Tatoeages met kaarten: wat te kiezen?

Tatoeages zijn een enorme hit onder mensen van alle leeftijden, van tieners tot volwassenen. Men kan hun favoriete motieven er gemakkelijk op laten inkten. Variërend van minimalistische tatoeages tot sierlijke inktpatronen, kunnen tattoo-enthousiastelingen kiezen uit een verscheidenheid aan opties. De meest voorkomende tattoo-ideeën zijn vlinders, kleine bloemen en kosmische patronen, een elegante draak, harten en vleugels, met minimalistische dierencontouren en poten als de nieuwe trend onder de jongeren.

Mensen zoeken ook naar tatoeages die hun hobby’s en hun persoonlijkheden vertegenwoordigen. Sommigen van hen genieten van het spelen op internationale online casinosites of gokoperators alleen in hun regio. De kaartsymbolen zijn populaire tattoo-ideeën omdat ze allemaal verschillende kwaliteiten symboliseren. Als je van gokken houdt en nieuwe tattoo-ideeën wilt uitproberen, kun je deze lijst bekijken en je favoriete kaarttattoos kiezen!

Minimalistisch kaartsymbool

Als u in de war bent of niet zeker weet welke tatoeage u moet krijgen, kunt u gaan voor een eenvoudige omtrek van een basiskaartsymbool, zoals diamanten of harten. De tatoeage ziet er zowel chique uit als past bij elke outfit die je leuk vindt. Het eenvoudige ontwerp is ook perfect voor u als u niet van gecompliceerde of ingewikkelde patronen houdt. Je kunt ook gaan voor kleine schoppen, harten of nummers zonder enige omtrek om je lichaam te versieren, deze zijn zowel schattig als omvatten een meer pijnloos proces.

Gekleurd kaartsymbool

Je kunt breken uit het ouderwetse zwart en rood en gaan voor een veelkleurig, levendig kaartpatroon. Het kleurrijke kaartsymbool is zowel uniek als aantrekkelijk en is perfect voor diegenen die een eigenzinnige en brutale tatoeage willen om hun lichaam te versieren.

Koning en Koningin Kaart Symbool

De koning en koningin kaartsymbolen zijn populaire kaarttattoos die er elegant en koninklijk uitzien en bij de pokerspelers passen. De ingewikkelde ontwerpen en de ingeschreven personages zijn je go-to als je van luxe tatoeages met rijke kleuren en patronen houdt. De konings- en koninginsymbolen vertegenwoordigen ook macht en schoonheid en dus een geweldige keuze voor u.

Tarotkaart Symbool

Tarotkaarten hebben aangename plaatjes die een verhaal vertellen en worden meestal gebruikt voor waarzeggerij. Mensen leggen ook symbolische nadruk op tarotlezen en ze worden beschouwd als een geluksbrenger, vooral kaarten zoals de wereld, de zon, de maan en de ster. Je kunt ook gaan voor de duivel en de gehangen man tarot symbolen als je de gotische motieven aantrekkelijk vindt. Tarotsymbolen zijn allusief voor gnostische symboliek en een goede keuze als je van verhalen vertellen door middel van foto’s houdt.

Ace Card Symbool

Als je van risicovolle spellen, grote overwinningen en een ambitieuze speler houdt, moet je zeker de aaskaarttattoo laten zetten. De aas heeft de hoogste waarde onder de kaartspellen en is synoniem met de nummer één, representatief voor de toppositie. Je kunt het aassymbool combineren met andere motieven zoals rozen en schedels om een voorbeeldige tatoeage te krijgen.

Ingewikkelde body tattoo met meerdere kaartsymbool

Misschien vind je complexere en gedetailleerdere tatoeages die meer van je lichaam bedekken, zoals armen of borst. In dat geval kunt u kiezen voor veelzijdige motieven met meer dan één kaartsymbool, samen met andere gokmotieven zoals dobbelstenen, kleine muntcontouren, chips en niet-gokkende sierlijke patronen. Je kunt pronken met deze tatoeages omdat ze zowel modieus als aantrekkelijk zijn.

Bloemen met kaartsymbool

Er is niets dat beter samengaat met kaarten dan bloememblemen of patronen in tatoeages, vooral rozen en intens gekleurde bloemen zoals porseleinen rozen, tulpen, lavendels. U kunt uw kaartsymbool koppelen aan een elegante bos bloemen om de schoonheid van uw tatoeage te vergroten. Je kunt ook bloemen krijgen die je favorieten zijn of die duidelijke betekenissen achter zich hebben om je tatoeage specialer te maken.

Anime met kaartsymbool

Anime is in zwang bij mensen van alle leeftijden en als je een anime-watcher bent, afgezien van het feit dat je een gokliefhebber bent, kun je iconische anime-personages koppelen aan je gekozen kaartsymbolen. Je kunt ook afbeeldingen krijgen die zijn gekoppeld aan gok-animes om je voorliefde voor gokken te benadrukken.

Schedels en vlammen met kaartsymbool

Het schedelmotief is altijd gebruikt met azen, schoppen en koningen en vertegenwoordigt een donker maar somber thema van dood en vernietiging, maar tegenwoordig worden ze gebruikt als leuke en eigenzinnige symbolen om andere te begeleiden. Je kunt tatoeages krijgen met een bonte kleur in plaats van het traditionele zwart-wit om een eigenzinnige kijk te krijgen. Naast schedels gaan ook vlampatronen gepaard met schedelmotieven en kaartmotieven en zijn ze net zo gunstig als zij. Als een schedelthema zwaar voor je is, kun je kiezen voor een flamboyant vlamontwerp met kaartsymbolen.

Abstract kaartsymbool

Als je helemaal out-of-the-box wilt zijn en kiest voor iets non-mainstream moet u abstracte, niet-grafische kaartsymboolpatronen kiezen. Het abstracte patroon bevat de bekende kaartsymbolen met niet-gerelateerde ontwerpen en vormt er een volledig nieuw patroon mee, zoals een dier of een object. Als je je gokhobby er symbolischer uit wilt laten zien, moet je voor abstracte ontwerpen gaan.

Conclusie

Kaarttattoos hebben veel meer variaties dan men in een lijst kan opsluiten. Als je van spellen als poker houdt, kan het een goed idee zijn om je eerste tatoeage te laten zetten die verband houdt met je hobby.  Het is aan jou om te beslissen welke kaart jou het beste vertegenwoordigt of welke voor jou een speciale betekenis heeft. Deze lijst geeft je een kort inzicht in waar je misschien naar op zoek bent, dus ga je gang en probeer een aantal verleidelijke tattoo-ideeën uit die bij je smaak passen.