Crane Tattoo Betekenis

Dieren zijn fantastische onderwerpen voor tatoeages omdat er een scala aan verschillende dieren zijn die verschillende eigenschappen en kenmerken symboliseren. De meesten van ons hebben een favoriet dier of hebben het gevoel dat we ons ergens mee verbinden. Een geestendier zo u wilt. De sleutel is om degene te vinden die de kenmerken vertegenwoordigt die u waardeert. Het kan zijn hoe ze zich in het wild gedragen, hun symboliek of zelfs hoe ze eruit zien. Er is altijd een soort verbinding.

Aan de andere kant krijgen mensen niet altijd tatoeages voor de verbinding met het dier. Ze vinden het misschien gewoon leuk hoe het eruit ziet of willen enkele van de eigenschappen belichamen die het dier symboliseert of vasthoudt. Voor meer agressieve mensen kunnen ze het leuk vinden wat een leeuw of een haai symboliseert of zijn aanvallende aard. Sommigen houden misschien ook van het uiterlijk van sommige harige en knuffelige dieren. Ze denken misschien gewoon dat ze schattig zijn en willen ze op hun lichaam getatoeëerd zien. Dit is de reden waarom het krijgen van een tatoeage van je favoriete dier zo’n cool ding is. Als je het op de juiste manier doet, krijg je je favoriete dier de rest van je leven te zien in elke stijl die je leuk vindt.

In dit geval gaan we het hebben over de kraan tattoo. We zullen het hebben over de kraanvogel, zodat je een idee krijgt van enkele van de natuurlijke kenmerken van deze prachtige vogel. We zullen ook ingaan op de symboliek van de kraanvogel wat het betekent voor die mensen die een kraanvogeltattoo schommelen. Deze elegante vogel is het onderwerp van vele variaties van tatoeage. Deze variaties kunnen verschillende betekenissen vertegenwoordigen of alleen voor het uiterlijk, maar we zullen er een paar bespreken. We hopen dat je je aan het einde van het bericht meer geïnformeerd voelt over de kraan tattoo betekenis.

Over de Kraanvogel

De kraanvogel is een vogel die lijkt op een nauwe verwant van de ooievaar of reiger, maar ze zijn niet verwant. De kraanvogel is opgesplitst in 15 soorten en in totaal vier genres. Je kunt de kraan op alle continenten vinden, behalve antarctica en Zuid-Amerika.

Je vindt de kraanvogel in moerassen en de vlaktes. Zoals veel dieren tegenwoordig, neemt het aantal kraanvogels af vanwege het verlies van leefgebied. De kraanvogels op de lijst met bedreigde diersoorten zijn de Mississippi Sandhill Crane, Whooping Crane, Florida Sandhill Crane en de Siberian Crane.

Als de kraanvogel niet in gevaar komt, zijn velen van hen op zijn minst een bedreiging. De benarde situatie van de gierende kraanvogel in Noord-Amerika was een van de soorten die de Amerikaanse regering dwong om wetgeving aan te nemen om alle bedreigde soorten te beschermen.

Kraanvogels zijn geen kieskeurige eters. Ze eten wat er in de buurt is en wat hun lichaam nodig heeft. Hun voedsel varieert van amfibieën, bessen, insecten en kleine knaagdieren tot granen en planten.

Enkele coole feiten over de kraanvogel zijn de migratieafstand van de Siberische kraanvogel. Ze hebben de langste vogeltrek door meer dan 3.000 mijl te vliegen tussen hun overwinteringsgebieden in Oost-Siberië en hun broedgebied in het zuidoosten van China. Niet alle kranen migreren echter zo ver. Dit omvat de gekroonde kraan, blauwe kraan en de wattled kraan die zich binnen hun thuisland Afrika verplaatsen. Het is op deze manier veiliger voor de kraan om niet zo ver te hoeven migreren, omdat dit een van de gevaarlijkste delen van hun leven is. Omgaan met schietpartijen, powerline botsingen en verlies van leefgebied.

Kraanvogelkuikens leren hoe het migratieproces werkt met hun ouders. De ouders leren de kuikens de migratieroute, zodat ze het in de toekomst alleen kunnen doen. In overeenstemming met de hen van kleine kraanvogels die migreren, is de demoiselle kraanvogel een van de kleinste soorten kraanvogels en migreert over de Himalaya. Het zal de bergketen oversteken en tot 26.000 voet in de lucht vliegen.

