Je volgende piercing plannen voor na de COVID-19-pandemie

Hoewel onze piercingstudio’s momenteel gesloten zijn om de verspreiding van het COVID-19-virus te helpen stoppen, is ons team hard aan het werk geweest. Of we nu online oorprojecten cureren of uw piercingvragen beantwoorden via e-mail en DM, het is een goed moment geweest om één-op-één digitaal contact te maken met onze klanten en plannen te maken voor de toekomst!

Net zoals we druk bezig zijn geweest met het inpakken van je online bestellingen en het boeken van afspraken voor wanneer we terugkomen, is het de perfecte tijd voor jou om je volgende piercing te plannen! Hieronder bespreken we een paar stappen die je moet nemen bij het zoeken naar sieradeninspiratie, piercingplaatsingen, ook hoe je een afspraak kunt maken voor als we onze deuren weer openen!

Kunnen we een oorcuratie voor je in kaart brengen?

Soms kan het lastig zijn om met een idee te komen voor een volledige look! We zijn onlangs begonnen met het aanbieden van een online oorcuratieservice waarbij onze klanten een foto van hun oor insturen en onze medewerkers ontwerpen een complete look met sieraden die we in onze studio op voorraad hebben! Dit stelt ons in staat om u te begeleiden op basis van uw persoonlijke anatomie, smaak en budget, allemaal zonder uw bank te verlaten! Klik hier om u aan te melden voor een online oorcuratie afspraak.

Oorcuratie

Welke stijl van sieraden is voor jou?

Persoonlijke stijl is precies dat, persoonlijk. En je sieraden moeten dat weerspiegelen! In onze online winkel bieden we een breed scala aan metalen, edelstenen, ontwerpen en texturen als het gaat om lichaamssieraden. Bij het winkelen voor nieuwe lichaamssieraden is het belangrijk om ook je levensstijl in gedachten te houden! Als u bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan wat meer glamour, is misschien echte diamanten en 14k goud meer uw stijl. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer minimalistische look, zijn gouden ballen, goudstaven en naadringen misschien de beste keuze!

Bekijk onze Instagram-pagina en het tabblad “winkel” op onze website voor wat inspiratie op het gebied van sieraden.

Welk type piercing is perfect voor jou?

Piercingplaatsing is een ander essentieel onderdeel van het planningsproces. Van tevoren beslissen waar je je nieuwe piercing wilt hebben, maakt het comfortabeler voor zowel jou als je piercer! Heb je bestaande piercings die de piercer misschien moet kennen? Heb je de juiste anatomie om de piercing die je in gedachten hebt te ondersteunen? Dit zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden.

Op momenten dat je je piercer niet persoonlijk kunt ontmoeten – zoals in de huidige tijd van social distancing – zal een foto van het gebied op je lichaam dat je wilt doorboren een zeer nuttig beeld zijn voor je piercer! Een ander ding om te overwegen bij het nadenken over plaatsing is zichtbaarheid. Wil je je piercing kunnen zien of anderen het regelmatig laten zien?

Blader door sociale media voor ideeën

Nu je de stijl van tatoeage en plaatsing van je tatoeage kent, is het tijd om op zoek te gaan naar ideeën. De Pierced Instagram- en Pinterest-pagina’s zijn geweldige plekken om je jacht te beginnen. Beide zullen u blootstellen aan een brede selectie van sieraden en plaatsingsopties. Je kunt ook een paar van onze piercers-pagina’s bekijken met extra foto’s voor inspiratie!

Neem contact met ons op om uw afspraak te boeken

Het feit dat onze studio’s momenteel gesloten zijn, betekent niet dat we je nieuwe piercingideeën niet willen horen! Onze medewerkers beantwoorden vanaf 1 juni nog steeds e-mails en boeken klanten. Gebruik het formulier op onze website om ons uw piercingidee te vertellen en we kunnen het proces starten. We kijken ernaar uit om zo snel mogelijk met u samen te werken!

Heeft u de benodigde nazorgproducten?

Het is nooit te vroeg om je voor te bereiden en voor te lichten over de juiste piercing nazorgtechnieken. Onze online winkel biedt allemaal dezelfde piercing nazorgproducten die we op onze fysieke locaties verkopen. Terwijl u wacht op uw afspraak, is het een geweldig idee en tijd om ervoor te zorgen dat u alles klaar hebt voor wanneer u thuiskomt. Onze nazorgproducten worden de volgende werkdag verzonden. Sommige zoals PurKlenz kunnen zelfs worden gebruikt als een dagelijkse antimicrobiële zeep voor uw handen of een deel van uw lichaam dat in contact kan komen met de buitenwereld.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.