Top 10 Beste Rotary Tattoo Machine Kit van | Herzien

Ben je op zoek naar de beste roterende tattoo machine kit?

Zo ja, dan ben je op de juiste plek, hier gaan we de top 10 beste roterende tattoo machine kits bekijken.

Alle onderstaande tattoo-kits staan op de shortlist na het uitgebreide onderzoek en bespreken met honderden tattoo-artiesten, ze stellen een paar roterende tattoo-machinekits voor die ze gebruiken en vertellen ons wat een tattoo-kit perfect maakt.

De tattoo machine is de belangrijkste apparatuur in de tattoo kit, kwaliteit &werking van tattoo machine bepalen het weer de tattoo kit is perfect of niet.

De onderstaande functies zijn roterende tattoo-machinekits, maar er is een ander type tatoeagemachine genaamd coil tattoo-machines, die vaak wordt gebruikt door tatoeëerders.

Nu rijzen er vragen, wanneer professionele tatoeëerders coil tattoo-machines gebruiken, waarom zouden we dan met roterende gaan.

Waarom roterende tattoo machine zijn beter dan coil tattoo machine?

Zowel coil tattoo machine & roterende tattoo machine zijn perfect en kunnen worden gebruikt voor alle soorten tatoeages. Toch, als het gaat om werken, zijn ze anders waar de spoel tattoo machine vertrouwt op de elektromagnetische stroom om de armatuur staaf aan te drijven, de roterende machine werkt zachter.

Noice-uitvoer is het belangrijkste verschil, spoeltattoomachines geven een luid zoemend geluid af, de armatuurbalk erin zendt een constant klikkend geluid uit, maar roterende tatoeagemachines zijn relatief stil dankzij het eenvoudige mechanisme.

De roterende tattoo-machine is veelzijdiger, wat betekent dat deze kan worden gebruikt voor alle soorten tatoeages zoals lijnen en schaduwen, het is niet nodig om een afzonderlijke eenheid zoals een spoeltattoomachine aan te schaffen.

Het naaldenbereik is een ander significant verschil, de roterende tatoeagemachine werkt met vloeiende naaldbeweging, maar als het gaat om spoelbeweging, werkt het met schokkeriger beweging.

Over het algemeen is de roterende tattoo-machine perfect. Het is snel en eenvoudig te gebruiken, huidbeschadiging, onderhoud is ook erg minder.

Wat maakt Rotary Tattoo Machine Kit perfect?

1. Handgemaakt

We raden u ten zeerste aan om met de met de hand geassembleerd machine zodat u een meer nauwkeurige pasvorm en robuuste constructie.

Het is ook beter als de machine met de hand gepolijst.

2. Veelzijdige functionaliteit

Roterende tattoo-machines staan bekend om hun alles-in-één gebruik, zorg er tijdens de aankoop voor dat de kit die u koopt tatoeagemachines heeft die kunnen worden gebruikt voor lijn, schaduw & kleur zodat u geen andere tattoo-machines afzonderlijk hoeft aan te schaffen.

3. Controleer ruis

Meestal zijn de roterende tattoo-machines relatief rustig, maar weinigen van hen maken lawaai, zorg ervoor dat u het ook controleert.

Tijdens het online kopen kunt u het geluid niet controleren, controleer het beoordelingsgedeelte, u krijgt er een idee over.

4. Moet zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal

Tattoo-machines en alle andere apparatuur in de kit moet worden gemaakt van hoogwaardig materiaal, nogmaals, je kunt de kwaliteit niet beoordelen tijdens het online kopen, lees de beoordeling van de koper.

Houd er rekening mee dat als alle accessoires vervaardigd met hoogwaardig materiaal, de kit zal lang meegaan.

Onze topkeuzes voor de beste roterende tattoomachinekits

Hier is een korte samenvatting voor de ongeduldige voordat we beginnen met het onderzoeken van elk van de beste roterende tattoo-kits.

