Hoe populair zijn poker-thema tatoeages?

Gok- en tattoo-enthousiastelingen zijn inderdaad risiconemers, omdat ze hun opwinding en adrenalinestoot krijgen van activiteiten die het grootste deel van de mensen veroordeelt. Hoewel tatoeages vaak een openbaring zijn van kunst met diepe, innerlijke betekenissen, krijgen gokkers het op hun lichaam gegraveerd om hun liefde en passie voor het spel te onthullen. En het heeft geen zin of ze poker spelen via NonStopCasino of het in het echt komen spelen. Goktattoos zijn er in verschillende vormen en zijn ingeschreven op verschillende delen van het lichaam, volgens de wil van de drager. Maar wat de meest populaire lijkt, zijn de tatoeages met pokerthema.

Poker, het 52-decked een kaartspel, is veel gevraagd sinds de jaren 1830. Hoewel velen misschien beweren dat het volledig een behendigheidsspel is, kan ook worden bevestigd dat geluk de overhand krijgt om enorme geneugten in de vorm van geld op te halen. Tattoo-ontwerpen met pokerthema dragen meestal de betekenis van geluk, fortuin, welvaart en zelfs de dood.

Joey Hamilton, die een van de meest gerenommeerde tatoeëerders is bij de gerenommeerde Club Tattoo in Las Vegas, verklaarde in zijn interview dat klanten altijd voorstander zijn van pokertattoos, boven alle andere goktattoos. Pokerfans kunnen natuurlijk het ontwerp van hun voorkeur kiezen, maar daarvoor moeten ze de basissymbolen kennen die horen bij tatoeages met een pokerthema en de betekenissen die ze met zich meedragen.

Meest populaire pokerontwerpideeën

Het kaartspel

Is het niet groots om al je gelukskaarten op je onderarm, borst, bovenbeen of taille te laten drukken? Inderdaad, het is omdat dit tattoo-idee over het algemeen een grote illustratie is, die meestal zwarte kleuren en uitgebreide schaduwen gebruikt. In de meeste gevallen draagt het deck meestal de J, K, Q, A kaarten, ook wel bekend als de ‘Royal Flush’. Het is echter volledig afhankelijk van de drager welk dek hen geluk brengt. Soms gaat dit tattoo-idee gepaard met rozen of geldrozen, wat de passie voor rijkdom betekent. Pokerliefhebbers kunnen ook het kaartspel presenteren uit de handen van Lady Luck, dat fantasie en geldzucht symboliseert. Probeer te kiezen voor een driedimensionale look voor de beste resultaten.

Grappenmaker

Iedereen is zich goed bewust van de wendingen in online pokerspellen, die naar voren wordt gebracht door de Joker-kaart, die ook bekend staat als de ‘wild’-kaart. In de meeste gevallen vertegenwoordigt dit tatoeagepatroon misleiding, nieuwe positieve kansen in het spel, enz. Sommigen hechten er ook aan met humor en spontaniteit. Het gebruik van kleur in deze tatoeage-vaandrig maakt het interessant en aantrekkelijk, vandaar dat wordt voorgesteld om te kiezen voor gekleurde opties, in plaats van conventionele zwarte schaduwen.

Schoppenaas

Er wordt aangenomen dat voor sommigen de Schoppenaas de gelukkigste is gebleken, omdat het geluk en kracht voor de drager symboliseert, maar verwoesting voor de tegenstander waar de drager tegenin gaat. Tatoeëerders kunnen een breed scala aan opties geven om uit te kiezen, met de Schoppenaas als de belangrijkste focus. Sommige ontwerpen omvatten vlammen, het tonen van passie of dobbelstenen, het impliceren van onvoorziene toekomst, Lady Luck, het betekenen van lust of schedel, het impliceren van vernietiging en dood, enzovoort.

De Jack of Clubs

Ook bekend als de ‘Card of Life’, is de Jack of Clubs enorm populair. Het symboliseert over het algemeen het nemen van relaties en banden door compromissen en samenwerking. Koop een zwart-wit origineel tattoo-ontwerp met schaduw, of kies voor de kleur en surrealistische kunst die bij je smaak passen.

De Koning der Harten

Het is vrij onmogelijk om de King of Hearts weg te laten terwijl je het hebt over tatoeages met pokerthema. Deze tatoeages zijn over het algemeen net zo kleurrijk als de kaart zelf. Naast het conventionele kaartontwerp, kunnen mensen ook kiezen voor een geanimeerd King of Hearts-ontwerp of een echt koningsportret dat in het kaartontwerp is omcirkeld. Sommige mensen gebruiken dit ontwerp om hun liefde en verlangen naar kaarten uit te drukken, terwijl anderen zichzelf als koning beschouwen en hun heerschappij uitdrukken op het gebied van liefde.

Paar kaarten

Meestal dragen koppels een paar kaarten als hun bijpassende tatoeage. Meestal draagt een partner een koning, terwijl de andere een koning draagt op dezelfde locatie van het lichaam. Harten en kronen worden meestal toegevoegd aan de tatoeages van het paar. Er wordt aangenomen dat koppeltattoos geluk, kracht en liefde tussen de twee mensen overbrengen.

Conclusie

Tatoeages zijn vaak een resonantie van de innerlijke stem van een individu en worden nog belangrijker als het gepaard gaat met de kracht en het geluk van de pokerkaarten. Poker tatoeages zijn enorm populair en worden meestal het kernelement gemaakt in bijna alle gok tattoo ontwerpen. Volg de juiste tattoo tips nadat je geïnkt bent om je tattoo in de beste conditie te houden.