Graveer inkt memorial tattoos – De nieuwe norm

We hebben allemaal die ene persoon die ons zeer dierbaar was en niet langer op Aarde is. Sommige mensen laten een prominente stempel op ons leven achter en we willen ze voor altijd herinneren. Herdenkingstatoeages zijn een manier om dit te doen.

Sinds de tijd weet, zijn tatoeages populair bij mensen van alle soorten. Terwijl sommigen het doen voor persoonlijke expressie, kunnen anderen het zelfs doen als een tribaal ritueel. Herdenkingstattoos komen nu vaker voor omdat het een manier biedt om een eerbetoon te brengen aan iemand die een belangrijke rol in je leven heeft gespeeld. Ze kunnen van verschillende typen zijn. Ze hebben niet noodzakelijkerwijs namen, maar kunnen ook iets over de betrokken persoon weerspiegelen, zoals hun geboortedatum / overlijden, sterrenbeelden of een item dat hen dierbaar was.

Als je rouwt, is het raadzaam om even te wachten, totdat je meer grip op jezelf hebt voordat je beslist wat je gedaan wilt krijgen, omdat dit zeer emotionele momenten voor je kunnen zijn. Geef jezelf wat maanden zodat je met een heldere geest een ontwerp kunt kiezen. Het is beter om een positief reflecterend teken van de overledene te kiezen, zodat het je blij maakt als je het ziet, in plaats van je verdrietig te maken.

Shane ZfnnHkcW9A0 Unsplash
Bron afbeelding:

Alles wat u moet weten Herdenking tatoeages met crematie as

Dit soort tatoeages zijn een nieuwe manier om een herdenkingstattoo te krijgen. U kunt uw overleden dierbaren gecremeerde as gebruiken om een tatoeage te maken met en hun geheugen op een unieke en langdurige manier te markeren. Voor het krijgen van een tatoeage met as is het proces vrijwel hetzelfde als dat van een normale tatoeage. De kunstenaar zal enkele as van de crematieresten steriliseren. Het zal worden gereduceerd tot een fijn poeder. Vervolgens wordt de gezuiverde as gecombineerd met standaard tatoeage-inkt. De inkt wordt gebruikt in het tattoo gun en de tattoo wordt op je huid getekend. Hoe fijner de as is, hoe kleiner de kans dat ze de tatoeageapparatuur verstoppen. Het zal in staat zijn om soepel te mengen met de tatoeage-inkt. Ook de professionaliteit en ervaring van de tatoeëerder zal een belangrijke rol spelen. Ze moeten een vergunning hebben, omdat ze de speciale voorzichtigheid moeten kennen die ze tijdens het hele proces moeten nemen.

Dit zal echt en letterlijk een persoonlijke en unieke manier zijn om een stuk van je overledene je hele leven met je mee te dragen. Omdat de gecremeerde as bij een zeer hoge temperatuur wordt verbrand, elimineert dit de kans op infectie. Er moeten echter voorzorgsmaatregelen worden genomen over hoe de as wordt behandeld, omdat ze in een steriele omgeving moeten worden bewaard. Het blootstellen aan verontreinigende stoffen kan leiden tot besmetting, waardoor de tatoeage kwetsbaarder wordt voor infecties.

Memorial Tattoos gemaakt van crematie-as worden nog steeds doordrenkt met standaard tattoo-inkt, daarom ziet het er vrijwel hetzelfde uit. Voor de zekerheid kunt u uw dermatoloog raadplegen om ervoor te zorgen dat u geen allergische reactie of jeuk heeft nadat u er een heeft gekregen.

Dingen om in gedachten te houden bij het krijgen van een herdenking Crematie Ash Tattoo

Veel elementen om ons heen kunnen een stempel drukken op ons leven. Terwijl sommigen het misschien krijgen om de herinnering aan hun geliefden te herdenken, kunnen anderen het krijgen als een eerbetoon aan hun huisdier dat een vriend voor het leven of oorlogshelden is geweest. De gevoelens die in dit type tatoeage worden gestopt, zijn om ze permanent te markeren als een deel van ons leven nadat ze weg zijn. Hieronder staan enkele dingen om in gedachten te houden wanneer u een herdenkingscrematietattoo krijgt.

Geef het een persoonlijk tintje

Het is altijd goed om je eigen unieke manier te vinden om de herinnering aan een geliefde weer te geven. Er zijn verschillende veel voorkomende herdenkingstatoeages. Probeer na te denken over herinneringen die je had met je geliefden en hoe je ze zou willen onthouden. Bijnamen, foto’s van hen, een item dat hen weerspiegelt als een gitaar als de persoon een gitarist was, enz. Zijn enkele voorbeelden. Je kunt zelfs zelf een ontwerp tekenen om het nog unieker te maken.

Controleren op fouten

Als u een naam of een zin laat tatoeëren, zorg er dan voor dat u geen spelfouten hebt. Het is oké om een tatoeagetekst in een vreemde taal te laten doen. Niet iedereen hoeft te begrijpen wat er staat. Het is echter belangrijk om twee of drie keer te controleren voordat u de formulering bevestigt om er zeker van te zijn dat de spelling, grammatica en andere elementen van de tatoeage correct zijn. Er zijn veel te veel gevallen waarin mensen een tatoeage hebben die verkeerd is gespeld en het verandert het hele concept eromheen volledig.

Vind een professionele tatoeëerder

Motoki Tonn RF6NLFcWsxk Unsplash
Bron afbeelding:

Niet alle tatoeëerders zijn hetzelfde. Hoewel sommigen misschien goed zijn in tekenen, kunnen anderen ook nuttig zijn om ontwerpen voor u voor te stellen die weerspiegelen wat u op zijn best wilt. Bij kunstenaars die crematie-as gebruiken, is er ook het niveau van experience moeten ze nodig hebben om het goed te kunnen doen. Boek geen afspraak met de eerste tatoeëerder die je ontmoet. U kunt verschillende studio’s bezoeken en eerst controleren of de studio en apparatuur schoon en hygiënisch zijn. U kunt ook een kijkje nemen naar hun eerdere werk dat is gedaan door hun beoordelingen online te controleren. Omdat dit een permanente beslissing zal zijn die je voor je leven zult nemen, moet je je er niet in haasten, maar eerder je eigen tijd nemen.

Hoewel het krijgen van een herdenkingstattoo een vorm van uitdrukking is van hoeveel je van de overledene houdt of mist, kan het ook een constante herinnering zijn aan het verlies van hun leven. Als je emotioneel niet sterk genoeg en voorbereid bent, kan dit je achterlaten met een constante pijnlijke herinnering en je emotioneel uitgeput houden voor een lange tijd. Neem daarom de tijd voordat je deze grote beslissing in je leven neemt.