Enkele ongelooflijke parfumfles tattoo-ontwerpen

Een parfumtattoo zal waarschijnlijk niet helpen bij het verspreiden van de geur, maar het zal ongetwijfeld de aandacht trekken van personen die uw verbazingwekkende lichaamswerk waarderen. Wist je echter dat je vergankelijke tatoeages kunt maken met parfum? Je kunt ook parfumfles tattoo-ontwerpen proberen op lv l’immensite.

Hoe dromerig het ook klinkt, individuen kunnen vergankelijke tatoeages krijgen met behulp van een parfumflesje thuis! Deze bewegende techniek voor korte tatoeages heeft individuen ertoe aangezet om het maken van tatoeages te onderzoeken met behulp van sterke drank die in parfums is opgespoord. Om een korte tatoeage met parfum te maken, heb je eerst printerpapier nodig om je favoriete tattoo-ontwerp af te drukken. Markeer de randen van het ontwerp met een stift en knip deze met een schaar. Bedek het laken met parfum, haarlak of body splash en drenk het helemaal in wat heet of borrelend water. Verwijder het natte tatoeagepapier na een paar momenten en breng het aan op de ideale regio met behulp van een warme handdoek. Houd de handdoek onaantastbaar vast en verwijder deze na een paar momenten om het ontwerp te verplaatsen. De volg- en lijmvergankelijke parfumtattoo wordt voorbereid en gaat ongeveer 3-5 dagen mee.

Enkele ongelooflijke parfumtattoos

De parfumtattoo is een buitengewone beslissing voor onzekere personen die niets liever willen dan een tatoeage laten zetten, maar terughoudend zijn om er voor altijd bij te blijven. In plaats van conventionele tattoo-ontwerpen te kiezen, kun je ook kijken naar buitengewone parfum tattoo-gedachten die echte parfumflestattoos benadrukken als tattoo-ontwerpen! Deze flesachtige tatoeages inkten uw # 1 parfumflesje op uw huid, zodat individuen uw uitstekende beslissing over parfum en lichaamswerk kunnen zien. Blijf bladeren om de beste parfumfles tattoo-ontwerpen te vinden om te gebruiken als langdurige of korte tattoo-gedachten!

Neo-conventionele doe-het-zelf namaak tattoo parfum werk

Het neo-gebruikelijke tattoo-ontwerp benadrukt onvoorspelbaar werk met een parfumflesje, waarbij de binnen- en buitenkant van het detail van de fles wordt gevangen en sterke drank wordt bevat. Het paars en blauw maken een vreemde mix en voegen old-school aantrekkingskracht toe aan de geur, terwijl de briljante glans van de splash het verenigt. Het ontwerp gebruikt verder paarse tinten rond de tatoeage om de duurzame impact ervan weer te geven, aangepakt door schitterende sterren en verschillende componenten. De unieke variëteitsmix die in deze kamer samen bestaat, maakt het uniek. Op deze manier moet je het toevoegen aan je parfum tattoo lijst van must-do’s

Schedel tattoo ontwerp met vergankelijk tattoo papier

Schedels zijn een basisstuk van de tattoo-wereld geweest, die komische of vreselijke energieën uitstrekken tot elke tatoeage, alleen met veranderende fantasierijke stijlen. De tatoeage hierboven consolideert de schedel op een uiterst fantasierijke manier. De schedel wordt gebruikt als de conclusieknop voor het parfumflesje, dat een scheut parfum uitstraalt wanneer het op zijn hoofd wordt gedrukt. Schedel-gemotiveerde ontwerpen zijn ook erg populair onder parfumverzamelaars, dus maak er een punt van om een langdurige of tijdelijke tatoeage met parfum op je huid te verzamelen.

Het variëteitsbereik kan op verschillende manieren worden verkend met betrekking tot het effectief aannemen van printerpapier. Zorg ervoor dat het volgende papier van topklasse is en volg de handleiding van beetje tot beetje om de perfecte uitwisseling op de huid te garanderen. De printer moet ook een hoge afdrukkwaliteit hebben om rondom getinte contouren te maken. Je kunt de tinten van de print veranderen en je speciale ambacht maken.

Realistische Parfum Fles Design Tattoos

Dit tattoo-ontwerp is niet bedoeld voor liner, maar zou het beste zijn voor personen die evolueren van een tijdelijke tatoeage naar een extreem realistisch parfum tattoo-ontwerp. De tatoeage bevat een onderscheidend tattoo-flesontwerp geladen met stralend rood parfum in een ingewikkeld ontworpen fles. De vakman heeft hard gewerkt aan het weergeven van de kenmerken en schaduwen, waardoor de fles rechtstreeks uit een huishoudelijk artikel verschijnt. In ieder geval is authenticiteit niet wat deze show-stopper aantrekt.

Het onmiskenbare verschil tussen het rood van het parfum en het omvattende hoge contrast maakt de tatoeage verbazingwekkender dan het heel goed kan zijn. Afgebakende subtiliteiten zoals de tattoo sleeve verbeteren het uiterlijk van de parfumfles, waardoor het een buitengewoon stuk is om te hebben.

Vintage-stijl parfum tattoo met het volgende papier

Vintage parfumflesjes worden nog verzameld door mensen die bekend staan om hun ongewone vormen en prachtige tinten. Als je een van de originelen niet in handen kunt krijgen, geef er dan een korte tatoeage van! Scan het web voor beroemde unieke parfumflesontwerpen en laat ze afdrukken. Zorg ervoor dat u de bit-by-bit handleiding volgt om het gemakkelijk op uw huid te verplaatsen, containing van de tonen, schaduwen en functies. Het bovenstaande tattoo-ontwerp is eenvoudig en eenvoudig te verplaatsen. je kunt op zoek gaan naar een vergelijkende tatoeage voor je huid om de cyclus lastvrij te maken.

Conclusie

U kunt dus een van de bovengenoemde tattoo-ontwerpen voor parfumflessen selecteren.