Pierced: de beste plek voor oorpiercing bij mij in de buurt

Veel culturen wereldwijd omarmen oorlelpiercing als een standaardprocedure voor alle geslachten. Met een eenvoudige Google-zoekopdracht naar ‘oorpiercing bij mij in de buurt’, vindt u waarschijnlijk honderden resultaten voor bedrijven die de service tegen lage kosten uitvoeren. Het feit dat veel mensen piercings aanbieden, betekent echter niet dat zomaar iedereen ze voor je kan – of zou moeten – doen.

De meeste mensen realiseren zich niet dat piercings een procedure zijn die een veilige en schone omgeving vereist. Daarom hebben onze professionele piercers bij Pierced allemaal een certificering voor door bloed overgedragen pathogenen. Met jarenlange piercingkennis en steriele hulpmiddelen van medische kwaliteit zorgen we ervoor dat uw piercingervaring zo soepel en hygiënisch mogelijk is.

Boek en Oorpiercing in Newmarket

Zelfs nadat u de procedure hebt voltooid, is het verzorgen van uw nieuwe piercing net zo belangrijk als het veilig laten doen. Gelukkig kun je jezelf met een beetje onderzoek beschermen tegen infecties en je kans op een negatieve ervaring verkleinen. Weet wat je kunt verwachten voordat je gaat en blijf consistent met het nazorgproces.

Welke leeftijd is het beste om oren te doorboren?

Behalve dat je oud genoeg bent om voor een piercing te zorgen, is er geen ideale leeftijd om oren te doorboren. In sommige culturen laten ouders vaak de oren van hun baby’s doorboren. Het is echter het beste om te wachten tot een kind zijn vaccinaties ontvangt voordat hij zijn eerste oorbellen krijgt.

Bij Pierced is de minimumleeftijd voor oorpiercingprocedures 5 jaar. Kinderen tot 14 jaar moeten een ouder of wettelijke voogd hebben tijdens het proces. We raden aan om te wachten met het doorboren van oren totdat een persoon kan zeggen dat ze pijn ervaren. Een baby of peuter kan met de piercing spelen en infectie of irritatie veroorzaken.

Boek een Oorpiercing in Mississauga

Hoe lang moeten nieuwe piercings pijn doen?

Een nieuwe piercing kan de eerste paar dagen pijn doen, maar de pijn is vaak gering en gemakkelijk te beheersen. Het zal niet interfereren met dagelijkse activiteiten of slapen. De scherpste pijn die u zult voelen, is tijdens het proces zelf – zolang het maar door een professional wordt gedaan.

De pijn mag niet intens zijn tot het punt waarop het ondraaglijk is. Verwacht wat pijn en vergeet niet om nooit aan het oor aan te raken of te trekken. Als u ongewone zwelling of extreme pijn opmerkt, kan dit een teken zijn van een infectie. Zorg ervoor dat u onmiddellijk een medische professional bezoekt.

Genezing en pijn zijn ook afhankelijk van de locatie van de oorbel. Een oorlelpiercing doet bijvoorbeeld minder pijn dan de schelp, helix of tragus.

Oorpiercing

Kan ik mijn pas doorboorde oorbellen een uurtje uittrekken?

Als algemene regel raden we niet aan om je piercings de eerste zes weken te verwijderen. Zelfs als je de oorbel wilt vervangen, doe dit dan pas als je piercing volledig geneest.

Er zijn twee redenen waarom we aanraden om je oorbellen vast te houden in de piercing. De eerste is om het risico op infectie te verminderen. Hoe meer u uw sieraden hanteert, hoe groter de kans dat bacteriën in het gat sijpelen en een infectie veroorzaken.

De tweede reden betreft de natuurlijke sluiting van je piercing. Wanneer je je oren doorboort, begint je lichaam het gat op natuurlijke wijze te genezen. Wanneer je de oorbel uit de piercing haalt, zal het gaatje snel weer dicht gaan, zeker binnen de eerste zes weken.

Welke sieraden moet ik gebruiken voor mijn oorpiercing?

Wij raden het gebruik van gouden oorbellen aan wanneer je kiest voor je eerste oorpiercing. Andere soorten materialen werken ook goed, zoals titanium en chirurgisch staal. Zorg er in het geval van goud altijd voor dat de oorbellen puur zijn en niet alleen verguld. De meest voorkomende soorten gouden oorbellen zijn:

Meestal maken piercings gemaakt van 14k goud of hoger de beste keuzes. Goud is een neutraal metaal en heel weinig mensen zijn er allergisch voor. De verschillende tinten goud zien er ook geweldig uit op elke huidskleur.

Oorpiercing plaatsen

Een veel voorkomende mythe met betrekking tot oorbelmaterialen om op te letten, heeft betrekking op een “hypoallergeen” label. Hypoallergeen betekent niet noodzakelijkerwijs dat de sieraden uw huid niet irriteren, dus koop uw sieraden altijd bij een gerenommeerde verkoper. Verschillende merken maken geweldige gouden oorbellen, en we verkopen ze op Pierced! We houden van Junipurr Jewelry – plus BVLA, Maria Tash en Buddha Jewelry Organics.

Onze favoriete Junipurr sieraden

Kan ik mijn pas doorboorde oorbellen eruit halen om ze schoon te maken?

Streef ernaar om je oorbellen aan te houden zonder ze te verwijderen tijdens de eerste drie tot zes weken nadat je hebt doorboord. Je kunt je oorbellen schoonmaken terwijl ze in je oren blijven zitten. Professionele piercingstudio’s zullen opvallen door het nazorgadvies dat ze geven.

Met behulp van de zoutoplossing die uw piercer zorgt ervoor dat je je piercing gemakkelijk kunt reinigen met een watje. Als je de zoutoplossing niet bij de hand hebt, werkt ontsmettingsalcohol ook. Je moet je piercing elke dag schoonmaken en ijverig zijn als het gaat om het ’s nachts weghouden van je haar van de piercing.

Als je je oorbellen verwijdert en vergeet ze te vervangen, zal het gat sluiten. Het kan zijn dat je de stud er weer in moet forceren, wat pijnlijk kan zijn. Als je je handen niet grondig wast en de oorbel steriliseert, kan een infectie je piercing verpesten. We raden niet aan om te proberen je eigen oren opnieuw te doorboren als het gat volledig is gesloten. Het is het beste om terug te komen naar de winkel om het professioneel te laten doen.

Veilig en sanitair bij Pierced

Bij Pierced voeren we veilige piercingprocedures uit en nemen we de tijd om vóór het proces met elke klant te praten en hen te leren kennen. We gebruiken nooit geweren en werken met trots met holle, tri-afgeschuinde, teflon-gecoate naalden voor eenmalig gebruik.

Oorpiercing bij mij in de buurt

Onze professionals zijn van de hoogste professionele integriteit. Wij geven om onze cliënten en helpen u graag met eventuele nazorg. Bezoek vandaag nog een van onze Pierced-locaties voor een veilige en leuke ervaring. Heb je al een piercing? U kunt nog steeds winkelen voor hoogwaardige, mooie sieraden uit onze online winkel.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.