Hoe u uw samengestelde oorpiercings kunt plannen

Hoewel meerdere oorpiercings zelf niet nieuw zijn, verscheen het samengestelde oor eind 2015 op het toneel. Sindsdien is hun populariteit nog niet afgenomen. De samengestelde oortrend transformeert oorpiercings van een enkel accessoire naar een persoonlijk vormgegeven galerij.

Vandaag nemen we een kijkje in het samengestelde oor:

 • Wat ze zijn
 • Hoe te plannen / ontwerpen
 • Veelgestelde vragen
 • Waar te krijgen Pierced

Wat zijn samengestelde oorpiercings?

Een samengesteld oor is meer dan meerdere piercings. Elke piercing en sieraad is zorgvuldig gekozen om elkaar en je look aan te vullen, omdat een curator een kunstgalerie samenstelt. Het samenstellen van je oorpiercings houdt rekening met je oorvorm, je persoonlijke stijl en de andere piercings.

Het is een intelligente, artistieke benadering van piercing. Het kan alle soorten oorpiercings en sieraden gebruiken. Enkele van de meest populaire om op te nemen zijn:

 • Kwab piercings
 • Helix Piercings
 • Neusgat piercings
 • Schelp Piercings
 • Tragus Piercings

Hoe een samengesteld oor te plannen

Er zijn vier basisstappen voor het plannen van een samengesteld oor:

 1. Beoordelen
 2. Kies een thema/stijl
 3. Kies piercings
 4. Kies sieraden

Stap 1: Beoordelen

Het eerste dat u moet doen, is uw oorvorm beoordelen. De vorm van je oor bepaalt welke er het beste uitziet en kan sommige piercingopties elimineren. Veel mensen kunnen bijvoorbeeld geen goede piercing krijgen vanwege hun oorvorm. In dit geval zou je een alternatief moeten kiezen, zoals het krijgen van een lage rookpiercing.

Ook moet u bestaande piercings beoordelen. Als je bestaande piercings hebt, moet je er rekening mee houden. Als je geen piercing wilt opnemen, moet je wachten tot deze volledig is genezen of piercings te dicht bij dat gebied vermijden. Als je het wilt behouden, zal je ontwerp die piercing moeten bevatten.

Stap 2: Kies een thema / stijl

Er zijn bijna onbeperkte opties in piercing sieraden. Dus de enige beperking in stijlen en thema’s is je verbeelding. Mensen willen misschien gaan met iets eenvoudigs zoals gouden sieraden of discrete studs en ringen. Of je kunt gaan met iets meer aandachttrekkends zoals een regenboog reeks kleuren of thema-sieraden zoals piraten- of ruimtethema’s.

Met dit in gedachten heb je een idee van het soort look dat je creëert om je piercings en sieraden te kiezen.

Eenvoudig samengesteld oor

Gouden samengesteld oorontwerp

Stap 3: Kies Piercings

Voor een samengesteld oor kunt u een willekeurig aantal piercings kiezen en alle soorten die uw oorvorm veilig aankan. Bedenk dus voor welke look je gaat en hoe de piercings er samen uit gaan zien.

Stap 4: Sieraden kiezen

Er zullen waarschijnlijk twee verschillende sets sieraden zijn die u kiest. In de planningsfase wilt u zich concentreren op de sieraden die u van plan bent op lange termijn te bewaren. Maar je zult ook veilige sieraden moeten kiezen voor terwijl je piercings genezen. Zodra je piercings volledig genezen, kun je ze vervangen door de sieraden voor je samengestelde oor.

Maar voor nieuwe piercings wil je sieradenstijlen en materialen kiezen die veiliger zijn. Hoepeloorbellen zien er bijvoorbeeld cool uit, maar ze kunnen gemakkelijk verschuiven en / of vangen. Dit is potentieel schadelijk voor een nieuwe piercing en kan de genezing vertragen. In plaats daarvan wil je misschien beginnen met een reep of stud.

Onze favoriete stud oorbellen

Moet ik een piercingkunstenaar raadplegen voor of na het plannen van een samengesteld oor?

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om een piercingkunstenaar te raadplegen voordat ze hun samengestelde oor plannen. Anderen plannen eerst en bezoeken dan de piercingshop. Hoe dan ook is prima, maar als je alleen van plan bent, is er een mogelijkheid dat je bepaalde oorpiercings niet kunt krijgen.

Als je oorvorm een bepaalde piercing niet toelaat, kan je piercer een andere piercing aanbevelen die aan je stijl / thema voldoet.

Over het algemeen is het een goed idee om in overleg te gaan met thema’s of stijlen die je in gedachten hebt. Dan kunnen ze je helpen bij het kiezen van de beste oorpiercings en sieraden.

Hoeveel piercings in een samengesteld oor?

Een gemeenschappelijk bereik voor een samengesteld oor is 4 tot 7 piercings. Maar daar hoef je je niet toe te beperken. Een samengesteld oor moet zoveel piercings hebben als nodig is om het uiterlijk te creëren waarnaar je op zoek bent, of dat nu 3 piercings of 14 zijn. De enige limieten zijn hoeveel je wilt, en hoeveel onroerend goed er op je oor is.

Plan een samengesteld oor

Moet ik al mijn piercings tegelijk of één voor één krijgen?

Je hoeft zeker niet je samengestelde oorpiercing te krijgens één-voor-een, maar er is een limiet aan hoeveel je er in één keer moet krijgen. In de regel raden we meestal aan om maximaal 3-4 piercings tegelijk te krijgen.

Zodra die piercings genezen, kun je terugkeren om het project af te maken. Op deze manier kunt u de genezingsomstandigheden verbeteren en de piercing-nazorg beter beheren.

Waar krijg je samengestelde oorpiercings in Newmarket?

Op zoek naar de beste winkel om doorboord te worden in Newmarket? Bij Pierced selecteren we onze artiesten zorgvuldig op veiligheid, vaardigheid, visie en integriteit. We gebruiken altijd piercingnaalden en de nieuwste veiligheids- en hygiënische praktijken. Onze experts zijn deskundig en klaar om u te helpen het perfecte samengestelde oor te kiezen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, of bezoek ons op Upper Canada Mall in Newmarket.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.