Gewei Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën

Voor buitenliefhebbers zijn er veel symbolen die betekenis hebben. Van bomen tot dieren, er zijn duizenden symbolen die het buitenleven vertegenwoordigen en andere kenmerken die verband houden met de natuur. Daarom, als je op zoek bent naar een symbool voor jou, is het beter om te weten wat je echt leuk vindt aan het buitenleven. Hou je van vogels kijken? Ben je visser? Hou je van kweken en bloemen planten of hou je van jagen? Er zijn veel richtingen die je kunt inslaan als je probeert te bepalen welk symbool het beste bij je past. Als je het eenmaal hebt gevonden, kun je er echter een paar dingen mee doen. Je kunt misschien wat sieraden vinden, maar als dit symbool veel voor je betekent, wil je misschien de afbeelding laten tatoeëren.

Gewei Tattoo Betekenis 4

Voor jagers en anderen die geloven in de symboliek die eraan vastzit, is de tatoeage van het gewei een goede keuze. Er is meer aan de betekenis van de geweitattoo dan alleen het houden van dieren die ze hebben. Maar om de geweitattoo te begrijpen, moeten we weten waar ze vandaan komen. Elanden, herten en elanden zijn enkele voorbeelden van dieren met een gewei. De meeste mensen associëren geweien echter met herten en daar zullen we het een beetje over hebben.

Het doel van dit bericht is om te praten over geweien en wat ze zijn en waar ze vandaan komen. We zullen ook praten over waarom ze zo populair lijken te zijn voor tatoeages en wat de geweitattoo betekent. Er zijn ook verschillende variaties van de geweitattoo, dus we zullen het hebben over een paar voorbeelden van deze tatoeage en of de betekenis verandert op basis van welke afbeeldingen ermee zijn getatoeëerd. Aan het einde van het bericht zou je meer geïnformeerd moeten zijn over dit onderwerp.

Wat zijn antlers

Geweien worden gevonden op de schedel van het dier en zijn een verlengstuk van de schedel. Deze vind je bij leden van hertenfamilie. Geweien zijn gemaakt van echt bot en worden meestal alleen gevonden op de mannelijke soorten. Elk jaar zal het dier met het gewei zijn rek afwerpen en opnieuw laten groeien. Het primaire doel van geweien is om te gebruiken als wapens tijdens het vechten en om partners aan te trekken.

Gewei Tattoo Betekenis 6

Omdat geweien op leden van de hertenfamilie zijn, moeten we het hebben over de herten en hun symboliek, omdat deze geweitattoos soms herten in zich hebben. Sinds de tijd van hiërogliefen zijn herten met gewei op grotwanden en andere materialen gekrabbeld. Toen deze op muren werden geschilderd, was het hert met gewei nauw verbonden met de mannelijke seksualiteit. Later begonnen de Romeinen dit symbool te gebruiken en het was nauwer verbonden met Artemis, de godin van de jacht.

Buiten de voor de hand liggende betekenis kan de hertentattoo vruchtbaarheid, zuiverheid, vroomheid, kracht en kracht symboliseren.

Antler Tattoo Betekenis

De betekenis van de geweitattoo kan verschillen, afhankelijk van wie het heeft, maar we zullen het hebben over enkele van de meest voorkomende betekenissen van deze tatoeage.

Als je naar een groot rek of een gewei kijkt, kunnen ze je een beetje nerveus maken. Ze zijn groot, hard en kunnen je doden als een hert ervoor kiest om ze tegen je aan te lopen. Dit wezen heeft weinig natuurlijke roofdieren en weinig die een klap van zijn gewei kunnen weerstaan.

De hertengeweitattoo kan een unieke gratie symboliseren, iemand die vrede heeft met zichzelf, veel liefde te geven heeft en een symbool van schoonheid is. Je zult deze tatoeage op mannen en vrouwen vinden omdat ze ook snelheid, vruchtbaarheid, hergroei en nederigheid vertegenwoordigen.

Een geweitattoo die betekent dat we het wat meer wilden hebben, is het idee van wedergeboorte of hergroei. Omdat geweien elk jaar worden afgeworpen en de herten ze terug laten groeien, kan deze tatoeage het idee van wedergeboorte vertegenwoordigen. We krijgen de kans om opnieuw te beginnen of misschien hebben we een nieuw blad omgeslagen. De geweitattoo kan een manier zijn om je nieuwe leven te symboliseren zonder het daadwerkelijk te spellen.

