Beoordeling van de meest populaire gratis dating-apps

Online dating heeft de manier waarop we daten veranderd. Het is van een persoonlijke interactie naar een online zoekopdracht gegaan met schijnbaar eindeloze opties. Met zoveel keuzes kan het moeilijk zijn om iemand te vinden die compatibel is met jou en je levensstijl.

We bevinden ons in het tijdperk van digitaal daten en apps zoals Tinder, Bumble en Hinge hebben de wereld overgenomen. In de afgelopen tien jaar is er een aanzienlijke verschuiving geweest in de manier waarop mensen potentiële partners ontmoeten. De verbindingen die via deze platforms worden gemaakt, zijn vaak kort en oppervlakkig. Met zoveel opties binnen handbereik, zoals je kunt zien op SFGate, kan het moeilijk zijn om iemand te vinden die compatibel is met ons en onze levensstijl. Hier zijn uitgebreide beoordelingen van de meest populaire gratis dating-apps:

OkCupid

OkCupid is een populaire dating-app die al meer dan een decennium bestaat. Het heeft een sterke reputatie als een van de beste gratis dating-apps die er zijn en voor het hebben van een enorm gebruikersbestand. De site is heel eenvoudig te gebruiken en in te stellen, zodat u meteen aan de slag kunt. Het is ook een van de meest betaalbare opties die er zijn.

Er zijn drie hoofdfuncties in de app: vegen, berichten sturen en browseprofielen. Met vegen kunt u profielen leuk of niet leuk vinden op basis van hun foto’s en antwoorden op vragen. Met Messaging kunt u communiceren met andere gebruikers die overeenkomen met uw interesses terwijl u door profielen bladert, zodat u de foto’s, bios en antwoorden op vragen van andere gebruikers kunt bekijken zonder naar rechts of links te hoeven vegen.

Tondel

Tinder is een locatiegebaseerde dating-app waarmee gebruikers kunnen chatten en vegen door profielen van andere mensen in de omgeving. Het is een van de meest populaire dating-apps, met meer dan 50 miljoen actieve gebruikers.

De Tinder-app werd voor het eerst uitgebracht in september 2012 voor iOS en vervolgens voor Android in april 2013. De app heeft succes gekend omdat deze meer dan 10 miljoen keer is gedownload. Het heeft naar schatting 50 miljoen actieve gebruikers in 190 landen. De Tinder-app is gratis te downloaden op zowel iOS- als Android-telefoons.

Bumble

Bumble is een datingapp waarmee vrouwen de eerste stap kunnen zetten. Het werd gemaakt door Whitney Wolfe, die ook de mede-oprichter van Tinder was. Wolfe verliet Tinder nadat ze een rechtszaak over seksuele intimidatie had aangespannen tegen haar mede-oprichter en CEO, Justin Mateen.

Bumble is anders dan andere dating-apps omdat het vrouwen meer controle geeft over het gesprek, vooral als het gaat om het initiëren van gesprekken. De app vereist dat vrouwen elk gesprek aangaan met mannen met wie ze matchen en geeft hen 24 uur om dit te doen voordat de verbinding verloopt. Als er binnen dat tijdsbestek geen bericht wordt verzonden, verdwijnt de overeenkomst uit de profielen van beide gebruikers.

Bumble heeft ook een uitgebreide profielsectie met professionele informatie zoals onderwijs, carrièreneigingen en persoonlijke interesses en hobby’s.

Grinder

Grindr is een van de meest populaire dating-apps voor homo’s, biseksuelen, transgenders en queers. Het is een locatiegebaseerde app waarmee gebruikers andere mensen bij hen in de buurt kunnen vinden en met hen kunnen chatten. Grindr heeft ook een functie genaamd ‘In de buurt’ waarmee gebruikers andere gebruikers kunnen zien die in de buurt zijn.

De app werd in 2009 opgericht door Joel Simkhai en is sindsdien exponentieel gegroeid. Het is momenteel beschikbaar in 192 landen en in meer dan 14 talen. Het bedrijf heeft meer dan 300 werknemers in dienst en heeft kantoren in Los Angeles, Beijing, Sydney, Londen en New York City. De app is alleen beschikbaar voor IOS- en Android-apparaten.

eHarmonie

eHarmony is een populaire dating app die werd opgericht in 2000. Het is een matchmaking-service die een uitgebreide compatibiliteitstest gebruikt om de meest compatibele partner voor u te vinden. Het bedrijf bestaat al meer dan 18 jaar en biedt zijn diensten aan meer dan 25 miljoen gebruikers wereldwijd. De eHarmony dating app is gedownload door miljoenen mensen over de hele wereld.

Veel vis

Plenty of Fish is een datingapp die al meer dan tien jaar bestaat. Het is een van de meest populaire online dating apps in de wereld. Plenty of Fish is een gratis datingsite, maar het biedt wel extra functies voor betaalde lidmaatschappen. Met de app kunnen gebruikers profielen bekijken en gratis berichten verzenden en ontvangen.

Badoo

Badoo is een dating app die je matcht met mensen in je omgeving. Hiermee kunt u nieuwe mensen ontmoeten en met hen chatten. Je kunt ook een date vinden, of gewoon met nieuwe vrienden praten. De app heeft veel functies die hem onderscheiden van andere apps zoals Tinder of OkCupid. Het heeft de mogelijkheid om te zien wie er onlangs in de app is geweest, dus het is gemakkelijker om iemand te vinden die in de buurt is. Hiermee kun je ook gratis videobellen met je matches, wat een geweldige manier is om get om iemand te kennen voordat je ze in het echt ontmoet. Badoo is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, maar ook op desktopcomputers.