 1. Healifty Tattoo Pen Machine Kit
 2. Stigma Complete Tattoo Kit Pro
 3. Dragonhawk Mast Tour Roterende Tattoo Pen Machine Kit
 4. Hawink Tattoo Machine Pen Kit Roterende Tattoo Machine
 5. Hawink Roterende Tattoo Machine Pen Kit, EKCNCQ5-1
 6. Dragonhawk Rotary Tattoo Pen Machine Kit
 7. Dragonhawk Mast Pen Rotary Tattoo Machine Voeding
 8. Rotary Pen Tattoo Machine kit-BMX Pen Tattoo kit door BMX
 9. Dragonahwk Complete Tattoo Pen Kit Rotary Atom M1
 10. Charme Princesse Permanente Make-up Draadloze Rotary Tattoo Machine Met Draadloze Batterij

Beste Rotary Tattoo Machine Kits van 2020

1. Healifty Tattoo Pen Machine Kit (aanbevolen)

Healifty Tattoo Pen Machine Kit

We hebben deze Healifty Tattoo Pen Machine Kit als eerste keuze gebruikt omdat het een alles-in-één roterende tattoo-machine is, je kunt hem gebruiken voor alle soorten tatoeages, inclusief voering, schaduw en kleuren, zelfs op de gevoelige lichaamsdelen zoals wenkbrauwen, oogleden en lippen.

Een ander goed ding is dat de machine werkt met een precisie DC motor, zult u altijd ervaren continue werking, laag geluidsniveau en langdurige stabiliteit.

Alleen een perfecte tattoo-machine kan geen geweldige resultaten bereiken, je moet er een ideale set naalden voor hebben tijdens het werken met een Dragonhawk Atom tattoo-pen, je hoeft je geen zorgen te maken over naalden, je kunt gebruik het met alle patroonnaalden.

U kunt zelfs pas de diepte van de naalden aan om nauwkeuriger tatoeëren te verkrijgen, hoeft u alleen maar de grip van de machine te draaien , klaar, het is sterk genoeg en krachtig. Voor een stabiele werking werkt u tussen 6-9V met DC-snoeraansluiting.

De kit bevat ook 20 stuks tattoo naald cartridges.

Kit bevat:

Waarom hiervoor kiezen?

 • Perfect voor beginners, zeer efficiënt, wetenschappelijk handvatontwerp
 • Het kan gemakkelijk worden geregeld, de rotatie is stabiel en u zult minder trillingen ervaren.
 • Perfect voor het werken op gevoelige gebieden zoals wenkbrauwen, oogleden en lippen

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Het kan worden gebruikt voor voering, schaduw en kleuren.
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Hiermee kunt u de diepte van de naalden aanpassen

CONS (Wat we niet leuk vonden)

2. Stigma Complete Tattoo Kit Pro (aanbevolen)

Stigma Complete Tattoo Kit Pro

Deze Stigma Complete Tattoo Kit Pro wordt geleverd met een gloednieuwe Lipstick tattoo machine, wat een perfecte combinatie is van nauwkeurigheid & perfectie. Het kan zeer aangenaam worden vastgehouden dankzij zijn delicate matte textuur.

Over het technische aspect gesproken, deze Lipstick tattoo machine is uitgerust met een Japanse motor, zeker, u zult geen enkele vorm van hotness probleem, zelfs als u het langdurig continu gebruikt.

Het is de perfecte optie voor u als u op zoek bent naar een tatoeagemachine voor nauwkeurig werk, grijze schaduwen of als u nieuw bent in het tatoeëren, op zoek naar eenvoudig te gebruiken, lichtgewicht tattoo machine,

Een van de beste dingen is dat de machine werkt met een geavanceerd versnellingssysteem dat zorgt voor een betrouwbare, stille werking, we hebben het persoonlijk getest en het geluid is gebrekkig.

Nu hoeft u zich geen zorgen te maken over naalden, compatibel met alle cartridge naalden types.

De machine biedt u geen kwaliteitsprestaties als deze niet is aangesloten op een perfecte digitale tattoo-voeding, maak u geen zorgen, de kit bevat een perfecte, werkt met 4 verschillende modi.

 • Normale modus
 • Vermoeidheidsmodus
 • Sterke modus
 • Slaapstand

Stigma biedt je ook één jaar garantie, als er een probleem is met de kit, kunt u om een vervanging vragen.

Kit bevat:

 • 1 professionele tattoo machine pen
 • 20 stuks tattoo naald cartridges
 • 1 digitaal verstelbare tattoo voeding
 • 1 hoogwaardig tattoo pedaal
 • 1 tattoo oefenhuid
 • 1 hoogwaardige kabel voor machine
 • 1 paar handschoenen
 • 1 Tattoo grip verband professioneel, samenhangend elastisch verband

Waarom hiervoor kiezen?

