Is het veilig om Lidocaïne te gebruiken voor tatoeages?

Wat is Lidocaïne en welke rol speelt in de tattoo-industrie?

Het kan een complete redder in nood zijn voor degenen die niet het uithoudingsvermogen hebben om hoge pijn te hebben en toch een tatoeage nodig hebben.

Weinig mensen genieten en fascineren de endorfines die vrijkomen tijdens het dragen van de tatoeagepijn, maar het kan eng leed zijn voor vele anderen. Dat zou de reden kunnen zijn waarom verdovende middelen zijn ontstaan.

Maar de selectie van de juiste verdovende crème is ook een lastige taak voor de tattoomakers, en een lichte kwaliteitsvermindering kan hun reputatie in gevaar brengen.

Als je het hebt over alle beschikbare opties, is Lidocaïne de beste.

Ideale verdovende crème voor tattoo pijn

Van de markt die overspoelt met tattoo verdovende crèmes, hoe zou je een selectie kunnen maken voor de beste?

Om de beste verdovende tatoeagecrème te kiezen, moet u letten op de actieve ingrediënten. Lidocaïne is een indrukwekkende verdovende crème en heeft een lange lijst van tevreden klanten en klanten om op te vertrouwen.

Tatoeëerders geven de voorkeur aan dit product voor alle kieskeurige klanten die met die stijlvolle tatoeage willen pronken, maar niet bereid zijn om de pijn te dragen.

Het is een prachtig verdovend verdovingsmiddel en de enige crème die dermatologen verkiezen voor het verdoven van de huid van patiënten voordat ze procedures uitvoeren.

Zie ook: Hoe tattoo zwelling gemakkelijk te verminderen? Do’s en Don’ts

Hoe effectief is Lidocaïne op Tatoeages?

Het gebied waar je Lidocaïne aanbrengt doodt de zenuwen en er is dan geen gevoel. Het houdt vast aan de bovenste laag van de huid, en dat is de laag waar tatoeëerders met naalden werken en penetraties doen.

Sommige mensen zijn in paniek over tatoeagepijn en veroorzaken onvrijwillige lichaamsbewegingen die de tatoeagestructuur ruïneren.

In dergelijke gevallen is het Lidocaïne-verdovingsmiddel een perfect alternatief dat kunstenaars kan helpen hun werk met precisie uit te voeren.

Het speelt ook met psychologie, omdat degenen die bang zijn voor pijn kunnen kalmeren als ze weten dat er een verdovende crème zou zijn om de tatoeagepijn te verzachten.

Kan het de tatoeages verpesten?

Helemaal niet! Het zal je tattoo helemaal niet belemmeren. Veel kunstenaars ontkennen echter het gebruik van dergelijke middelen omdat ze terughoudend zijn om dergelijke crèmes te gebruiken, wat oneerlijk is. En je hoeft ook geen speciale toestemming te nemen voor het gebruik ervan.

Onder de velen die ontkennen, zijn er nog steeds verschillende tattooshops waar dergelijke verdovende middelen beschikbaar zijn volgens uw keuze of u het wilt gebruiken of niet.

Hoe lidocaïne te gebruiken voor tatoeages?

Je kunt zien dat het een crème- of sprayvorm is die bestaat uit een concentratie tussen 2% en 5%. De toepassing ervan is vrij eenvoudig.

Breng het aan op de huid en wrijf een half uur goed in voordat je begint met het handwerk. Zodra je het hebt ingewreven, was je het af met zeep.

Wikkel het gebied nu in met een saran wrap en laat het een half uur rusten voordat je het tatoeëert. Vergeet niet dat Lidocaïne slechts een paar uur zou werken tijdens de tattoo-sessie!

Neem geen pijn waar!

Miljoenen mensen hebben het gevoel dat extreme pijnuithoudingsvermogen niet wenselijk is, en Lidocaïne helpt de mensen met die mindset.

Onder alle dure tattoo verdovende crèmes, is onze keuze Lidocaïne om alle duidelijke redenen!

We hopen dat dit artikel nuttig voor je is. Als het nuttig voor u is, deel het dan op sociale media en blijf met ons in contact voor dergelijke informatieve berichten.