50+ Japanse geisha-tatoeages voor vrouwen ()

Eerlijk gezegd zijn mensen over de hele wereld dol op de Japanse cultuur en de populariteit van Geisha-tatoeages is daar het bewijs van. Japanse anime-films zijn wereldwijd al geliefd, maar in de tattoo-wereld is er meer dan één reden om van de Japanse cultuur te houden. Geisha tattoo is er een van. Geisha zijn entertainers en gastheren die genereus zijn voor hun gasten. Hier hebben we 50 geweldige Geisha-tatoeages gekozen voor vrouwen en mannen –

Chinese Geisha Tatoeages

1. Een elegant geisha hoofd tattoo idee zou zijn om de geisha prachtig te laten zien die zich verschuilt achter een zintuig (Japanse opvouwbare handventilator).
Geisha tattoo |


2. Sommige artiesten kunnen verward raken met een Japan Geisha Girl tattoo-ontwerp en zal uiteindelijk een anime-girl-tatoeage zoals deze worden.
Geweldige Geisha Tattoos


3. Je kunt kiezen voor een realistisch Geisha tattoo-ontwerp dat is geïnspireerd op de originele looks van de Geisha’s zoals hier getoond.
Mooie Geisha Tattoos


4. Jongens willen graag mooie geisha-meisjestattoos hebben, maar een meisje kan elk type geisha-ontwerp proberen, zoals hier wordt een geisha getoond met octopusbenen.
Zwarte Inkt Geisha Tattoos


5. Geisha’s maken deel uit van traditionele Japanse culturen, maar deze stijl werd ook door andere landen overgenomen. Je kunt Geisha-ontwerpen van andere landen proberen, zoals hier is een Europese geisha-meisje-tatoeage.
Kersenbloesems Geisha Tattoos
kleine Mexicaanse tatoeages voor vrouwen


6. Geisha’s moeten de hele tijd gelukkig blijven, maar in werkelijkheid hebben ze een zeer stressvol leven. Je kunt kiezen voor een geisha tattoo met stress en pijn in haar ogen.
Chinese Geisha Tatoeages


7. Mensen voegen graag verschillende objecten toe aan hun tatoeages, maar ik denk niet dat je een afleidend object moet toevoegen aan je geisha tattoo-ontwerp.
Kleurrijke Geisha Tattoos


8. Een volledige rug geisha tattoo ontwerp wordt alleen geadviseerd aan degenen die de Geisha cultuur volledig begrijpen en respecteren vanuit de bodem van hun hart.
Cool Geisha Tattoos Volledige rug


9. Het tonen van een Geisha-tatoeage in volledige kleding is moeilijk, maar toch kun je proberen maximale kleding toe te voegen aan je geisha-tattoo-ontwerp.
Coole Geisha Tattoos


10. Je kunt ook een gothic look geven aan je geisha tattoo-ontwerp. Hier is bijvoorbeeld een mix-up van Geisha-tatoeage en een Skelton-tatoeage.
Duivel Geisha Tattoos
eenvoudige bovenarm tattoo ontwerpen


11. Geisha’s waren ook krijgers en ze vochten in de middeleeuwen. Je kunt een Geisha-tatoeage proberen met een zwaard.
Fantastische Geisha Tattoos


12. Je kunt een aquarel geisha tattoo-ontwerp hebben en het zal er nog geweldiger uitzien als je er een regenscène aan toevoegt.
Fijne Geisha Tattoos


13. Meestal beschouwen mensen Geisha als $eductive en $exy. Je kunt een Geisha-tatoeage proberen die er $eductive, temp + ing en $exy uitziet.
Bloem met Geisha Tattoos


14. Als je kleuren gebruikt in je geisha tattoo ontwerp houd er dan rekening mee dat je het extra zorg moet geven anders zal het snel vervagen.
Geisha Engel Tattoos


15. Je moet de naam weten van de kledingstukken die door een geisha worden gedragen, omdat het beschamend zou zijn als iemand je ernaar vraagt en je ze niet kunt noemen.
Geisha Cartoon Tatoeages


16. Meisjes kunnen ook kiezen voor een geisha tattoo ontwerp dat veel bloemen toegevoegd aan de jurk net als dit.
Geisha Meisje Tattoos Ontwerpen