 • De lipstick tattoo machine is perfect voor microbladeren
 • Stabiel voor schaduw, zeer lage schok, lage stem

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • 20 stuks professionele kwaliteit tattoo naald cartridges
 • Tattoo grip verband
 • Hoogwaardig tattoo pedaal

CONS (Wat we niet leuk vonden)

3. Dragonhawk Mast Tour Rotary Tattoo Pen Machine Kit (aanbevolen)

Dragonhawk Mast Tour Roterende Tattoo Pen Machine Kit

Dragonhawk is een van de vertrouwde merken als het gaat om tattoo-apparatuur. Veel professionele tatoeëerders over de hele wereld raden aan om met Dragonhawk te gaan, vooral als het gaat om de tattoo machine.

U hoeft zich geen zorgen te maken over bouwkwaliteit & werking van apparatuur, hun tattoo machine is uitgerust met een aangepaste mast coreless motor, wat het belangrijkste hoogtepunt van de kit is.

We hebben met de gebruikers gesproken, ze zijn volledig tevreden met de werking van de tattoo-machine, volgens hen is dit de perfecte machine voor nauwkeurig werk, zwart &grijs schaduw.

De tattoo machine is crafted van massieve staven van hoogwaardig aluminium, dan is het gepolijst en geanodiseerd, ziet u ook het lasergegraveerde logo erop.

De voeding is verantwoordelijk voor het werken op een tattoo-machine, maar met deze roterende tattoo-machine hoef je je er geen zorgen over te maken, het is in staat om alle standaard tattoo-voedingen te werken.

U krijgt ook een voeding in de kit die een maximaal 16V en een 3A stroom zodat uw tattoo machine volledig zal zijn beschermd tegen overspanning &kortsluiting.

Tattoo kit is onvolledig zonder een perfecte set naalden, 40pcs WJX cartridges naalden zijn ook inbegrepen in de kit. De naalden zijn niet zomaar een tatoeage naalden, het heeft een Medical Grade LG PC, het frame gemaakt door PC polycarbonaat.

Er is ook een boogklembegrenzer aan beide zijden van het mondstuk van de naalden, die helpt de wrijvingscoëfficiënt te verminderen als gevolg van de stabiliteit van naalden neemt toe, en u zult altijd een soepele naald- en inktstroom ervaren.

Kit bevat:

 • Tattoo machine |
 • 40pcs WJX cartridges naalden
 • Dragonhawk tattoo voeding

Waarom hiervoor kiezen?

 • Deze roterende tattoo-machine is alles in één, kan worden gebruikt voor lijnwerk, zwarte en grijze schaduw, betrouwbare kleurverpakking.
 • Naalden hebben het laagste tinsoldeer om chemische processen te vermijden om de veiligheid te garanderen.
 • Het ontwerp van WJX-patentcartridges zorgt voor betere prestaties bij het raken van skins.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Brengt de inkt zachtjes en soepel over op de huid
 • Betere prestaties van hitting skins
 • Compatibel met alle standaard tattoo voedingen

CONS (Wat we niet leuk vonden)

4. Hawink Tattoo Machine Pen Kit Roterende Tattoo Machine

Hawink Tattoo Machine Pen Kit Roterende Tattoo Machine

Niet alleen beperkt tot een tatoeagemachine, de levensduur van elke apparatuur hangt volledig af van de bouwkwaliteit, deze kit bevat Hawink Rotary tattoo machine gemaakt met ruimte aluminium frame &japan coreless motor.

U krijgt de prestaties die u nog nooit eerder hebt ervaren, dankzij de duurzaam vermogen, lage frequentie, super stabiel en sterkte.

Een van de beste dingen is dat deze Hawink tattoo pen machine is uitgerust met een verbeterde II-generatie rode kernaandrijving, biedt dit aandrijfsysteem u onbeperkt comfort.

De voorraadbal van deze tattoo machine zal verander automatisch de lengte van de naalden met 0,2 mm bij elke bal kraakt.

Hawink geeft u ook de garantie dat u kunt bellen en vraag om een vervanging in termen van een probleem.

