Overwegingen met betrekking tot tatoeages voor homoparen

Dus je bent lid van de LGBTQIA + -gemeenschap en hebt besloten om een tatoeage te laten zetten. En geen tatoeage maar bijpassende tatoeages met je partner. Welnu, het is het moment om je voor te bereiden, want er zijn verschillende dingen waarmee je rekening moet houden voordat je wordt geïnkt.

Je moet er geen spijt van krijgen. Het is vrij permanent, tenzij je heel veel geld wilt uitgeven en veel pijn hebt om het te laten verwijderen. Laten we eens kijken waar homoparen aan moeten denken voordat ze tatoeages laten zetten.

Neem aanwijzingen van de omstandigheden toen je elkaar voor het eerst ontmoette

Als het de tatoeage van een paar is, moet het iets speciaals zijn voor jullie tweeën. En het moet heel speciaal zijn als je er de rest van je leven elke dag naar gaat kijken. In sommige opzichten is het zelfs zinvoller en permanenter dan het huwelijk.

Bij het kiezen van welke inkt je gedaan wilt krijgen, moet je rekening houden met belangrijke momenten in je relaties. Je kunt je herinneren wanneer je elkaar voor het eerst ontmoette, je eerste date, het moment dat je wist dat je verliefd was, of een ander cruciaal moment in je relatie.

Wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet is waarschijnlijk het belangrijkste moment (vooral als je meerdere tatoeages bij elkaar krijgt, is dit degene waarmee je moet beginnen). Onthoud hoe je elkaar hebt ontmoet, hoe je je voelde, waar je was, muziek, decor, mensen, alles, en kijk of er iets in je opkomt dat zou kunnen werken. Of het nu ging om gay dating online, traditioneel datingspel of iets anders – het zou een emotioneel stempel achterlaten en zou waarschijnlijk een nog sterkere empathische impact hebben dan al het andere.

Zorg ervoor dat het geen korte fling is

Als je vrij dicht bij het begin van je relatie bent, moet je ervoor zorgen dat het geen fling is en dat jullie twee de afstand gaan afleggen en voor een zeer lange periode samen zijn. Als het alleen een zomerse romance is, moet je niet het risico lopen om samen een tatoeage te laten zetten.

Ervan uitgaande dat, zoals de meerderheid van de homokoppels tegenwoordig die je op een datingsite hebt ontmoet, je een tatoeage kunt laten zetten om je relatie te vieren, maar als je het weet, is het serieus.

Als je hebt besloten om een aansluiting te maken en ze leuk genoeg vond om ze een paar keer voor het ontbijt te zien en nog wat meer samen te slapen, betekent dit niet dat je klaar bent voor deze stap.

Flings zijn flings, en ware liefde is heel anders. Bespreek en kijk of jullie allebei hetzelfde voelen en kijk of jullie zien dat deze relatie een echte toekomst heeft.

Bespreek ideeën met een betrouwbare tatoeëerder

Op dezelfde manier is het belangrijk om de juiste persoon te vinden om koppels te laten tatoeëren; het is belangrijk om de juiste tatoeëerder te vinden. Er zijn veel ideeën voor tatoeages voor koppels, maar niet allemaal zijn ze even stijlvol en mooi, en sommige zien er na een tijdje misschien niet geweldig uit of zijn moeilijk uit te voeren.

Je moet een betrouwbare tatoeëerder vinden die zeer bekwaam is en je ideeën en de zijne bespreken en kijken of je de perfecte optie kunt vinden, iets dat zelfs over jaren mooi zal zijn.

Kies uw perfecte ontwerp

Je kunt iets kiezen dat een van jullie tekent, iets dat een vriend voor je tekent met jullie beiden in gedachten, iets dat je online hebt gezien of zelfs een van de beste LGBT-tatoeages.

Je moet hier zeker op slapen en je alleen laten tatoeëren als je er allebei zeker van bent dat dit is wat je wenst. Je moet het perfecte ontwerp en de perfecte plek op je lichaam kiezen. En laat het ook tegelijkertijd of door dezelfde artiest doen.

Je zou dezelfde tatoeage kunnen krijgen of verschillende die een geheel vormen. Er zijn veel ideeën om rekening mee te houden.

Zorg voor de juiste zorg voor uw tatoeage

Nazorg is super belangrijk voor tatoeages. Als je het niet zorgvuldig schoonmaakt en er zalf of crème op doet, en als je aan de korstjes plukt, kun je een infectie krijgen, de tatoeage verpesten of nog een pijnlijke sessie doormaken om het opnieuw te krijgen.

Je moet met je tatoeëerder praten, want hij / zij zal je alle nodige details geven over hoe je er het beste voor kunt zorgen. En je moet 100% de richtlijnen volgen om ervoor te zorgen dat het er geweldig uitziet en geweldig aanvoelt.

Conclusie

Tatoeages voor homoparen zijn in theorie een geweldig idee, maar je moet ze grondig overwegen. Zoals je niet iedereen die je ontmoet op online datingwebsites meeneemt om je ouders te ontmoeten, zou je geen enkele man moeten krijgen om de tatoeage van een paar met je te laten zetten.

Tatoeages lijken veel op online datingwebsites. Sommige zijn perfect als je alleen bent en niets ernstigs verlangt; anderen zijn voor altijd. Semi-permanente zijn goed voor nu, maar permanente moeten grondig worden overwogen.