen van een mannentas, is hij net zo in contact met zijn mannelijke kant als zijn vrouwelijke. Hij heeft maar liefst 56 tatoeages over zijn hele lichaam, een aantal dat steeds verder toeneemt.

Er zijn er te veel om hier op te noemen, maar de 17 Zwarte tatoeage die Styles net onder zijn sleutelbeen heeft, is een van de meest besproken. Aanvankelijk ging het gerucht dat het een eerbetoon was aan de weddenschap van James Bond in Diamonds Are Forever, maar er wordt nu gedacht dat het een verwijzing is naar een verliezende weddenschap die Styles in Australië heeft gedaan. Misschien kan hij de volgende keer een gelicentieerd online casino bezoeken, waar er meestal meer spellen en inzetmogelijkheden zijn, samen met waarborgen voor verantwoord spelen om spelers te helpen een positieve gokervaring te hebben.

Er zijn een hele reeks andere tatoeages over het hele lichaam van Styles, waaronder varenbladeren, de naam van zijn zus, de initiaal van zijn moeder, zeilschepen, zwaluwen, een naakte zeemeermin, een skelet, de Bijbel en een zwart hart – om er maar een paar te noemen.

Styles is notoir straklippig over de betekenis van zijn tatoeages, maar fans houden ervan om te kijken welke inkt hij heeft en om te debatteren over wat ze zouden kunnen betekenen. En met 56 stuks om uit te kiezen tot nu toe, zijn er veel om over te praten!

Table of Contents