Kit bevat:

 • 1 tattoo pen
 • 20 STUKS tattoo cartridges
 • Digitale voeding
 • 1 Bovenste voetpedaal
 • 30 stuks Wegwerp Tattoo Inkt Caps
 • RCA-connectorkabel
 • Eén klittenband elastisch verband

Waarom hiervoor kiezen?

 • Complete & betaalbare kit
 • U ervaart de grootst mogelijke nauwkeurigheid en controle.
 • Garandeer gratis vervangingsservice voor al onze producten tijdens de garantie.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Verbeterde II-generatie Red Core Drive
 • Gemaakt van Space Aluminium frame
 • Japan Kernloze Motor

CONS (Wat we niet leuk vonden)

5. Hawink Roterende Tattoo Machine Pen Kit, EKCNCQ5-1

Hawink Roterende Tattoo Machine Pen Kit, EKCNCQ5 1

Hawink Rotary Tattoo Machine Pen Kit is een complete tattoo kit, met alle benodigde accessoires, hoeft u geen apparatuur afzonderlijk aan te schaffen.

Over de tattoo-machine gesproken, het werkt op Japanse coreless motoren, en u zult altijd een laag geluidsniveau, langdurige stabiliteit, continue werking, soepel en werking ervaren.

Zijn lichtgewicht pen-stijl machine.

Naalden in de kit zijn ook perfect, de kit bevat 20 stuks van tattoo cartridges naalden die zijn gesteriliseerd en individueel verpakt, ze zijn zo ontworpen voor een betere tatoeage, biedt u een betere inktstroom en knapt aan de binnenkant.

Met de voeding kunt u pas de spanning nauwkeurig aan, wat kan leiden tot een verbeterde stabiliteit van het machinewerk.

Een ander goed ding is dat de kit is CE gecertificeerd, in termen van eventuele problemen, het merk biedt u ook een jaar garantie.

Kit bevat:

 • Hawink Roterende Tattoo Machine
 • 20pcs Tattoo Cartridges |
 • Digitale voeding
 • 1 Echte Tattoo Inkt
 • Wegwerp Covers Grip
 • Bandage Aluminium Behuizing EKCNCQ5-1

Waarom hiervoor kiezen?

 • Complete kit, alle items zijn inbegrepen
 • Beoordeeld als 4,5 sterren van toonaangevende winkelwebsite

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Voelt uitstekend, minimale trillingen
 • Veel waar voor je geld
 • Geweldig tattoo-pistool om mee te beginnen

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Weinig klanten klagen over levering

6. Dragonhawk Rotary Tattoo Pen Machine Kit (aanbevolen)

Dragonhawk Rotary Tattoo Pen Machine Kit

Het is niet nodig om iets afzonderlijk te kopen, Dragonhawk Rotary Tattoo Pen Machine Kit bevat alles van hoogwaardige tattoo-machines tot naalden.

Hun tattoo machine is uitgerust met een kernloze mastmotor, het is klassiek maar perfect voor nauwkeurig werk, biedt u de mogelijkheid om sneller in te pakken en minder trauma.

Een ander nuttig aspect van deze tattoo machine is het gewicht, je zult niet geloven dat de gewicht van de machine is slechts ongeveer 82g & compatibel met alle standaard tattoo voedingen.

De cartridges in de kit zijn ook van hoge kwaliteit, ze zijn 100% E. O gas gesteriliseerd & individueel verpakt, praten over de kwaliteit van naalden, gemaakt met hoge kwaliteit 316 medische kwaliteit roestvrij staal.

Je zult geen inktspuug ervaren, dankzij het membraanmechanisme, wat we leuk vinden aan die tattoo-kit zijn de cartridges, waarmee je een naald – schakelaar naaldconfiguratie instellen heel snel tijdens het tatoeëren.

Kit bevat

 • 1 professionele tattoo machine pen
 • 10 stuks tattoo naald cartridges
 • 1 digitaal verstelbare tattoo voeding
 • 1 hoogwaardig tattoo pedaal
 • 1 tattoo oefenhuid
 • 1 hoogwaardige kabel voor machine
 • 1 paar handschoenen
 • 1 Tattoo grip verband professioneel, samenhangend elastisch verband
 • 4 inktflessen

Waarom hiervoor kiezen?