Crane Tattoo Betekenis

Een van de belangrijkste symbolische betekenissen die aan de kraanvogeltattoo zijn verbonden, heeft te maken met hun paringsrituelen en trouw. Van de kraanvogeltattoo wordt vaak gezegd dat het een symbool is van een succesvol en loyaal huwelijk. De lange levensduur van de kraanvogel maakt het een geweldige vertegenwoordiger voor een lange levensduur. Het hebben van deze tatoeage vertegenwoordigt voor sommigen een lang en gelukkig huwelijksleven en dit is de reden waarom je misschien meer ziet dan een kraanvogel afgebeeld in een tatoeage.

De kraanvogel is een zeer populair symbool in de Aziatische cultuur. Daarom zijn ze een populair onderwerp in de kunst vouwpapier. De praktijk van het maken van papieren kranen van vouwpapier zou genezing, geluk, geluk en succes bieden. Het werd populair gemaakt door Sadako Sasaki, die een van de vele slachtoffers was van de bomaanslag op Hiroshima. Offers van papieren kranen verbonden als lange kettingen worden vaak gegeven als offer aan heiligdommen en tempels.

De kraanvogeltattoo staat ook symbool voor een vogel die naar de hemel kan vliegen. De kraanvogeltattoo symboliseert het hogere omdat er werd gezegd dat het de overledene naar de hemel bracht. In de oudheid in China werd de kraanvogel gebruikt om te symboliseren hoogste mensen in die tijd.

Crane Tattoo Variaties

Er zijn enkele variaties van de kraan tattoo die het verhaal van de betekenis vertellen. Veel van de kraanvogeltattoos die je zult zien, hebben Aziatische banden, maar er zijn ook andere variaties en hieronder zijn er een paar waar we van genieten.

Aziatische Kraanvogel Tattoo

Zoals hierboven vermeld, is de kraanvogel een zeer krachtig symbool in de Aziatische cultuur. Het symbool is een gewaardeerd symbool en vertegenwoordigt alleen dingen die goddelijk en van hoge kracht zijn. Het beeld wordt vaak afgebeeld in de stijl van Irezumi of andere lokale stijlen. Deze tatoeages zien er geweldig uit en zorgen voor mooie rugstukken.

Papieren Kraan Tattoo

De papieren kraan tattoo staat symbool voor veel positieve eigenschappen waar we het hierboven over hadden, waaronder geluk, succes en geluk. Niet alleen is de papieren kraan er een die veel betekenis heeft, het ziet er ook echt cool uit en is vrij bescheiden. Het is het soort tatoeage dat je kunt verbergen, maar laat zien wanneer je voelt dat de tijd rijp is.

Aquarel Kraan Tattoo

Een andere kraan tattoo waar we van genieten, is wanneer de aquarelstijl wordt gebruikt. Door het leefgebied van de kraanvogel lijkt de aquarelstijl te passen. Het wordt uiteindelijk een heel mooie tatoeage als het goed is gedaan.

We begrijpen dat dit slechts een paar voorbeelden zijn, maar hopelijk krijg je tussen deze voorbeelden en de onderstaande foto’s een aantal goede ideeën voor je volgende tatoeage.

Crane Tattoo Betekenis 1
Crane Tattoo Betekenis 2
Crane Tattoo Betekenis 3
Crane Tattoo Betekenis 4
Crane Tattoo Betekenis 5
Crane Tattoo Betekenis 6
Crane Tattoo Betekenis 7
Crane Tattoo Betekenis 8
Crane Tattoo Betekenis 9
Crane Tattoo Betekenis 10
Crane Tattoo Betekenis 11
Crane Tattoo Betekenis 12
Crane Tattoo Betekenis 13
Crane Tattoo Betekenis 14
Crane Tattoo Betekenis 15
Crane Tattoo Betekenis 16
Crane Tattoo Betekenis 17
Crane Tattoo Betekenis 18
Crane Tattoo Betekenis 19
Crane Tattoo Betekenis 20
Crane Tattoo Betekenis 21
Crane Tattoo Betekenis 22
Crane Tattoo Betekenis 23
Crane Tattoo Betekenis 24
Crane Tattoo Betekenis 25
Crane Tattoo Betekenis 26
Crane Tattoo Betekenis 27
Crane Tattoo Betekenis 28
Crane Tattoo Betekenis 29
Crane Tattoo Betekenis 30
Crane Tattoo Betekenis 31
Crane Tattoo Betekenis 32
Crane Tattoo Betekenis 33
Crane Tattoo Betekenis 34
Kraan Tattoo Betekenis 35
Crane Tattoo Betekenis 36
Crane Tattoo Betekenis 37
Crane Tattoo Betekenis 38
Crane Tattoo Betekenis 39
Crane Tattoo Betekenis 40
Kraan Tattoo Betekenis 41
Crane Tattoo Betekenis 42
Kraan Tattoo Betekenis 44
Crane Tattoo Betekenis 45
Kraan Tattoo Betekenis 46
Crane Tattoo Betekenis 47