Op een andere manier heeft het hert het vermogen om te foerageren voor voedsel en de groene delen van het leven te vinden. Dit leidt ook tot een andere geweibetekenis die positiviteit, overvloed, spiritualiteit, creativiteit en waakzaamheid symboliseert.

Ten slotte kan de tatoeage van het gewei je liefde voor het buitenleven of de jacht vertegenwoordigen. Ik heb vrienden die gewoon graag door het bos lopen op zoek naar geweien of schuurjacht. Dit getatoeëerde beeld zou gewoon kunnen staan voor hun liefde voor de natuur en de jacht.

Antler Tattoo Variaties

Er zijn verschillende variaties van de geweitattoo, net als in elke tatoeage. Er zijn altijd dingen om toe te voegen of stijlen om ze in te tatoeëren die de betekenis erachter kunnen veranderen. Hieronder staan een aantal manieren waarop mensen geweitatoeages krijgen en de betekenis erachter. We weten dat er nog veel meer variaties zijn, maar dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Gewei met vishaak Tattoo

De geweitattoo met de vishaak wordt vaak getatoeëerd in de vorm van een hart. Deze tatoeage vertegenwoordigt de liefde van de persoon voor sport. Of het nu gaat om jagen of vissen, deze persoon is iemand die geniet van het proces van jagen en het eten van de dieren die ze doden.

Bruining Tattoo

Het Amerikaanse visserij- en vuurwapenbedrijf is erg populair onder jagers. Dit logo is de omtrek van een hert met een groot gewei en vertegenwoordigt hun liefde voor het merk, maar niet alleen dat, het vertegenwoordigt hun liefde voor vissen en jagen.

Gewei met bloemen Tattoo

Geweien met getatoeëerde bloemen zijn nauwer verwant aan de vruchtbaarheid en hergroeisymboliek waar we het over hebben gehad. Net als bloemen in het seizoen, groeien ze wanneer de tijd rijp is en verdorren ze in de winter. Geweien worden afgeworpen en dan groeien ze weer en symboliseren ze onze hergroei als mens.

Maar we begrijpen dat mensen de geweitatoeages om andere redenen krijgen. We wilden gewoon wat delen die we hebben gezien en ook de onderstaande afbeeldingen delen. Het belangrijkste om te onthouden voordat je je geweitattoo krijgt, is om ervoor te zorgen dat je blij bent met je artiest en als je hulp nodig hebt bij het vinden van een tatoeage, neem dan contact op met het team van Tattoo SEO.

Gewei Tattoo Betekenis 1
Gewei Tattoo Betekenis 2
Gewei Tattoo Betekenis 3
Gewei Tattoo Betekenis 5
Gewei Tattoo Betekenis 7
Gewei Tattoo Betekenis 8
Gewei Tattoo Betekenis 9
Gewei Tattoo Betekenis 10
Gewei Tattoo Betekenis 11
Gewei Tattoo Betekenis 12
Gewei Tattoo Betekenis 13
Gewei Tattoo Betekenis 14
Gewei Tattoo Betekenis 15
Gewei Tattoo Betekenis 16
Gewei Tattoo Betekenis 17
Gewei Tattoo Betekenis 18
Gewei Tattoo Betekenis 19
Gewei Tattoo Betekenis 20
Gewei Tattoo Betekenis 21
Gewei Tattoo Betekenis 22
Gewei Tattoo Betekenis 23
Gewei Tattoo Betekenis 24
Gewei Tattoo Betekenis 25
Gewei Tattoo Betekenis 26
Gewei Tattoo Betekenis 27
Gewei Tattoo Betekenis 28
Gewei Tattoo Betekenis 29
Gewei Tattoo Betekenis 30
Gewei Tattoo Betekenis 31
Gewei Tattoo Betekenis 32
Gewei Tattoo Betekenis 33
Gewei Tattoo Betekenis 34
Gewei Tattoo Betekenis 35
Gewei Tattoo Betekenis 36
Gewei Tattoo Betekenis 37
Gewei Tattoo Betekenis 38
Gewei Tattoo Betekenis 39
Gewei Tattoo Betekenis 40
Gewei Tattoo Betekenis 41
Gewei Tattoo Betekenis 42
Gewei Tattoo Betekenis 43
Gewei Tattoo Betekenis 44
Gewei Tattoo Betekenis 45
Gewei Tattoo Betekenis 46
Gewei Tattoo Betekenis 47
Gewei Tattoo Betekenis 48
Gewei Tattoo Betekenis 49