 • Dit framegedeelte van de tatoeagemachine staat los van de grip.
 • Uitgerust met eenvoudig te gebruiken frame
 • U kunt de diepte van de naalden eenvoudig aanpassen

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Pas de naalddiepte aan
 • Compatibel met alle standaard tattoo voedingen
 • Moeiteloos te bedekken en te beschermen
 • Flexibel en lichtgewicht

CONS (Wat we niet leuk vonden)

7. Dragonhawk Mast Pen Rotary Tattoo Machine Voeding

Dragonhawk Mast Pen Rotary Tattoo Machine Voeding

U zult altijd een betrouwbare, stille werking zonder trillingen dankzij de aangepaste motor en geavanceerd tandwielsysteem. Het ontwerp op de machines is ontzagwekkend, het is een ergonomisch ontworpen, zeer lichtgewicht pen-stijl machine.

Over de bouwkwaliteit gesproken, deze roterende tattoo-machines zijn volledig gemaakt van hoogwaardige aluminium frames van ruimtekwaliteit & uitgerust met een aangepaste mastmotor.

De cartridges zijn de belangrijkste hoogtepunten van de kit, deze complete tattoo kit bevat WJX merk cartridges naalden, functies patent shell ontwerp dat biedt u meer inktopslag en absorbeert inkt sneller.

Deze tattoo naalden hebben ook speciale siliconen rebound membranen. In ons onderzoek hebben we ontdekt dat dit een van de meest populaire cartridges ter wereld is.

Kit bevat:

 • Dragonhawk Mast Pen Rotary Tattoo Machine
 • 15 stuks Tattoo Cartridges
 • Digitale voeding
 • Wegwerp Covers Grip
 • Bandage Aluminium Behuizing EKCNCQ5-1

Waarom hiervoor kiezen?

 • De kit bevat ’s werelds beste cartridges naalden met patent shell ontwerp
 • Duurzame machine met penachtig ontwerp
 • Flexibel en lichtgewicht voor elke stijl

CONS (Wat we niet leuk vonden)

8. Rotary Pen Tattoo Machine kit-BMX Pen Tattoo kit door BMX

Rotary Pen Tattoo Machine Kit BMX Pen Tattoo Kit door BMX

We hebben deze Rotary Pen Tattoo Machine-kit in onze toplijst opgenomen, alleen omdat deze beoordelingen en recensies heeft, u zult niet geloven dat dit een van de hoogst gewaardeerde tattoo kits op alle winkelwebsites, we have ook gesproken met de real-life gebruiker, hij is ook volledig tevreden met de kit.

De meeste kopers zijn onder de indruk van stille werking, deze tattoo machine is echt te stil, zelfs na maanden van gebruik & de trilling is ook laag.

Voor perfect tatoeëren bevat de kit ook 10 stuks tattoo naalden patronen. Je krijgt ook een optie om pas de diepte van naalden aan van 0 tot 4,5 mm en 3,5 mm slag.

De bouwkwaliteit van deze tattoo machine is betrouwbaar, volledig gemaakt van luchtvaartaluminium, die zeer licht en robuust.

Kit bevat:

 • 1x Roterende Machine Tattoo Pen
 • 1xTattoo Voeding
 • 1 x aansluitsnoer
 • 1 x netsnoer
 • 1 x Instructie
 • 1x Tattoo Voetpedaal
 • 10 x Tattoo Cartridge Naalden

Waarom hiervoor kiezen?

 • U hebt de mogelijkheid om de intensiteit en frequentie van het vermogen aan te passen.
 • De huidlaesies zijn kleiner.
 • Tattoo machine uitgerust met een krachtige motor voor stabiele prestaties.
 • Het maakt niet uit hoe lang je het gebruikt, de tattoo-machine zal niet heet zijn.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • 18 maanden garantie &levenslange technische ondersteuning
 • Hiermee kunt u de intensiteit en frequentie van het vermogen aanpassen
 • Hoogste beoordeling op alle winkelwebsites

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Inktflessen & draagtas het niet inbegrepen in de kit

9. Dragonahwk Complete Tattoo Pen Kit Rotary Atom M1

Dragonahwk Complete Tattoo Pen Kit Rotary Atom M1

Dragonhawk Atom M1 tattoo pen machine wordt geleverd met de kit en heeft RAC-aansluiting & het is compatibel om te werken met alle standaard cartridgenaalden.