17. Hoewel ik je niet zou adviseren om een huis in Japanse stijl toe te voegen aan je geisha-tatoeage, maar toch vinden veel mensen dit idee leuk.
Geisha Hannya Tatoeages


18. Je moet het verschil kennen tussen een Geisha, een 0iran en een maik0 voordat je een tatoeage krijgt, omdat je misschien een verkeerd tattoo-ontwerp hebt.
Geisha Tattoo Achtergrond


19. Een Geisha sleeve tattoo ontwerp is niet zo populair, maar als je er nog steeds een wilt hebben, dan is hier een ontwerp voor jou.
Geisha Tattoo Zwart en Grijs


20. Je kunt je Geisha tattoo-ontwerp ook baseren op een beroemde beroemdheid. Deze geisha tattoo lijkt bijvoorbeeld geïnspireerd te zijn door Bollywood actrice Priyanka Chopra.
Geisha Tatoeages En Betekenissen


21. Een geisha-omtrektattoo zal gemakkelijker en sneller vervagen dan zijn gekleurde tegenhanger, maar het zal zeker een goed tijdelijk tattoo-idee zijn.
Geisha Tattoos Zwart-Wit


22. Dit geisha tattoo-ontwerp lijkt geïnspireerd te zijn op de X-men Character Mystique die nog populairder werd gemaakt door Jennifer Lawrence.
Geisha Tattoos Ontwerp


23. Hier is nog een Geisha tattoo-ontwerp dat minder geïnspireerd is door de Japanse cultuur en meer geïnspireerd op Disney-animatiefilms.
Geisha Tattoos Ontwerpen


24. Kapsel van geisha tattoo moet veel meer belang worden gegeven omdat geisha’s netjes gekamde en gebonden haren hebben.
Geisha Tatoeages voor Jongens


25. Je kunt ook een dubbele blootstelling geisha tattoo-ontwerp proberen waarin de kunstenaar zal proberen een ander beeld te laten zien met je geisha-tatoeage.
Geisha Tatoeages voor vrouwelijke


26. Als je een geisha met een zwaard in je tattoo-ontwerp wilt laten zien, raad ik je aan om de geisha fel en agressief te laten zien, want op die manier ziet het er nog aantrekkelijker uit.
Geisha Tattoos voor meisjes


27. Japanse horrorverhalen zijn echt enger dan Europese of Amerikaanse horrorverhalen. Je kunt je geisha-tatoeage een enge uitstraling geven en ik wed dat het indrukwekkend zal zijn.
Geisha Tattoos voor jongens


28. Meisjes kunnen een geisha tattoo-ontwerp laten stylen met behulp van blackwork tattoo-kunst. Hierin wordt de geisha-tatoeage gemaakt met behulp van effen dikke zwarte contouren.
Geisha Tatoeages voor Man


29. Geisha gebruiken om witte make-up te dragen. Het zou goed zijn om witte make-up toe te voegen aan je geisha tattoo om het nog realistischer te maken.
Geisha Tatoeages voor Mannen


30. Hoewel ik deze geisha-tatoeage als indrukwekkend beschouw, geloof ik dat het meer op Goku (van Dragon Ball Z) in vermomming lijkt.
Geisha Tattoos voor vrouwen


31. Dit geisha tattoo-ontwerp kan veel worden verbeterd (met name van het gezicht), maar ik vond de gedetailleerde jurk van dit ontwerp leuk.
Geisha Tattoos Galerij


32. Het toevoegen van bloemen en vlinders aan je geisha tattoo geeft het een vrouwelijke look die door veel meisjes wordt bewonderd.
Geisha Tattoos Ideeën voor Meisjes


33. Een Geisha gezichtsportret tattoo is veel aantrekkelijker dan een normale geisha tattoo omdat geisha’s diepe en hypnotiserende ogen hebben.
Geisha Tattoos Ideeën


34. Als je een kleurrijke geisha-tatoeage wilt hebben, zijn de meest aanbevolen kleuren roze, hemelsblauw en wit.
Geisha Tatoeages Op Arm


35. Ik begrijp de logica van het toevoegen van een koivis aan een Geisha tattoo-ontwerp niet, maar in de Japanse cultuur worden Koi-vissen als geluk beschouwd. Dus misschien kun jij het ook eens proberen.
Geisha Tatoeages op de rug


