Moet je een tatoeage laten zetten voor je paar?

Een tatoeage laten zetten met iemand met wie je aan het daten bent, is een omstreden onderwerp. Tatoeages zijn immers voor altijd, en dat heeft veel mensen pauze gegeven als het gaat om inkt. We gaan de voor- en nadelen voor je afwegen, zodat je een goed idee hebt of het de moeite waard is.

Wat als uw date tatoeages niet goedkeurt?

Voordat je zelfs maar overweegt om een tatoeage te laten zetten met een romantische partner, moet je nadenken over wat er zou gebeuren als je met iemand zou daten die tatoeages helemaal niet op prijs stelde. Als dat iets is waar je je zorgen over maakt, dan is het het beste om doelbewust matches te vinden die inkt waarderen. De Benaughty-recensie laat zien dat de site mensen uit alle lagen van de bevolking heeft, inclusief degenen die hete inkt hebben. Dus als je tatoeages hebt, zul je zeker iemand ontmoeten op zo’n datingsite die de kunstvorm waardeert. U kunt het filtersysteem eenvoudig online gebruiken om iemand te ontdekken die dezelfde interesses deelt als u. Anders zou je mensen kunnen ontmoeten op tattoo-conventies, winkels of andere waarschijnlijke plaatsen.

Pro: u kunt bijpassende inkt krijgen

Een groot voordeel dat bestaat met betrekking tot het krijgen van tatoeages is dat je altijd bijpassende inkt kunt krijgen met je romantische partner. Niets is beter dan een tatoeage te laten zetten die je met je partner kunt delen. Natuurlijk wil je iets kiezen dat belangrijk genoeg is voor jullie beiden om voor altijd op je huid te worden gezet. Een geweldige manier om over onderwerpen na te denken, is door te kijken naar wat je met elkaar gemeen hebt. Je kon een citaat krijgen van je favoriete film of het symbool van de band die speelde toen jullie elkaar ontmoetten tijdens een concert. Het is vaak het beste om met je partner door een grote verzameling verschillende tattoo-opties te kijken, zodat je allebei degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Pro: u kunt iets zinvols krijgen om uw partnerschap te eren

Een belangrijk voordeel van het krijgen van een tatoeage met je romantische partner is dat je iets belangrijks in je relatie kunt herdenken. Hebben jullie beiden onlangs te maken gehad met het verlies van een dierbare? Dan kun je ze samen eren en tatoeages laten zetten die je liefde laten zien. Je kunt ook overwegen om een tatoeage te laten zetten die beschrijft hoe je relatie jullie beiden ten goede komt. Je kunt bijvoorbeeld een puzzelstukje op je krijgen dat laat zien hoe je partner de puzzel in je leven mist. Tatoeages zijn ongelooflijk veelzijdig en je kunt woorden of symboliek gebruiken om jezelf eraan te herinneren en anderen te laten zien waarom je zo diep verbonden bent met en verliefd bent op de persoon die je romancing.

Nadelen: Compromissen sluiten op tatoeages laat beide mensen ongelukkig

Een belangrijk thema dat het onderwerp tatoeages voor koppels doordringt, is dat ze compromissen moeten sluiten als ze er een krijgen voor of met hun partner. Het probleem dat gepaard gaat met compromissen is dat beide partijen de tatoeage moeten ondertekenen voordat deze op hun lichaam wordt geïnkt. Dat kan een goede manier zijn om ervoor te zorgen dat jullie je allebei vertegenwoordigd voelen in het idee om een tatoeage te laten zetten, maar het betekent ook dat je een tat kunt krijgen die niet echt vertegenwoordigt wat je wilt. Of dat nu iets is over je relatie of een artistieke visie, compromissen kunnen je boos maken over de ultieme weergave van de kunst op je lichaam. Daarom is het een goed idee om gewoon door te gaan met een eigen tattoo-idee in plaats van input van anderen te krijgen.

Nadelen:: You Might Regret It

Ten slotte kun je uiteindelijk spijt krijgen van je tatoeage als je deze baseert op een relatie. Mensen krijgen tatoeages waar ze de hele tijd spijt van hebben, en ze voelen die emotie om vele redenen, zoals:

  • Veranderende persoonlijkheden
  • Ongeschoolde kunstenaars die slechte inkt op hun lichaam achterlaten
  • Plaatsing van de tatoeage op hun lichaam

Maar een andere reden waarom mensen spijt hebben van hun tatoeages is dat ze voor altijd een herinnering zullen hebben aan hun interactie met iemand, en die relatie kan vluchtig zijn geweest. Niets is erger dan je shirt uit te trekken om te gaan zwemmen en de naam van je voormalige vlam op je huid te hebben zodat iedereen het kan zien. Hoewel het op dat moment misschien een mooi gebaar lijkt, heb je misschien spijt van de tatoeage van je paar. Het is ook een goede vuistregel om nooit iemands naam op je lichaam te krijgen, tenzij ze familie van je zijn.

Het laten zetten van een tatoeage van een paar is een belangrijke beslissing en het heeft voor- en nadelen zoals elke andere beslissing. Je kunt je relatie op een zinvolle manier vieren met zo’n kunstwerk, en het kan het gevoel van eenheid in je partnerschap verbeteren. Vergeet niet dat tatoeages semi-permanent zijn en enige moeite zullen kosten om te bedekken of te verwijderen als je uiteindelijk spijt krijgt van de kunst.