Het biedt u altijd een continue werking, laag geluidsniveau & langdurige stabiliteit, zelfs als u zich geen zorgen hoeft te maken over de diepte van de naalden, biedt het u zichtbare naalden.

De instelbare voeding is een ander hoogtepunt van deze kit, je hebt de mogelijkheid om quickly & pas de voltag nauwkeurig aane. Op het gebied van gebruikerservaring is de machine is een killer.

De cartridges in de kit zijn van hoogwaardig materiaal & hebben een hoge taaiheid siliconen rebound, die de flexibiliteit en kracht behoudt met langdurig werk, zodat u comfortabeler kunt werken.

Kit bevat:

 • 1pc atoom M1 pen roterende tattoo machine
 • 1pc voeding met kabel
 • 10pcs diverse maten van cartridge naalden
 • 1pc voetpedaal
 • RCA Clip Snoer

Waarom hiervoor kiezen?

 • Complete kit, u hoeft niets afzonderlijk te kopen
 • Wordt geleverd met hoogwaardige huidvriendelijke inkt
 • Instelbare voeding

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Betrouwbaar en krachtig
 • Kan worden gebruikt voor schaduw en voering
 • Complete kit

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Netsnoer wordt vaak losgekoppeld

10. Charme Princesse Permanente Make-up Draadloze Roterende Tattoo Machine Met Draadloze Batterij

Charme Princesse Permanente Make-up Draadloze Rotary Tattoo Machine Met Draadloze Batterij

Charme Princesse permanente make-up draadloze roterende tattoo machine is een multifunctionele tattoo kit die gebruikt kan worden voor wenkbrauwen, eyeliners, lip.

Het is niet nodig om het aan te sluiten op elk type stroom, het is draadloos, werkt op de oplaadbare batterij, en zelfs met batterij krijgt u precies de mogelijkheid die u wilt.

De machine heeft een metalen frame, het is volledig opgebouwd uit een aluminiumlegering dat waarom het te licht.

Kit bevat

 • Draadloze roterende tattoo machine
 • 15 naalden voor wenkbrauw eyeliner

Waarom hiervoor kiezen?

 • U krijgt een stabiele werking met minder trillingen.
 • Heeft slotontwerp om naaldkop goed te vergrendelen
 • Heeft 4.5 beginnen te rammelen op een andere shopping website

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Exquise motor
 • 900mAh oplaadbare batterij
 • Draadloos

CONS (Wat we niet leuk vonden)

Laatste woorden

Dat zijn de top 10 beste roterende tattoo machine kits, alle bovenstaande machines zijn beschikbaar om te kopen op toonaangevende winkelwebsites, we hebben daar ook de beste kooplink geplaatst.

Over onze aanbeveling gesproken, we raden je aan om met Healifty Tat te gaanook Pen Machine Kit, Stigma Complete Tattoo Kit Pro, Dragonhawk Mast Tour Rotary Tattoo Pen Machine Kit & Dragonhawk Rotary Tattoo Pen Machine Kit.

We hopen dat dit artikel je helpt om de beste roterende tattoo machine kit te kiezen. Als het artikel op welke manier dan ook nuttig voor je is, deel het dan op sociale media.

Blijf met ons in contact voor zo’n artikel.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Zijn roterende tattoo-machines beter?

>> Ja, roterende tattoo-machines zijn altijd geweldig voor het tatoeëren, één machine kan u helpen met alle soorten tatoeages.

Het is niet nodig om voor elk een aparte te kopen als een soort spoel tattoo machine.

2. Welke roterende tattoo machine is het beste?

>> Zoals we je al hebben verteld dat we de hierboven afgebeelde tattoo-machine na het uitgebreide onderzoek op de shortlist hebben gezet, zijn ze allemaal perfect.

Veel tattoo-artiesten raden Healifty Tattoo Pen Machine Kit aan.

3. Is Dragonhawk een goed tattoo merk?

>> Ja, Dragonhawk is een van de vertrouwde merken als het gaat om tattoo-apparatuur, de bovenstaande lijst met beste roterende tattoo-machinekits heeft 4 kits van Dragonhawk, vergeet niet om ze ook te controleren.

4. Wat gebeurt er als de tatoeage te diep is?

>> Het is een veel voorkomend probleem. Als je er te diep in doet, verspreidt de inkt zich over de hele huid.