36. Naar mijn mening is een zwart en grijs geisha tattoo-ontwerp moeilijk te doen, omdat je geisha in een traditioneel uniform moet laten zien.
Geisha Tattoos Op Biceps


37. Ogen van Geisha tattoo moeten expressief zijn en ze mogen niet verborgen zijn achter make-up. Vraag je artiest dus om daar rekening mee te houden.
Geisha Tatoeages Op Kalf


38. Veel Japanse verhalen en anime toonden Geisha vechten tegen verschillende monsters en duivels. Je kunt een geisha-tatoeage laten zetten op basis van dergelijke verhalen.
Geisha Tatoeages op de borst


39. Geisha tattoo wordt meestal beschouwd als een gemiddelde cover-up tatoeages. Ze zullen goed werken op een kleine portie en daarvoor moet je ook levendige kleuren gebruiken.
Geisha Tatoeages op volledige rug


40. De kunstenaar gaf prachtig een neo-traditionele uitstraling aan deze geisha tattoo. Hij / zij ontwierp de hele geisha-tatoeage met zwarte inkt, terwijl hij de bloemenontwerpen toevoegde met oranje inkt.
Geisha Tatoeages op halve mouw


41. Ik zou je niet aanraden om geisha-meisjestatoeages op handen te hebben, omdat de ruwe huid van de hand een ongepaste gezichtsstructuur aan de geisha zal geven.
Geisha Tatoeages bij de hand


42. Ik begrijp niet waarom de kunstenaar groene kleur heeft toegevoegd aan het gezicht van deze geisha-tatoeage? Probeerde hij een Hulk-geisha?
Geisha Tatoeages Op Been


43. Je kunt ook een Japans citaat toevoegen aan je geisha tattoo-ontwerp, maar zorg ervoor dat je de betekenis van het citaat kent, anders zou het betekenisloos zijn.
Geisha Tatoeages op schouder rug


44. In plaats van rug of borst kun je een geisha tattoo op onderarm of dijen hebben, maar het mag niet eng zijn.
Geisha Tatoeages op mouw


45. Als de artiest op de een of andere manier het gezicht van de geisha-tatoeage verprutst, vraag hem dan om zich op de jurk te concentreren, omdat dit de kijkers van het gezicht zal afleiden.
Geisha Tatoeages Op Dij


46. Dit geisha tattoo-ontwerp lijkt te zijn geïnspireerd door een oude Egyptische prinses omdat de gezichtsstructuur niet overeenkomt met een Japanse vrouw.
Geisha Tatoeages Pinterest


47. Je kunt duizenden geisha-schilderijen en -tekeningen op sites zoals Pinterest, Tumblr en DeviantArt ophalen voor je geisha-tatoeageontwerp.
Geisha Tatoeages Tumblr


48. Een geisha gezichtsportret tattoo zal er beter uitzien op borst of rug omdat het op de hand of onderarm niet genoeg ruimte krijgt.
Geisha Tatoeages


49. Je kunt ook kiezen voor een Gasha girl tattoo ontwerp dat ook de symbolen van het boeddhisme of Boeddha laat zien omdat veel geisha’s zich bekeerden tot het boeddhisme.
Prachtige Geisha Tattoos


50. Japanse geisha tattoo ontwerp kan niet leuk zijn op niet-Japans, dus probeer ze alleen als je weet over de Japanse cultuur en respecteer het.
Japanse Geisha Art Tattoos


Welk Geisha tattoo-ontwerp vond je het meest aantrekkelijk?

geisha tattoo tekening

Chinese geisha tatoeages

Geisha meisje tattoo ontwerpen

traditionele Japanse geisha tattoo

Geisha schedel tattoo

Aziatische vrouw tattoo

Amerikaanse traditionele geisha tattoo

Samurai en Geisha Tatoeages

Japan Geisha tattoo Betekenis

Geisha Dragon Tatoeages

Amerikaanse traditionele Geisha Tattoo

Vechten Geisha Tattoo

Vrouwelijke Geisha Tattoos

Blauwe Geisha Tattoo

Japanse geisha tattoo betekenis

Geisha Meisje tattoo