Hammerhead Shark Tattoo Betekenis

De hamerhaai maakt deel uit van de haaiengroepfamilie, Sphyrnidae. Deze familie die bekend staat als de Sphyrnidae staat bekend om de ongewone vorm waarin hun hoofden worden gevormd. De hamerhaai dankt zijn naam aan de hamerachtige vorm waarmee deze specifieke haai werd geboren. Deze haaienkoppen hebben echter niet voor niets de vorm van deze vorm. Deze vreemde vorm wordt in zijn voordeel gebruikt als het gaat om het bewegen door het water, het manipuleren van zijn prooi en zelfs gebruikt als sensorische receptoren.

Hamerhaaien verzamelen zich meestal overdag met elkaar in scholen, of groepen, van maximaal 100 hamerhaaien. Tijdens de nacht is wanneer ze ruimte maken en op jacht gaan naar hun prooi. Ze worden gevonden in warmere wateren zoals de wateren rond de Malpelo-eilanden in Columbia, Cocos Island in de buurt van Costa Rica en in de buurt van Molokai in Hawaï. De warme wateren van over de hele wereld, ze zijn zelfs te vinden langs de kustlijnen en continentale platen. Deze wezens kunnen tot ongeveer 20 voet lang worden en maar liefst 1300 pond wegen. De toppen van deze haaien zijn gecamoufleerd met een grijze, groenachtige tint met een witte buik.

Omdat deze haaien een kleinere bek hebben dan wat hun lichaam zou moeten toelaten, worden ze normaal gesproken vanaf de bodem gezien jagend. Hoewel ze in een roedel zwemmen, jagen ze vaak als ze alleen zijn. De hamerhaai bestaat al meer dan 20 miljoen jaar en zal altijd degenen die geïnteresseerd zijn in de dieren mystificeren en verbazen. Niet alleen is de hamerhaai uniek, hij maakt ook deel uit van de lijst met bedreigde diersoorten. Wat is een betere manier om je liefde en bewondering voor dit oude wezen te wijden dan er een tatoeage van te laten zetten? Hieronder staan voorbeelden van hamerhaai tatoeages die anderen hebben gekregen, verschillende ontwerpen, plaatsingen en symboliek.

Hamerhaai Symboliek

Het beeld van een haai kan worden waargenomen als veel verschillende dingen over de hele wereld. Niet alleen ziet dit woeste waterbeest er bedreigend en angstaanjagend uit, het heeft ook veel meer betekenis achter zich dan wat de horrorfilms graag uitbeelden. De Celtics zagen de haai voor wat hij was, een extreem goede jager die zowel slim als sterk was. Daarom gebruikten de Kelten de rugvin van een haai om een succesvolle jacht, oogst van gewassen en het vermogen om te overleven te vertegenwoordigen. De haai is immers de top van de voedselketen en heerser van de wateren. Er zijn meer dan 400 verschillende soorten haaien, de hamerhaai is echter anders dan allemaal en draagt zijn eigen speciale symboliek met zich mee.

Talisman

In al die jaren dat mensen in contact zijn geweest met hamerhaaien, zijn er geen geregistreerde dodelijke slachtoffers door deze dieren. Als ze geen goede reden krijgen om je aan te vallen, zijn hamerhaaien niet zo gevaarlijk voor mensen als sommige van de andere wezens van de zee. Hierdoor krijgen zeilers en zwemmers tatoeages van de hamerhaai als een soort talisman, of geluksbrenger. Dit idee is dat de hamerhaai andere gevaarlijke haaien en dieren zal afweren die je kunnen schaden terwijl je in het water bent.

Haaientand

Als je wilt toevoegen aan je hamerhaaiontwerp, is een haaientand een andere afbeelding die je bij de hoofdtand kunt hebben. Haaientanden zijn altijd een symbool van macht geweest. De sterke tanden van de haai zijn wat het dier zo gevaarlijk maakt. Niet alleen vertegenwoordigt de haaientandtattoo kracht, het vertegenwoordigt alles wat een haai is. Haaien zijn van nature carnivoren en staan aan de top van de voedselketen als het gaat om het leven van waterdieren. Hierdoor zijn ze ook heel goed in het zoeken van toevlucht. Ze zijn in staat om zich aan te passen aan hun omgeving en hebben een goed gevoel voor begeleiding. Dit kan allemaal worden aangetoond wanneer een tatoeage van een hamerhaai en een haaientand aanwezig is.

Onderwater scène

Het hebben van de afbeelding van een hamerhaai omringd in zijn natuurlijke habitat van water kan de tatoeage een beetje meer iets geven om naar te kijken. Ideeën voor hoe je de hamerhaai op je tatoeage portretteert, kunnen verschillen. Sommigen houden van het idee van de hamerhaai om in een gewelddadige, actiehouding te zijn. Anderen laten de hamerhaai gewoon meezwemmen. Afhankelijk van hoe je je tatoeage wilt aanpakken, zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Het hebben van voldoende ruimte om deze afbeelding te plaatsen is cruciaal. Normaal gesproken als je een volledige onderwaterscène krijgt, ben je van plan om minstens een halve mouw op je armen te hebben of een goede hoeveelheid ruimte te hebben op welk deel van je lichaam je het ook krijgt. Zal je hamerhaai de diepe onderwateren van de oceaan verkennen, of zal hij vechten en slaan tegen een aanvaller? Een tatoeage zoals deze ziet er geweldig uit met een beetje kleur eraan toegevoegd. Tinten blauw, rood, grijs en zwart zijn allemaal kleuren om te overwegen, vooral als je wilt dat dit stuk flitsend is en opvalt van de rest.

Tribal Ontwerp

Niet alle hamerhaai tatoeages hoeven zo complex te zijn. Als je op zoek bent naar meer een eenvoudige en gemakkelijke tatoeage van deze haai, maar er niet per se helemaal voor wilt gaan, kan het krijgen van de omtrek van de hamerhaai en het vullen met donkere gedurfde tribale lijnen tegelijkertijd ingewikkeld en eenvoudig zijn. Een ander geweldig ding over het krijgen van de haaientattoo in de vorm van de klassieke tribale stijl is dat je het in principe zo klein of zo groot van een tatoeage kunt maken als je wilt. Er zijn talloze manieren waarop u dit tattoo-concept kunt aanpakken. Als je sluw genoeg bent, is het maken van patronen binnen het frame van de haai een andere coole manier om dit beeld nog unieker te maken.

Welk ontwerp en welke afbeelding je ook besluit te krijgen met betrekking tot de hamerhaai, het is er een die door weinigen wordt gedragen en er een zeer creatief gevoel voor heeft. Het symbool van de hamerhaai laat zien dat je neemt wat van jou is en dat je een zelfverzekerde kijk op het leven hebt. Dit beeld vraagt om kracht en de urgentie om altijd vooruit te gaan.

Hammerhead Shark Tattoo Betekenis 1
Arrowhead Tattoo Betekenis 2
Arrowhead Tattoo Betekenis 3
Arrowhead Tattoo Betekenis 4
Arrowhead Tattoo Betekenis 5
Arrowhead Tattoo Betekenis 6
Arrowhead Tattoo Betekenis 7
Arrowhead Tattoo Betekenis 8
Arrowhead Tattoo Betekenis 9
Arrowhead Tattoo Betekenis 10
Arrowhead Tattoo Betekenis 11
Arrowhead Tattoo Betekenis 12
Arrowhead Tattoo Betekenis 13
Arrowhead Tattoo Betekenis 14
Arrowhead Tattoo Betekenis 15
Arrowhead Tattoo Betekenis 16
Arrowhead Tattoo Betekenis 17
Arrowhead Tattoo Betekenis 18
Arrowhead Tattoo Betekenis 19
Arrowhead Tattoo Betekenis 20
Arrowhead Tattoo Betekenis 21
Arrowhead Tattoo Betekenis 22
Arrowhead Tattoo Betekenis 23
Arrowhead Tattoo Betekenis 24
Arrowhead Tattoo Betekenis 25
Arrowhead Tattoo Betekenis 26
Arrowhead Tattoo Betekenis 27
Arrowhead Tattoo Betekenis 28
Arrowhead Tattoo Betekenis 29
Arrowhead Tattoo Betekenis 30
Arrowhead Tattoo Betekenis 31
Arrowhead Tattoo Betekenis 32
Arrowhead Tattoo Betekenis 33
Arrowhead Tattoo Betekenis 34
Arrowhead Tattoo Betekenis 35
Arrowhead Tattoo Betekenis 36
Arrowhead Tattoo Betekenis 37
Arrowhead Tattoo Betekenis 38
Arrowhead Tattoo Betekenis 39
Arrowhead Tattoo Betekenis 40
Arrowhead Tattoo Betekenis 41
Arrowhead Tattoo Betekenis 42
Arrowhead Tattoo Betekenis 43
Arrowhead Tattoo Betekenis 44
Arrowhead Tattoo Betekenis 45
Arrowhead Tattoo Betekenis 46
Arrowhead Tattoo Betekenis 47
Arrowhead Tattoo Betekenis 48